Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Επιστολή Παραστατίδη προς τους πολίτες του ν. Κιλκίς:"Οφείλουμε όλοι μαζί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας"

"Ο υποψήφιος βουλευτής Θεόδωρος Παραστατίδης, ο οποίος επί σειρά ετών υπηρετεί με συνέπεια το ΠΑ.ΣΟ.Κ., ο πολιτικός που έδωσε μάχες στη Βουλή για την ψήφιση Νόμων και διατάξεων σχετικά με την πάταξη της διαφθοράς και τη διαφάνεια, με επιστολή του, απευθύνει έκκληση στους πολίτες του Κιλκίς και τους καλεί για μαζική συμμετοχή στις εθνικές εκλογές της 6ης Μαΐου.

Παράταση υποβολής επενδυτικού νόμου 3908/2011

Ενημερώνουμε το επενδυτικό κοινό, ότι την Τρίτη 24/4/2012 υπογράφθηκε από τον Υφυπουργό, Θάνο Μωραΐτη, η Υπουργική Απόφαση για την παράταση υποβολής επενδυτικού νόμου 3908/2011. Σύμφωνα με την απόφαση αυτή η προθεσμία υποβολής των επενδυτικών σχεδίων παρατείνεται από 30/4/2012 σε Παρασκευή 1/6/2012.
Επισημαίνουμε στους ενδιαφερόμενους που θα υποβάλλουν επενδυτικά σχέδια να μην περιμένουν μέχρι την τελευταία ημέρα, προς αποφυγή συνωστισμού στα Γραφεία Εξυπηρέτησης Επενδυτών, καθώς και αποφυγή καθυστερήσεων στο ηλεκτρονικό σύστημα υποβολής, εξαιτίας της ταυτόχρονης υποβολής πολλαπλών επενδυτικών σχεδίων. Τονίζεται ότι το Ηλεκτρονικό Σύστημα Υποβολής θα παύσει τη λειτουργία του στις 13.00, ενώ τα Γραφεία Εξυπηρέτησης Επενδυτών θα κλείσουν στις 14.00 την καταληκτική ημερομηνία.

Εκδήλωση για μαθητές και φοιτητές που διακρίθηκαν σε εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς

«Μήνυμα αισιοδοξίας από μαθητές και φοιτητές» που διακρίθηκαν τη φετινή χρονιά σε εθνικούς αλλά και διεθνείς διαγωνισμούς διαφόρων δεξιοτήτων, μεταδόθηκε σήμερα, Πέμπτη 26 Απριλίου 2012, από το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων. Στο πλαίσιο τιμητικής εκδήλωσης που διοργανώθηκε για να επιβραβευθεί η αριστεία, η προσπάθεια και η δυναμική της νέας γενιάς κλήθηκαν μαθητές και φοιτητές που έχουν επιτύχει σημαντικές διακρίσεις. Πρόκειται για το πρώτο κάλεσμα του Υπουργού Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Καθηγητή Γ. Μπαμπινιώτη προς τους νέους που έχουν να παρουσιάσουν πρωτιές, πρωτοπορίες, διακρίσεις και μαζί την άλλη, τη φωτεινή και αισιόδοξη πλευρά όχι μόνο του ελληνικού σχολείου αλλά και της κοινωνίας.

ΑΔΕΔΥ Ν. Κιλκίς: «Κανείς μόνος του. Όλοι μαζί μπορούμε». Προσκλητήριο ενότητας και αγώνα για την Πρωτομαγιά

Η Εκτελεστική Γραμματεία του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Ν.Κιλκίς, απευθύνει προσκλητήριο ενότητας και αγώνα προς όλους τους εργαζόμενους, τους Συνταξιούχους, τους Ανέργους καλώντας τους σε μαζική συμμετοχή στη πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση.
Η 1η Μάη 2012 βρίσκει τους Έλληνες εργαζόμενους αντιμέτωπους με μια σφοδρή επίθεση στα βασικά και θεμελιώδη κοινωνικά τους δικαιώματα. Μισθοί, συντάξεις, εργασιακά δικαιώματα, έχουν μπει στην κλίνη του Προκρούστη των περικοπών και των ανατροπών. Απέναντι σ΄αυτές τις πολιτικές, η απάντηση των εργαζόμενων πρέπει να είναι μια και μοναδική:

Μουσείο Τσερνόμπιλ στο Κίεβο



Κείμενο- φωτογραφίες: Πάνος Γεωργιάδης
Πηγή: Omorfa Taxidia Facebook
Αυτοί που δεν θυμούνται το παρελθόν είναι καταδικασμένοι να το επαναλάβουν..
George Santayana
Ισπανός φιλόσοφος

Θλιβερή επέτειος σήμερα για την ανθρωπότητα λόγω Τσερνόμπιλ. Επισκεφτήκαμε το Μουσείο του Τσερνομπίλ στο Κίεβο. Καλό θα ήταν να μην πάτε μέχρι το ίδιο το Τσερνομπίλ, διότι μέχρι και σήμερα η περιοχή εξακολουθεί να είναι απαγορευμένη ζώνη σε ακτίνα 30 χιλιομέτρων από το σταθμό και τον πυρηνικό αντιδραστήρα 4.

Τι πρέπει να προσέχω στο γυμναστήριο ... Συχνά λάθη στο γυμναστήριο

Γράφει ο  Παναγιώτης  Μαυρογενίδης
Απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α Του Α.Π.Θ

Με ειδικότητα στο μαζικό αθλητισμό.Τώρα που θα «ανοίξει» ο καιρός σιγά-σιγά και θα αρχίσετε να τρέχετε όλοι για γυμναστική, έτσι ώστε να βγείτε με το εξαιρετικό κορμί στην παραλία, προσέξτε να μην πέσετε στα συχνότερα λάθη που κάνουν οι περισσότεροι στα γυμναστήρια

Αλέξανδρος Κιλκίς: Ακόμη μια εμπειρία για τους μικρούς ποδοσφαιριστές!

Τετραήμερο γεμάτο ποδόσφαιρο είχαν οι ομάδες Παίδων και Προπαίδων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς, την προηγούμενη εβδομάδα, συμμετέχοντας σε τουρνουά στις εγκαταστάσεις του Ατέρμονα, στον Παντελεήμονα Κιλκίς.
Οι παίδες (γεννημέννοι 1997-1998) του Ηλία Ξανθόπουλου ηττήθηκαν με 3-1 από τη Λάρισα, ωστόσο επικράτησαν με 3-0 των Κανονιέρηδων και 4-0 της Άρσεναλ. Στον τελικό, γνώρισαν την ήττα από τον Ολυμπιακό με 3-0, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση.

Πρωτομαγιά στα ΜΠΑΧΑΡΙΑ στη Μεγάλη Βρύση


Καταγγελία ΚΚΕ για τη «Χρυσή Αυγή»

"Η επίθεση που πραγματοποίησαν τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής στο εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην πλατεία Εύοσμου, δείχνει πόσο ενοχλεί η απήχηση που βρίσκει η φωνή του ΚΚΕ. Τη νύχτα προσπάθησαν να διαλύσουν το περίπτερο του ΚΚΕ, αλλά αρκέστηκαν σε βανδαλισμούς και απειλητικά φασιστικά συνθήματα. Οι άνθρωποι αυτοί που υποστηρίζουν το ναζισμό και το Χίτλερ έτσι έχουν μάθει να δρουν: σαν κοινοί εγκληματίες. Με αυτό τον τρόπο επιτίθενται, χτυπούν, ακόμη και μαχαιρώνουν αγωνιστές, μετανάστες και Έλληνες.

Καληνύχτα Ελλάδα.... (Βίντεο)


Ρεπορτάζ της Βουλγαρικής τηλεόρασης btv για τα Σκόπια
Τρέξτε Κιλκισιώτες στη Γευγελή και τα Σκόπια. Έχει φτηνή βενζίνη, φτηνούς οδοντίατρους και καζίνο που θα σας χαρίσουν εκατομμύρια για να ξεφύγετε από τη μιζέρια σας..... Σκεφτείτε ότι όταν ήσασταν "στα επάνω σας", σας δούλευαν οι Σκοπιανοί και οι Βούλγαροι. Φανταστείτε τι έχει να γίνει τώρα που είστε από κάτω...
Καληνύχτα Ελλάδα....
Π.Γ.

Πρόσκληση της ΑΝ.ΚΙ. σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους Διαγωνισμός φωτογραφίας. «Εικόνες της Αγροτικής Ευρώπης»

Με την ευκαιρία του εορτασμού των 50 χρόνων Κοινής Αγροτικής Πολιτικής η Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε., ως ενδιάμεσος φορέας του Ευρωπαϊκού Δικτύου για την Αγροτική Ανάπτυξη και του Εθνικού Αγροτικού Δικτύου, καλεί όλους τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους του νομού Κιλκίς σε συμμετοχή στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό «Εικόνες της Αγροτικής Ευρώπης».

Μεταφορά Φιλαρμονικής Μπάντας στον Δημοτικό Κήπο


Στο πολιτιστικό κέντρο όπου στεγάζονται σήμερα τα τμήματα καλλιτεχνικής παιδείας του Ο.ΠΟ.Ν.Γ.Α. (ζωγραφικής, κεραμικής, κιθάρας, κρουστών κ.α.), στο κτίριο του Δημοτικού Κήπου μεταφέρθηκε η Φιλαρμονική Μπάντα του Δήμου Κιλκίς, καθώς στον μέχρι σήμερα χώρο της επί της οδού Θεσσαλονίκης θα λειτουργεί εφεξής το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας (πρώην Πρόνοια).

Αύριο, Παρασκευή η κεντρική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Κιλκίς

Το πρόγραμμα περιοδειών του ΚΚΕ στο νομό Κιλκίς την τρέχουσα εβδομάδα έχει ως εξής: Σήμερα Τετάρτη 25/4 το απόγευμα: Άγιος Πέτρος, Τούμπα, Εύρωπος (Οργαντζής, Χατζή, Καλαντίδου, Χαλίτσιος). Πέμπτη 26/4 το πρωί: ΔΕΗ - ΟΤΕ – Νοσοκομείο (Καλαντίδου, Φαχουρίδης, Χαλίτσιος). Απόγευμα: Κορομηλιά, Χέρσο, Ελευθεροχώρι, Καλίνδροια (Καλαντίδου, Φαχουρίδης – Χαλίτσιος). Παρασκευή 27/4 στις 8.00 μ.μ. θα λάβει χώρα η κεντρική συγκέντρωση στο Κιλκίς στην Πλατεία Ειρήνης.

Συλλήψεις ατόμων για διάφορα αδικήματα

Συνελήφθη χθες (25.04.2012) το πρωί, στον Προμαχώνα Σερρών, από Αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Σερρών, ένας αλλοδαπός υπήκοος Γεωργίας 50 ετών, διότι σε έρευνα του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (60) φιάλες οινοπνευματωδών ποτών διαφόρων μαρκών, οι οποίες εισήχθησαν από τη Βουλγαρία, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι δασμοί και φόροι.

Συνελήφθη 47χρονος για ναρκωτικά στη Νέα Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης

Συνελήφθη χθες (25.04.2012) το μεσημέρι, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας ημεδαπός 47 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Ειδικότερα, στη Νέα Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών ότι ο 47χρονος κατέχει και διακινεί ποσότητες κάνναβης, σε αστυνομικό έλεγχο του Ι.Χ. Φορτηγού αυτοκίνητου του και σε στάβλο ιδιοκτησίας του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

Συνελήφθη 34χρονος για ναρκωτικά στη Σίνδο Θεσσαλονίκης

Συνελήφθη χθες (25.04.2012) το πρωί, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών Πέλλας, ένας ημεδαπός 34 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και του νόμου περί όπλων. Ειδικότερα, στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών ότι ο 34χρονος κατέχει εντός της οικίας του ποσότητες κάνναβης, σε έρευνα της οικίας του παρουσία δικαστικού λειτουργού βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

Τίτλοι εφημερίδων Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) ·Στο έλεος των ληστών οι πολίτες – Αμέτρητες εισβολές σε σπίτια, σε περίπτερα, σε καταστήματα κ. .α ·Ενιαίο υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού εξήγγειλε ο Αντώνης Σαμαράς·Για 2 εκατ. Συνταξιούχους – Περικοπές 12% και στις διπλές συντάξεις κάτω από 1.300 ευρώ
ΑΥΓΗ ·Ο ΣΥΡΙΖΑ βγαίνει μπροστά – Με τους αγώνες, τις προγραμματικές του θέσεις και την πρόταση για ενότητα της ευρύτερης Αριστεράς… ·Για ΠΑΣΟΚ δεκανίκι της Ν. Δ. έκανε λόγο ο Χρ. Παπουτσής·Εκτός φύλλου – Οι επιπτώσεις των Μνημονίων στη ζωή των γυναικών και η απάντηση της Αριστεράς