Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Τριήμερος εορτασμός της Παναγίας στη Γουμένισσα

Πραγματοποιήθηκε και φέτος ο καθιερωμένος τριήμερος εορτασμός της Παναγίας στη Γουμένισσα από τις 14 έως τις 17 Αυγούστου. Το απόγευμα της 14ης Αυγούστου στο στολισμένο με βασιλικούς επιτάφιο της Παναγίας, στο καταπράσινο προαύλιο της Mονής χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτη κ. Δημητρίου, εψάλησαν τα εγκώμια και στη συνέχεια έγινε η περιφορά με τη συνοδεία της Βυζαντινής Χορωδίας Γουμένισσας και των Χάλκινων της Γουμένισσας που παιάνιζαν τα εγκώμια.

Κίνδυνος για το ΤΕΙ Κιλκίς;

Από παλαιότερη ορκωμοσία πτυχιούχων του ΤΕΙ Κιλκίς
Με βάση τις επιθυμίες της τρόικας, που για τη κυβέρνηση αποτελούν πλέον "ευαγγέλιο", το Υπουργείο Παιδείας προγραμματίζει το κλείσιμο 70 περίπου τμημάτων ΤΕΙ, κυρίως στη περιφέρεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό πρόκειται να συμβεί τους επόμενους μήνες, με στόχο τον περιορισμό των δαπανών στο χώρο της Παιδείας.

Αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό του «ΑΕΤΟΥ» Κιλκίς

Από τον Π.Α.Σ. «ΑΕΤΟ» Κιλκίς ανακοινώνεται ότι συμφώνησαν και θα συνεχίσουν στην ανδρική ομάδα για την επόμενη χρονιά οι: ΚΟΥΤΟΥΛΑΣ ΚΩΣΤΑΣ-ΗΜΕΡΙΔΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ & ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ.
Επίσης επιστρέφουν στον «ΑΕΤΟ» οι : ΒΑΦΕΙΔΗΣ ΜΗΝΟΔΩΡΟΣ-ΤΣΑΤΣΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ-ΚΑΠΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΤΣΕΛΕΚΗΣ ΛΕΥΘΕΡΗΣ χωρίς να αποκλείεται και η συμφωνία με κάποιους ακόμη αθλητές με τους οποίους ο σύλλογος βρίσκεται σε συζητήσεις.
Η ομάδα επίσης θα στελεχωθεί από αθλητές της εφηβικής ομάδας που θα συμπληρώσει το τελικό ρόστερ.