Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Η παλιά φωτογραφία της ημέρας


Σε δημόσια διαβούλευση οι υποψήφιοι που κατέθεσαν αίτηση για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" για το νομό Κιλκίς

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" τα ονόματα είναι τα εξής:
Γιάντση Άννα - Μαρία Δασολόγος
Δεμερτσίδης Κωνσταντίνος Επιχειρηματίας
Λαπατίνας Παναγιώτης Δικαστικός Υπάλληλος
Σιαμπάνης Βασίλειος Μηχανολόγος
Σταυρόπουλος Κωνσταντίνος Μηχανικός Γεωργ. Ανελκυστήρων
Στεφανίδου Αλεξάνδρα Καθηγήτρια Μουσικής - Αρχιτέκτων

Πατέρας 82 παιδιών ήταν παρθένος μέχρι τα 34 αλλά τελικά η ζωή του απέκτησε νόημα!

Κοιμάται με 15 γυναίκες τον μήνα με την προϋπόθεση ότι δεν έχουν παιδιά και επιθυμούν απελπισμένα να αποκτήσουν ένα πριν να είναι πια αργά! Είναι επαγγελματίας πατέρας και απολύτως νόμιμος... Ο Ολλανδός Εντ Χάουμπεν πήρε την μεγάλη απόφαση στα 34 να κάνει για πρώτη φορά σεξ αλλά επειδή είχε περιμένει τόσο πολύ ήθελε να έχει ένα ιδιαίτερο νόημα για την κοινωνία η πράξη του. Αποφάσισε, λοιπόν, να βοηθήσει γυναίκες οι οποίες δεν είχαν παιδιά, ούτε και σύντροφο να τις τεκνοποιήσει. Η αποστολή του σημείωσε πρωτοφανή επιτυχία καθώς στατιστικά η γονιμοποίηση επιτυγχάνεται στο 80% των προσπαθειών του.

Ο Πόντος στην Εθνεγερσία

Γράφει ο Δημήτρης Νατσιός
«Είναι δε εις θέσιν οι Πόντιοι να αποτελέσουν τους φρουρούς του Ελληνισμού. Εν πρώτοις, είναι έργον εις το οποίον έχουν συνηθίσει από αιώνων. Περιβαλλόμενοι εν τη απομακρύνσει των από ξένα φύλα, παλαίοντες διαρκώς προς αυτά, αφομοιούντες παρά αφομοιούμενοι, αποτελούσι τον ισχυρότερον τύπον της ελληνικής φυλής». (Στρατηγός Καθενιώτης, σύμβουλος του Ελευθερίου Βενιζέλου).

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Μετά από πολύωρη απολογία, ο Άκης Τσοχατζόπουλος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκε προφυλακιστέος. Ο πρώην υπουργός, που βαρύνεται με κατηγορίες για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, αρνείται τις κατηγορίες και επισημαίνει ότι τα αδικήματα έχουν παραγραφεί. Ο Ακης Τσοχατζόπουλος έφτασε λίγο πριν τις 10 της Δευτέρας στην Ευελπίδων.

Τον έπνιξε το...αρνί! Τραγικός θάνατος 54χρονου στο πασχαλινό τραπέζι

Τραγωδία στο χωριό Αστρίτσι του Ηρακλείου! Ένας 54χρονος άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο την ώρα του πασχαλιάτικου γλεντιού από το...κρέας που του κάθισε στο λαιμό και τον έπνιξε!Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Κυριακής όταν σε μια από τις πολλές παρέες που είχαν γίνει στο Αστρίτσι βρισκόταν και ο άτυχος άνδρας με φίλους και άλλα μέλη της οικογένειάς του. Κάποια στιγμή κι ενώ όλοι ήταν ανυποψίαστοι πίνοντας και τρώγοντας ο 54χρονος έδειξε ότι πνιγόταν, δεν μπορούσε να πάρει αέρα! Προσπάθησαν να τον βοηθήσουν, αλλά τίποτα...

Κοντά στη νεολαία του Κιλκίς ο Γιώργος Φραγγίδης

Με την καθιερωμένη συνάντησή του με τους νέους ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα πριν λίγες ημέρες ο Γιώργος Φραγγίδης. Ειδικότερα ο βουλευτής Κιλκίς έκανε την έναρξη της προεκλογικής του δραστηριότητας την Πέμπτη 12 Απριλίου 2012 στο ξενοδοχείο Habitat της πόλης του Κιλκίς.  Ο Γ. Φραγγίδης αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι η νεολαία είναι το πιο δυναμικό κομμάτι της κοινωνίας, θέλησε να μεταδώσει το πολιτικό του μήνυμα πρωτίστως σε αυτήν και σε μια κίνηση τόσο συμβολική όσο και ουσιαστική συναντήθηκε με νέους και νέες της πόλης μας και συζήτησε μαζί τους θέματα που τους απασχολούν, όπως η ανεργία, η ανάπτυξη και οι προοπτικές και το αύριο της χώρας μας.

Πωλείται αυτοκίνητο SKODA OCTAVIA 4X4 TURBO ABT σε άριστη κατάσταση




Για περισσότερες πληροφορίες
δείτε
ΕΔΩ

Πάτρα: Χειροπέδες σε τσαντάκηδες που μαχαίρωναν αβοήθητες γυναίκες!

Οι δράστες έστηναν καρτέρι σε δρόμους που οδηγούσαν σε εκκλησίες της πόλης...Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται πλέον, δύο νεαροί (19 και 26 ετών) από την Αίγυπτο και την Αλγερία αντίστοιχα, που τη Μεγάλη Εβδομάδα, είχαν γίνει φόβος και τρόμος για γυναίκες που περπατούσαν μόνες σε πεζοδρόμια της πόλης. Οι δράστες επιτίθονταν στα θύματά τους με μαχαίρι, τις χτυπούσαν και βούταγαν τις τσάντες που κρατούσαν.

Το κατώφλι του ανακριτή περνά σήμερα ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Στον ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή με την κατηγορία του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος που τον φέρνει αντιμέτωπο ακόμη και με το ενδεχόμενο προφυλάκισης, θα βρεθεί σήμερα ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Άκης Τσοχατζόπουλος. Σύμφωνα με το πόρισμα των εισαγγελέων Ελένης Σίσκου και Ευγενίας Κυβέλου που ερεύνησαν τον τρόπο απόκτησης της περιουσιακής του κατάστασης, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ μέσω ενός δαιδαλώδους δικτύου off – shore εταιρειών «ξέπλενε» μέρος των χρημάτων που είχε λάβει από δυο εξοπλιστικά προγράμματα – TOR – M1 και γερμανικά υποβρύχια – ...επενδύοντας σε δεκάδες πολυτελή ακίνητα.