Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Γιορτή ΓΑΣ Κιλκίς την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Νίκη της ομάδας σκακιού του ΓΑΣΚ


Σήμερα, Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011, η ομάδα σκακιού του Γ.Α.Σ. Κιλκίς σημείωσε εντός έδρας νίκη της επί του συλλόγου Σ.Ο.Π.Κ.Δ. Κατερίνης με το επιβλητικό σκορ 8.0 – 1.5 και βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.
Για την ομάδα του Κιλκίς αγωνίστηκαν οι σκακιστές: Σπυρλιάδης Αχιλλέας, Μοσχούτας Νικόλαος, Μαγκιάς Βασίλειος, Αποστόλου Κωνσταντίνος, Μηναρετζής Χρυσόστομος, Στεφανή Ειρήνη, Βουζίνα Ολυμπία, Στεφανής Ιωάννης, Στεφανής Μιχάλης και Βουζίνας Φοίβος.
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Γ.Α.Σ.Κ. θα αγωνιστεί στην Έδεσσα εναντίον του συλλόγου “Π.Α.Σ. Εδεσσαίοι 8χ8” σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει την άνοδό της στη Β' Εθνική.
Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και η βαθμολογία του πρωταθλήματος στην ιστοσελίδα: http://www.esskedym.gr

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς: Με παρελθόν, παρόν και μέλλον


Έντεκα χρόνια ζωής μετρά αισίως η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς. Ήταν το 2000, όταν στην επαρχιακή πόλη της Κεντρικής Μακεδονίας ξεκίνησε μια προσπάθεια να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις, ώστε οι μικροί Κιλκισιώτες να έχουν τη δυνατότητα να αθλούνται, να μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου από ανθρώπους που γνωρίζουν άριστα το αντικείμενο, αλλά και, εφόσον υπάρχουν οι ικανότητες, να συνεχίσουν σε επίπεδο επαγγελματικό. Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια και σίγουρα δεν είναι τυχαίο ότι στην Ακαδημία αθλούνται σήμερα περίπου 230 παιδιά, τα οποία, χωρισμένα σε τμήματα, προπονούνται τρεις ή και τέσσερις φορές την εβδομάδα στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας, που βρίσκονται στην είσοδο της πόλης από Θεσσαλονίκη.

Όλος ο κόσμος μια ζωγραφιά

Μια πολύ σημαντική διάκριση πέτυχε στο 7ο Φεστιβάλ Ποιήσεως Μαθητών, που διοργανώνει η Ένωση Συγγραφέων – Λογοτεχνών Ευρώπης (Union of European Writers), η Χριστίνα Τριανταφυλλίδου με καταγωγή από το Μεταλλικό. Η μαθήτρια γυμνασίου έλαβε το 1ο Βραβείο του Φεστιβάλ για το πανέμορφο ποίημά της «Όλος ο κόσμος μια ζωγραφιά». Η απονομή έγινε στην Θεσσαλονίκη στις 27 Δεκεμβρίου 2010.
Το ποίημα
Όλος ο κόσμος μια ζωγραφιά
Μου είπαν να ζωγραφίσω τη θάλασσα κι εγώ την έκανα φουρτουνιασμένη.
Μου είπαν να ζωγραφίσω τον ουρανό, μα εγώ τον έκανα γκρίζο.
Μου είπαν να ζωγραφίσω δυο πουλιά κι εγώ τα έκανα μαύρα.

Ο συνεργάτης της ΓΝΩΜΗΣ Δημήτρης Νατσιός συνομιλεί με τον Πατέρα Μεταλληνό στο 4Ε

Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς: "Όλα μπορούν να ανατραπούν"

Η επόμενη μέρα της ψήφισης του νέου Νομοσχεδίου που ρυθμίζει τα θέματα υγείας, έχει ήδη έρθει. Τίθεται σε εφαρμογή αφού εκκρεμούν ακόμη πολλές Υπουργικές αποφάσεις και Προεδρικά Διατάγματα. Από αύριο τίποτε δεν θα είναι όπως πριν. Όλοι μας θα κριθούμε στην πράξη και στην καθημερινότητα. Τίποτε δεν παραμένει παγιωμένο όταν η ζωή το ξεπερνάει και το καθιστά ανεφάρμοστο. Με αυτήν την έννοια έχουμε ακόμη μπροστά μας ανοιχτά θέματα και χρειάζεται συνεχή επαγρύπνηση.

Αποζημιώνονται οι αγρότες της περιοχής Αρτζάν

Στην επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή Θεόδωρου Παραστατίδη σχετικά με τις αποζημιώσεις της περιοχής Αρτζάν και την παρέμβαση στο Ταφ των καναλιών και του ταμιευτήρα, απήντησε ο υφυπουργός κ. Ι. Κουτσούκος, ο οποίος και δεσμεύτηκε, δημοσίως πλέον, στη συζήτηση που έγινε στη Βουλή, για πλήρη αποζημίωση όλων των παραγωγών που υπέστησαν ζημίες (βαμβάκι, τεύτλα κ.λ.π.) σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Σεμινάριο Πυγμαχίας με τον Πρωταθλητή Πουλίκο Τσαγκράκο


Εκπαιδευτικό σεμινάριο πυγμαχίας πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα στις 07/02/2011 στο Kinesis – Gym στο Κιλκίς.
Για δεύτερη φορά επισκέπτεται ο πρωταθλητής Ελλάδος από το 2001 έως και σήμερα, το Κιλκίς και μας εκμυστηρεύεται τα μυστικά της επιτυχίας του.
Το αγωνιστικό τμήμα του Kick Boxing και του Kyokushin Karate του Kinesis Gym παρακολούθησε το σεμινάριο και εμπλούτισε τις γνώσεις του ώστε να βοηθήσει στο βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα που ακολουθεί.