Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Απόφοιτοι ΑΕΙ αναζητούν θέσεις στην Καθαριότητα


Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ξεπέρασαν τις 400 σε αριθμό οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων για την κάλυψη των 28 θέσεων στην Υπηρεσία Καθαριότητας που έχει προκηρύξει ο δήμος Κιλκίς (χωρίς να έχει λήξει ακόμη η προθεσμία υποβολής αιτήσεων). Οι εν λόγω συμβάσεις είναι οκτάμηνης διάρκειας και φαίνεται να αποτελούν το «αντικείμενο του πόθου» πολλών συνανθρώπων μας, ακόμα και αποφοίτων ΑΕΙ, καταδεικνύοντας έτσι την αβεβαιότητα και την αγωνία που επικρατεί γενικότερα στον εργασιακό χώρο.

"Κλείνει" αύριο ο δήμος Κιλκίς


Με απόφαση του Δημάρχου κ. Ευάγγελου Μπαλάσκα κλειστός θα παραμείνει αύριο Παρασκευή 1 Απριλίου από τις 12:30 το μεσημέρι έως και τη λήξη του ωραρίου ο Δήμος Κιλκίς και οι υπηρεσίες του, προκειμένου να συμμετάσχει στις κινητοποιήσεις που διοργανώνει το Σωματείο Εργαζομένων Κιλκίς του Νοσοκομείου Κιλκίς, για την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το ίδρυμα. Η εκδήλωση διαμαρτυρίας, θα λάβει χώρα στην πύλη του Ιδρύματος στη μία το μεσημέρι.

Πρόγραμμα επίσκεψης Ντόρας Μπακογιάννη στο Κιλκίς


Η πρόεδρος του κινήματος «Δημοκρατική Συμμαχία» Ντόρα Μπακογιάννη θα παρευρεθεί το Σάββατο 2 Απριλίου, στις 13.30, στα εγκαίνια του γραφείου της Ομάδας Πρωτοβουλίας Κιλκίς (21ης Ιουνίου 111). Νωρίτερα, από τις 12.45, στο ξενοδοχείο “ΕΥΡΙΔΙΚΗ”, θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον αντιπεριφερειάρχη Κικλίς κ. Χρήστο Γκουντενούδη, την Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς κυρία Βούλα Ποζίδου, τους δημάρχους Κιλκίς και Πολυκάστρου κ. Ευάγγελο Μπαλάσκα και Αθανάσιο Λαπόρδα, αντίστοιχα, καθώς και με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Παύλο Τονικίδη.

Σε Υπουργούς για ζητήματα του ν. Κιλκίς εκπρόσωποι ΠΑΣΟΚ Κιλκίς


Διήμερο επαφών ήταν αυτό της 29ης και 30ης Μαρτίου για τον Γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς Λεωνίδα Δημητριάδη. Ο Γραμματέας, καθώς και οι Βουλευτές του νομού Γιώργος Φλωρίδης και Θόδωρος Παραστατίδης, βρέθηκαν στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους στο πλαίσιο των συναντήσεων εκπροσώπων του κόμματος, της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, της Περιφέρειας και της πολιτικής ηγεσίας των Υπουργείων.

Προκήρυξη θέσεων διδακτικού προσωπικού στην Ελληνική Αστυνομία


Ανακοινώνεται ότι από τη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, με έδρα την Αθήνα και Παράρτημα στη Βέροια, έχουν προκηρυχθεί προς πλήρωση θέσεις διδακτικού προσωπικού (τακτικό και αναπληρωματικό) για το εκπαιδευτικό έτος 2011-2012.
Η σχετική προκήρυξη έχει ήδη αποσταλεί στα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα του Νομού, ενώ έχει δημοσιευθεί και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
Τυχόν υποψήφιοι που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον δύνανται να προσέρχονται στα Αστυνομικά Τμήματα, ώστε να πληροφορούνται λεπτομέρειες, σχετικές με τον αριθμό των θέσεων, τις ειδικότητες, τα απαιτούμενα προσόντα κ.λ.π.

Τα «Δεκατρία ρολόγια» ανεβάζει η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Ν.Κιλκίς


Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Ν.Κιλκίς οργανώνει την παρουσίαση της θεατρικής παράστασης: «Δεκατρία ρολόγια» του Τζέιμς Θέρμπερ, σε διασκευή-σκηνοθεσία-ερμηνεία του Δημήτρη Σακατζή και συμμετοχή της ομάδας καλλιτεχνών: Ούγκα Κλάρα. Η παράσταση θα δοθεί το Σάββατο 9 Απριλίου 2011, στις 8μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.
Πρόκειται για ένα μουσικό παραμύθι που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους, γεμάτο χιούμορ και πολλές ανατροπές.