Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Απαράδεκτοι οι στρατευμένοι κατά της ζωής, επιστήμονες

Γράφει 
ο Χρήστος Μ. Ζαφειρούδης
                                                                                                                                  Η θέση του κ. Τσαμαντουρίδη, (ερευνητή γεωλόγου) γέννημα θρέμμα Κιλκισιώτης (!), φιλοξενήθηκε στην εφημερίδα «ΜΑΧΗΤΗΣ» του Κιλκίς την 16-08-2011. Ο κ. Τσαμαντουρίδης ενδιαφέρεται για την οικονομική σωτηρία της χώρας μέσω της εκμετάλλευσης του ορυκτού πλούτου και μάλιστα του ορυκτού πλούτου του Ν. Κιλκίς. Και για να μη παίζουμε κρυφτό με τις λέξεις, το ενδιαφέρον του εστιάζεται κυρίως στην εξόρυξη χρυσού. Με …παιδικό θα έλεγα ενθουσιασμό, υποστηρίζει ότι το χρυσάφι που θα εξορυχτεί στο νομό, θα βαραίνει στην οικονομική ανεξαρτησία της χώρας!

Με το μάτι του Πάνου Γεωργιάδη

Παράδειγμα δημιουργικού Marketing

Πρόγραμμα εκδηλώσεων "Άγιος Δημήτριος 2011" στο Πολύπετρο

ΤΡΙΤΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 5:00 μ.μ.     Εσπερινός – Αρτοκλασία - Περιφορά Ιεράς Εικόνας Αγίου Δημητρίου
ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 7:00 π.μ. Όρθρος – Θεία Λειτουργία

"Χρυσωρυχείο" το Κιλκίς μ` ορυκτό πλούτο 16,2 δις;

Ο ορυκτός πλούτος του νομού μας, καθώς κι αυτός σε περιοχή της Ροδόπης, που το Υπουργείο Περιβάλλοντος θα βγάλει σε πλειοδοτικό διαγωνισμό, κρύβουν μεταλλεύματα αξίας 10 δις ευρώ! Ωστόσο, αν συνυπολογιστούν κι αυτά για τα οποία υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις, μιλάμε γι` αποθέματα 16,2 δις μονάχα στο νομό μας!Συνολικά, πρόκειται για τρεις περιοχές, δυο σε `μας και μια στο νομό Ροδόπης.
Για τον δικό μας νομό, μιλάμε για τις περιοχές:

Πετρέλαιο θέρμανσης: Στο Κιλκίς είμαστε καλύτερα από άλλους, αλλά 50% ακριβότερα από πέρσι!

Με την αναστολή της απεργίας των τελωνειακών και την ομαλοποίηση της αγοράς των καυσίμων, άρχισε και η διανομή του πετρελαίου θέρμανσης, με τιμές  που προσεγγίζουν φέτος το 1 ευρώ ανά λίτρο! Μιλάμε γι` αυξήσεις της τάξης του 50% σε σχέση με πέρσι!
"Ευτυχώς" που εμείς εδώ στο Κιλκίς έχουμε απ` τις χαμηλότερες ακόμα τιμές, σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Ανάπτυξης. Συγκεκριμένα, στο νομό μας η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης διαμορφώνεται στα 90 λεπτά, όταν σε Άρτα, Πρέβεζα, Χανιά, Δωδεκάνησα κ.α. φτάνει στο 1 ευρώ.

Αυτή η λεηλασία δεν έχει τέλος!


  • You know Εθνικό Φορολογικό Σύστημα; No, βέβαια, αλλά σε λίγο θα λες και γι` αυτό, yes! Γιατί, αυτήν την ...σικάτη ονομασία προτίθεται ο κ. Βενιζέλος να δώσει στη νέα φορολογική επιδρομή που ετοιμάζει η κυβέρνησή του. (Εδώ και καιρό θά `πρεπε να μιλούμε, πλέον, για"κυβέρνηση Βενιζέλου" κι όχι...Παπανδρέου!).
    Το σοκ που περιμένει εκατομμύρια φορολογούμενους και εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις τον Δεκέμβριο, έχει σχέση μ` ένα ακόμη νομοσχέδιο-μαμούθ, που θα προβλέπει κι άλλες σημαντικές φορολογικές επιβαρύνσεις στα εισοδήματα, την περιουσία και την ιδιωτική κατανάλωση.