Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Απαξίωση και στο Κιλκίς προς τους κυβερνώντες

Με κύρια χαρακτηριστικά την έντονη παρουσία της αστυνομίας υπό τον φόβο επεισοδίων και την αποστροφή των βλεμμάτων των μαθητών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης προς την εξέδρα των επισήμων πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στην πόλη του Κιλκίς. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε στις επετειακές εκδηλώσεις ο Υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Γιάννης Μαγκριώτης, ο οποίος πέρα από την απαξίωση της μαθητιώσας νεολαίας ένιωσε και τις αποδοκιμασίες των διαμαρτυρόμενων πολιτών του Κιλκίς (ακριβώς απέναντι από την εξέδρα των επισήμων είχαν στηθεί Κιλκισιώτες αγανακτισμένοι οι οποίοι εξέφραζαν τη δυσαρέσκειά τους φωνάζοντας συνθήματα και μουντζώνοντας).

Τα highlights της σημερινής παρέλασης

Διαμαρτυρίες πολιτών στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2011 στο Κιλκίς

Στιγμιότυπα απο την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2011 στο Κιλκίς

Δηλώσεις Γιάννη Μαγκριώτη για την παρέλαση στο Κιλκίς

Ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Γιάννης Μαγκριώτης, εκπροσώπησε την Κυβέρνηση στις επετειακές εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου, στο Κιλκίς. Μετά την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων και της παρέλασης, σε δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους ο κ. Μαγκριώτης τόνισε:
«Τα θερμά μου συγχαρητήρια στα νέα αγόρια και τα νέα κορίτσια, όπως επίσης τους άνδρες και τις γυναίκες των στρατιωτικών τμημάτων και της αστυνομίας για την σημερινή παρέλαση.  Η σημερινή μέρα είναι από τις μοναδικές και τις ξεχωριστές στην ιστορία του Έθνους και του λαού μας. Είναι ημέρα που συμβολίζει τις πιο υψηλές αξίες του ανθρώπου, των Ελλήνων. Τις αξίες της ελευθερίας, της ανεξαρτησίας, της εθνικής, της συλλογικής και ατομικής αξιοπρέπειας.

5οι αγώνες ιππικής αντοχής στο Ράντσο Κιλκίς

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας προκηρύσσει τους 5ους ΑΓΩΝΕΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ, της αγωνιστικής περιόδου 2011, οι οποίοι θα διεξαχθούν από τον Ιππικό Όμιλο Ράντσο Κιλκίς, στις εγκαταστάσεις του ομίλου, 12 & 13 Νοεμβρίου 2011. Αθλητές από όλη την Ελλάδα θα λάβουν μέρος στα τρία αγωνίσματα που θα πραγματοποιηθούν (30 – 60 και 90 χιλιόμετρα) προσπαθώντας να τερματίσουν με την καλύτερη φυσική κατάσταση του αλόγου τους.
Το Ράντσο προσκαλεί όλους τους φίλους του αθλήματος και όχι μόνο να παρακολουθήσουν και να χειροκροτήσουν από κοντά την προσπάθεια όλων των αθλητών.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
Πληροφορίες 6976993221 Πατσιούρας Σωτήρης.