Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Κιλκίς

Την Παρασκευή 18 Μαρτίου & ώρα 18:30 θα συνεδριάσει η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Κιλκίς, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, για συζήτηση και απόφαση για τα εξής θέματα Η/Δ: Διαμόρφωση προσχεδίων προϋπολογισμού Δήμου Κιλκίς, οικονομικού έτους 2011. Γνωμοδότηση σχετικά με το Τεχνικό Πρόγραμμα Δήμου Κιλκίς, έτους 2011. Αρχική συζήτηση για τη σύνταξη κανονισμού διαβούλευσης Δήμου Κιλκίς. Της Επιτροπής Διαβούλευσης προεδρεύει ο Δήμαρχος Κιλκίς Μπαλάσκας Ευάγγελος.

Συνεδρίαση Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς


Συνεδριάζει αύριο Τετάρτη και ώρα 17:00 το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς, στο Δημοτικό Κατάστημα. Κατά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου εκτός από τα δυο θέματα της ημερήσιας διάταξης, «Γνωμοδότηση σχετικά με την παραχώρηση χρήσης χώρου 50τ.μ. από το δημοτικό ακίνητο που βρίσκεται στην περιοχή  της Δημοτικής Αγοράς στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία» και  «Έγκριση κανονισμού λειτουργίας της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς», θα συζητηθούν και τρία εκτός ημερήσιας:1) Λειτουργία κεραιών κινητής τηλεφωνίας σε οικοδομή επί της οδού 21ης Ιουνίου.
2) Γνωμοδότηση σχετικά με την παροχή συναίνεσης για την άρση της απαλλοτρίωσης του Ο.Τ. 153Α στο Κιλκίς (Υπόθεση "ΜΥΛΟΙ ΣΑΜΑΡΑ").
3) Γνωμοδότηση σχετικά με την παραχώρηση εκτάσεων στο Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Φανουρίου Κολχίδας.

Ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής στο Δήμαρχο Κιλκς


Εθιμοτυπική επίσκεψη από το νέο Αστυνομικό Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς κ. Μπαντουβάκη Νικόλαο δέχτηκε το πρωί της Τρίτης 15 Μαρτίου στο γραφείο του στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Ευάγγελος Μπαλάσκας.
Ο Δήμαρχος Κιλκίς συνεχάρη το νέο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή και του ευχήθηκε καλή επιτυχία και δύναμη στα νέα του καθήκοντα, ενώ και από τις δύο πλευρές τονίστηκε η ανάγκη για καλή και γόνιμη συνεργασία προς όφελος των πολιτών.

Γενέθλια ΝΗΡΕΑ, παρέα με τον "Tanquy"


Συνεχίζονται οι προβολές κινηματογραφικών ταινιών από την Κοινωνία Πολιτών Κιλκίς σε συνεργασία με τον ΟΠΟΝΓΑ του Δήμου Κιλκίς. Την Δευτέρα 21 Μαρτίου στο Συνεδριακό Κέντρο Δ. Κιλκίς στις 20.00, θα προβληθεί η γαλλική κωμωδία  "Tanquy". Η ταινία αποτελεί συνδιοργάνωση με το Κέντρο Πρόληψης ΝΗΡΕΑΣ,
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Μουσική εκδήλωση από τη Φιλαρμονική Μπάντα του Δήμου Κιλκίς


Μουσική εκδήλωση διοργανώνει η Φιλαρμονική Μπάντα του Δήμου Κιλκίς, στο πλαίσιο εορτασμού της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου, την  Πέμπτη 24  Μαρτίου  2011 και ώρα 8 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.