Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Πολίτες Αριστοτέλη: "Τα μυαλά τους είναι μολυσμένα και όχι η Β.Α. Χαλκιδική"

Πριν απο κάθε μόλυνση,
προηγείται η πνευματική...
Μια αναγκαία υπόμνηση και προς το " ECO NEWS" του ΣΚΑΪ
Μπορεί να μην το χωράει ο νους ενός λογικού ανθρώπου, ότι σε αυτή τη χώρα των 3.000.000 και πλέον νεόπτωχων, υπάρχουν και κάποιοι που δεν ψάχνουν τρόπους για να βγει ο τόπος μας από αυτή την πρωτοφανή κρίση, αλλά πως αυτή η κατάσταση θα χειροτερέψει σε βάρος πολλών περισσοτέρων...
Από αυτό το blog πολλές φορές έχουμε εξηγήσει γιατί συμβαίνει αυτό και θα συνεχίσουμε να το εξηγούμε όσες φορές και αν χρειαστεί, καθώς ο ψυχολογικός πόλεμος και η ιδεολογική τρομοκρατία, που ασκείται από αυτούς τους «επίμονους ακτιβιστές» της παραπλάνησης , έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Eνημέρωση για τρεις εκδηλώσεις

1) Την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 συνεχίζεται το σεμινάριο που διοργανώνει η 'Σέρρα" με τα εξής θέματα:
«Νεοελληνικός Διαφωτισμός στον Πόντο – Γενοκτονία – Αντάρτικο – Κίνημα ανεξαρτησίας» – Εισηγητής: δρ. Αγτζίδης Βλάσης
«Οι επιδράσεις του φολκλορισμού στην ποντιακή παράδοση» – Εισηγητής: κ. Ζουρνατζίδης Νίκος
[7.30 μ.μ. αίθουσα (7) των Παλαιών Σφαγείων Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου οδός Επταλόφου]
Περισσότερα: http://kars1918.wordpress.com/2012/03/02/serra/

Το σχόλιο αναγνώστη της ημέρας

Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Ισόβια στον πατέρα που βίασε και σκότωσε την 1,5 έ...":
Καλώς λειτούργησε η δικαιοσύνη στην συγκεκριμένη περίπτωση. Τι γίνεται όμως με τις περιπτώσεις "μεγαλογιατρών", " μεγαλοδικηγόρων" και γενικότερα επιφανών, που κατά καιρούς γίνονται γνωστές οι υποθέσεις; Δεν έχω ακούσει για καμιά καταδίκη! Ούτε για κοινοποίηση ονομάτων!

Ενεση ρευστότητας 1 δις μέχρι το τέλος του 2013 για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

Ύστερα από πολύμηνες διαπραγματεύσεις του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας με την ΕΤΕπ, που εντάθηκαν τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στην Υπουργό Ανάπτυξης Άννα Διαμαντοπούλου, τον Επίτροπο Περιφερειακής Ανάπτυξης Γιοχάνες Χαν, καθώς και τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της ΕΤΕπ, Βέρνερ Χόγιερ και Πλούταρχο Σακελλάρη, εγκρίθηκε η συμφωνία για τη σύσταση Ταμείου Εγγύησης για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση του τεράστιου προβλήματος της ρευστότητας. Στην προσπάθεια αυτή συνέβαλε και ο Επικεφαλής της Task Force για την Ελλάδα Χορστ Ράιχενμπαχ.

Οι τρέχουσες προκηρύξεις νέων θέσεων εργασίας

Φ. Σαχινίδης: Οι ιδιώτες ομολογιούχοι πρέπει να περιμένουν. «Δεν τοποθετούμαστε όσο διαρκεί το PSI» είπε στη Βουλή

Οσο διαρκεί το PSI, η κυβέρνηση δεν μπορεί να πει τίποτα για το ζήτημα των ιδιωτών ομολογιούχων, ανέφερε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης, απαντώντας σε τρεις σχετικές επίκαιρες ερωτήσεις, της Ντόρας Μπακογιάννη, του Βασίλη Κεγκέρογλου και του Δημήτρη Παπαδημούλη. Αναπτύσσοντας πρώτη την ερώτησή της, η Ντόρα Μπακογιάννη παρατήρησε πως «ο προεκλογικός αγώνας ξεκινά πάρα πολύ άσχημα, τα κόμματα του λαϊκισμού έχουν καταφέρει να τετραγωνίσουν τον κύκλο και η κυβέρνηση έχει δώσει επιχειρήματα σε όσους αντιστρατεύονται τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό».

Μεγαλογιατρός και άνθρωπος της μόδας διακινούσαν πορνογραφικό υλικό με μωρά και... ζώα!

- Βρέθηκαν 250.000 βίντεο με βρέφη και... σκύλους!
- 140.000 βίντεο περιείχαν σκηνές με παιδιά 1 και 2 ετών
- Εισβολές της αστυνομίας σε σπίτια σε Αθήνα, Πάτρα και Καστοριά

Τα στοιχεία σοκάρουν. Άτομα υπεράνω κάθε υποψίας, ένας μεγαλογιατρός από την Καστοριά ή ένας συνεργάτης πασίγνωστου μόδιστρου της Αθήνας ήταν κάποιοι από τους ανθρώπους που κρύβονταν πίσω από το κύκλωμα που διακινούσε το εμετικό υλικό.
Οι άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πέρασαν ήδη χειροπέδες σε τέσσερα άτομα σε Αθήνα, Πάτρα και Καστοριά.

Σκοτώθηκε 18χρονος στη Χαλκιδική

Χθες (15.03.2012) το απόγευμα, σε επαρχιακή οδό στον Μαρμαρά Χαλκιδικής, σημειώθηκε σύγκρουση μεταξύ δικύκλου που οδηγούσε ένας ημεδαπός 18 ετών και Ι.Χ. Φορτηγού αυτοκινήτου που οδηγούσε ένας ημεδαπός 60 ετών, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 18χρονου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής.

Συλλήψεις ατόμων για κλοπές στην Χαλκιδική

Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γαλάτιστας Χαλκιδικής, στο 54ο χλμ. της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου, δύο ημεδαποί 25 ετών, διότι λίγη ώρα πριν αφαίρεσαν από αποθήκη στη Γαλάτιστα παλιά μεταλλικά εξαρτήματα αγροτικού μηχανήματος τα οποία μετέφεραν με Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Συνελήφθησαν επίσης επ΄ αυτοφώρω χθες το μεσημέρι, από Αστυνομικούς της Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής, στον Άγιο Παύλο Χαλκιδικής, τρεις αλλοδαποί (δύο υπήκοοι Ρουμανίας 34 και 51 ετών και ένας υπήκοος Αλβανίας 21 ετών), διότι εντοπίστηκαν να αφαιρούν αντικείμενα από εγκαταλελειμμένο σούπερ μάρκετ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Συνελήφθη 41χρονος για ναρκωτικά στα Άνω Καμενίκια Σερρών

Συνελήφθη χθες (15.03.2012) το πρωί στα Άνω Καμενίκια Σερρών, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, ένας ημεδαπός 41 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί Ναρκωτικών. Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών ότι ο 41χρονος κατέχει και διακινεί ποσότητες κάνναβης, στην κατοχή του και σε αστυνομική έρευνα των δύο οικιών του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (329,8) γραμμάρια κάνναβης. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Εξιχνιάστηκαν οκτώ (8) περιπτώσεις κλοπών σε τράπεζες στις Σέρρες

Εξιχνιάσθηκαν από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών οκτώ (8) περιπτώσεις κλοπών σε βάρος πολιτών εντός τραπεζικών καταστημάτων στις Σέρρες.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μίας υπηκόου Βουλγαρίας 29 ετών και μιας ομοεθνούς της για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, οι οποίες ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστιδες των κλοπών ύστερα από έρευνα και αξιοποίηση πειστηρίων.

Συνελήφθη 24χρονος για κατοχή 28 κιλών χασίς

Ύστερα από οργανωμένη επιχείρηση των Αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών συνελήφθη χθες (15.03.2012) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, ένας αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας 24 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί Ναρκωτικών και του Νόμου περί Αλλοδαπών. Για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ομοεθνών του 24χρονου, οι οποίοι δε συνελήφθησαν και αναζητούνται.

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για ναρκωτικά στη Χαλκιδική

Συνελήφθησαν χθες (15.03.2012), από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου Χαλκιδικής, τέσσερις ημεδαποί 19 έως 26 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για κατοχή, πώληση και αγορά ναρκωτικών ουσιών.

Συνελήφθη 34χρονος για ναρκωτικά στο Λιποχώρι Πέλλας

Συνελήφθη σήμερα (16.03.2012) το πρωί στο Λιποχώρι Πέλλας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, ένας ημεδαπός 34 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή. Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών ότι ο 34χρονος κατέχει και διακινεί ποσότητες κάνναβης, σε έρευνα συνεργείου – πλυντηρίου αυτοκινήτων ιδιοκτησίας του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Από το επόμενο έτος ι η τροφοδοσία της πόλης του Κιλκίς με Φυσικό Αέριο

Από το επόμενο έτος θα ξεκινήσει η τροφοδοσία της πόλης του Κιλκίς με Φυσικό Αέριο και μέχρι το τέλος του 2015 η πρωτεύουσα του νομού θα καλύπτεται σε ποσοστό 90%.
Αυτό ήταν το βασικό συμπέρασμα της συνάντησης συνεργασίας που είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Χρ. Γκουντενούδης στο γραφείο του με στελέχη της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου (ΔΕΠΑ).

Παραστατίδης: «Δεν κατεβαίνω στις εκλογές με κανένα»

Διατηρώντας και υπερασπιζόμενος τις σχέσεις εκτίμησης, συντροφικότητας και φιλίας, που διαμορφώθηκαν με τις κιλκισιώτισσες και κιλκισιώτες στα τόσα χρόνια παρουσίας μου στην πολιτική, την οποία ποτέ δεν είδα ως αυτοσκοπό, ως μέσο επαγγελματικής καταξίωσης ή οικονομικής ανέλιξης, σας κάνω γνωστό, πως δεν προτίθεμαι να συμμετέχω στις επικείμενες εκλογές με άλλο κόμμα ή πολιτικό σχηματισμό, όπως αρκετές φορές ανακοινώθηκε από διάφορα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ηλεκτρονικά και έντυπα. Παραμένω πιστός στις αρχές και αξίες της ευρείας δημοκρατικής παράταξης, και θα αγωνιστώ για μια γνήσια κεντροαριστερά, που σαν κυρίαρχο στόχο θα έχει τον σεβασμό στους πολίτες, την ισοπολιτεία και ισονομία, την καταπολέμηση της διαπλοκής και διαφθοράς.
Με εκτίμηση
Θεόδωρος Παραστατίδης

7 για τη ΝΔ στο νομό Κιλκίς... άνευ Συμπιλίδη

Στις 7 έφθασαν χθες Πέμπτη 15 Μαρτίου οι αιτήσεις στη ΝΟΔΕ για μια θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο νομό Κιλκίς. Οι ενδιαφερόμενοι που εξεδήλωσαν ενδιαφέρον ήταν πάνω κάτω οι μέχρι σήμερα συνήθεις ύποπτοι. Επρόκειτο για τους Σάββα Τσιτουρίδη (πρώην βουλευτή ΝΔ), Θεόδωρο Πασσαλίδη (πρώην βουλευτή ΝΔ ), Γιώργο Γεωργαντά (δικηγόρο και πολιτευτή της ΝΔ που ήταν υποψήφιος και στις εκλογές του 2009), Δημήτρη Αϊδινίδη (πρώην Δήμαρχο Δοϊράνης και υποψήφιο βουλευτή ΛΑΟΣ στη Θεσ/νικη το 2009), Πρόδρομο Πετζερετζή (πρώην Πρόεδρο ΝΟΔΕ Κιλκίς και δημοτικό σύμβουλο Κιλκίς), Κωνσταντίνα Συμεωνίδου Τσιβρεμετζή (υπεύθυνη γυναικών της ΝΟΔΕ) και Ελισάβετ Δημητριάδου (δημοτική σύμβουλος Παιονίας).

Γεωργία – Κτηνοτροφία 2014-2020: Νέες Προοπτικές και Προκλήσεις”

Ο Δήμος Παιονίας αναγνωρίζοντας ως βασικό πυλώνα ανάπτυξης και ενίσχυσης της αγροτικής παραγωγής την επιμόρφωση του αγροτικού πληθυσμού, διοργανώνει ημερίδα με τίτλο:  “Γεωργία – Κτηνοτροφία 2014-2020: Νέες Προοπτικές και Προκλήσεις” Η ημερίδα απευθύνεται σε επαγγελματίες αγρότες, γεωργούς και κτηνοτρόφους, καθώς και σ’ όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τα επαγγέλματα της γης.  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Παιονίας στο Πολύκαστρο στις 24 Μαρτίου 2012, ημέρα Σάββατο και θα περιλαμβάνει εισηγήσεις εξειδικευμένων επιστημόνων και επαγγελματιών.

Ειδική ενίσχυση για το βαμβάκι έτους 2011

Από τον ΟΠΕΚΕΠΕ (έγγραφο υπ΄ αριθμ. 26038/14-03-2012) ανακοινώνεται και για την πληρωμή ειδικής ενίσχυσης βάμβακος για το έτος 2011 και ειδικότερα οι παραγωγοί που δεν κάλυψαν τις προϋποθέσεις καταβολής της δύναται να υποβάλλουν αιτήματα διορθώσεων γνωρίζοντας τα εξής:

Έγκριση διανομής Βιβλίου Ιστορίας ΣΤ΄ Δημοτικού για την περίοδο 2012-2013.

Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος χαιρετίζει και εκφράζει την απόλυτη ικανοποίησή της για τις δηλώσεις στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου, ο οποίος ανήγγειλε επίσημα την έγκριση και διανομή του Βιβλίου Ιστορίας ΣΤ΄ Δημοτικού στα Ελληνόπουλα από την τρέχουσα μαθητική περίοδο.

Ευχαριστήριο Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς

Το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους “Αργοναύτες” για το τιμητικό έπαθλο που απένειμαν στους επαγγελματίες για την πολύπλευρη και αδιάλειπτη στήριξή τους προς την ένωση Ποντίων του νομού. Το έπαθλο που παρέλαβε εκ μέρους των Εμπόρων η πρόεδρος κα Αθηνά Χαραλαμπίδου, τον περασμένο μήνα στον καθιερωμένο ετήσιο χορό των “Αργοναυτών” σε κέντρο της πόλης του Κιλκίς, αποτελεί τιμή και αναγνώριση για το Σύλλογό μας.
Επίσης, ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς συγχαίρει τους διοργανωτές για την τόσο πετυχημένη εκδήλωση και δηλώνει “παρών” σε κάθε κάλεσμα των “Αργοναυτώ
ν”.

11 xρόνια συντροφιά με το ΝΗΡΕΑ

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς “ΝΗΡΕΑΣ” σας προσκαλεί να γιορτάσουμε μαζί τα 11 χρόνια λειτουργίας του τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012 στις 21:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.Σε συνεργασία με την Κοινωνία των Πολιτών θα προβληθεί η ταινία «Η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής σου» και μετά θα ακολουθήσει πάρτυ στο φουαγιέ. Σας περιμένουμε όλους και όλες.

"Σε νέα φάση ο αγώνας κατά των μεταλλείων"

Γράφει ο Δημήτριος Αγαθόπουλος
Πρόεδρος της Κοινωνίας Πολιτών
και μέλος του Μετώπου ενάντια στα μεταλλεία
Αναμφισβήτητα μετά τις 14 Μαρτίου έχουμε ένα νέο σκηνικό στην υπόθεση της δημιουργίας μεταλλευτικών περιοχών στην περιοχή των Κρουσίων για την εκμετάλλευση χαλκού και χρυσού. Και αυτό γιατί κατοχυρώθηκε ουσιαστικά, παραμένουν κάποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες, στην εταιρεία ΑΚΤΩΡ, συμφερόντων Μπόμπολα και πίσω από αυτήν στην εταιρεία EL DORADO, το δικαίωμα έρευνας και εκμετάλλευσης των ορυκτών που προαναφέραμε στην περιοχή των Κρουσίων.

Ισόβια στον πατέρα που βίασε και σκότωσε την 1,5 έτους κόρη του

Σε ισόβια και επιπλέον κάθειρξη 32 χρόνων καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης τον 25χρονο πατέρα βιαστή και δολοφόνο της ενάμιση έτους κόρης του.
Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για τις πράξεις της ανθρωποκτονίας με πρόθεση, του βιασμού, της αποπλάνησης ανηλίκου και της ενδοοικογενειακής επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Οι παραπάνω πράξεις έγιναν μπροστά στα μάτια της 3χρονης κόρης του, μέσα στην παράγκα όπου διέμενε μαζί με τη γυναίκα του και τα συνολικά τέσσερα παιδιά τους, στον οικισμό αθίγγανων της Χαλάστρας Θεσσαλονίκης.

Με το ένα πόδι στη ΔΗΜ.ΑΡ. οι «έξι» διαγραμμένοι του ΠΑΣΟΚ

Σήμερα θα γίνει τελικά το ραντεβού της ηγετικής ομάδας της Δημοκρατικής Αριστεράς με την ομάδα των «6» διαγραμμένων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ με στόχο την ένταξή τους στο κόμμα Κουβέλη. Σύμφωνα με πληροφορίες οι βουλευτές επικοινώνησαν με την Αγίου Κωνσταντίνου όπου και κατοικοεδρεύει το κόμμα του Φώτη Κουβέλη και ζήτησαν συνάντηση με στόχο να διερευνήσουν τις πιθανότητες ένταξής τους και επομένως καθόδου τους με την ΔΗΜΑΡ στις εθνικές εκλογές.

Το ΙΚΑ είχε στις αποθήκες 8 τόνους γύψου και 6.000 τανάλιες για δόντια

Απίστευτα στοιχεία για το μεγάλο φαγοπότι που είχαν στήσει οι «ποντικοί» με τις προμήθειες του ΙΚΑ έρχονται στην δημοσιότητα, αποδεικνύοντας ότι τα λεφτά των ασφαλισμένων κατασπαταλήθηκαν σε μίζες για αχρείαστες προμήθειες. Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Έθνος, σε αποθήκη του ΙΚΑ στην Πλατεία Θεάτρου βρέθηκαν πρωτοφανείς ποσότητες υγειονομικού υλικού που κάθε άλλο παρά αναγκαίες είναι. Για παράδειγμα, στην συγκεκριμένη αποθήκη οι ελεγκτές ανακάλυψαν 8 τόνους γύψου, μια ποσότητα που αρκεί για να βάλει στο γύψο με μιας, όλους τους ασφαλισμένους του Ιδρύματος σε όλη την χώρα!

Στη Βουλή Καμμένος και Χρυσή Αυγή – Χάνει δυνάμεις η ΝΔ

Τα μνημονιακά κόμματα στα... Τάρταρα, η αποχή πάνω από 25%, εννέα κόμματα στη Βουλή, ανάμεσά τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Πάνου Καμμένου και Χρυσή Αυγή.
Όλα αυτά και πολλά περισσότερα για το πολιτικό σκηνικό δείχνει το έκτακτο Βαρόμετρο της Public Issue για τον ΣΚΑΪ και την Καθημερινή.

Η αυτοδυναμία μπορεί να είναι το συζητούμενο, αλλά σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, κανείς δεν πρόκειται να την έχει, αφού προκύπτει 9κομματική Βουλή, με τη συμμετοχή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, της Χρυσής Αυγής και των Οικολόγων, με τη Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη να μένει ξανά εκτός.

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής στη Γερμανία για το πρόγραμμα «Ήλιος»

Την πεποίθηση ότι όσο η κατάσταση στην Ελλάδα εξομαλύνεται - μετά και την επιτυχή ολοκλήρωση του PSI - και όσο επιβεβαιώνεται ότι η κυβέρνηση - και η σημερινή και η αυριανή - θα παραμείνει προσηλωμένη στο πρόγραμμα και θα κάνει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις, τόσο η εμπιστοσύνη θα επανέρχεται και μαζί της η ρευστότητα που προέρχεται από τραπεζικό δανεισμό, εξέφρασε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιώργος Παπακωνσταντίνου, μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεών του, απόψε, στο Βερολίνο, με τον υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, εκπροσώπους του υπουργείου Περιβάλλοντος και του Συνδέσμου Βιομηχάνων.