Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Παρουσίαση του βιβλίου "Ρούπελ αναμνήσεις πρωταγωνιστών" από τον συγγραφέα-ερευνητή-ταγματάρχη πεζικού Ηλία Κοτρίδη στο επιμελητήριο Κιλκίς

2ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός με θέμα : «Η ιστορική πορεία των Ελλήνων του Πόντου» 1ο Βραβείο Γυμνασίου: Κιορίδου Ευστρατία, 1ο Γυμνάσιο Σερρών

«Εκάεν γιαρ το Τσάμπασιν…» τραγουδάει η γιαγιά και τραγουδάω κι εγώ μαζί της. Από τα πρώτα τραγούδια που έμαθα σαν παιδάκι, τότε, που ακόμη δεν μπορούσα να κατανοήσω τις λέξεις «γενοκτονία», «διωγμός», «πόλεμος». Η γιαγιά, δεύτερη πλέον γενιά Ποντίων που ήρθαν να απλώσουν τις ρίζες τους στην Ελλάδα μου μιλούσε συχνά για την «πατρίδα», έτσι συνήθιζε να λέει τον αλησμόνητο Πόντο, έτσι τον έλεγε ο πατέρας της, έτσι το λέω κι εγώ: «πατρίδα».
            -Γιαγιά, πες μου για το Καρς …
            -Δύο μεγάλες εκκλησίες είχε το Καρς.
 Τον Άη-Γιώργη και την Μεταμόρφωση του Σωτήρος. Σχολεία ελληνικά, γυμνάσιο αρρένων και Παρθεναγωγείο. Το Καρς, μήλον της Έριδος για πολλά χρόνια μεταξύ Τούρκων και Ρώσων, όταν το 1919 περιέπεσε στα χέρια των Τούρκων, οι ελληνικοί πληθυσμοί, εγκατέλειψαν το βιός τους, φοβούμενοι τα τάγματα εργασίας (Αμελέ Ταμπουρού) και τις βιαιότητες των Τούρκων, ξεκίνησαν τη δική τους Οδύσσεια, στις πόλεις και τα χωριά της άλλοτε Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Στις αποσκευές τους είχαν τις εικόνες των εκκλησιών τους, λίγο χώμα από τον κήπο τους και την ελπίδα για μια νέα αρχή.
            -Γιαγιά, θες να πας στην πατρίδα;
            -Θέλω πολύ να πάω πουλί μ΄…



Περίπτερο Δωρεάν Εξέτασης & Αγώνας Μπάσκετ στο Κιλκίς από την Εκστρατεία «Η Μόδα Πολεμά τον Καρκίνο του Στήθους»

Η Εκστρατεία «Η Μόδα Πολεμά τον Καρκίνο του Στήθους» θα υλοποιήσει «Περίπτερο Δωρεάν Εξέτασης και Ενημέρωσης» για πρώτη φορά στο Κιλκίς, από τις 12 έως και τις 16 Απριλίου στο Ξενοδοχείο «Habitat», Σπάρτης & Αγ. Γεωργίου. Από τις 9:30 το πρωί μέχρι τις 3:30 το μεσημέρι εξειδικευμένοι γιατροί και νοσηλεύτριες θα βρίσκονται εκεί για να εξετάσουν όσες γυναίκες προσέλθουν, να απαντήσουν στις ερωτήσεις τους και να τις ενημερώσουν σχετικά με τους τρόπους πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του στήθους.
Η εξέταση της ψηλάφησης είναι ανώδυνη και διαρκεί λίγα μόνο λεπτά!
Παράλληλα η Εκστρατεία σε συνεργασία με το Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, θα διοργανώσουν το Σάββατο 16 Απριλίου, ώρα 18:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς, τον αγώνα μπάσκετ των βετεράνων καλαθοσφαιριστριών, «Βάλε Τρίποντο στην Πρόληψη» με στόχο τη μετάδοση του μηνύματος της πρόληψης. Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Υπουργός κ. Λοβέρδος, ο Υφυπουργός κ. Αηδόνης και ο βετεράνος διαιτητής κ. Κορομηλάς. Τιμώμενο πρόσωπο, η Πρόεδρος του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» κα. Παναγοπούλου Κατερίνα.  

Με τη συμμετοχή αθλητών του στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς, Μαραθώνιος “Μέγας Αλέξανδρος” και αγώνας με περιβαλλοντικό μήνυμα για μαθητές

Την προσεχή Κυριακή 10 Απριλίου θα διεξαχθεί ο ετήσιος μαραθώνιος «Μ. Αλέξανδρος» με αφετηρία την Πέλλα και τερματισμό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στην ημέρα εντάχθηκε και μια κούρσα 1.000 μ. για παιδιά δημοτικών σχολείων, κάτι που είχε δοκιμαστεί πέρυσι. Φέτος τα μικρά παιδιά θα τρέξουν μεταφέροντας το κεντρικό περιβαλλοντικό μήνυμα της διοργάνωσης «Ο αγώνας για το περιβάλλον είναι μαραθώνιος». Στον αγώνα θα λάβουν μέρος, συμμετέχοντας ενεργά στην προβολή του μηνύματος για το περιβάλλον, και τα τμήματα των Ακαδημιών Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς και για τον σκοπό ο ΓΑΣ Κιλκίς έχει διαθέσει λεωφορείο για την μεταφορά των μικρών αθλητών  το οποίο θα αναχωρήσει την Κυριακή στις 7.45 πμ από το ΚΤΕΛ Κιλκίς. Στο αγωνιστικό σκέλος της διοργάνωσης ο Αντώνης Σαρίδης θα προσπαθήσει να προσθέσει ακόμη έναν τερματισμό και μια καλή επίδοση στον μαραθώνιο, ενώ ο Λάζαρος Σιδηρόπουλος θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του για πρώτη φορά σε έναν μαραθώνιο. Στα 10.000 μ θα αγωνιστούν ο προπονητής αποστάσεων του ΓΑΣ Κιλκίς Φίλιππος Μισαηλίδης και ο βετεράνος Δημήτρης Νικολαίδης.

Τοποθέτηση στην Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων κατά την επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπ. Οικονομικών «Αναμόρφωση πλαισίου λειτουργίας Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους, Δημοσίων Επιχειρήσεων και Οργανισμών, σύσταση Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας» Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΛΩΡΙΔΗΣ: Κύριε Υπουργέ, όταν υπάρχει απόφαση να μεταφερθεί μια αρμοδιότητα από ένα σημείο του κράτους σε ένα άλλο σημείο ελεγχόμενο από το κράτος,  ως βουλευτής θα ζητούσα πριν από όλα να εξηγηθούν οι λόγοι που γίνεται αυτό και όχι να διαβάζω στην Εισηγητική Έκθεση ότι η προτεινόμενη τροποποίηση επιτρέπει την ενοποίηση των λειτουργιών front office και δίνει τη δυνατότητα ενιαίας μέτρησης του κινδύνου των αντισυμβαλλομένων. Αυτό εγώ δεν μπορώ να το δεχθώ σε καμία περίπτωση ως εξήγηση, γιατί μια διαχείριση δημοσίου

Ανοιχτή Πρόσκληση για υποβολή προτάσεων για τη χρηματοδότηση έργων «ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ» του ΠΕΠ Μακεδονίας-Θράκης 2007-2013 στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Aπό την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας- Θράκης ανακοινώνεται ότι δημοσιεύτηκε η Ανοιχτή Πρόσκληση για υποβολή προτάσεων για τη χρηματοδότηση έργων «ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ» του ΠΕΠ Μακεδονίας-Θράκης 2007-2013 στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. 
Η χρηματοδότηση της δράσης γίνεται από τον Άξονα Προτεραιότητας 7– «Αειφόρος Ανάπτυξη και Ποιότητα Ζωής στην ΠΚΜ» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Με την πρόσκληση αυτή καλούνται:

Παρέμβαση Θ. Παραστατίδη στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Περιφερειών –αναπτυξιακός σχεδιασμός περιφέρειας Κ.Μ.

Ο  Βουλευτής Κιλκίς Θ. Παραστατίδης, με παρέμβαση του   στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Περιφερειών, όπου συζητείτο η πρόταση της περιφέρειας για το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της Κεντρικής Μακεδονίας, έκανε αναφορά, εκτός από τα γενικά θέματα  που αφορούσαν την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, και στα προβλήματα της λειτουργίας των υπηρεσιών Διοίκησης, χαρακτηρίζοντας τες μάλιστα «Μπάχαλο». Τόνισε δε, ότι το κράτος πρέπει να επιμεληθεί άμεσα, ώστε οι υπηρεσίες να οργανωθούν και να λειτουργούν για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη.

Ομιλία Κιλτίδη στη Βουλή με θέμα «Προστασία Ελεύθερου Ανταγωνισμού»


Αποσπάσματα από την ομιλία του κ. Κιλτίδη στη Βουλή, κατά την διάρκεια της συζήτησης του σχεδίου νόμου, που κατέθεσε το Υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, με θέμα «Προστασία Ελεύθερου Ανταγωνισμού»
«…Κύριε Υπουργέ, ανεβαίνοντας στο Βήμα μετά τον Πρόεδρο κύριο Κακλαμάνη, νιώθω βαρύ το χρέος να υπενθυμίσω σ’ όλους τους Έλληνες πολιτικούς ότι πρέπει ειλικρινά να μας προβληματίζει μία παράμετρος -εξ’ όσων βλέπουν το φως της δημοσιότητας βεβαίως όντας πραγματικότητα- των στατιστικών δεδομένων κάποιων διεθνών οργανισμών. Και είναι πολύ πικρό αυτό που βλέπουμε. Να κατρακυλάει η χώρα μας στην ανταγωνιστικότητα και να ανεβαίνει στη διαφθορά. Εάν υπήρχε στασιμότητα σε μία από τις δύο παραμέτρους, πιθανόν, ίσως να συνέβαινε κάτι θετικό για τον Έλληνα πολίτη. Αν, δηλαδή, δεν υφίστατο η διαφθορά, η μη ύπαρξη ανταγωνιστικότητας μπορεί να σήμαινε φθηνό προϊόν, φθηνές τιμές. Δυστυχώς, και τα δύο, με αυτή την αντιστροφή των όρων, προκαλούν ειλικρινά θλίψη και προβληματισμό.»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΒ∆ΟΜΑ∆ΟΣ ΙΕΡΟΥ ΚΟΙΝΟΒΙΟΥ ΟΣΙΟΥ ΝΙΚΟ∆ΗΜΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ τν ΒΑΪΩΝ 17 πριλίου 
5 -10.30΄ τό πρωί: ρθρος - θεία Λειτουργία
6 τό πόγευμα: σπερινός - Mέγα πόδειπνο
10-12.30 ΄ τό βράδυ: ρθρος (κολουθία «Νυμφίου»)
ΜΕΓΑΛΗ ∆ΕΥΤΕΡΑ 18 πριλίου, ωσήφ το Παγκάλου 
7- 10 τό πρωί: κολουθία τν Ωρν καί Προηγιασμένη θεία Λειτουργία
6 τό πόγευμα: Mέγα πόδειπνο
10- 12.30  τό βράδυ: ρθρος (κολουθία «Νυμφίου»)
ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΙΤΗ 19 πριλίου, Τν δέκα Παρθένων 
7- 10 τό πρωί: κολουθία τν Ωρν καί Προηγιασμένη θεία Λειτουργία
6 τό πόγευμα: Mέγα πόδειπνο
10-12.30 ΄ τό βράδυ: ρθρος (κολουθία «Νυμφίου»)

Νέο Δ.Σ. στους «ΑΚΡΙΤΕΣ» Πολυκάστρου

 Με την εκλογή του νέου Δ.Σ. Νεολαίας του Συλλόγου Ποντίων Πολυκάστρου και Περιχώρων «Οι Ακρίτες» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Απριλίου 2011 ολοκληρώθηκαν οι εκλογικές διαδικασίες στο σύλλογο για τη διετία 2011-2012.
   Τα νέα Δ.Σ. και οι αρμοδιότητες των μελών ακολουθούν

Στην Αθήνα ο Δήμαρχος Κιλκίς Ευάγγελος Μπαλάσκας

Στην πρωτεύουσα βρέθηκε ο Δήμαρχος Κιλκίς Ευάγγελος Μπαλάσκας την Τρίτη 5 και Τετάρτη 6 Απριλίου 2011, προκειμένου να προωθήσει τοπικά θέματα σε εκπροσώπους φορέων και Υπουργείων.
Ειδικότερα, είχε επαφή με τον Γενικό Γραμματέα ΥΠΕΧΩΔΕ, με τον οποίο συζήτησε διάφορα ζητήματα που άπτονται της αρμοδιότητάς του. Ο Δήμαρχος Κιλκίς έθεσε υπόψιν του Γραμματέα σειρά έργων, αλλά η μοναδική καλή είδηση που έλαβε και αφορά το ν. Κιλκίς, ήταν η δημοπράτηση εντός του 2011 του δρόμου “Εύζωνοι-Χαλάστρα”.

Στην Αθήνα ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς Λεωνίδας Δημητριάδης

 Στην Αθήνα βρέθηκε ,την Τετάρτη 6 και την Πέμπτη 7 Απριλίου, για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα λίγων ημερών ,ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς Λεωνίδας Δημητριάδης για ένα νέο κύκλο επαφών, στο πλαίσιο των συναντήσεων εκπροσώπων του κόμματος, της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, της Περιφέρειας και της πολιτικής ηγεσίας των Υπουργείων, στα γραφεία της Ιπποκράτους.
 Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής οργάνωσης είχε συνάντηση με τον Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου Μιχάλη Καρχιμάκη κατά την οποία συζητήθηκε η πορεία προς τη Συνδιάσκεψη της 3ης Σεπτεμβρίου. Στη συνέχεια  ο Κύριος Δημητριάδης είχε επαφές με την Υπουργό παιδείας , Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Άννα Διαμαντοπούλου για τα θέματα της παιδείας, με τον Υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση για το ζήτημα της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και με τον Υπουργό Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο με τον οποίο συζήτησε για θέματα Πολιτισμού, Τουρισμού και Αθλητισμού.

ΝΟΔΕ ΚΙΛΚΙΣ: Πράσινα παραμύθια για το Χρέος επί Νέας Δημοκρατίας…

Επί ενάμιση χρόνο περίπου, το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία με ένα προπαγανδιστικό ισχυρισμό: Επί των ημερών της, λέει, η Ελλάδα δανείστηκε 125 δισεκατομμύρια! Άρα η Νέα Δημοκρατία «φταίει», για όλα όσα συμβαίνουν σήμερα… 
            Προσέξτε, τώρα, τι σημαίνει προπαγάνδα:
            Από τα 125 δισεκατομμύρια που δανείστηκε η Νέα Δημοκρατία στα χρόνια της διακυβέρνησής της, 2004-2009:
            -- τα 45 δισεκατομμύρια αφορούν «αναχρηματοδότηση» του παλαιότερου χρέους. Δηλαδή έληγαν κάποια προηγούμενα δάνεια και δανείστηκε η Ελλάδα να τα εξοφλήσει. Δεν ήταν καινούργιο χρέος. Ήταν παλαιό χρέος που αναχρηματοδοτήθηκε…

Δήλωση Π. Ψωμιάδη σχετικά με την απόφαση του Εφετείου Θεσσαλονίκης


Καταδικάστηκε το ανθρώπινο πρόσωπο που πρέπει να δείχνει το κράτος απέναντι στους πολίτες.
Όμως δεν φοβόμαστε.
Χάσαμε μία μάχη, αλλά θα κερδίσουμε τον πόλεμο με τους συκοφάντες. Οι γνωστοί άγνωστοι κατάφεραν να δημιουργήσουν το κατάλληλο κλίμα γι’ αυτό με δημοσιεύματα σε μερίδα του Τύπου που προδίκαζαν την έκβαση της δίκης.
Ακόμη και σήμερα, καλυμμένοι πίσω από την ανωνυμία του ίντερνετ, με ύβρεις και χτυπήματα κάτω από τη μέση επιχειρούν να επιβάλλουν την έκπτωσή μου με μία ξεκάθαρα πολιτική δίωξη. Ο λαός της Κεντρικής Μακεδονίας τους καταδίκασε μόλις πριν από πέντε μήνες. Όμως αυτοί συνεχίζουν.
Η επιδίωξη είναι προφανής: να ακυρώσουν τη λαϊκή ψήφο, να περιφρονήσουν τη λαϊκή ετυμηγορία, ποινικοποιώντας συστηματικά την διοίκηση.

Eνημερωτική εσπερίδα του Επιμελητηρίου Κιλκίς

Το Επιμελητήριο Κιλκίς και ο Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης ΚΕΠΑ – ΑΝΕΜ σας προσκαλούν  στην ενημερωτική εσπερίδα που διοργανώνουν, την Τετάρτη 13 Απριλίου στις 19:30, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων «Βασίλειος Σεργιαννίδης» του Επιμελητηρίου Κιλκίς. Αντικείμενο της συνάντησης είναι η παρουσίαση του προγράμματος «Εξωστρέφεια-Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων» στο οποίο μπορούν να συμμετάσχουν οι Υφιστάμενες και Νέες Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο Τομέα Μεταποίησης-Κατασκευών-Υπηρεσιών και Εμπορίου, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις του προγράμματος.
Εισηγητές θα είναι οι: 

Εντοπισμός, καταγραφή και αξιολόγηση «πραγματικών σεναρίων βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας» της τοπικής αγοράς του Κιλκίς.

Ο Εμπορικός Σύλλογος του Κιλκίς σε συνεργασία με την Εταιρεία συμβούλων Ανάπτυξης τοπικών αγορών EASYBRAND και την Ένωση προστασίας καταναλωτών, οργανώνουν την Τετάρτη 13 Απριλίου 2011 και ώρα 18.00 στην αίθουσα < Βασ. Σεργιαννίδης > του Επιμελητηρίου Κιλκίς, ανοιχτή συζήτηση με θέμα τον εντοπισμό, την καταγραφή και την αξιολόγηση «πραγματικών σεναρίων βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας» για τη τοπική αγορά του Κιλκίς.
Η ανοιχτή συζήτηση θ’ αναπτυχθεί σε δύο 45λεπτους κύκλους ανάμεσα στο καταναλωτικό κοινό της αγοράς του Κιλκίς (Α’ κύκλος) και στους τοπικούς επαγγελματίες (Β’ κύκλος).
Ειδικότερα :

Ταξίδι του Πολιτιστικού Συλλόγου Ρυζίων στο Βελιγράδι

Ένα υπέροχο και περιεκτικό πολιτιστικό ταξίδι στο Βελιγράδι πραγματοποίησε το χορευτικό συγκρότημα Ενηλίκων του Πολιτιστικού Συλλόγου Ρυζίων, το τριήμερο της 25ης Μαρτίου. Έλαβε μέρος στο Διεθνές Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών, το οποίο διοργανώνεται κάθε χρόνο με σκοπό να βοηθήσει τη φιλανθρωπική οργάνωση «Veliko Srce». Το πρόγραμμα άρχισε με μια ιδιαίτερα συγκινητική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της 25ης Μαρτίου μπροστά στο Μνημείο του μεγάλου Οραματιστή και Λόγιου, Ρήγα Φεραίου, στο κέντρο του Βελιγραδίου. Μια εκδήλωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το Σύνδεσμο Ελληνο- Σερβικής Φιλίας και αποτίουν φόρο τιμής στο μεγάλο Εθνεγέρτη. Μπροστά στο επιβλητικό του άγαλμα κατέθεσαν στεφάνους ο Έλληνας Πρέσβης στο Βελιγράδι, τον οποίο είχαμε την τιμή να γνωρίσουμε και να συνομιλήσουμε μαζί του, στρατιωτικοί ακόλουθοι της Ελληνικής Πρεσβείας και του ΝΑΤΟ, εκπρόσωποι της Πολιτειακής και Στρατιωτικής Αρχής της Σερβίας, ο Σύνδεσμος της Ελληνο-Σερβικής Φιλίας και εκπρόσωποι σωματείων. Ρίγη συγκίνησης και εθνικής ανάτασης διαπέρασαν όλους μας με την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου, ενώ το βλέμμα του Ρήγα μας παρέπεμπε στη σαφή του ρήση: « Όποιος συλλογάται ελεύθερα, συλλογάται καλά».

Σασπένς, αγωνία και απρόβλεπτες ανατροπές!


Για δεύτερη συνεχή χρονιά η μεγάλη θεατρική επιτυχία, το αριστούργημα του Άντονυ Σάφφερ (Anthony Shaffer)  με τίτλο  «Σλουθ» (Sleuth),  επιστρέφει  από την Πέμπτη 28 Απριλίου στο ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΛΟΣΣΑΙΟ, από  δύο σημαντικούς ηθοποιούς που εκτός της θεατρικής τους σύμπραξης στη σκηνή υπογράφουν και τη σκηνοθετική επιμέλεια της παράστασης.Τολμηρές ανατροπές στην πλοκή που κόβουν την ανάσα και ξεγελούν με απρόβλεπτο τρόπο. Σασπένς και αγωνία που αφθονούν. Διαμάχη και φθόνος ανάμεσα σε έναν ώριμο και έναν νεότερο άνδρα. Η μέχρι τελικής πτώσης σύγκρουση δύο ανδρών με έντονα στοιχεία χιούμορ που έχει ως στόχο την κατάκτηση μιας γυναίκας και την κοινωνική καταξίωσή τους.

Το πρόγραμμα των πανελληνίων εξετάσεων του έτους 2011

Από το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται:  
α) Η ημερομηνία λήξης των μαθημάτων,
β) Το πρόγραμμα των πανελληνίων εξετάσεων του έτους 2011 για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και
γ) η περίοδος των ενδοσχολικών εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ (9η / 2011) ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

Σας προσκαλούμε να έρθετε στην δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, που θα γίνει στο δημοτικό κατάστημα, στις έντεκα (11) του μηνός Απριλίου του έτους 2011 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.30 για συζήτηση και απόφαση για τα εξής θέματα Η/Δ: