Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Συνομιλία του Δημήτρη Νατσιού με τη δασκάλα Χαρά Νικοπούλου στο 4Ε

3ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας με τους Σχολικούς Σύμβουλους Πληροφορικής & Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας και το Σωματείο «Φίλοι του Τεχνικού Μουσείου Θεσσαλονίκης» διοργανώνουν το 3ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής Κεντρικής Μακεδονίας που θα διεξαχθεί στις 4 και 5 Μαΐου 2011 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Οικονόμου» – ΝΟΗΣΙΣ, Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας.

Διαγωνισμοί έκθεσης και ζωγραφικής

Διαγωνισμούς έκθεσης και ζωγραφικής, διοργανώνει το Επιμελητήριο Κιλκίς στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Κιλκίς 2020» που έχει αναλάβει. Ο πρώτος διαγωνισμός για την ανάπτυξη έκθεσης με θέμα «Οικονομική Ανάπτυξη και ποιότητα Ζωής στο Κιλκίς της επόμενης δεκαετίας» απευθύνεται σε μαθητές της Β’ και Γ’ Λυκείου του νομού Κιλκίς και θα διεξαχθεί την Πέμτπη 10 Φεβρουαρίου. Οι τρεις πρώτοι μαθητές κερδίζουν: α’ βραβείο φορητό Η/Υ, β’ βραβείο smart phone και το γ’ βραβείο φωτογραφική μηχανή.

44η αιμοδοσία στον Όσιο Νικόδημο

Tην 44η αιμοδοσία του διοργανώνει το ερχόμενο Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου το Ιερό Κοινόβιο Οσίου Νικοδήμου, από τις 9:30π.μ. έως τις 12:30μ.μ.