Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Ευνοικές ρυθμίσεις για τους οφειλέτες του δημοσίου - Μεχρι 60 οι δόσεις

Νέα κίνητρα και ευεργετήματα παρέχει το υπουργείο Οικονομικών στους οφειλέτες του δημοσίου, προκειμένου να διευθετήσουν τα ληξιπρόθεσμα χρέη τους, τα οποία ανέρχονται στο αστρονομικό ποσό των 42 δις ευρώ.
Όπως αναφέρεται σε ειδησεογραφικό site με πράξη νομοθετικού περιεχομένου (ΠΝΠ),που θα υπογραφεί τις επόμενες μέρες το υπουργείο Οικονομικών προσφέρει πληθώρα ευεργετημάτων στους οφειλέτες του Δημοσίου για την τμηματική καταβολή των χρεών τους.
Στους οφειλέτες παρέχεται μεταξύ άλλων η δυνατότητα ρύθμισης όλων των ληξιπρόθεσμων χρεών τους, την καταβολή των οφειλών σε 60 (μικρότερες) μηνιαίες δόσεις, γενναίες απαλλαγές των προσαυξήσεων εκπρόθεσμης καταβολής, καθώς και τη χορήγηση αποδεικτικού ενημερότητας κατά τη διάρκεια της ρύθμισης.

Δικηγορικός Σύλλογος Κιλκίς: "Φτάνει πια!"



Το βίντεο αυτό αναρτήθηκε από την Γνώμη στις 17 Απριλίου 2011. 
Σήμερα λοιπόν είναι πάλι επίκαιρο.
Άντε και του χρόνου!

Από την Ελληνική Αστυνομία, δελτίο καιρικών φαινομένων (26 Δεκεμβρίου 2012, 10.00 π.μ.)

Α΄ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ – ΠΑΓΕΤΩΝ – ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ
Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ.  ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
Α.Δ. ΡΟΔΟΠΗΣ
Διάβαση ποταμού Λίσσου (περιοχή Ιμέρου). 
Β΄ ΧΡΗΣΗ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΑΛΥΣΙΔΩΝ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ – ΠΑΓΕΤΩΝ
Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ.  ΑΝΑΤΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
Α.Δ. ΡΟΔΟΠΗΣ
Επ. Ο.  Οργάνη Σμιγάδα  Μυρτισκή Άνω Βυρσίνη.  
Επ. Ο.  Οργάνη Άνω  & Κάτω Κάρδαμος Κύμη.
Ορεινό Επαρχιακό Δίκτυο Νέας Σάντας – Κέχρου,  από 30ο χλμ.
Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ.  ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Α.Δ. ΠΕΛΛΑΣ
Επ. Ο. Άρνισσας – Χιονοδρομικό Κέντρο «Βόρας», από το 15ο  έως το 25ο χλμ.

Συνελήφθη 71χρονος για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου (24.12.2011) στο Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κιλκίς, ένας ημεδαπός 71 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών Αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν εντός ορίων του αυτοφώρου τον 71χρονο ο οποίος λίγη ώρα πριν μπήκε σε κοσμηματοπωλείο ιδιοκτησίας 77χρονου και εκμεταλλευόμενος την απασχόληση του ιδιοκτήτη με άλλο πελάτη αφαίρεσε μία κασετίνα η οποία περιείχε (66) δαχτυλίδια. Σε έρευνα του 71χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα κοσμήματα, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, καθώς και (12) δισκία ναρκωτικών χαπιών για τα οποία δεν είχε την απαραίτητη ιατρική γνωμάτευση.
Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς.

«Επιχείρηση Ελλάδα» από την διεθνή ομάδα χάκερς «Anonymous»

Η ομάδα των Anonymous στον περισσότερο κόσμο έγινε γνωστή τον περασμένο Απρίλιο, χάρη στην κυβερνο-επίθεση ή αλλιώς ψηφιακή επίθεση μέσω Διαδικτύου, που εξαπέλυσε στο δίκτυο της Sony, ωθώντας την έτσι, για να σταματήσει η περαιτέρω διείσδυση στα ενδότερα των συστημάτων της, να κατεβάσει πλήρως τα «ρολά» ολόκληρης της υπηρεσίας.
Το αποτέλεσμα; Τουλάχιστον 70 εκατομμύρια χρήστες δεν μπορούσαν επί ένα μήνα περίπου να χρησιμοποιήσουν το Playstation Network (ανάμεσα σε άλλες υπηρεσίες της Sony που είχαν «χτυπηθεί»), ενώ υπήρχε κίνδυνος μερικά (όχι όλα όμως και όχι τα σημαντικά) στοιχεία των χρηστών να έχουν περιέλθει στα χέρια των Anonymous, οδηγώντας ουσιαστικά αρκετούς στην αλλαγή των κωδικών τους στην πιστωτική κάρτα που είχαν καταχωρήσει στο PS Network.

Ενημέρωση - συζήτηση για τις επιπτώσεις από την εξόρυξη-μεταλλουργία στην Ευκαρπία Κιλκίς


Από την Ελληνική Αστυνομία, δελτίο καιρικών φαινομένων (25 Δεκεμβρίου 2012, 18.30)

Α΄ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ – ΠΑΓΕΤΩΝ – ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ Α.Δ. ΡΟΔΟΠΗΣ
Διάβαση ποταμού Λίσσου (περιοχή Ιμέρου). 

Β΄ ΧΡΗΣΗ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΑΛΥΣΙΔΩΝ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ – ΠΑΓΕΤΩΝ Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ Α.Δ. ΡΟΔΟΠΗΣ Επ. Ο. Οργάνη – Σμιγάδα – Μυρτισκή – Άνω Βυρσίνη.
Επ. Ο. Οργάνη – Άνω & Κάτω Κάρδαμος – Κύμη.
Ορεινό Επαρχιακό Δίκτυο Νέας Σάντας – Κέχρου, από 30ο χλμ.

Σχόλιο Στέφανου Τσιόνκη για άρθρο του Παύλου Τσαμαντουρίδη σε τοπικό έντυπο: «Θα ανοίξουν νέα γραφεία τελετών αφού τα υπάρχοντα δεν θα προλαβαίνουν στην Παιονία»


Γράφει ο Τσιόνκης Στέφανος
Οδοντίατρος – Δημοτικός σύμβουλος Παιονίας 
444 θα βρουν Δουλειά κατά τον μεταλλειολόγο Τσαμαντουρίδη. Έκανε λάθος... δεν υπολόγισε τα γραφεία τελετών που θα ανοίξουν αφού είναι βέβαιο πως τα υπάρχοντα δεν θα προλαβαίνουν. Παύλε μεγάλωσες αρκετά. Για την ιστορία αλλά και την υστεροφημία  σου βγες μπροστά να συμβάλεις στην σωτηρία του τόπου μας.

Στον Επτάλοφο Κιλκίς ο Άγιος Βασίλης την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ» και ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου Επταλόφου Κιλκίς θα υποδεχθούν τον Άγιο Βασίλη στο πνευματικό κέντρο Επταλόφου ώρα 19:00 (7 το απόγευμα). Ο Άγιος Βασίλης θα μοιράσει δώρα στα παιδιά του Επταλόφου και τα παιδιά θα του προσφέρουν εδέσματα.
Προσκεκλημένοι είναι όλοι οι φίλοι του συλλόγου.