Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Όπως κάθε χρόνο με φίλους γιόρτασε ο Θωμάς Ζάλτος τη γιορτή του, αγνοώντας τουλάχιστον για μια μέρα την οικονομική κρίση.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ κ. Γ. Ν. ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗ ΝΕΤ» ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ Τ. ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ Μ. ΜΙΧΕΛΙΔΑΚΗ

Κος ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ:
Και είναι η ώρα να καλημερίσουμε τον Υπουργό Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, τον κύριο Γιάννη Ραγκούση που είναι μαζί μας. Καλημέρα κύριε Υπουργέ. 
Κος ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ:
Καλή σας μέρα.
Κα ΜΙΧΕΛΙΔΑΚΗ:
Καλώς μας ήρθατε.

Πυρηνική ενέργεια, τέλος εποχής. Εκδήλωση στις 6 Μαΐου, 19:00, κτίριο ΕΔΟΘ

Οι Οικολόγοι Πράσινοι Θεσσαλονίκης διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την Πυρηνική Ενέργεια την ερχόμενη Παρασκευή 6 Μαΐου, στις 19:00, στην αίθουσα διαλέξεων της ΕΔΟΘ, Προξ. Κορομηλά 51, 4ος όροφος.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η πλήρης ενημέρωση των πολιτών σε θέματα που αφορούν στην Πυρηνική Ενέργεια ως τεχνολογία, στην εκτίμηση της κατάστασης κινδύνου σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις και στη δυνατότητα μετάβασης σε ασφαλείς και καθαρές πηγές ενέργειας, ικανές να εξασφαλίσουν τον ενεργειακό εφοδιασμό της χώρας και της Ευρώπης..
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει βιντεοσκοπημένες δηλώσεις εκπροσώπων του Βαλκανικού Αντιπυρηνικού Κινήματος καθώς και τις ακόλουθες εισηγήσεις: