Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Ευ. Μπαλάσκας: Η καθαριότητα είναι υπόθεση ΟΛΩΝ μας


Ανοικτή ενημερωτική επιστολή με θέμα την καθαριότητα, απέστειλε προς τους κατοίκους της πόλης του Κιλκίς ο Δήμαρχος Κιλκίς Ευάγγελος Μπαλάσκας. «Αγαπητοί συνδημότες,
Σήμερα, είναι ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε, να καταστεί το “ΚΙΛΚΙΣ-Καθαρή Πόλη”. Και προς αυτήν την κατεύθυνση πρέπει να βοηθήσουμε από κοινού διοίκηση, εργαζόμενοι και κάτοικοι.
Η νέα δημοτική αρχή με γνώμονα την αναβάθμιση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των δημοτών, πράττει ό,τι είναι δυνατόν για να συμβάλλει αποτελεσματικά στη διαμόρφωση μιας διαφορετικής εικόνας της πόλης μας.
Κάθε προσπάθειά της όμως είναι καταδικασμένη σε αποτυχία αν οι κάτοικοι του δήμου μας, ο καθένας από εμάς, δεν αναλάβουμε το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί και δεν συνειδητοποιήσουμε ότι η καθαριότητα είναι υπόθεση ΟΛΩΝ μας.

Συνάντηση Γκουντενούδη-Αιγοπροβατοτρόφων


Με τα μέλη του Συλλόγου Αιγοπροβατοτρόφων του ν. Κιλκίς συναντήθηκε την Παρασκευή 18 Μαρτίου ο Αντιπεριφερειάρχης Χρ. Γκουντενούδης.
Οι αιγοπροβατοτρόφοι πραγματοποίησαν παράσταση στην είσοδο της Περιφερειακής Ενότητας διαμαρτυρόμενοι για την απαξίωση του επαγγέλματός τους μέσα από τις χρόνιες στρεβλώσεις της εμπορίας των προϊόντων τους. Ο κ. Γκουντενούδης συνοδευόμενος από τους Περιφερειακούς Συμβούλους κ. Ανδ. Βεργίδη και κ. Π. Θωμαΐδη άκουσε τα αιτήματα και τις προτάσεις των αιγοπροβατοτρόφων και συζήτησε μαζί τους για ώρα. Αφού παρέλαβε το υπόμνημα με τα αιτήματα διαβεβαίωσε τους παραγωγούς ότι βρίσκεται στο πλευρό τους για την ικανοποίηση των πάγιων αιτημάτων τους.

Σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς για τις υγειονομικές δομές στο ν. Κιλκίς


Την Παρασκευή 18/03/2011 πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, σύσκεψη πολιτικών και διοικητικών παραγόντων του νομού Κιλκίς, προκειμένου να αναζητηθούν οι καλύτερες δυνατές προτάσεις για τη λειτουργία των υγειονομικών δομών στο νομό μας, στα πλαίσια του επικείμενου διαλόγου για τη διαμόρφωση του νέου υγειονομικού χάρτη της χώρας, καθώς και για τη λήψη συγκεκριμένων μέτρων και πρωτοβουλιών για την άμεση βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στο νομό, με μοναδικό γνώμονα την καλύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των κατοίκων του νομού Κιλκίς.

Έκκληση Κοινωνικού Φαρμακείου για ληγμένα φάρμακα


Οι εθελοντές-τριες του Κοινωνικού Ιατρείου Φαρμακείου «Αθανάσιος Τηλιακός», καλούν τους πολίτες του Ν. Κιλκίς να προσφέρουν τα αδιάθετα φάρμακά τους (αχρησιμοποίητα ή ληγμένα), προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για τους αναξιοπαθούντες, απόρους, ανασφάλιστους και να αποσυρθούν τα ληγμένα μέσω σχετικού προγράμματος. Το ΚΙΦ στεγάζεται στην οδό Σπάρτης 13, κοντά στο Πάρκο της πόλης, Κιλκίς.