Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Η φωτογραφία της ημέρας

Και λίγος ρομαντισμός δεν βλάπτει!

Ταράζει πάλι τα νερά, ο Γ. Φλωρίδης


Με νέα πολιτική παρέμβασή του, ο Γ. Φλωρίδης "τάραξε τα νερά" δημιουργώντας αίσθηση στο πανελλήνιο. Σε άρθρο του, που δημοσιεύεται σήμερα στην "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία", κάνει λόγο για κρίση που "μετεξελίσσεται ραγδαία από οικονομική και κοινωνική σε βαθιά πολιτική, με απρόβλεπτη πορεία".
Ο Κιλκισιώτης βουλευτής τονίζει: "Μετά τη χρεοκοπία της δανειοδοτούμενης παρασιτικής οικονομίας, ζούμε τη βαθύτατη κρίση του πολιτικού μας συστήματος. Η ευθύνη γι' αυτήν θα πρέπει να αποδοθεί κατεξοχήν στα κλειστά κατεστημένα συστήματα εξουσίας που, ως πραγματικοί εχθροί της δημιουργικής κοινωνίας, διαμόρφωσαν και στήριξαν το πελατειακό, αδιαφανές κράτος και το αντιπαραγωγικό οικονομικό μοντέλο - σε «αγαστή» συνεργασία με παρασιτικές δυνάμεις από το σύνολο της πολιτικής γεωγραφίας, αλλά και της μεγαλομεσαίας κοινωνικής κλίμακας της μεταπολίτευσης".

Νέο ραντεβού "Αγανακτισμένων"

 
ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΟΙ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ" ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΣΤΙΣ 7μμ

ΘΑ `ΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΣΥΝΕΠΕΙΣ!

Απειλούσε να σκοτώσει μέσα σε μπαρ!

Σε μπαρ της Κρηστώνης απείλησε άνθρωπο ότι θα τον σκοτώσει και στη συνέχεια αστυνομικοί βρήκαν στο πόρτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου του μια "παράνομη" καραμπίνα, οπότε και τον συνέλαβαν. Λέτε να πρόλαβαν κάποιο κακό; Πολύ πιθανό!
Το περιστατικό στο μπαρ συνέβη στις 3 μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου προς Κυριακή, με δράστη έναν 58χρονο ημεδαπό, ο οποίος καυγάδισε έντονα με θαμώνα του μαγαζιού. Ο καυγάς έφερε τις απειλές περί φόνου, οι απειλές έφεραν αστυνομικούς και στη συνέχεια βρέθηκε το μονόκαννο κυνηγετικό όπλο, που στερείτο αδείας κατοχής, καθώς και 13 φυσίγγια.
Ο δράστης με τη σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημ/κών. Προανάκριση διενεργεί το Τ.Α. Κιλκίς.

Κ. Κιλτίδης: Εγκληματικό ξεπούλημα

Για τραγική διαδικασία αποκρατικοποιήσεων, που φτάνει στο εγκληματικό ξεπούλημα, κάνει λόγο ο βουλευτής του νομού μας Κώστας Κιλτίδης, μ` ερώτησή του προς τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, που κατέθεσε στη Βουλή. Το πλήρες κείμενο της ερώτησης, που αφορά τη πώληση μετοχών του ΟΤΕ, έχει ως εξής:
"Κύριε Πρωθυπουργέ
Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο, για όσους αποδέχονται την αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία, ότι οι αποκρατικοποιήσεις επιχειρήσεων του δημοσίου είναι επιβεβλημένες. Μπορεί να υφίσταται διαφοροποίηση υποκριτική ή μη για το ποιές και σε τι ποσοστό, όλοι όμως προσβλέπουν σ΄ αυτή την αναδιάρθρωση και απεμπλοκή του κράτους. Προσωπικώς είμαι ξεκάθαρα τοποθετημένος ότι δεν δέχομαι το κράτος έμπορο και παραγωγό, αλλά το ισχυρό κράτος υπηρέτη, ελεγκτή και επόπτη.