Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Συνελήφθησαν στη Βέροια, οκτώ (8) άτομα, μέλη πολιτικού χώρου, για τον ξυλοδαρμό ενός θαμώνα καφενείου και φθορές στον εξοπλισμό του καταστήματος

Είχε προηγηθεί συμπλοκή μεταξύ ομάδας αναρχικών με μέλη του πολιτικού χώρου Σήμερα (09.06.2012) το μεσημέρι στη Βέροια, ομάδα αναρχικών συνεπλάκη με ομάδα πολιτικού χώρου, η οποία διένειμε έντυπο προεκλογικό υλικό. Στη θέα των αστυνομικών δυνάμεων, που επενέβησαν άμεσα, οι δυο ομάδες τράπηκαν σε φυγή και διέφυγαν προς άγνωστες κατευθύνσεις. Στη συνέχεια, στις 5.30 το απόγευμα, ομάδα 15-20 μελών του πολιτικού χώρου, μετέβησαν σε καφενείο της πόλης και επιτέθηκαν σε 5-6 θαμώνες, ενώ έσπασαν εξοπλισμό του καταστήματος.

Εκλογές για την ανάδειξη των μελών και συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Κιλκίς

Περατώθηκαν απογευματινές ώρες στις 06-06-2012 οι εκλογές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς, για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, Αντιπροσώπων στην Π.Ο.ΑΣ.Υ., Ελεγκτικής Επιτροπής και Συμβουλίου Μεταθέσεων, με το σύστημα της απλής αναλογικής, σύμφωνα με τα άρθρα 10, 11, 12 και 13 του Ν. 1264/82 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 18 του Ν. 3938/11 και ισχύει και το καταστατικό και με την παρουσία Δικαστικών Αντιπροσώπων στα δύο (2) εκλογικά τμήματα Παιονίας - Κιλκίς, όπως και της αντίστοιχης Εφορευτικής Επιτροπής που εκλέχθηκε από τη Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κιλκίς.

Ομόφωνα αρνητική η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μαρώνειας – Σαπών στο αίτημα της εταιρείας «Χρυσωρυχεία Θράκης Α.Ε.» για την χορήγηση αδείας μεταλλευτικών ερευνών στην περιοχή του δήμου

Ομόφωνα αρνητική ήταν η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Μαρώνειας – Σαπών που πραγματοποιήθηκε στις Σάπες την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012, το οποίο συνεδρίασε σε κατεπείγουσα συνεδρίαση με μοναδικό θέμα: «Έκφραση αντιρρήσεων επί αιτήσεως της εταιρίας «ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΑ ΘΡΑΚΗΣ Α.Ε» για χορήγηση άδειας μεταλλευτικών ερευνών στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών». Ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Μιχάλης Μοσχίδης ανέγνωσε το σκεπτικό βάσει του οποίου κρίθηκε από το σύνολο του σώματος η αίτηση της εταιρείας ως απορριπτέα.

Τους τσάκωσαν με λαθραία ποτά στον Προμαχώνα

Συνελήφθησαν σήμερα (09.06.2012) πρώτες πρωινές ώρες, στον Προμαχώνα Σερρών, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Σερρών, ένας ημεδαπός 62 ετών και ένας υπήκοος Βουλγαρίας 40 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του τελωνιακού κώδικα. Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο του Ι.Χ. Επιβατικού αυτοκινήτου που επέβαιναν οι προαναφερόμενοι, εντοπίστηκαν να έχουν εισάγει φιάλες οινοπνευματωδών ποτών, για τις οποίες δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι δασμοί και φόροι. Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (1680) φιάλες μπύρας διαφόρων μαρκών, οι οποίες θα αποσταλούν στο Τελωνείο Σερρών για καταλογισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων. Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Προμαχώνα Σερρών. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Ετήσια τελετή λήξης της Ακαδημίας «Αλέξανδρος» Κιλκίς

Σας ανακοινώνουμε ότι την Κυριακή 10 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας διοργανώνεται η ΕΤΗΣΙΑ ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ. Όλοι οι αθλητές μας θα πρέπει να παραβρεθούν με την στολή αγώνα (άσπρη).Τα τμήματα Α bambini-Β1, Β2 Προτζούνιορ—Γ1,Γ2,Γ3 Τζούνιορ θα συμμετέχουν σε εσωτερικό τουρνουά ενώ τα τμήματα Δ1 και Παίδες σε διαγωνισμό πέναλτι εναντίον των γονέων τους. Όσοι γονείς θέλουν να συμμετέχουν στον καθιερωμένο αγώνα ΓΟΝΕΩΝ-ΠΑΙΔΙΩΝ να προσέλθουν με αθλητική περιβολή στις 11.00.
ΩΡΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ 

Α Τμήμα 10.00             Γ1,Γ2,Γ3 Τμήμα στις 10.00
Β1,Β2 Τμήμα 11.00      Δ1-Παιδες 11.30 (Διαγων. πεναλτι)
ΑΓΩΝΑΣ ΓΟΝΕΩΝ 11.00

Ποδηλατάδα Αξιού την Κυριακή 10 Ιουνίου 2012


Στο Κιλκίς σήμερα ο Θάνος Τζήμερος της "Δημιουργίας ξανά"

Στην πόλη του Κιλκίς θα βρίσκεται σήμερα ο Πρόεδρος του κόμματος "Δημιουργία Ξανά¨ Θάνος Τζήμερος. Ο κ. Τζήμερος θα μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση στις 12 στον κινηματογράφο Άστρον. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τζήμερος στις εκλογές του Μαΐου έλαβε στο νομό Κιλκίς 1,05% με 688 ψήφους. 

Ο «αγανακτισμένος» δημοσιογράφος που αποστόμωσε την Τρόικα [βίντεο]



Ένα απίστευτο βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες, όπου ο εκπόσωπος της Τρόικα, Κλάους Μαζουχ έρχεται αντιμέτωπος με τις σκληρές ερωτήσεις του δημοσιογράφου Βινσεντ Μπραουνι για τη λιτότητα στην Ιρλανδία. 

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκανε αναλήψεις από λογαριασμούς ηλικιωμένων ή αποθανόντων

Δεκαμελής οργανωμένη σπείρα που έκανε αναλήψεις από τραπεζικούς λογαριασμούς ηλικιωμένων ατόμων ή άλλων που έχουν πεθάνει, με πλαστές ταυτότητες και άλλα δικαιολογητικά, εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής. Σημαντικό ρόλο στη σπείρα έπαιζε 36χρονη υπάλληλος τράπεζας, η οποία έδινε στους συνεργούς της τα στοιχεία των καταθετών για να καταρτίσουν τα πλαστά δικαιολογητικά, αλλά και μια 81χρονη, η οποία έκανε τις αναλήψεις. Από τη μέχρι στιγμής αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι η σπείρα απέσπασε με αυτό τον τρόπο 74.500 ευρώ, ενώ αποπειράθηκαν να αποσπάσουν άλλα 67.500 ευρώ.

Με τα όπλα ποτέ δεν παίζουμε. Βίντεο που το αποδεικνύει


“Τα άδεια όπλα σκοτώνουν”,λένε στους νεοσύλλεκτους στο στρατό.Γιατί ποτέ δεν μπορείς να είσαι βέβαιος -αν δεν ελέγξεις- ότι ένα όπλο είναι άδειο.

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς (9 Ιουνίου 2012)

30% κάτω τα εισιτήρια του ΟΣΕ για τους ψηφοφόρους

Η έκπτωση ισχύει για την αγορά εισιτηρίου μόνον από τις θυρίδες πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τις μετακινήσεις από 13 έως και 20 Ιουνίου 2012. Έκπτωση 30% στις τιμές των εισιτηρίων για ταξίδι απλής μετάβασης ή μετ’ επιστροφής, χορηγεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο επιβατικό κοινό, προκειμένου να το διευκολύνει να μεταβεί από τον τόπο διαμονής του στον τόπο άσκησης του εκλογικού του δικαιώματος.Όπως διευκρινίζει η εταιρία, η έκπτωση ισχύει για την αγορά εισιτηρίου μόνον από τις θυρίδες πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τις μετακινήσεις από 13 έως και 20 Ιουνίου 2012 και για επιβάτες που δεν έχουν επωφεληθεί από άλλες εκπτώσεις και προσφορές. Η έκπτωση δεν θα ισχύει για τα εισιτήρια προσφοράς που εκδίδονται μέσω internet.

Κώστας Δεμερτσίδης: "Τα stage και οι δίμηνες συμβάσεις δεν είναι θέσεις εργασίας"

Με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις στελεχών της ΝΔ για την "προσέγγιση" των εκλογέων, ο Υποψήφιος Βουλευτής των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" Κιλκίς Κώστας Δεμερτσίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Με έκπληξη παρακολουθήσαμε τις τελευταίες μέρες αχαρακτήριστες προτάσεις μεταξύ στελεχών της ΝΔ για το πως θα πλησιάσουν και θα πείσουν τους Κιλκισιώτες ψηφοφόρους! Είναι βέβαιο ότι θα ήταν πολύ πιο εύκολο το έργο τους αν είχαν πραγματοποιήσει μερικά από αυτά που είχαν αρμοδιότητα. Θυμίζω απλά ότι ο περιβόητος δρόμος Κιλκίς-Θεσσαλονίκης δεν ολοκληρώθηκε ακόμη γιατί ο τότε Νομάρχης Θεσσαλονίκης δεν του έδωσε την προτεραιότητα που έπρεπε για να ενταχθεί στο Γ' Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης. Αν ολοκληρώνονταν, θα βοηθούσε εμένα κι άλλους συναδέλφους επαγγελματίες οδηγούς στη δουλειά μας, θα βοηθούσε επιχειρήσεις κι επαγγελματίες του νομού μας, θα βοηθούσε την ανάπτυξη του τόπου, τη δημιουργία θέσεων εργασίας. Λυπούμαστε πολύ που κάποιοι θεωρούν θέσεις εργασίας τα Stage και τις δίμηνες συμβάσεις!"