Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Συνέντευξη τύπου πολιτικής ηγεσίας, Υπουργείου Εσωτερικών και Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης για το θέμα της Αυτεπιστασίας στους Δήμους

ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012
Γ. ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ: Κυρίες και κύριοι καλή σας μέρα. Θέλω να καλωσορίσω εγώ, ο κ. Κουτσούκος και η κα Δρέττα η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών τον κ. Γιαννίτση, την κα Γεννηματά και τον κ. Κουκουλόπουλο.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα στη χώρα όπως έχω πει πολλές φορές είναι η ανεργία και πρέπει να εξαντλήσουμε όλα τα μέσα, έτσι ώστε να βάλουμε ανάχωμα στην αύξηση της ανεργίας. Είναι γνωστό ότι σε κάθε χώρα που υπάρχει μεγάλη ύφεση, η ύφεση συνοδεύεται και από υψηλά ποσοστά ανεργίας.

Πράσινες συμβουλές: Μάθετε πώς μπορείτε να μειώσετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις από τις καθημερινές σας ενέργειες, είτε στο σπίτι, είτε στην εργασία ή στο δρόμο


Κουνηθείτε! Αντί να πάρετε το αυτοκίνητο περπατήστε, κάντε ποδήλατο, χρησιμοποιήστε το λεωφορείο ή το μετρό. Όχι μόνο θα διατηρήσετε τη φόρμα σας, αλλά και θα συμβάλλετε στη μείωση του κυκλοφοριακού, της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, του θορύβου και των ατυχημάτων.
Χρειάζεται να κάνετε μικροδιαδρομές; Τα αυτοκίνητα συνήθως σε μικρές αποστάσεις μολύνουν περισσότερο την ατμόσφαιρα διότι ο κινητήρας τους είναι ακόμη κρύος. Γι' αυτό, προσπαθήστε να περπατήσετε ή να χρησιμοποιήσετε το ποδήλατό σας.

Ανάδειξη καλών πρακτικών στη δημόσια διοίκηση

Πρωτοβουλία για την αναζήτηση των καλών πρακτικών δημοσίων υπηρεσιών και καλών υπαλλήλων δρομολογείται από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης μέσω του Προγράμματος Διοικητική Μεταρρύθμιση. Πρωτοβουλία αναγκαία, δεδομένου ότι η έντονη δημόσια κριτική για τη παραγωγικότητα των δημοσίων υπηρεσιών ενέχει τον κίνδυνο να γίνει ισοπεδωτική και να αποθαρρύνει δημόσιους λειτουργούς και μονάδες, οι οποίες έχουν την αίσθηση του καθήκοντος.

Εγκύκλιος: Επιτέλους, συμψηφισμός οφειλών προς το δημόσιο και επιστροφής φόρων!

Τον συμψηφισμό οφειλών φορολογούμενων προς το δημόσιο με επιστροφές φόρων και άλλων απαιτήσεων προβλέπει εγκύκλιος του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Παντελή Οικονόμου προς τις Δ.Ο.Υ όλης της χώρας. Στην εγκύκλιο ορίζεται ότι στην περίπτωση που οφειλέτης επιθυμεί την υποβολή χρεωστικής δήλωσης με ταυτόχρονο συμψηφισμό απαιτήσεών του κατά του δημοσίου, η δήλωση υποβάλλεται σε έντυπη μορφή στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. και ακολουθείται η εξής διαδικασία:

«Βόμβα» Ευρωδικαστηρίου: Οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου δε γίνονται αορίστου

Η ανανέωση συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνουμπορεί να δικαιολογείται «από την ανάγκη αντικατάστασης», ακόμη και σε περίπτωση «που ηανάγκη αυτή αποδεικνύεται πως είναι επαναλαμβανόμενη, ακόμη και μόνιμη». Αυτό αποφάνθηκε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, χθες, γεγονός που δημιουργεί δεδικασμένο για υποθέσεις εργαζομένων που ζητούν τη μεταβολή της σύμβασής τους από ορισμένου χρόνου σε αορίστου σε όλη την Ευρώπη.

Μείωση του λειτουργικού κόστους μεταποιητικών επιχειρήσεων μέσω της εφαρμογής καινοτόμων τεχνολογιών

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) και ο Σύνδεσμος Βιοτεχνών – Βιομηχάνων Ξάνθης «Ο Δημόκριτος», συνδιοργανώνουν συνάντηση εργασίας με τίτλο «Καινοτόμες Τεχνολογίες για τη Μείωση του Λειτουργικού Κόστους της Επιχείρησής σας» στην Αλεξανδρούπολη. Η συνάντηση εργασίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου και ώρα 18.00 στο Ξενοδοχείο Νατάσσα στην Ξάνθη και αποτελεί μέρος από σειρά αντίστοιχων εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του έργου «Διασυνοριακή Εφαρμογή Καινοτόμων Τεχνολογιών Μείωσης Κόστους σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις» (Cross Border Implementation of innovative cost cutting technologies – CROSS-INNO-CUT), που υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας “Ελλάδα-Βουλγαρία 2007-2013”.

Μεταλλεία στο Κιλκίς: Ανοικτή ενημέρωση - συζήτηση των φορέων του δήμου Κιλκίς την Κυριακή στο Δημοτικό Συνεδριακό Κέντρο


Ντέρμπι και δύσκολα παιχνίδια για τον Α.Μ.Σ. ΠΌΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ ''89

Με ντέρμπι αρχίζει το Σαββατοκύριακο για τις ομάδες του Α.Μ.Σ. ΠΌΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ ''89. Πρόκειται για το παιχνίδι των αντρών αύριο Σαββάτο στις 18:00 στο Δ.Α.Κ. ΚΙΛΚΙΣ με την πρωτοπόρο του βορείου ομίλου της Β εθνικής Καστοριά, οπού με νίκη η ομάδα του Κιλκίς θα πιάσει την κορυφή και θα βρεθεί κοντά στο στόχο που είναι η άνοδος στην Α2 εθνική.
Μετά την μεγάλη εμφάνιση της προηγούμενης εβδομάδος και την άνετη νίκη με 26-19 (11-10) με αντίπαλο την Αναγέννηση Άρτας το θετικό αποτέλεσμα είναι μονόδρομος για τους Κιλκισιώτες.

Προσφορά αγάπης της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς στα συσσίτια της Μητρόπολης Κιλκίς

Συμβάλλοντας εμπράκτως στην αξιέπαινη και συνεχή εκδήλωση αγάπης προς τον έχοντα ανάγκη συνάνθρωπο, της Μητρόπολης Κιλκίς, το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς προσέφερε την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2012 το ημερήσιο γεύμα για τους 120 περίπου αναξιοπαθούντες που σιτίζονται καθημερινά στο ισόγειο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Κιλκίς. Τις ποσότητες φαγητού παρέλαβαν οι εθελόντριες του Ναού, οι οποίες και ανέλαβαν το διαχωρισμό τους σε μερίδες. Η Πρόεδρος και τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας εξήραν την προσπάθεια που καταβάλλεται από πλευράς της Μητρόπολης Κιλκίς, καθώς και όλων των εθελοντών που συμμετέχουν ενεργά, ενώ τόνισαν ότι η Δημοτική Κοινότητα θα στέκεται συμπαραστάτης και αρωγός στο έργο τους μέσα από δράσεις και πρωτοβουλίες της.

Ο Μητροπολίτης Κιλκίς έθεσε σε αργία τον ιερέα και τον επίτροπο του Ναού της Φύσκας

Η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου γνωστοποιεί ότι μετά από την ενημέρωση που είχε από το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς περί της συλλήψεως Ιερέως που υπηρετεί σε Ενορία της δικαιοδοσίας της και Εκκλησιαστικού Επιτρόπου οι οποίοι ευρέθησαν τις προμεσονύκτιες ώρες να σκάπτουν στο Ιερό Βήμα όπισθεν της Αγίας Τραπέζης του Ιερού Ναού Προφήτου Ηλιού Φύσκας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας έθεσε σε αργία επ΄αόριστον τον εν λόγω κληρικό μέχρι της πλήρους διευθετήσεως του εν λόγω θέματος και απέλυσε εκ της θέσεώς του τον Εκκλησιαστικό Επίτροπο.

Βρήκε τσάντα με 13.800 ευρώ και την παρέδωσε

Χθες (26.01.2012) το απόγευμα 47χρονη υπεύθυνη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Βέροια παρέδωσε στο Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας μία τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των (13.800) ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα. Από την έρευνα προέκυψε ότι κάτοχος της τσάντας είναι ένας 29χρονος ημεδαπός, ο οποίος την ξέχασε εντός του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος. Ακολούθως, οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας απέδωσαν σε σύντομο χρονικό διάστημα την τσάντα με όλο το περιεχόμενό της στον κάτοχό της.

Συλλήψεις πέντε (5) ατόμων για διάφορα αδικήματα στην Πέλλα

Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών δράσεων χθες (26.01.2012) το πρωί συνελήφθησαν από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών με τη συνδρομή Αστυνομικών και λοιπών Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας, πέντε ημεδαποί ηλικίας 24 έως 58 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της παράνομης οπλοκατοχής και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Συνελήφθησαν τρία άτομα για ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθησαν χθες (26.01.2012) το απόγευμα, στη Θεσσαλονίκη, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, τρεις ημεδαποί 23, 31 και 32 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του Νόμου «περί Ναρκωτικών». Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών ότι ο 23χρονος διακινεί ποσότητες ναρκωτικών ουσιών σε τοξικομανείς του Κιλκίς, οι Αστυνομικοί αρχικά εντόπισαν τον 32χρονο να έχει προμηθευτεί μικροποσότητα κάνναβης από τον 23χρονο και στη συνέχεια τον 23χρονο με τον 31χρονο να προβαίνουν σε χρήση ναρκωτικών ουσιών εντός του σπιτιού του 23χρονου.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για παράνομη ανασκαφή εντός Ιερού Ναού στη Φύσκα Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (26.01.2012) το βράδυ, στη Φύσκα Κιλκίς, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, δύο ημεδαποί 53 και 57 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου «περί Αρχαιοτήτων». Ειδικότερα, συνελήφθησαν ο 53χρονος (ιερέας) και ο 57χρονος (επίτροπος) διότι προέβησαν σε παράνομη ανασκαφή εντός Ιερού Ναού. Για την ίδια υπόθεση αναζητούνται μέχρι στιγμής να συλληφθούν εντός ορίων του αυτοφώρου επιπλέον τέσσερα άτομα.

Εξιχνιάσθηκαν (4) περιπτώσεις κλοπών από Νοσηλευτικά Ιδρύματα της πόλης Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 37χρονου ημεδαπού

Εξιχνιάσθηκαν μετά από συστηματική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πυλαίας, περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν από 37χρονο ημεδαπό, σε θαλάμους και χώρους γραφείων Μαιευτικών Κλινικών και κέντρων αποκατάστασης της πόλης. Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 37χρονος δράστης, σε διάστημα ενός έτους (Ιανουάριος 2011- Ιανουάριος 2012), εκμεταλλευόμενος τις συνθήκες πολυκοσμίας κλινικών, προέβη σε (4) κλοπές πορτοφολιών από φοριαμούς εργαζομένων και ερμάρια νοσηλευομένων, αποκομίζοντας το συνολικό ποσό των 645 ευρώ.
Με αφορμή το ανωτέρω περιστατικό παραθέτουμε μερικές απλές, αλλά ιδιαίτερα χρήσιμες συμβουλές:

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα

Σήμερα (27-01-2012) και ώρα 01.10, στο 22ο χλμ της Ε.Ο Θεσσαλονίκης-Εδέσσης, ΙΧΦ που οδηγούσε 19χρονος ημεδαπός, αφού προσέκρουσε στο πίσω μέρος προπορευόμενου φορτηγού (επικαθήμενου), εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε προστατευτικά στηθαία της διαχωριστικής νησίδας και ανετράπη. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης και ανατροπής ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 19χρονου οδηγού και του 21χρονου ημεδαπού συνεπιβάτη του ίδιου οχήματος. Προανάκριση για τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας.

1η Φεβρουαρίου σβήνουμε τα φώτα της Ελλάδας – ΟΧΙ στις αυξήσεις της ΔΕΗ

1 Φεβρουαρίου ΣΤΙΣ 8:00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ,
ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ,
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΜΗΝΥΜΑ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ…..
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΗ-ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕΥΜΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ.
Το «απαγόν» ή σβήσιμο, είναι άλλη μία μοναδική μορφή διαμαρτυρίας που χρησιμοποίησαν τον Σεπτέμβριο του 2002 οι Αργεντίνοι καταναλωτές για να ακυρώσουν τις αυξήσεις στο ρεύμα και σε άλλα κοινωνικά αγαθά κοινής ωφέλειας.
Έσβησαν, ταυτόχρονα, τα φώτα για ένα τέταρτο σε όλη τη χώρα!Τη βύθισαν στο σκοτάδι και ανάγκασαν κυβέρνηση και εταιρείες σε άτακτη υποχώρηση.

Οι οκτώ εντολές της τρόικας Υπόμνημα - Μνημόνιο 2 προς τη κυβέρνηση και τους πολιτικούς αρχηγούς - Αφόρητη πίεση για περικοπές σε μισθούς, επικουρικές συντάξεις και άνοιγμα κλειστών επαγγελμάτων

Μείωση επικουρικών, άνοιγμα κλειστών επαγγελμάτων και «ευελιξία» στους μισθούς ζητά μεταξύ άλλων η τρόικα στο υπόμνημά της που παρέδωσε στη κυβέρνηση ενόψει του νέου δανείου, ύψους 130 δισ. ευρώ.

Ανάκληση µοτοσικλετών DUCATI των οικογενειών Hypermotard και Monster (συγκεκριµένα πλαίσια) για έλεγχο στο σύστηµα τροφοδοσίας

H Γενική Γραµµατεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η εταιρεία ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ ABEEO, Επίσηµη Αντιπροσωπεία µοτοσικλετών DUCATI στην Ελλάδα, σε συνεργασία µε τη ∆ιεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί διαδικασία ανάκλησης µοτοσικλετών DUCATI των οικογενειών Hypermotard και Monster:

Ανάκληση στεγνωτήριου ρούχων CSL602W-11 CARREFOUR HOME

Η Γενική Γραµµατεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η εταιρεία Carrefour Μαρινόπουλος ΑΕ ανακαλεί το προϊόν µε την εµπορική ονοµασία: στεγνωτήριο ρούχων CSL602W-11 CARREFOUR HOME. Το προϊόν διακινείται στην Ελλάδα από την επιχείρηση «Καρφούρ Μαρινόπουλος Α.Ε.», µε γραµµοκώδικα (bar code): 3608143705171 και ανακαλείται για λόγους ασφαλείας.
Παρακαλούνται όλοι οι πελάτες που έχουν προµηθευτεί το προϊόν αυτό, να µην το χρησιµοποιήσουν και να το επιστρέψουν στο κατάστηµα που το έχουν αγοράσει, προκειµένου να τους επιστραφεί ποσό ίσο µε την αξία της αγοράς του προϊόντος. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν µε το Τµήµα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας Carrefour Μαρινόπουλος ΑΕ στο τηλέφωνο 801 802 5000.

Ν. Σηφουνάκης: Καμία παράταση για τα πρόστιμα των αυθαιρέτων

«Δεν προβλέπεται η περαιτέρω επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των προστίμων καθότι αυτό συνδέεται με συγκεκριμένους δημοσιονομικούς στόχους», δήλωσε ο αναπλ. υπουργός Περιβάλλοντος Ν. Σηφουνάκης, απαντώντας στη βουλή σε ερώτημα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Κ. Μαρκόπουλου αναφορικά με την έκπτωση στην εφάπαξ καταβολή του προστίμου και την αύξηση των δόσεων προκειμένου να προσέλθουν - για ρύθμιση - οι ιδιοκτήτες και να εισπράξει το Κράτος.

Δικαιώθηκε συνταξιούχος αστυνομικός δανειολήπτης

Το Ειρηνοδικείο Κολυμβαρίου Χανίων με την υπαρ 29/2011 ιστορική απόφασή του, (είναι η πρώτη από δικαστήριο της ενδοχώρας), ήρθε να δικαιώσει συνταξιούχο του δημοσίου (π.αστυνομικό) πατέρα δύο παιδιών, με συνολικό χρέος σε δύο Τράπεζες 253.611.55 Ευρώ (από στεγαστικά -καταναλωτικά δάνεια), να γίνει δεκτό το σχέδιο διευθέτησης του ποσού του χρέους των 160.506,69 Ευρώ σε μία Τράπεζα όπως αυτό υποβλήθηκε από τον αιτούντα δανειολήπτη να εξαιρέσει από ρευστοποίηση την πρώτη κατοικία του, η οποία βρίσκεται στην περιοχή του Δήμου Πλατανιά, καθώς και δεύτερη κατοικία 57 τ.μ στο Αιγάλεω Αττικής της οποίας μετέχει στην συγκυριότητα κατά ποσοστό 18,7%, όπως πληροφορεί σε ανακοίνωσή της η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης.

Μοιράζει σε μαθητές την Καινή Διαθήκη η Μητρόπολη Κιλκίς

Η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου επί τη εορτή των Τριών Ιεραρχών, προστατών της παιδείας, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Κιλκίς και τον θρησκευτικό Σύλλογο «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ», θα διαμοιράσουν το ιερό βιβλίο της Καινής Διαθήκης σε όλους τους μαθητές και τους καθηγητές των Γυμνασίων και των Λυκείων τα οποία υπάγονται στην πνευματική της δικαιοδοσία την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012 και την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012.  (1Ο Γυμνάσιο Κιλκίς, 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς, 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς, Γυμνάσιο Χέρσου, Γυμνάσιο Σ.Σ. Μουριών, Γυμνάσιο Νέου Γυναικοκάστρου, Γυμνάσιο Καμπάνη, Γυμνάσιο Ευκαρπίας, Γυμνάσιο Βαπτιστή, Γυμνάσιο Ν. Αγιονερίου, Εσπερινό Γυμνάσιο, 1ο Ενιαίο Λύκειο Κιλκίς, 2ο Ενιαίο Λύκειο Κιλκίς, 1ο ΕΠΑΛ Κιλκίς, 2ο ΕΠΑΛ Κιλκίς, Εσπερινό Λύκειο Κιλκίς, Ενιαίο Λύκειο Χέρσου, Ενιαίο Λύκειο Σ.Σ. Μουριών, Ενιαίο Λύκειο Καμπάνη, Λύκειο Ν. Αγιονερίου, ΕΠΑ.Σ Κιλκίς).

Ευχαριστήριο Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Το ΔΣ, το προσωπικό, οι ωφελούμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν.Κιλκίς «βηματίΖΩ» θέλουν να ευχαριστήσουν την οικογένεια της Θεοδώρας Γαβριηλίδου, η οποία προσέφερε στους ωφελούμενους του ΚΚΣ γεύμα στο Ράντζο Κιλκίς εις μνήμη του συζύγου της, Στέργιου Γαβριηλίδη. Επίσης, ευχαριστούν τον κ. Μάκη Ζερζελίδη ο οποίος προσέφερε πρωινό γεύμα στους ωφελούμενους του ΚΚΣ.

Τίτλοι εφημερίδων Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) ·Ενώ φουντώνουν τα προβλήματα στο ΠΑΣΟΚ, που έρχεται πια.. πέμπτο κόμμα!- Ο Γ. Α. Π… συσκέπτεται με τους «κηπουρούς» του ·Απόλυτος ο Παπαδήμος στο χθεσινό Υπουργικό Συμβούλιο – Η Τρόικα πιέζει για περικοπές μισθών·Συνάντηση Σαμαρά –Πούτιν στη Μόσχα – Τα ενεργειακά και η εν γένει ελληνορωσική συνεργασία στο επίκεντρο των συζητήσεων
ΑΥΓΗ ·Αποκεφαλισμός με PSI;- Σύσκεψη αύριο Λ. Παπαδήμου με τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς·Θεσσαλονίκη – SOS παιδιά δημοτικών σχολείων υποσιτίζονται ·Χαράτσια – Συγκέντρωση σήμερα το απόγευμα και πορεία προς το Σύνταγμα