Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Ανακοίνωση της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης για το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα

Στο γκρέμισμα όσων από τις λαϊκές κατακτήσεις έχουν απομείνει όρθιες από την περασμέ-νη αντιλαϊκή λαίλαπα και στην ισοπέδωση όλων των λαϊκών δικαιωμάτων θα οδηγήσουν τα νέα μέτρα που λαμβάνουν Κυβέρνηση - Τρόϊκα, στο πλαίσιο του λεγόμενου μεσοπρόθεσμου προγράμματος 2011 – 2015.

Θεσμός πλέον το γλέντι με φίλους του Τάσου Γυμνόπουλου στη Μεγάλη Στέρνα ΚΙλκίς

"Ιστορίες Τοίχων" στην πόλη του Κιλκίς


Στην αισθητική αναβάθμιση της πόλης του Κιλκίς μέσα από ένα ταξίδι- αφιέρωμα στο παρελθόν, αποβλέπει η νέα πρωτοβουλία του Δήμου Κιλκίς με τίτλο “Ιστορίες Τοίχων” (Wall Stories). Οι “Ιστορίες Τοίχων” δεν είναι τίποτα άλλο από μικρές και μεγάλες τοιχογραφίες σε δημόσια κτίρια, εμπνευσμένες από την λαϊκή μας παράδοση, από τους ανθρώπους που έζησαν σ' αυτόν τον τόπο, τις καθημερινές τους ασχολίες και τον τρόπο ζωής τους.
Τις “Ιστορίες Τοίχων” μας “αφηγείται” μέσα από την προσωπική της τεχνοτροπία και αισθητική, η αρχιτέκτονας Σοφία Σπυρλιάδου η οποία έχει αναλάβει το έργο της σχεδίασης, της υλοποίησης και της ολοκλήρωσής τους.

Σύλληψη για παράνομη κατοχή και καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Αστυνομικοί του Κιλκίς συνέλαβαν στη Περαία Θεσσαλονίκης έναν 38χρο ημεδαπό, ο οποίος καλλιεργούσε στην ταράτσα του σπιτιού του 23 δενδρύλια κάνναβης (χασίς). Παράλληλα, βράθηκαν και συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 134 γραμ.
Η σύλληψη έγινε τη Πέμπτη 2 Ιουνίου μετά από αξιοποίηση σχετικών πληροφορίων από την Ο.Δ.Ν. Οι ναρκωτικές ουσίες και τα δενδρύλλια κατασχέθηκαν, ενώ ο δράστης με την σε βάρος του δικογραφία, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσ/νίκης.