Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Δήλωση Παπαρήγα για το αποτέλεσμα των εκλογών

Watch live streaming video from kkemedia at livestream.com

Δήλωση Κουβέλη για το αποτέλεσμα των εκλογών

Ελληνίδες και Έλληνες πολίτες,
Δώσατε με τη ψήφο σας μια σαφή εντολή.
Ζητήσατε κυβέρνηση συνεργασίας, γι’ αυτό και δεν δώσατε σε κανένα κόμμα αυτοδυναμία. Οι πολίτες ζήτησαν κυβέρνηση, η οποία θα εγγυηθεί την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ και θα αποδεσμεύσει τη χώρα από τους δυσμενείς όρους του μνημονίου.  Δεν δώσατε εντολή για μονομερείς ενέργειες, που θα έθεταν σε κίνδυνο την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δήλωση Καμμένου για το αποτέλεσμα των εκλογών

Δήλωση Καρατζαφέρη για το αποτέλεσμα των εκλογών

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Ο φόβος νίκησε τον θυμό. Ως εκ τούτου, πρόσκαιρα θα κυβερνήσει. Κάθε επόμενη ημέρα, δυστυχώς, θα είναι πιο οδυνηρή. Εύχομαι σε όλους να εξαντλήσουν κάθε απόθεμα αντοχής. Οι Έλληνες έχουν μπροστά τους μεγάλο ανήφορο και δυστυχώς η Ελλάδα επικίνδυνο κατήφορο. Εμείς παρά τις προδοσίες, θα παραμείνουμε όρθιοι και θα δώσουμε τη μάχη μας υπέρ της Πατρίδας και των Ελλήνων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και όχι μόνο. Η δικαίωση των αγώνων μας δεν είναι μακριά. Ευχαριστώ όσους έμειναν πιστοί στις Αρχές και τις Αξίες του Κόμματός μας. Ο Αγώνας μας συνεχίζεται».

Δήλωση Σαμαρά για το αποτέλεσμα των εκλογών

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, από το Ζάππειο Μέγαρο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:  «Ο Ελληνικός Λαός ψήφισε, σήμερα, την ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας και την παραμονή μας στο ευρώ.  Και ψήφισε εκείνες τις πολιτικές, που θα φέρουν δουλειές, ανάπτυξη, δικαιοσύνη και ασφάλεια για τον Έλληνα πολίτη.  Δεν θα υπάρξουν νέες περιπέτειες.  Δεν θα τεθεί σε αμφιβολία η θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη.

Δήλωση Βενιζέλου για το αποτέλεσμα των εκλογών

Ο ελληνικός λαός ψήφισε σήμερα μέσα σε ένα σκηνικό τεχνητής πόλωσης μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ. Τα δύο αυτά κόμματα επένδυσαν στο αμοιβαίο εκλογικό τους συμφέρον και καλλιέργησαν στο εκλογικό σώμα το φόβο, ο καθένας για τη νίκη του άλλου.
Σε αντίθεση με τη γραμμή αυτή, το ΠΑΣΟΚ επέμενε στη μόνη εθνικά υπεύθυνη λύση. Στη μόνη λύση που προσφέρει αξιοπιστία στη χώρα και ασφάλεια στους Έλληνες: στη γραμμή της κυβέρνησης εθνικής συνευθύνης.

Έπεσε σε χαράδρα στον Όλυμπο και σκοτώθηκε 72χρονος Ισραηλίτης

Σήμερα (17.06.2012) το πρωί, 72χρονος υπήκοος Ισραήλ στην προσπάθεια του να πραγματοποιήσει κατάβαση από μονοπάτι στη θέση Πριόνια προς το παλαιό μοναστήρι του Αγίου Διονυσίου έπεσε σε χαράδρα με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.  Ο θανών ανευρέθη σε δύσβατο σημείο εντός κοίτης ποταμού στην περιοχή Παλιοπρίονο Ολύμπου και ανασύρθηκε από κλιμάκιο διασωστών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιτόχωρου και της Εθελοντικής Ομάδας Διάσωσης  Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Λιτόχωρου Πιερίας.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στo Ριζάριο Πέλλας

Σήμερα (17.06.2012) το μεσημέρι, στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας (ύψος Ριζαρίου), το Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 67χρονος, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού και το σοβαρό τραυματισμό μίας 65χρονης και μίας 68χρονης που επέβαιναν στο όχημα. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Έδεσσας Πέλλας.

Επιτυχής η διεξαγωγή των εξετάσεων ζωνών του Α.Σ.ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ στα αθλήματα TAE KWON DO – KICK BOXING .

Στις 13 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες εξετάσεις/επίδειξη προαγωγής ζωνών του Αθλητικού Συλλόγου Άθλος Κιλκίς στο Συνεδριακό Του Δήμου Κιλκίς στα αθλήματα tae kwon do (w.t.f.) και kick boxing .Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν την Τέταρτη στις 19:00 η ώρα με την προσέλευση των συγγενών και φίλων των αθλητών να κατακλύζουν το κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο της Μητρόπολης Κιλκίς . Με την έναρξη των εξετάσεων οι αθλητές εξεταστήκαν ανά ηλικιακό τμήμα και όχι ανά ζώνη (επίπεδο γνώσεων) καθαρά για παιδαγωγικούς λόγους.

Ισοδυναμία ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ στο exit poll των καναλιών

Σκληρή μάχη για την πρωτιά δείχνει το exit poll που μετέδωσαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί μετά το κλείσιμο της κάλπης, με τη ΝΔ να έχει βραχεία κεφαλή και τον ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθεί με μισή μονάδα διαφορα. Στο exit poll των εταιρειών ALCO, MRB, Metron Analysis, Οpinion και ΜΑRC για λογαριασμό των τηλεοπτικών σταθμών ΝΕΤ, Αlpha, ΑΝΤ1 και Μega τα κόμματα λαμβάνουν, σύμφωνα με την εκτίμηση με το κλείσιμο της κάλπης:
ΝΔ: 27,5-30,5%
ΣΥΡΙΖΑ: 27-30%
ΠΑΣΟΚ: 10-12%
Ανεξάρτητοι Έλληνες: 6-7,5%
Χρυσή Αυγή: 6-7,5%
Δημοκρατική Αριστερά: 5,5-6,5%
ΚΚΕ: 5-6%
ΛΑΟΣ: 1,5-2%
Δημιουργία Ξανά 1,5-2%
Οικολόγοι Πράσινοι: 1-1,5%

Κλείνουν σε λίγη ώρα οι κάλπες

Κλείνουν σε λίγη ώρα οι κάλπες της πλέον κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης από τη Μεταπολίτευση. Η εκλογική διαδικασία έχει εξελιχθεί ομαλά σε όλη τη χώρα και ολοκληρώνεται στις 19:00. Η πρώτη ασφαλής εκτίμηση για το αποτέλεσμα αναμένεται περίπου στις 21:30 το βράδυ, ενώ λόγω της λίστας, άμεση θα είναι και η ανάδειξη των βουλευτών που εκλέγονται.

Τσάκωσαν 29χρονο αλλοδαπό στους Ευζώνους Κιλκίς για πλαστογραφία

Σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης. 
Συνελήφθη χθες (16.06.2012) πρώτες πρωινές ώρες, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευζώνων Κιλκίς, ένας αλλοδαπός 29 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για νομοθεσία περί αλλοδαπών-κατοχή και χρήση πλαστού εγγράφου και πλαστογραφία πιστοποιητικών και διότι εκκρεμούσε σε βάρος του ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.

"Δεν γνωρίζουν τι σχήμα έχει η μπάλα"

Γράφει ο Φώτης Ζάικος
Πολύ καλή και έξυπνη η κίνηση από μέρους του Κιλκισιακού για κοινή γιορτή με τη Δόξα Χέρσου και τον Εθνικό Αγιονερίου. Μακάρι να ανταποκριθεί ο κόσμος κάτι που θα είναι πολύ καλό για το κιλκισιώτικο ποδόσφαιρο. Εκτός όμως από τη γιορτή εάν γεμίσει και η αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς «Βασίλης Σεργιαννίδης» στην έκτακτη συνέλευση του Κιλκισιακού θα είναι το τέλειο.

Πύρινη κόλαση στην Αττική - Στάχτη έγιναν ιχθυοτροφείο, δεκάδες σπίτια και αυτοκίνητα

Υπό έλεγχο βρίσκονται τα μέτωπα της φωτιάς στο Ντράφι Παλλήνης, στο Κάτω Σούλι Μαραθώνα και στους Αγίους Αποστόλους Καλάμου, ενώ σε εξέλιξη είναι ακόμη το μέτωπο στην Κερατέα. Σε επιφυλακή βρίσκεται το σύνολο του Πυροσβεστικού Σώματος, καθώς και η Κυριακή είναι μια δύσκολη μέρα από πλευράς θερμοκρασιών και ανέμων.
Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν για τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στην Κερατέα που απείλησε σπίτια και έγινε αιτία να τραυματισθούν ελαφρά τρεις πυροσβέστες.
Όπως ανακοινώθηκε από το Κέντρο Επιχειρήσεων κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, οι συλληφθέντες είναι δύο 57χρονοι ένας 46χρονος και ένας 37χρονος.

Άνοιξαν οι κάλπες για τις πιο κρίσιμιες εκλογές- Τo βλέμμα της Ευρώπης στραμμένο στην Ελλάδα

Άνοιξαν οι κάλπες για τις πιο κρίσιμες ελογές μετά τη Μεταπολίτευση, οι οποίες θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα. Τοτε θα γίνουν γνωστά και τα exit polls. Αν και δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα απο τις εκλογές της 6ης Μαίου, το υπουργείο εσωτερικών δίνει μερικές χρήσιμες συμβουλές για τους ψηφοφόρους.

Στις 8 καλύτερες ομάδες του Euro προκρίθηκε η Ελλάδα

Η Εθνική έκανε για μία ακόμη φορά το «θαύμα» της, μια και νίκησε 1-0 την Ρωσία με το γκολ του Γιώργου Καραγκούνη στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Euro για δεύτερη φορά στην ιστορία της.
Το ξεκίνημα της Εθνικής δεν είχε καμία σχέση με τα καταστροφικά πρώτα λεπτά των αγώνων με Πολωνία και Τσεχία, καθώς οι διεθνείς μπήκαν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι με το γυριστό σουτ του Κώστα Κατσουράνη στο 6ο λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γιώργου Καραγκούνη.