Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Ποιοί είναι οι διευθυντές των δημοτικών σχολείων

Απ` το ΠΥΣΠΕ Κιλκίς ανακοινώθηκαν τα ονόματα των διευθυντών όλων των σχολικών μονάδων του νομού, που έχουν ως εξής:
Δουλκερίδου Παρθένα 1ο 12/θ Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς
Τσιραμπίδου Μαρία 3ο 12/θΔημοτικό Σχολείο Κιλκίς
Παπαδόπουλος Αριστείδης  6/θ Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς
Τζουμέρκας Αναστάσιος 4/θ Δημοτικό Σχολείο Άσπρου
Ταλαμπίρης Κωνσταντίνος 8ο 6/θ Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς
Τσακαλοφίδης Γεώργιος 4ο 12/θ Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Η Γουμένισσα υποβαθμίζεται

Γράφει η Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας, ΜΑΡΙΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ 
Eχει ήδη περάσει αρκετός καιρός και τα σκουπίδια κατά μήκος του στρατιωτικού δρόμου παραμένουν και μάλιστα αυξάνονται – παρά τις υποσχέσεις του αντιδημάρχου καθαριότητας κ.Καραθόδωρου και του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας κ. Αλίρη,ότι θα καθαρίσει το τοπίο και θα τοποθετηθούν απαγορευτικές πινακίδες – ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα. Αν και μετά την προηγούμενη διαμαρτυρία μου άρχισε το συμμάζεμα του παλιού σκουπιδότοπου, αυτό δεν ολοκληρώθηκε, οπότε είμαι υποχρεωμένη να επανέλθω και να διαμαρτυρηθώ έντονα.

Διαγωνισμός ΟΗΕ για πρόσληψη νέων υπαλλήλων

Tα Ηνωμένα Έθνη διοργανώνουν  εισαγωγικές εξετάσεις για την πρόσληψη νέων υπαλλήλων  στους τομείς της Διοίκησης, των Ανθρωπιστικών Υποθέσεων, της Δημόσιας Πληροφόρησης και της Στατιστικής.

Βρέθηκε στην Περιφέρειά μας μικροοργανισμός E.coli σε βόειο κρέας

Βοδινό κρέας με τον μικροοργανισμό E.coli διοχετεύτηκε στη λιανική πώληση, στην Περιφέρειά μας. Ωστόσο, απ` την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση ανακοινώθηκε ότι δεν παρατηρήθηκε κανένα κρούσμα στους καταναλωτές. 
Προχθές Τετάρτη 13 Ιουλίου, η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας ενημερώθηκε μέσω του ΕΦΕΤ για τη διακίνηση στην ελληνική αγορά βόειου κρέατος προέλευσης Γαλλίας, στο οποίο ανευρέθηκε ο μικροοργανισμός E.coli και προερχόταν από σφαγείο της Γαλλίας.

Αξιόλογη παρουσία του "Αλέξανδρου" Κιλκίς στο Διαβαλκανικό Τουρνουά

Μία ακόμη όμορφη εμπειρία έζησαν οι μικροί αθλητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς, με τη συμμετοχή τους στο Διαβαλκανικό Τουρνουά που διεξήχθη 26-29 Ιουλίου, στο Αθλητικό Κέντρο «Ατέρμων», στον Άγιο Παντελεήμονα Κιλκίς. Στη διοργάνωση η Ακαδημία συμμετείχε με ένα τμήμα Προπαίδων (γεννημένοι 1998-1999) και ένα τζούνιορ (γεννημένοι 2000-2001).

Συνεδριάζει την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς

Την ερχόμενη Τετάρτη 20 Ιουλίου, στις 7 μμ, θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς, με τα εξής θέματα στην ημερήσια διάταξη:

Οι προβολές του Θερινού την ερχόμενη εβδομάδα

Με “Θαυματοποιό” και “Μαύρο Κύκνο” συνεχίζονται την επόμενη εβδομάδα οι προβολές του Θερινού Κινηματογράφου του Δήμου Κιλκίς, στον Λόφο του Αγίου Γεωργίου. Ο “Θαυματοποιός” (ταινία υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου animation) θα προβληθεί την Τρίτη 19 και την Πέμπτη 21 Ιουλίου. Αντίστοιχα, ο “Μαύρος Κύκνος” στις 22, 23 και 24 Ιουλίου. Ο “Μαύρος Κύκνος” είναι το τελευταίο ψυχολογικό θρίλερ του σκηνοθέτη Ντάρεν Αρονόφσκι που απέσπασε φέτος το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της Νάταλι Πόρτμαν. Υπενθυμίζεται ότι οι προβολές ξεκινούν στις 9:30 το βράδυ.

WEEK LAKE FESTIVAL στη Πικρολίμνη

Από την Τετάρτη 31 Αυγούστου έως την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου,  στο χώρο των Λουτρών της Πικρολίμνης, ο Σύλλογος Τυφλών και Πολυανάπηρων Παιδιών «Αμυμώνη», τα Ιαματικά Λουτρά Πικρολίμνης και η bro JET production, διοργανώνουν φιλανθρωπικό, και πολιτιστικό φεστιβάλ, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας.  Η πραγματοποίηση ενός τέτοιου φεστιβάλ για πρώτη φορά, αποτελεί  ευκαιρία να καθιερωθεί ως ετήσιος  θεσμός. 

Μπορούν να ψηφίσουν όσα μνημόνια γουστάρουν!

Η τελευταία δημοσκόπηση, που διενήργησε η Public Issue για την «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» και τον «ΣΚΑΪ», φέρνει τη ΝΔ πρώτη με ποσοστό 32,5%, έναντι 26,5% του ΠΑΣΟΚ. Τρίτο κόμμα, με 11,5% παραμένει το ΚΚΕ, ενώ σημαντική άνοδο παρουσιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, που βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 9%, ξεπερνώντας τον ΛΑΟΣ του 7,5%. Ποσοστό εισόδου στη Βουλή συγκεντρώνουν και οι Οικολόγοι με 3,5%.
Το ερώτημα, βέβαια, είναι, πώς τα δυο "κόμματα εξουσίας" συγκεντρώνουν μαζί 59%. Δηλαδή, πώς 6 στους 10 Έλληνες δηλώνουν ακόμα και σήμερα ότι αν γίνονταν εκλογές θα ψήφιζαν ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ.
Ε, μετά απ` αυτό δικαιούνται να ψηφίσουν όσα μνημόνια και μεσοπρόθεσμα θέλουν!

Είμαστε πια πρωταθλητές!

Ποιος είπε ρε παιδιά ότι οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, μας κατάντησαν τελευταίους της Ευρώπης; Μέγα ψέμα, κι αυτός που το είπε να ζητήσει συγνώμη, αφού τις τελευταίες μέρες κατακτήσαμε επιτέλους μια ...πολυπόθητη ιστορική πρωτιά! Έχουμε, πλέον, την ακριβότερη βενζίνη στην Ευρώπη, αφού ξεπεράσαμε και την Ολλανδία, που μέχρι τώρα κρατούσε τα πρωτεία. Κι αν σκεφτούμε ότι οι μισθοί μας είναι οι μισοί απ` των υπόλοιπων Ευρωπαίων, και συνεχώς κατέρχονται, μας αξίζει μέγας έπαινος! Βρε, ουστ!

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Είδε τα τελευταία γκάλοπ και ξανάπιασε δουλειά!

Η γελιογραφία της ημέρας

Του Πάνου Μαραγκού, απ` το ΕΘΝΟΣ

Το "μεζεδάκι" της ημέρας

Από το σοβαρό στο γελοίο, η απόσταση είναι μικρή. Όμως, απ` το γελοίο στο σοβαρό, τεράστια.

Τραυμάτισε 3χρονο με ΙΧ και τον εγκατέλειψε!

Ημεδαπός 41 ετών παρέσυρε με το Ι.Χ. του και τραυμάτισε ελαφρά ένα 3χρονο αγοράκι, που συνοδευόταν από την μητέρα του, αλλά το εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος. Το απαράδεκτο περιστατικό συναίβει χθες (Πέμπτη) το απόγευμα στη πόλη του Κιλκίς.  Ο οδηγός βρέθηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τ.Τ Κιλκίς, και με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Το άτυχο αγοράκι νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο "Γεννηματάς" της   Θεσσαλονίκης.

Τρεις συλήψεις για "φρουτάκια"

Ένας 52χρονος κι ένας 45χρονος στο Δροσάτο, καθώς κι ένας 55χρονος στο Κιλκίς, συνελήφθησαν χθες Πέμπτη για "Φρουτάκια". Παράλληλα, αναζητείται η ιδιοκτήτρια του καταστήματος του Κιλκίς.Οι αστυνομικοί, που πραγματοποίησαν τους σχετικούς ελέγχους, κατάσχεσαν και τρεις υπολογιστές.

Ψάρευαν παράνομα στη Δοιράνη

Χθες (Πέμπτη) το πρωί, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Α.Τ. Δροσάτου δύο ημεδαποί ηλικίας 52 ετών και 45 ετών αντίστοιχα, κοντά στη λίμνη Δοϊράνη, επειδή βρέθηκαν στο αυτοκίνητό τους, ένα δίχτυ ψαρέματος 350 μέτρων και έξι ψάρια βάρους 12 κιλών, χωρίς να `χουν επαγγελματική άδεια αλιείας . 

Τέλος της Ελλαδοφαγίας - Στο Καλάθι των Αχρήστων της Ιστορίας

Του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
Παρ’ όλο που οι επί δεκαετίες εφαρμοζόμενες πολιτικές οδηγούσαν την χώρα στο μάτι του Χρηματιστικού Κυκλώνα, αυτό θα μπορούσε να αποφευχθεί. Δεν υπήρχε την κρίσιμη περίοδο το αναγκαίο – όχι το υψηλό – επίπεδο ευθύνης από την μεριά των Πνευματικών, Πολιτικών, Οικονομικών Ελίτ της χώρας. Απλά γιατί η χώρα την περίοδο αυτή βρέθηκε χωρίς Ελίτ. Χωρίς ανθρώπους ευθύνης, ανθρώπους του Κράτους και του Έθνους.

Εξαιρετικό και φέτος το Ποντιακό Πανοΰρ των "Ακριτών"

Το διήμερο 9-10 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στον αύλιο χώρο του Συλλόγου Ποντίων Πολυκάστρου «Οι Ακρίτες», στο «Σπίτι του Πόντου», η ετήσια εκδήλωση Ποντιακό Πανοΰρ. Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου συνέβαλε στην εξαιρετική επιτυχία της εκδήλωσης.