Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Ανακαλείται προσυσκευασμένο ρύζι νυχάκι, των 500 g, με την εμπορική ονομασία “ΖΑΚΟΜΑ”

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο υποδοχής καταγγελιών πολιτών, έγινε αποδέκτης επώνυμης καταγγελίας, η οποία αφορούσε την παρουσία εντόμων σε προσυσκευασμένο ρύζι νυχάκι, των 500 g, με την εμπορική ονομασία “ΖΑΚΟΜΑ”, με αριθμό παρτίδας 209/11 και ημερομηνία λήξης 21/7/2012, που παράγεται από την βιομηχανία “ΖΑΚΟΜΑ Α.Ε.” και διατίθεται στην ελληνική αγορά από την Δ. ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε. μέσω των υποκαταστημάτων της.

Επιδόματα Ενόπλων Δυνάμεων: Ποιο είναι το πρώτο επίδομα που η τρόϊκα απαιτεί να κοπεί "εδώ και τώρα"

Το επίδομα Αυξημένης Επιχειρησιακής Ετοιμότητας έχει “μπει στο μάτι” των τροϊκανών οι οποίοι σε κάθε συζήτηση που γίνεται ζητούν τη κατάργησή του.
Οι τροϊκανοί έχουν από κάπου ενημερωθεί για “Καταστρατήγηση της κοινής υπουργικής απόφασης (Αρ.Πρ.2/45267/ 0022/14-7-2000/ΚΥΑ) των Υπουργών Εθνικής Άμυνας και Οικονομικών, που αφορά στην χορήγηση του επιδόματος Αυξημένης Επιχειρησιακής Ετοιμότητας (59 ευρώ)”.
Ποια είναι η καταστρατήγηση για την οποία έχουν ενημερωθεί;

Σταθερότητα της Ελλάδας εντός της ευρωζώνης αλλά και τήρηση των δεσμεύσεων ζητά και πάλι η γερμανική κυβέρνηση

Πηγή: Deutsche Welle
Στόχος της γερμανικής κυβέρνησης παραμένει, “η σταθεροποίηση της Ελλάδας εντός της ευρωζώνης”, δήλωσε  ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης Στέφεν Ζάιμπερτ. Αυτό προϋποθέτει όμως ότι η χώρα θα τηρήσει τα συμφωνηθέντα, τόσο όσο αφορά τα μέτρα όσο και το χρονοδιάγραμμα.
Σε αυτά τα πλαίσια, συμπλήρωσε ο κ. Ζάιμπερτ, η Γερμανία θα συμβάλει ώστε με “δημιουργικότητα και ελαστικότητα” να αξιοποιηθούν τα διαρθρωτικά και άλλα ταμεία της Ε.Ε. για την οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας. Είναι ένας δύσκολος δρόμος για την Ελλάδα, επεσήμανε ο Στέφεν Ζάιμπερτ, η αλληλεγγύη προς την χώρα προϋποθέτει όμως και τις προσπάθειες των ίδιων των Ελλήνων.

Ρέσλερ: Καμία έκπτωση στις μεταρρυθμίσεις - Η υπομονή μου έφτασε στο τέλος της

- Αναστάτωση από ενδιάμεση έκθεση της τρόικας η οποία λέει ότι η Ελλάδα δεν εκπλήρωσε 210 από τους 300 στόχους
- Την έκθεση δεν επιβεβαιώνει η ΚΟΜΙΣΙΟΝ
- Να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ, να εξυγιανθεί και να επανέλθει προτείνει κυβερνητικός εταιρος της Μέρκελ

Η παραφιλολογία δεν έχει τελειωμό με την Ελλάδα να μαθαίνει από δημοσιεύματα ότι υπάρχει ενδιάμεση έκθεση της τρόικας. Οι Γερμανοί από την άλλη την ώρα που η νεα κυβέρνηση προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της αλλά και να δει που βρίσκονται τα πράγματα, δυναμιτίζουν το κλίμα με δηλώσεις οι οποίες μόνο κακό κάνουν στην παρούσα συγκυρία.

Birthday Party στο River club στο Σ.Σ. Μουριών


Συνέντευξη Τσαυτάρη στον Άρη Πορτοσάλτε: "Η γεωργία πυλώνας για να «ξαναπατήσει» ο τόπος στα πόδια του"


Α. ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ: Σήμερα θα ακούσετε τον κ. Αθανάσιο Τσαυτάρη, είναι Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Κύριε Υπουργέ καλημέρα σας, καλώς ήρθατε.
Α. ΤΣΑΥΤΑΡΗΣ: Καλημέρα σας.
Α. ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ: Ο κ. Τσαυτάρης είναι Καθηγητής Γενετικής και Βελτίωσης Φυτών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Και πολλά ακόμη που θα διαβάσω μετά το τι είναι, γιατί έχουμε έναν Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, έναν άνθρωπο ο οποίος έχει ένα πλούσιο βιογραφικό να επιδείξει, έχει εργαστεί στο πανεπιστήμιο και θα μας εξηγήσει και την αντίληψή του, πώς αυτό μπορεί να γίνει πια πράξη πολιτική.

«Εξόδιος ακολουθία» για τους ιερείς

Από το Γραφείο Τύπου ΛΑ.Ο.Σ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, κ. Γ. Καρατζαφέρης είχε έγκαιρα προειδοποιήσει την ιεραρχία της Ελλάδος, ότι σχεδιάζεται η περικοπή στην μισθοδοσία των κληρικών.  Προφανώς η προειδοποίηση δεν ελήφθη υπόψη.  Σήμερα «ζεσταίνεται» το «ψαλίδι» των περικοπών.
Οι ιερείς πρέπει να προετοιμάζονται για την «εξόδιο ακολουθία» της μισθοδοσίας τους.
Στερνή μου γνώση…»

Τα λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο σεξ!

“Κόβεται το σεξ;” αναρωτιόταν η Θεοπούλα στο σίριαλ “Παρά πέντε” και όλες χαμογελούσαμε, συμφωνώντας με τον υπονούμενο ισχυρισμό...
Μπορεί να μην κόβεται, χαλάει όμως. Κι όταν χαλάει... δημιουργείται πρόβλημα στη σχέση, στη διάθεση, στην αυτοπεποίθηση, σχεδόν παντού.
Η ψυχολόγος Χρυσούλα Μαυράκη εξηγεί τους λόγους για τους οποίους μπορεί να χαλάσει το σεξ καθώς και τα λάθη που κάνουν συνήθως οι γυναίκες.

«Σουσάμι, άνοιξε!» είπαν στο Κιλκίς και έγιναν όλοι (;) Κροίσσοι!

Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένα μικρό μέρος, βόρεια στην Ελλαδίτσα, το Κιλκίς. Φτωχοί άνθρωποι, γεωργοί, κτηνοτρόφοι σε οικογενειακές επιχειρήσεις, λίγες οι δουλειές, μεταφερμένα σε γειτονικές χώρες εργοστάσια, ξεχασμένοι μια ζωή από όλες τις κυβερνήσεις, ώσπου, … μια μέρα … οι εφημερίδες (Le Figaro, ΗΜΕΡΗΣΙΑ, ΕΘΝΟΣ, REAL) το ΄γράψαν, η τηλεόραση το λέει συνεχώς (μην τύχει και γλιτώσει κάνας νους την πλύση): «το Κιλκίς ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΕΡΟΣ του ΚΟΣΜΟΥ! διαθέτει: ΧΡΥΣΟ, ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ και ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ !!! Τρέξτε καλοί επενδυτές να «βοηθήσετε» τον φτωχό Κιλκισιώτη!». (Σημ: Άνεργοι και εξαθλιωμένοι δεν υπήρξαμε πάντα, εντέχνως δρομολογήθηκαν έτσι τα πράγματα για να γίνουμε…)

Με τον Υπουργό Θ. Καράογλου συναντήθηκαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλ. Χατζηχριστοδούλου και ο Δήμαρχος Κατερίνης Σ. Χιονίδης

Μια σημαντική εξέλιξη επιτεύχθηκε για το θεσμό της Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας, η οποία φέτος τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης. Συγκεκριμένα, συνάντηση με τον Υπουργό Μακεδονίας και Θράκης κ. Θεόδωρο Καράογλου πραγματοποίησαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης, το απόγευμα της Πέμπτης 12 Ιουλίου, στην Θεσσαλονίκη. Στη συνάντηση τέθηκε επί τάπητος η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας, ένα θεσμός που χρόνο με το χρόνο ενδυναμώνεται, και συζητήθηκαν οι περαιτέρω προοπτικές της.

Προσλήψεις συμβασιούχων για την κάλυψη έκτακτων αναγκών στους ΟΤΑ

Εστάλη στις αποκεντρωμένες διοικήσεις της χώρας η εγκύκλιος του υπουργείου Εσωτερικών για προσλήψεις συμβασιούχων, προκειμένου να καλυφθούν έκτακτες ανάγκες των ΟΤΑ. Επιπλέον δόθηκαν οδηγίες για την άμεση ανταπόκριση των υπηρεσιών, ώστε η έγκριση των θέσεων να γίνει έγκαιρα προκειμένου να στελεχωθούν οι κοινωνικές υπηρεσίες των δήμων με έμφαση τους βρεφονηπιακούς και τους παιδικούς σταθμούς, που εξυπηρετούν χιλιάδες εργαζόμενους γονείς, καθώς και των ΚΑΠΗ.

Οι τρέχουσες προκηρύξεις νέων θέσεων εργασίας 13 Ιουλίου 2012

Δήμος Ανατολικής Μάνης 20 θέσεις εργατών-οδηγών
Δήμος Πεντέλης 18 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων
Δήμος Ν.Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας 43 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων
Δήμος Χανίων 30 θέσεις εργατών καθαριότητας και οδηγών
ΚΕΑΝ Δυτ.Τομέας Αττικής 389 θέσεις κοινωφελούς εργασίας
ΚΕΑΝ Δυτ.Αττικής 303 θέσεις κοινωφελούς εργασίας
ΜΚΟ ΔΙΑΣΤΑΣΗ 350 θέσεις κοινωφελούς εργασίας στη Κορινθία
ΜΚΟ ΔΙΑΣΤΑΣΗ 200 θέσεις κοινωφελούς εργασίας στη Λακωνία
ΜΚΟ ΔΙΑΣΤΑΣΗ 350 θέσεις με πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας στη Αργολίδα

Θεόδωρος Καράογλου: «Εθνικό κεφάλαιο ο Ελληνισμός της Διασποράς»

Τα μέλη του Δ.Σ. της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού υποδέχτηκε σήμερα, Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012, στο Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης, ο Υπουργός Θεόδωρος Καράογλου. Η συζήτηση κινήθηκε γύρω από την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα ενώ, μεταξύ άλλων, έγινε εκτενής αναφορά στον τρόπο με τον οποίο οι βουλευτές-μέλη της Πα.Δ.Ε.Ε. μπορούν να προβάλλουν την πραγματική εικόνα της Ελλάδας στην κοινή γνώμη των χωρών όπου ζουν και δραστηριοποιούνται.

Χορεύει η ομάδα "Ποντιακός" του Αγίου Χαραλάμπους Κιλκίς

Σας προσκαλούμε στον ετήσιο χορό που διοργανώνει η ομάδα μας το Σάββατο 14 Ιουλίου 2012 στις 21:00 στο χώρο του σχολείου του Αγ. Χαραλάμπους.

Πρόσκληση για συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Παιονίας

Καλείστε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 17η Ιουλίου 2012 ημέρα Τρίτη και ώρα 20.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012 ο 2ος Αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας (MTB) στην πόλη του Κιλκίς

Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς διοργανώνει την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012 τον 2ο Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας (MTB) στην πόλη του Κιλκίς σε συνεργασία με τον Ορειβατικό Συλλογο Κιλκίς.
Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να γίνετε χορηγός επικοινωνίας στην εκδήλωσή μας σας παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε το λογότυπό σας μέχρι τις 18 Ιουλίου 2012, προκειμένου να συμπεριληφθεί στην αφίσα.

Συγχαρητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Χ. Γκουντενούδη για τη βράβευση της εταιρείας ΦΑΙΔΩΝ

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια προς τους υπεύθυνους της βιομηχανίας ‘ΦΑΙΔΩΝ’ για τη βράβευση της εταιρείας από τον Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων.
Η βράβευση αυτή είναι μια ισχυρή απόδειξη ότι η ελληνική επιχειρηματικότητα έχει τις δυνάμεις, που θα οδηγήσουν τη χώρα στην ταχεία έξοδο από την κρίση και την κοινωνία σε πιο ήρεμα νερά. Η νοικοκυροσύνη και η υπευθυνότητα των επιχειρηματιών σε συνδυασμό με την εργατικότητα και το φιλότιμο των εργαζομένων αποτελούν τον πιο ισχυρό συνδυασμό για την επίτευξη υψηλών στόχων.  Εύχομαι το επίτευγμα της βιομηχανίας ‘ΦΑΙΔΩΝ’ να το ακολουθήσουν σύντομα και άλλες επιχειρήσεις του τόπου μας.

Επίσκεψη υπηρεσιακών στελεχών από χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης στα Μοναστήρια του νομού Κιλκίς

Ομάδα υπηρεσιακών στελεχών του τομέα τουριστικής προβολής από χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης επισκέφθηκε το νομό μας την Τετάρτη 11 Ιουλίου.
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια υλοποίησης μιας δράσης στο διασυνοριακό πρόγραμμα INTERREG, η οποία αφορά στην προώθηση του Εκκλησιαστικού Τουρισμού. Κατά την επίσκεψή τους στο νομό τα 14 στελέχη συνοδεύονταν από τον Γενικό Διευθυντή Ανάπτυξης της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας κ. Παν. Γεωργόπουλο.

Επίσκεψη του Οικονομικού και Εμπορικού Ακόλουθου της Ρωσικής Πρεσβείας στην Βιομηχανική Περιοχή του Κιλκίς

Την Βιομηχανική Περιοχή του Κιλκίς επισκέφθηκε ο Οικονομικός και Εμπορικός Ακόλουθος της Ρωσικής Πρεσβείας κ. Βαλέρι Νικολάγιεφ. Ο Ρώσος Επίτιμος ήταν προσκεκλημένος της Διοίκησης της ΒΙ.ΠΕ. (ΔΙ.ΒΙ.ΠΕ.Κ). Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΔΙ.ΒΙ.ΠΕ.Κ., ο Ρώσος Ακόλουθος είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για την κατάσταση και τη λειτουργία της ΒΙ.ΠΕ από το μέλος της Διοίκησης κ. Χρ. Πετρίδης και του Διευθυντή της ΔΙ.ΒΙ.ΠΕ.Κ Αθ. Δημητριάδη. Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γκουντενούδης παρέδωσε στον Ρώσο Ακόλουθο υπόμνημα με προτάσεις για την ανάπτυξη της συνεργασίας σε διάφορους τομείς δραστηριότητας των επιχειρήσεων του νομού. Παράλληλα ζήτησε την περαιτέρω ανάπτυξη και ενίσχυση της κίνησης στον Εκκλησιαστικό τουρισμό με συνεκτικό ιστό το κοινό θρήσκευμα.

35χρονος έκλεψε τσαντάκι 34χρονου αλλά τον ταυτοποίησαν

Εξιχνιάσθηκε από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νάουσας Ημαθίας περίπτωση κλοπής σε σπίτι ενός 34χρονου που έλαβε χώρα την 10.07.2012 στη Νάουσα. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού 35 ετών, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης της κλοπής ύστερα από έρευνα και αξιοποίηση πληροφοριών. Από την έρευνα προέκυψε ότι ο 35χρονος βραδινές ώρες της 10.07.2012 αφού εισήλθε στο σπίτι του 34χρονου που απουσίαζε, αφαίρεσε ένα τσαντάκι που περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά έγγραφα του.

Σύλληψη 54χρονου για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών ουσιών στις Σέρρες

Συνελήφθη χθες (12.07.2012) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης ναρκωτικών Σερρών, ένας ημεδαπός 54 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, στις Σέρρες, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, σε αστυνομική έρευνα του σπιτιού του 54χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
· δύο συσκευασίες που περιείχαν συνολικά (15) γραμμάρια κάνναβης και
· (16) δενδρύλλια κάνναβης ύψους (45) έως (80) εκατοστών, τα οποία καλλιεργούσε ο 54χρονος στην αυλή του σπιτιού και εκριζώθηκαν.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών.  Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Σύλληψη 32χρονου για χρήση, κατοχή, προμήθεια και διακίνηση ναρκωτικών στην Κατερίνη

Συνελήφθη χθες (12.07.2012) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, ένας ημεδαπός 32 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για χρήση, κατοχή, προμήθεια και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, στην Κατερίνη, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών ότι ο 32χρονος κατέχει και εμπορεύεται ναρκωτικές ουσίες, στην κατοχή του και σε αστυνομική έρευνα του σπιτιού του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
· ένα χάρτινο φακελάκι και δύο νάιλον σακούλες που περιείχαν συνολικά (659,5) γραμμάρια κάνναβης,
· ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης,
· (1) ζυγαριά ακριβείας και
· (1) κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για την εμπορία ναρκωτικών ουσιών.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

29χρονος πουλούσε ναρκωτικά στη Βέροια

Συνελήφθη χθες (12.07.2012) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας Ημαθίας, ένας ημεδαπός 29 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, στη Βέροια, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών ότι ο 29χρονος κατέχει και διακινεί ποσότητες κάνναβης, σε αστυνομική έρευνα του σπιτιού του παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
· έξι νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά (1.026,3) γραμμάρια κάνναβης,
· ένα νάιλον περιτύλιγμα που περιείχε σκόνη άγνωστης προέλευσης (275) γραμμαρίων,
· (1) ζυγαριά ακριβείας και
· δεκαέξι άδεια σακουλάκια από πακέτα τσιγάρων και είκοσι σακουλάκια άδεια από τρόφιμα που χρησιμοποιούνται για συσκευασία.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας Ημαθίας.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Εθνικού Αξιούπολης

Την Δευτέρα (09.07.2012)συστήθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο του Εθνικού Αξιούπολης, που θα οδηγήσει την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.
Το καινούργιο Δ.Σ έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Χαρίλαος Βαβατσουλας
Αντιπρόεδρος: Ευστάθιος Χαλδογερίδης
Γραμματέας: Στυλιανός Πολυχρονίδης
Ταμίας: Χρηστος Κωστόπουλος
Δημόσιες σχέσεις: Μιχάλης Καϊσίδης

Τριήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Παλιό Αγιονέρι Κιλκίς

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαιού Αγιονερίου «το Καρς» διοργανώνει τις τριήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις του «ΑΓΙΟΝΕΡΙΤΕΙΑ 2012», ενόψει του εορτασμού του πανηγυριού του Προφήτη Ηλία.
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 18, 19 και 20 Ιουλίου 2012, στην Πλατεία του Παλαιού Αγιονερίου.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι το ακόλουθο:

Ανακοινώσεις Ε.Α.Σ. Κιλκίς

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ 2012: Από την ΕΑΣ Κιλκίς γνωστοποιείται ότι ολοκληρώνεται σήμερα Παρασκευή 13 Ιουλίου η διαδικασία υποβολής δήλωσης ενιαίας ενίσχυσης έτους 2012. Μια διαδικασία η οποία διήρκεσε επί τρίμηνο (από τα τέλη Απριλίου).
Για την καλύτερη ενημέρωση και εξυπηρέτηση αγροτών-παραγωγών οι οποίοι μέχρι σήμερα δεν έχουν υποβάλλει τη δήλωση τους για το έτος 2012, ανακοινώνεται ότι από την ερχόμενη εβδομάδα μπορούν να προσέρχονται στα κεντρικά γραφεία της Ενωσης Κιλκίς και εφόσον το ηλεκτρονικό σύστημα των δηλώσεων βρίσκεται σε λειτουργία θα μπορούν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία υποβολής της φετινής δήλωσης τους για να λάβουν την επιδότηση.

«Η Πόλις» αφιέρωσε στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πλήθους κόσμου, ολοκληρώθηκε η προγραμματισμένη μεγάλη λαϊκή συναυλία του Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού συνόλου Κιλκίς «η πόλις».
Η συναυλία ήταν αφιερωμένη στους τρεις μεγάλους λαϊκούς συνθέτες Σταύρο Κουγιουμτζή, Γιώργο Ζαμπέτα και Απόστολο Καλδάρα και πραγματοποιήθηκε στις 11/07/2012 στο Θέατρο Λόφου του Κιλκίς. Ο κόσμος που παραβρέθηκε είχε την ευκαιρία να απολαύσει μια υπέροχη ορχήστρα και καταπληκτικούς τραγουδιστές που ερμήνευσαν με αγάπη επιτυχίες των τριών λαϊκών συνθετών. «Η πόλις» αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τα μέλη του, τους συντελεστές της εκδήλωσης, τον κόσμο που την τίμησε με την παρουσία του και όλους που με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο βοήθησαν στη μεγάλη αυτή προσπάθεια.

«Πόλεμος για τα φωνήεντα» ξέσπασε στο χώρο της εκπαίδευσης

Μία ιδιότυπη διαμάχη ξέσπασε για τα φωνήεντα της ελληνικής γλώσσας, με αφορμή καταγγελία δασκάλων από την Ανατολική Αττική ότι στο νέο βιβλίοΝέα Ελληνική Γραμματική της Ε' και ΣΤ' Δημοτικού «καταργήθηκαν» τα γράμματα «η» και το «ω» και αντικαταστάθηκαν από το «ου».Το συγκεκριμένο βιβλίο προκηρύχθηκε το 2003. Το 2005 η συγγραφή του ανατέθηκε στη συγγραφική ομάδα: Ειρήνη Φιλιππάκη- Warburton, Μιχάλης Γιωργιαφέντης, Γεώργιος Κότζογλου, Μαργαρίτα Λουκά, ενώ εγκρίθηκε από το συντονιστικό συμβούλιο του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου το 2008.

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν 168 κιλά κοκαΐνης


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης για την εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος διακίνησης και εμπορίας μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης. Για την εξάρθρωση του κυκλώματος υπήρξε στενή συνεργασία των ελληνικών Αρχών και του Γραφείου D.E.A. της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα.

Τίτλοι εφημερίδων Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2012

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) ·Με πρόταση της Διυπουργικής και δήλωση του Π. Παναγιωτόπουλου – Όχι στη μείωση των μισθών των ενστόλων·Κοινός ο στόχος των τριών πολιτικών αρχηγών.. – Συμμάζεμα του Δημοσίου και αποκρατικοποιήσεις – Σύντομα θα αποφασίσουν και για τις περικοπές κρατικών δαπανών·Για την ηλεκτρονική δήλωση φορολογίας – Παράταση μέχρι 31 Ιουλίου
ΑΥΓΗ ·Στο 22,5% η ανεργία – Στην πρέσα Υγεία - Παιδεία·Συγκυβέρνηση τριών – Ρίχνει τον πήχυ των προσδοκιών·Ευρωζώνη – Ο Βορράς «κλέβει» τον Νότο με τα επιτόκια

Θέση εργασίας στο Κιλκίς, 13 Ιουλίου 2012

Υπάλληλος γραφείου
Δείτε ΕΔΩ

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει για τον «κοινωνικό διάλογο» εργοδοτών – ΓΣΕΕ ότι το παιχνίδι είναι στημένο και εξ αρχής ξεπουλημένο

Το τελευταίο διάστημα πραγματοποιούνται συναντήσεις ανάμεσα στις εργοδοτικές ενώσεις (Σ.Ε.Β-Ε.ΣΕ.Ε-ΓΕ.ΣΕ.ΒΕ) και τις εργατικές συνδικαλιστικές οργανώσεις όπως η Γ.Σ.Ε.Ε και άλλες. Εμφανίζεται ότι όλοι μαζί εργοδότες και εργαζόμενοι ενδιαφέρονται για την προστασία των μισθών, την επαναφορά του κατώτερου μισθού στα 741 ευρώ και την επαναφορά της μετενέργειας των κλαδικών συλλογικών συμβάσεων στους 6 μήνες.
Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει ότι το παιχνίδι είναι στημένο και εξ αρχής ξεπουλημένο.