Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

«Όλα για την Παναϊλα»: Ξανά στο Συνεδριακό

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς «βηματίΖΩ» σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ελευθεροχωρίου πρόκειται να ανεβάσει παράσταση του θεατρικού έργου «Όλα για την Παναϊλα», το οποίο συγκέντρωσε θετικές κριτικές και την αποδοχή του κοινού.
Η συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων προέκυψε έπειτα από πρόταση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων προς το Πολιτιστικό Σύλλογο Ελευθεροχωρίου. Η ανταπόκριση ήταν άμεση με προεξάρχοντα τον εφημέριο Σταυροχωρίου πατέρα Γεώργιο ενώ η θεατρική ομάδα απεδέχθη την πρόταση  χωρίς δεύτερη σκέψη.

Εθελοντική πράξη από τους κατοίκους της Φιλυριάς

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Φιλυριάς, κ. Παυλίδης και ο οικείος Πολιτιστικός Σύλλογος σε συνεργασία με κατοίκους και φίλους του χωριού, καθάρισαν το λόφο τους.

Συμβολική κατάληψη στα Δημαρχεία της χώρας


Στο πλαίσιο του νέου κύκλου αγωνιστικών και απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, η ΠΟΕ-ΟΤΑ όρισε την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου ως μέρα συμβολικής κατάληψης όλων των Δημαρχείων της χώρας. Η κατάληψη θα διαρκέσει τρεις ώρες (10.00 – 13.00) και κρίνεται από τους διοργανωτές ιδιαίτερα σημαντική, καθώς έχει δύο στόχους: την ενημέρωση των πολιτών αλλά και των εργαζομένων για τις συνεχείς επιθέσεις της κυβέρνησης και της τρόικας στο εισόδημα και τα εργασιακά δικαιώματα, αλλά και την προετοιμασία της μαζικής συμμετοχής όλων των εργαζομένων στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου.

Αποκριάτικος χορός Λυκείου Ελληνίδων


Μεγάλη επιτυχία είχε και φέτος ο παιδικός αποκριάτικος χορός (μπαλταφάν) που διοργάνωσε το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς στη Λέσχη Αξιωματικών Κιλκίς, την πρώτη Κυριακή της Αποκριάς, 13 Φεβρουαρίου. Από νωρίς κατέφθασαν οι μικροί μασκαρεμένοι φίλοι και δημιουργήθηκε αδιαχώρητο στην διακοσμημένη, ανάλογα με το πνεύμα των ημερών αίθουσα.

Εκπαιδευτικό σεμινάριο στο KINESIS GYM

 Στης 26/02/2011 και με ώρα ενάρξης 14:00 στο Kinesis Gym θα γίνει εκπαιδευτικό σεμινάριο Latin και ευρωπαϊκών χορών με τον γνωστό εκπαιδευτή και χορογράφο Στέφανο Γιαννόπουλο.
Οι χορευτές θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν όλα τα είδη λάτιν καθώς και διαφόρους ευρωπαϊκούς χώρους σε συνοδεία πάντα με τον χοροδιδάσκαλο. Τα τμήματα θα είναι μεικτά και θα μπορούν να συμμετέχουν και μη μέλη του γυμναστηρίου. Πληροφορίες στο 2341020450 / www.kinesis-gym.gr / mail: kinesis@otenet.gr

Εκλογές στο Δικηγορικό Σύλλογο Κιλκίς

Ανακοινώνεται ότι στις 27 Φεβρουαρίου 2011 θα διεξαχθούν αρχαιρεσίες στο κατάστημα του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς (Εθνικής Αντίστασης 5, 3ος όροφος) για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την τριετία 2011-2014 από ώρα 9:00 έως και ώρα 17:00.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΧΗ δικηγόρων μέχρι και τη Δευτέρα 21.2.2011.

55 Δικηγορικοί Σύλλογοι από όλη τη χώρα -μεταξύ των οποίων οι ΔΣ Λάρισας, Βόλου, Πάτρας, Ηρακλείου - πλην του ΔΣ Αθήνας και του ΔΣ Πειραιά και 5 άλλων μικρών περιφερειακών Συλλόγων , εκπροσωπήθηκαν στις εργασίες της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, που έγιναν στην Αθήνα, Σάββατο, 12.2.2011, στα γραφεία του ΛΕΔΕ, ύστερα από προηγούμενη  διακοπή των εργασιών της, που έγιναν στη Λάρισα, στις 6.2.2011.

Προβολή ταινίας

Σας υπενθυμίζουμε ότι σήμερα Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, στις 21.00, θα προβληθεί η ταινία
 ' Η λεμονιά' .

Εκδήλωση της Ν.Ε. Συνασπισμού Κιλκίς

Η Ν.Ε. ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ Κιλκίς σας προσκαλεί σε εκδήλωση με θέμα "Η οικονομική κρίση και οι προτάσεις της Αριστεράς" με ομιλητές τον Βουλευτή ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Α΄Θεσσαλονίκης και περιφερειακό σύμβουλο Κεντρικής Μακεδονίας Τάσο Κουράκη και το μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ Χρήστος Λάσκος, το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 18:30 στην αίθουσα «Β. Σεργιαννίδης» του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστου Γκουντενούδη σχετικά με την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, να δρομολογήσει καταργήσεις και συγχωνεύσεις υφιστάμενων μικρών σχολικών μονάδων.


Για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση αιφνιδιάζει χωρίς να λάβει υπόψη την μακρά ανοδική εκπαιδευτική πορεία των τελευταίων δεκαετιών. Οι προσπάθειες που έγιναν για την αναβάθμιση πολλών γεωγραφικών περιοχών στα πλαίσια αποκέντρωσης και δέσμευσης κοινοτικών προγραμμάτων τόσο για διατήρηση της ζωτικότητας των μικρών κοινωνιών όσο και για βελτίωση του τρόπου διαβίωσης, ΠΑΝΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ!

Ετήσιος χορός του συλλόγου Κιλκισιωτών Αθήνας και περιχώρων

Το Διοικητικό Συμβούλιο σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό του συλλόγου που θα γίνει στις 20 Φεβρουαρίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 13:00 στο κέντρο διασκέδασης "REX". Πανεπιστημίου 48, τηλέφωνο.: 210 3823269. 
Τραγουδούν ο Δημήτρης Μπάσης και ο Γιάννης Κότσιρας.

Κοπή πίτας ΝΟΔΕ Κιλκίς την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011