Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Ο νέος Υγειονομικός Χάρτης

Με κοινή διοίκηση θα πορευτούν πλέον τα δυό νοσοκομεία του νομού μας, Κιλκίς και Γουμένισσας. Παράλληλα, οι δυό ορθοπεδικές κλινικές του Κιλκίς συγχωνεύονται σε μία. Αυτά προβλέπει η τελική πρόταση του υπουργείου Υγείας για την αναδιάταξη των μονάδων του Εθνικού Συστήματος Υγείας (νέος Υγειονομικός Χάρτης). Η πρόταση αυτή εγκρίθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Κεντρικό Συμβούλιο Υγειονομικών Περιφερειών (ΚΕΣΥΠΕ) και από χθες έως τις 17 Ιουλίου είναι σε διαβούλευση.

Οι δραστηριότητες του «Άγιου Τρύφωνα» Γουμένισσας

Στις 4 Ιουνίου στο κλειστό Γυμναστήριο μπάσκετ Γουμένισσας πραγματοποιήθηκε η 4η επίδειξη μοντέρνου χορού που εδώ και ένα χρόνο εντάσσεται στα πλαίσια του συλλόγου.

Η ομιλία Παραστατίδη στη Βουλή για το Μεσοπρόθεσμο

Κατά την ομιλία του στην ολομέλεια της Βουλής σχετικά με την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος, ο Βουλευτής Θεόδωρος Παραστατίδης, επεσήμανε την κρισιμότητα της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η χώρα, όντας πεπεισμένος πως με την μη ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος θα οδηγείτο η χώρα στην καταστροφή.
Η πλήρης ομιλία του:

Eκδήλωση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ σε Πολύκαστρο

Η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ καλεί τα μέλη και τους φίλους του κόμματος σε πολιτική εκδήλωση στο ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ την ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ, στις 11πμ στην Αίθουσα του Δημοτικού Κέντρου Πολιτισμού και Πληροφόρησης.  Στη συγκέντρωση θα αναλυθούν οι προτάσεις του κόμματος για έξοδο από την οικονομική κρίση με ομιλητή το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Βαγγέλη Ζορκάδη. Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Συλλήψεις για "φρουτάκια"

Χθες Παρασκευή, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 55χρονο στο Κιλκίς, έναν 66χρονο στη Γουμένισσα κι έναν 34χρονο στη Γοργόπη ως υπεύθυνους καφετεριών στις οποίες λειτουργούσαν παράνομα "φρουτάκια". Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν στη Γουμένισσα τρεις Η/Υ, ενώ στο Κιλκίς και στη Γοργόπη από έναν.