Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Λαϊκή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012 στην Πλατεία Δημαρχείου στο Κιλκίς

Ο ΣΥΡΙΖΑ ν. Κιλκίς σας προσκαλεί σε μια ανοιχτή λαϊκή συνέλευση την Παρασκευή 13/7/2012 και ώρα 21:00 στην πλατεία Δημαρχείου (απέναντι από το Δημαρχείο Κιλκίς), με θέμα "Πολιτικές εξελίξεις και η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στις νέες συνθήκες". Στην συνέλευση θα συμμετέχει η βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Αγαθοπούλου και η Ελευθερία Χατζηγεωργίου μέλος της κεντρικής επιτροπής. Καλούμε τους πολίτες όλου του νομού Κιλκίς να συμμετέχουν στην συνάντηση αυτή.

Μεγάλη μουσική συναυλία την Τετάρτη 11 Ιουλίου στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς



«Η πόλις» μας αφιερώνει
Την Τετάρτη 11 Ιουλίου, στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς, το Καλλιτεχνικό & Πολιτιστικό Σύνολο Κιλκίς «Η πόλις» θα πραγματοποιήσει ένα μεγάλο μουσικό αφιέρωμα σε τρεις γίγαντες του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, τους Σταύρο Κουγιουμτζή, Γιώργο Ζαμπέτα και Απόστολο Καλδάρα.

Συνάντηση ΕΣΕΕ με τον Υπουργό Εργασίας κ. Ιωάννη Βρούτση

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, συνάντηση μεταξύ του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Ιωάννη Βρούτση με το Προεδρείο της ΕΣΕΕ, στο πλαίσιο των επαφών του Υπουργού με τους Κοινωνικούς Εταίρους για τα εργασιακά θέματα. Με αφορμή την συνάντηση, η ΕΣΕΕ κατέθεσε σχετικό υπόμνημα θέσεων και προτάσεων. Νωρίτερα έκανε αποδεχτή πρόσκληση της ΓΣΕΕ για επανέναρξη του Κοινωνικού Διαλόγου με θέμα την ΕΓΣΣΕ.

Από αύριο Τετάρτη έως και την Παρασκευή 13 Ιουλίου συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής για το έργο PACMAn στο Επιμελητήριο Κιλκίς

Από αύριο Τετάρτη 11 Ιουλίου και έως και την Παρασκευή 13 Ιουλίου, το Επιμελητήριο Κιλκίς φιλοξενεί μια εξαιρετικά σημαντική δραστηριότητα.  Στις εγκαταστάσεις του πραγματοποιείται η συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής για την Υλοποίηση του έργου με την ονομασία PACMAn.  Πρόκειται για ένα έργο διακρατικό που αφορά στην τόνωση της καινοτομίας και της δυναμικής του τομέα των αγροτικών προϊόντων διατροφής στην περιοχή των χωρών της Μεσογείου μέσω της προώθησης, της δημιουργίας και συνεργασίας δικτύων συνεργατικών σχηματισμών (clusters). Στόχος είναι η ανάπτυξη της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων του τομέα, της ελκυστικότητας των προϊόντων τους καθώς και της προβολής του συγκεκριμένου τομέα διεθνώς.

Κούρεμα-«μαμούθ» ύψους 500.000 ευρώ σε οφειλή εγγυήτριας δανείου

Σε ένα πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα «κούρεμα» χρέους προχώρησε το Ειρηνοδικείο Πόρου το οποίο διέταξε την διαγραφή οφειλής ύψους 500.000 ευρώ.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», η απόφαση αφορά μία 70χρονη χαμηλοσυνταξιούχο η οποία ήταν εγγυήτρια σε δάνειο ανώνυμης εταιρείας. Η συνολική της οφειλή ανερχόταν στα 569.600,95 ευρώ και το δικαστήριο αποφάσισε τελικά την διαγραφή του 84% του χρέους, δηλαδή 500.000 ευρώ.

Δήλωση Νέας Δημοκρατίας για τον νομικό σύμβουλο του Αντώνη Σαμαρά

O κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Μιλάμε για απίστευτη αθλιότητα. Το ήθος και η επιστημονική αξία του ομότιμου Καθηγητή και Προέδρου του τμήματος της Νομικής Σχολής, τέως Αντιπρύτανη και νυν Προέδρου του Νομικού Συμβουλίου της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Καράκωστα είναι πέρα από κάθε αμφισβήτηση. Οι συκοφάντες, άλλωστε, παρέλειψαν σκόπιμα να αναφέρουν ότι ο κ. Καράκωστας παραιτήθηκε από τη SIEMENS HELLAS μόλις ανέλαβε ο Μιχάλης Χριστοφοράκος, γιατί διαφώνησε μαζί του. Τώρα πρέπει οι συκοφάντες να εξηγήσουν γιατί προχώρησαν και σε αυτή την αθλιότητα».

Βιασμός 16χρονης στο Ρέθυμνο με σχέδιο του συντρόφου και της πεθεράς της

Μαζικό βιασμό από τέσσερις άντρες κατήγγειλε μία 16χρονη στο Ρέθυμνο, η οποία έπεσε θύμα σε υπόθεση σωματεμπορίας, με εμπλοκή μάλιστα της πεθεράς της και του συντρόφου της. Πρόκειται για μιας 16χρονη κοπέλα από την Βουλγαρία, την οποία η πεθερά της μαζί με τον Πακιστανό σύντροφο της την παραπλάνησαν και την οδήγησαν, το περασμένο Σάββατο, σε σπίτι στην περιοχή Καλονύχτη, εκτός Περάματος Μυλοποτάμου, όπου την «παρέδωσαν» σε τέσσερις άντρες.

«Η γοητεία μιας συντριβής»:Κριτική και απόψεις

Tου Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ

Το πολιτικό αυτό μυθιστόρημα, συμπλήρωσε ενάμιση περίπου μήνες ταξιδιού! Ακολουθούν απόψεις-σχόλια, που αποτελούν μέρος των παρουσιάσεων που έγιναν. Αναλυτικότερα, κατά την παρουσίαση του βιβλίου στην Αθήνα, (Βλ. όλη την παρουσίαση στο http://www.youtube.com/watch?v=Rq2NcfRHFXY), οι ομιλητές –κατά τη σειρά των παρουσιάσεων που ακολουθήθηκε– τόνισαν ανάμεσα στα άλλα*:
Δημήτρης Μπουραντάς (Καθηγητής-συγγραφέας, συντονιστής της παρουσίασης): «Το βιβλίο αυτό, αξίζει να πάει πολύ καλύτερα από ότι το δικό μου (‘Όλα σου τα έμαθα, μα ξέχασα μια λέξη’). Είναι πιο λογοτεχνικό, πιο ενδιαφέρον και πιο συναρπαστικό… Το βιβλίο πρέπει να αποτελεί ένα ατομικό και συλλογικό καθρέπτη, που σημαίνει ότι πρέπει να συμβάλλει στο μαθησιακό ταξίδι της ζωής… που βασικό του στοιχείο είναι η αυτογνωσία, η ενδοσκόπηση, η ενόραση, η ατομική και συλλογική συνείδηση. Αυτόν τον σκοπό το βιβλίο του Δημήτρη εκπληρώνει σε σημαντικό βαθμό».

Παναγιωτόπουλος για τις Ένοπλες Δυνάμεις

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος, μετά τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Με τον Πρωθυπουργό, όπως συμβαίνει από την εποχή που ήταν στο νοσοκομείο στο Χαϊδάρι, έχουμε τακτικότητες συναντήσεις για θέματα της δικής μου αρμοδιότητας. Όπως αντιλαμβάνεστε, στις συναντήσεις αυτές, τα συζητούμε όλα. Και σήμερα αυτό έγινε.
Δόθηκαν από τον Πρωθυπουργό συγκεκριμένες εντολές, για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε θέματα της δικής μας αρμοδιότητας. Αυτό που έχω να πω – και νομίζω δεν είναι η μόνη φορά που το έχω πει αλλά δεν θα κουραστώ να το επαναλαμβάνω – είναι ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας διατηρούν ψηλά το ηθικό, το φρόνημα τους και την επιχειρησιακή τους ετοιμότητα.

Συνάντηση δημάρχων με Θύμιο Σώκο με θέμα τη μεταφορά μαθητών

Δύο συναντήσεις εργασίας, στη Θεσσαλονίκη και την Κομοτηνή με όλους τους δημάρχους της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας- Θράκης θα πραγματοποιήσει ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας- Θράκης κ. Θύμιος Σώκος για την αντιμετώπιση των όποιων θεμάτων σχετίζονται με τη μεταφορά των μαθητών. Υπενθυμίζεται ότι με την παρ.18 του άρθρου 94 του «Καλλικράτη» όπως συμπληρώθηκε με το εδάφιο η’ παρ.10 του άρθρου 18 του Ν.3870/2010 (ΦΕΚ 138Α), η αρμοδιότητα της μεταφοράς των μαθητών από τον τόπο διαμονής στο σχολείο φοίτησης μεταφέρθηκε μετά το πέρας της εξάμηνης μεταβατικής περιόδου (01-07-2011) από τις Περιφέρειες στους Δήμους.

Ο ΕΛ.Γ.Α. αρχίζει να καταβάλλει αποζημιώσεις για ζημιές του 2012

Την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012 ο ΕΛ.Γ.Α. θα καταβάλλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς 2693 δικαιούχων παραγωγών αποζημιώσεις συνολικού ύψους 2 εκατ. ευρώ περίπου, για ζημιές που υπέστησαν κυρίως το α΄ τρίμηνο του 2012. Οι αποζημιώσεις αυτές αφορούν ζημιές στη φυτική παραγωγή (ελιές, εσπεριδοειδή, χειμερινά κηπευτικά κλπ.) και στο ζωικό κεφάλαιο από διάφορα ζημιογόνα αίτια (παγετό, ανεμοθύελλα, χαλαζόπτωση κλπ.) που προκλήθηκαν κυρίως το α’ τρίμηνο του 2012 σε όλη την επικράτεια, αλλά κυρίως στους νομούς : Αιτωλοακαρνανίας, Άρτας, Ηλείας, Θεσπρωτίας.

Οι "Άθλοι του Ηρακλή στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς

Την Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012 η εταιρεία παραγωγής Culture Factory A.E. σε συνεργασία με τον ΟΠΟΝΓΑ Δήμου Κιλκίς παρουσιάζει τους "Άθλους του Ηρακλή" της Κάρμεν Ρουγγέρη, στο Θέατρο Λόφου στην πόλη του Κιλκίς στις 9:00 μ.μ.
Η αγαπημένη των παιδιών, Κάρμεν Ρουγγέρη, αναφέρει για την παράσταση:
Παραμυθένια είναι η αντιμετώπισή μας αλλά συγχρόνως ακριβής. Βασισμένη πάνω σε ότι έχει γραφτεί για τον ήρωα και τη ζωή του έτσι ώστε τα παιδιά να σχηματίσουν μια σαφή εικόνα του Ηρακλή, του ήρωα των ηρώων, που με τους άθλους του έμεινε στην ιστορία ως ο πιο ονομαστός και αγαπητός ήρωας της ανθρωπότητας. Μέσα απ’ αυτή την παράσταση τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν:

«Σουμκιέτρου» στα Μεγάλα Λειβάδια Παιονίας


Την Κυριακή 8 Ιουλίου ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Αθανάσιος Λαπόρδας συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους κκ. Δ Κουλίνα, Κ Σιωνίδη,Χ Καραθόδωρο, Α Δενβερτλή,τον Πρόεδρο της κοινωφελούς κ.Α Γαρδάνη και τον Δημοτικό Σύμβουλο. Γ Τόδα, παραβρέθηκαν στην εκδήλωση "ΣΟΥΜ ΚΙΕΤΡΟΥ" στα Μ. Λειβάδια που γίνεται κάθε χρόνο για να τιμήσουν την μνήμη των Αγ . Πέτρου και Παύλου. Μετά την δοξολογία έγινε επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο πεσόντων του Μακεδονικού Αγώνα, κατάθεση στεφάνων, και ακολούθησε μουσικό χορευτικό πρόγραμμα από τον πολιτιστικό σύλλογο Λάκας.

Ανοικτά λόγω καύσωνα δημόσια κλιματιζόμενα κτίρια στο δήμο Παιονίας

Λόγω του παρατεταμένου καύσωνα θα παραμείνουν ανοιχτά τα κτήρια των Κ.Α.Π.Η. σε Πολύκαστρο, Αξιούπολη, Γουμένισσα και Ευρωπό, από Τρίτη 10-07-2012 έως Πέμπτη 12-07-2012 από της 09:00 το πρωί έως της 21:00 το βράδυ καθώς και η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Πολυκάστρου τις ίδιες μέρες μέχρι της 16:00, για να μπορούν οι ευπαθείς ομάδες και όλοι οι δημότες να βρουν μια γωνιά δροσιάς.

Τον παρέσυρε,τον σκότωσε και τον εγκατέλειψε, αλλά τον έπιασαν

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Έδεσσας Πέλλας υπόθεση παράσυρσης ενός 67χρονου υπηκόου Αλβανίας που επέβαινε σε ποδήλατο τις πρώτες πρωινές ώρες της 30.06.2012 με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Ταυτοποιήθηκε ένας ημεδαπός 51 ετών ως ο οδηγός του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου που παρέσυρε τον 67χρονο και εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος και εντοπίστηκε το προαναφερόμενο όχημα. Σε βάρος του 51χρονου, που δεν συνελήφθη, σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ συνεχίζεται η έρευνα από το Τμήμα Τροχαίας Έδεσσας Πέλλας.

29χρονος νιγηριανός μοίραζε ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη σήμερα (10.07.2012) το πρωί, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών Πέλλας, ένας αλλοδαπός υπήκοος Νιγηρίας 29 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, στη Θεσσαλονίκη, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών ότι ο 29χρονος κατέχει και διακινεί ποσότητες κάνναβης σε τοξικομανείς, σε αστυνομική έρευνα του σπιτιού του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
· ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους (761,4) γραμμαρίων
· (2) κινητά τηλέφωνα και
· διάφορες νάιλον συσκευασίες που χρησιμοποιούσε για να μοιράζει τις μικροποσότητες της ναρκωτικής ουσίας.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών Πέλλας.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Τελικά τον τσάκωσαν τον πακιστανό στους Ευζώνους Κιλκίς

Συνελήφθη σήμερα (10.07.2012) τις πρώτες πρωινές ώρες, στους Ευζώνους Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου Κιλκίς, ένας υπήκοος Πακιστάν 38 ετών που διευκόλυνε την έξοδο ενός μη νόμιμου μετανάστη από την ελληνική επικράτεια σε έδαφος τρίτης χώρας. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο, στο οποίο ο 38χρονος είχε επιβιβάσει έναν μη νόμιμο μετανάστη, με σκοπό να τον μεταφέρει πλησίον της ελληνοσκοπιανής μεθορίου ώστε να εξέλθει από την ελληνική επικράτεια, έναντι χρηματικής αμοιβής (100) ευρώ.
Κατασχέθηκαν:
· το προαναφερόμενο όχημα και
· ένα κινητό τηλέφωνο.

Πήγε να τους περάσει στα μουλωχτά από τους Ευζώνους του Κιλκίς

Συνελήφθη σήμερα (10.07.2012) τις πρώτες πρωινές ώρες, στους Ευζώνους Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου Κιλκίς, ένας ημεδαπός 55 ετών που διευκόλυνε την είσοδο τριών μη νόμιμων μεταναστών στην ελληνική επικράτεια. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα Δ.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο (ταξί), στο οποίο ο 55χρονος είχε επιβιβάσει τρεις μη νόμιμους μετανάστες από μη νομοθετημένο σημείο πλησίον της ελληνοσκοπιανής μεθορίου με σκοπό να τους μεταφέρει στη Θεσσαλονίκη, έναντι αδιευκρίνιστης αμοιβής.
Κατασχέθηκαν:
· το προαναφερόμενο όχημα και
· ένα κινητό τηλέφωνο.
Ο 55χρονος συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

Άρχισε η διανομή όλων των σχολικών βιβλίων στις σχολικές μονάδες

Στα πλαίσια της προετοιμασίας του νέου σχολικού έτους 2012-13 η Υπηρεσία μας, μετά από τον επιτυχή προγραμματισμό της πολιτικής ηγεσίας του Υ.Π.Θ.Π.Α. , από σήμερα 10/07/12 άρχισε τη διανομή όλων των σχολικών βιβλίων στις σχολικές μονάδες. Η διαδικασία της διανομής θα ολοκληρωθεί το 1ο δεκαήμερο του Αυγούστου. Το πρόβλημα των σχολικών βιβλίων, που ταλάνισε την ομαλή λειτουργία της εκπαιδευτικής διαδικασίας την προηγούμενη σχολική χρονιά, δεν υφίσταται πλέον.

Οι τρέχουσες προκηρύξεις νέων θέσεων εργασίας 10 Ιουλίου 2012

ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ-123 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ-40 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων
ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΩΝ-Πρόσληψη Διδακτικού Προσωπικού
ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ-Πρόσληψη Διδακτικού Προσωπικού
ΣΧΟΛΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΩΝ-Πρόσληψη Διδακτικού Προσωπικού
ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ-Πρόσληψη Διδακτικού Προσωπικού
ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ-5 θέσεις ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων, 10 θέσεις ΥΕ Εργατών Καθαριότητας-Συνοδοί Απορριμματοφόρων
ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ-14 θέσεις ΥΕ Εργατών

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης:"Α ρε JUMBO!!! ΠΑΣΚΕΔΙ που σου χρειάζεται!!! "

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ''ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.'', δημοσιοποιεί την αλληλογραφία, που από 15 Ιουνίου 2012 είχε με την Jumbo ΑΕΕ, πριν χρησιμοποιήσει ένδικα μέσα εναντίον της, αναγκάζοντάς την να πει ''Ε ρε ΠΑΣΚΕΔΙ που μας χτρειάζονταν''. Δεν ισχυριζόμαστε πως είμαστε ο ''αγγελικά πλασμένος κλάδος'', όπως κανένας άλλωστε, αλλά αυτό δε σημαίνει πως τα Jumbo εξουσιοδοτήθηκαν από ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό, να ''ξυλοφορτώνουν'', όσους δεν μπορούν να πωλούν φτηνά προϊόντα. Εξ 'αλλου και αυτοί τα no name Ασιατικής προέλευσης, διαθέτουν με φτηνές τιμές, ενώ τα επώνυμα π.χ. playmobil, Barbie, τα πωλούν όσο και τα υπόλοιπα καταστήματα παιχνιδιών, παραπλήσιου βεληνεκούς.

Συνέλαβαν 39χρονο στη Λεπτοκαρυά Πιερίας για χρέος 121.860,94 ευρώ προς το Δημόσιο

Συνελήφθη χθες (09.07.2012) το μεσημέρι, στη Λεπτοκαρυά Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, ένας ημεδαπός 39 ετών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κατά το οικονομικό έτος 2009.
Το ύψος του χρέους ανέρχεται στο ποσό των 121.860,94 ευρώ. Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 98 του Ποινικού Κώδικα και του άρθρου 25 παρ. 1δ’ του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ. 1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο». Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

Τίτλοι εφημερίδων Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) ·Με «alter ego” τον Φωτόπουλο της ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ- «Μπλακ – άουτ» απειλεί ο Τσίπρας! – Σε αντιλαϊκές απεργίες, εν μέσω καύσωνα, εξωθεί τη ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ο ΣΥΡΙΖΑ – Δικαίωσε ήδη την πρόβλεψη Σαμαρά·Με συμμετοχή του Γ. Στουρνάρα – Αποκρατικοποιήσεις και μισθολόγια στο Eurogroup ·Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Εργασίας Ν. Νικολόπουλος – Σ. Κεδίκογλου: «Δεν υπάρχει λογική εξήγηση για την κίνηση Νικολόπουλου»
ΑΥΓΗ · Ψήφος εμπιστοσύνης για ανεργία και ύφεση – Με παλαιοδεξιό σόου Σαμαρά επισφραγίστηκε η αναμενόμενη ψήφος εμπιστοσύνης στην τρικομματική κυβέρνηση·Προσκλητήριο δημοκρατίας για την Αριστερά των καιρών μας – Από τις λαϊκές συνελεύσεις στην κάρτα μέλους του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ·Καψώνι από τους Γερμανούς στο Eurogroup

Ζευγάρι πιάστηκε στα χέρια στη βάπτιση του παιδιού του για το... όνομα!

Τη χαρά που φέρνουν τα «γεννητούρια» στα ζευγάρια, συνήθως διαδέχεται η διαφωνία για το... όνομα! Πόσο μάλλον όταν οι γονείς βρίσκονται σε διάσταση, όπως δηλαδή συνέβη και με το ζευγάρι από την Αιγιάλεια! Βέβαια, αυτοί, όπως αποδείχτηκε, έφθασαν στην εκκλησία χωρίς να έχουν λύσει το θέμα, με αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της βάπτισης να πέσει... ξύλο!

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς, 10 Ιουλίου 2012