Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011


Εκδήλωση Αγάπης από τους Ακρίτες Πολυκάστρου


Ο Σύλλογος Ποντίων Πολυκάστρου και Περιχώρων «Οι Ακρίτες» διοργανώνει “Εκδήλωση Αγάπης” την Κυριακή 3 Απριλίου και ώρα 19:00 στο κέντρο ΝΟΤΕΣ στο Πολύκαστρο.
Καλούνται τα μέλη και οι φίλοι να ενισχύσουν με την παρουσία τους την πολύ σημαντική εκδήλωση του συλλόγου.

Ανακοίνωση "Λαϊκής Συσπείρωσης" για το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς

 «Είμαι εδώ για να διαχειριστώ μια κατάσταση».
Αυτή η φράση εξηγεί τη γενική στάση και αντίληψη της δημοτικής πλειοψηφίας που εκφράστηκε στις αποφάσεις στο δημοτικό συμβούλιο της 22/03/2011. Για τον λόγο αυτό υπερψήφισαν – μαζί με τις παρατάξεις των κκ Τερζίδη και Αφεντουλίδη – την διατήρηση και επιβολή νέων, φόρων και δημοτικών τελών και «ποίησαν την νήσσαν» στην κρυστάλλινη  θέση της «Λαϊκής Συσπείρωσης»  για μείωση και όπου γίνεται κατάργηση τελών και φόρων για τα λαϊκά στρώματα με ταυτόχρονη αύξηση αυτών για βιομηχανίες, τράπεζες και μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ.

Διευκρινήσεις Διευθυντή Α/θμιας για τις συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων


Δεν «κομίζω γλαύκας εις Αθήνας» γράφοντας ότι η κρίση στην πατρίδα μας είναι πρωτίστως κρίση θεσμών και αξιών. Δεν είναι δυνατόν οι διαχειριστές της όποιας εξουσίας να  διαστρεβλώνουν αλήθειες και πραγματικότητες για να συγκαλύψουν πολιτική ατολμία, αβελτηρία και ανευθυνότητα. Δεν πάει άλλο, φτάνει πια η υποκρισία. 
Στη συνεδρίαση της  22-3-2011, για το θέμα των  συνενώσεων των δημοτικών σχολείων, η  πλειοψηφία της Δημοτικής Αρχής (του Δήμου Κιλκίς)  λέει πως  «αντιτίθεται στον τρόπο με τον οποίο η Πολιτεία προχώρησε στις συγχωνεύσεις-καταργήσεις, χωρίς να ερωτηθούν οι τοπικές κοινωνίες, να ληφθούν υπ’ όψιν οι ιδιαιτερότητες έκαστης σχολικής μονάδας και να δοθούν εγγυήσεις για την ασφαλή μεταφορά μαθητών, γι’ αυτό και τις καταδικάζει».
Η πραγματικότητα έχει ως εξής:

Ημέρα εθελοντικής εργασίας στην Πλατανιά


Την Κυριακή 3 Απριλίου και ώρα 10π.μ. στο γήπεδο του χωριού, ο Σύλλογος Νέων Πλατανιάς οργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά ημέρα εθελοντικής εργασίας για βελτίωση, καθαρισμό, φροντίδα κοινόχρηστων χώρων της Πλατανιάς. Στόχος του Συλλόγου είναι  η ανάδειξη του πανέμορφου φυσικού πλούτου του χωριού. Τα μέλη και ο φίλοι του Συλλόγου είναι εθελοντές, ενεργοί πολίτες, που δεν αρκούνται στον εντοπισμό και τον σχολιασμό των προβλημάτων, αλλά προσπαθούν να βρίσκουν τον χρόνο και την διάθεση για να εργαστούν, προς όφελος του συνόλου του χωριού. Ο Σύλλογος καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους τους και φέτος για εθελοντική εργασία στην Φύση, για την Φύση.

Νοσοκομειακοί ιατροί Κιλκίς: Άδικος και αποπροσανατολιστικός ο Γ. Φλωρίδης


Άδικη και αποπροσανατολιστική χαρακτηρίζουν σε ανακοίνωσή τους οι διευθυντές των Κλινικών, το Επιστημονικό Συμβούλιο και η Ιατρική Υπηρεσία του Νοσοκομείου Κιλκίς την προσπάθεια του βουλευτή ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργου Φλωρίδη να μεταφέρει στους γιατρούς τα όποια προβλήματα του νοσοκομείου. Όπως αναφέρουν: Είμαστε υποχρεωμένοι τουλάχιστον να εκφράσουμε την πικρία στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς για τις δηλώσεις του κ. Φλωρίδη.

Σύλλογος Ποντίων Νέας Σάντας

Ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Σάντας στα πλαίσια των ομιλιών που καθιέρωσε
σας προσκαλεί την Κυριακή  3 - 4 - 2010 και ώρα 7 μμ. στην ομιλία που θα γίνει
στο κτίριο του Συλλόγου με θέμα, 
Οδοιπορικό στον Πόντο- Συναισθήματα –Αναμνήσεις. Δικαίωμα στη Μνήμη
από τον πρώην βουλευτή νομού Κιλκίς, κ. Θεόδωρο Πασσαλίδη.
Η σπουδαιότητα του θέματος, και η γνωστή αγάπη του ομιλητή για το Ποντιακό
γίγνεσθαι, προϊδεάζουν την σπουδαιότητα της εκδήλωσης, την οποία πρέπει να      .
παρακολουθήσουμε όλοι.