Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Κιλκίς 1913-2013: Πες την ιδέα σου, μοιράσου τη γνώση – μπες στην ομάδα, βάλε ένα χεράκι – γίνε εθελοντής

Με στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη κινητοποίηση και ενεργό συμμετοχή των πολιτών, και ιδιαίτερα των νέων, στον εορτασμό της επετείου των 100 ετών από την ιστορική μάχη και την απελευθέρωση του Κιλκίς και με σκοπό την δυναμική προώθηση και ανάδειξη της συλλογικότητας, του εθελοντισμού και της συμμετοχικότητας σε όλες τις υπό υλοποίηση εκδηλώσεις και δράσεις, ο δήμος Κιλκίς και η Οργανωτική Επιτροπή «Κιλκίς 1913 – 2013», μετά την πρόσκληση συνεργασίας σε όλους στους τοπικούς φορείς, απευθύνουν μια πρωτότυπη τριπλή πρόσκληση και στους πολίτες.

Λεμόνια Τουρκίας, πατάτες Αλβανίας. Λύσεις εκτός Δ.Ν.Τ.

Παναγιώτης Τριαρίδης (27-4-2010)
Όλες αυτές τις ημέρες υπάρχει ένας προβληματισμός στον ελληνικό λαό που φτάνει στα όρια τις παράνοιας. Η κυβέρνηση αφήνει σκόπιμα κάποια δεδομένα να περάσουν στην κοινωνία (μέσω των ρουφιανοκάναλων που ανέφερα σε προηγούμενο άρθρο μου) και μετρούν αντιδράσεις. Υπάρχει δήθεν κόκκινη γραμμή για 13ο και 14ο μισθό έλεγαν αλλά τρίχες τώρα οι ειδήσεις εντέχνως εδώ και ημέρες προσπαθούν μέσο τις πλύσεις εγκεφάλου να το περάσουν στην κοινωνία. Από τώρα το γράφω 27/4/2010 ότι πάει και ο 13ο και ο 14ο μισθός μας άφησαν χρόνους.
Αυτό ήταν ένας μικρός πρόλογος γι αυτά που θα αναφέρω παρακάτω.

Έφυγε από τη ζωή, ο Κιλκισιώτης λαογράφος και συγγραφέας του Ποντιακού Ελληνισμού, Ευστάθιος Ευσταθιάδης

Δυσαναπλήρωτο κενό στο χώρο του Ποντιακού Ελληνισμού, και όχι μόνο, αφήνει ο θάνατος του καταξιωμένου λαογράφου, συγγραφέα και ερευνητή, Ευστάθιου Ευσταθιάδη, που έφυγε σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 82 ετών. Θεωρείται, όχι τυχαία, ένας από τους πιο σημαντικούς σύγχρονους λαογράφους, αλλά και η τελευταία μεγάλη λόγια μορφή του Ποντιακού Ελληνισμού, της γενιάς του, καθώς αφήνει πίσω του ένα μεγάλο, αξιόλογο έργο-προσφορά στον Ελληνικό πολιτισμό. Γεννήθηκε το 1930 στην Κοκκινιά Κιλκίς, χωριό στο οποίο από το 1920 είχαν εγκατασταθεί οικογένειες Ποντίων με καταγωγή κυρίως από το Τσαπίκ του Καυκάσου. Από μικρή ηλικία συλλέγει πληροφορίες σχετικά με ό,τι αφορά την πατρογονική γη του Πόντου.

Συγχαρητήρια Βενιζέλου για το μετάλλιο του Ηλία Ηλιάδη

Δήλωση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, για το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε ο Ηλίας Ηλιάδης:  "Τα θερμά μου συγχαρητήρια για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, του πρώτου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Γέμισες όλους τους Έλληνες χαρά και περηφάνια. Ανέβασες την Ελλάδα στο βάθρο των νικητών. Απέδειξες ότι η Ελλάδα μπορεί."

Aπόφαση Λαϊκής Συνέλευσης Ιερισσού: Την Κυριακή 5 Αυγούστου, όλοι στις Σκουριές!

Εμείς οι κάτοικοι της περιοχής στην μεγάλη λαϊκή συνέλευση στην Ιερισσό, την Τρίτη 31 Ιουλίου, αποφασίσαμε να ανεβούμε στον Κάκαβο για να υπερασπιστούμε το δάσος, το νερό και τις ζωές μας, όπως ορίζει το σύνταγμα των Ελλήνων στο άρθρο 24 § 1: "Η προστασία του φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος αποτελεί υποχρέωση του Κράτους και δικαίωμα του καθενός. Για τη διαφύλαξή του το κράτος έχει υποχρέωση να παίρνει ιδιαίτερα προληπτικά ή κατασταλτικά μέτρα στο πλαίσιο της αρχής της αειφορίας. Απαγορεύεται η μεταβολή του προορισμού των δασών και των δασικών εκτάσεων, εκτός αν προέχει για την Εθνική Οικονομία η αγροτική εκμετάλλευση ή άλλη τους χρήση, που την επιβάλλει το δημόσιο συμφέρον." Τα συμφέροντα των Καναδών χρυσοθήρων, του Μπόμπολα, και του Πάχτα που τα υπηρετεί, δεν είναι ούτε το δημόσιο συμφέρον, ούτε το ξεπούλημα της γης μας και το ξεκοίλιασμά της είναι μια απλή αλλαγή χρήσης. Είναι η καταστροφή. Ο τόπος μας τελεί υπό ξένη κατοχή. Κάνουμε το πατριωτικό μας χρέος. Υπερασπιζόμαστε το Σύνταγμα των Ελλήνων και την πατρίδα.
Την Κυριακή 5 Αυγούστου όλοι στις Σκουριές.

Δηλώσεις Στουρνάρα μετά τη σύσκεψη των πολιτικών αργηγών

Ο υπουργός Οικονομικών κ. Ιωάννης Στουρνάρας, μετά τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση, εξερχόμενος από το Mέγαρο Μαξίμου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ο Πρωθυπουργός εισηγήθηκε ότι πρέπει να γίνει δεκτή, ως αναγκαία προϋπόθεση για την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη και τη δυνατότητα περαιτέρω διαπραγμάτευσης, η περικοπή των δημοσίων δαπανών κατά 11,5 δις ευρώ. Η εισήγηση αυτή έγινε αποδεκτή.

Δηλώσεις Κουβέλη μετά τη σύσκεψη των πολιτικών αργηγών

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. κ. Φώτη Κουβέλη μετά τη συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Θα υπάρξει από την μεριά της κυβέρνησης συγκεκριμένη πρόταση αναφορικά με το πακέτο των 11, 5 δισεκατομμυρίων ευρώ. Συζητήσαμε μόνο για κεφάλαια και όχι για συγκεκριμένους αριθμούς.

Δηλώσεις Βενιζέλου μετά τη σύσκεψη των πολιτικών αργηγών

Όλες αυτές τις ημέρες έκανα μεγάλη προσπάθεια να πείσω ότι η στρατηγική που πρέπει ν’ ακολουθήσει η χώρα είναι να τεθεί τώρα στους εταίρους μας, σε υψηλό πολιτικό επίπεδο, το ζήτημα της παράτασης του χρόνου δημοσιονομικής προσαρμογής μέχρι το τέλος του 2016. Αυτό θα επέτρεπε να ληφθούν σταδιακά και με ηπιότερο τρόπο τα μέτρα που οδηγούν σε μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος, σε επίτευξη πρωτογενών πλεονασμάτων και σε διασφάλιση της βιωσιμότητας του δημοσίου χρέους μέσα από την επάνοδο σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης.

Ψήφισμα Ιδρύματος Μανόλη Τριανταφυλλίδη για τον θάνατο του καθηγητή Χρίστου Τσολάκη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ινστιτούτου Νεοελληνικών Σπουδών (Ιδρύματος Μανόλη Τριανταφυλλίδη) με βαθύτατη θλίψη και οδύνη πληροφορήθηκε σήμερα την απώλεια του Ομότιμου Καθηγητή του Α.Π.Θ. Χρίστου Τσολάκη.

Μετέδιδαν παράνομα προγράμματα συνδρομητικών καναλιών μέσω internet

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, πραγματοποίησε τον τελευταίο μήνα (25-6 έως 28-7), η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Λάρισα, Αλεξανδρούπολη, Ηράκλειο, Άγιο Νικόλαο Κρήτης και Κω, για την εξιχνίαση σημαντικής υπόθεσης φοροδιαφυγής, μέσω «πειρατείας» συνδρομητικών δορυφορικών υπηρεσιών.

Αναθεώρηση των Ανώτερων Ανεκτών Επιπέδων Πρόσληψης Βιταμίνης D και Ασβεστίου

Η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων - EFSA – επανεξέτασε τα ανώτερα ανεκτά επίπεδα πρόσληψης για την βιταμίνη D και το ασβέστιο.
Για τους ενήλικες και τους εφήβους, το ανώτερο ανεκτό επίπεδο πρόσληψης βιταμίνης D αυξήθηκε από 50 μικρογραμμάρια (μg) την ημέρα σε 100μg. Για παιδιά ηλικίας 1-10, το ανώτερο ανεκτό επίπεδο πρόσληψης βιταμίνης D αυξήθηκε από 25μg ημερησίως σε 50μg ημερησίως.

Την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ εντός του 2012 προβλέπει ο Aμερικανός οικονομολόγος Πολ Κρούγκμαν

Πηγή: Deutsche Welle
Ο νομπελίστας οικονομολόγος Πολ Κρούγκμαν είναι γνωστός για τις ξεκάθαρες αναλύσεις του και ίσως γι’ αυτό να είναι πάντα ένας καλοδεχούμενος επισκέπτης στο Λευκό Οίκο.

Αιτήσεις ως τις 15 Αυγούστου για διατήρηση αυτόχθονων φυλών

Δεκαπέντε μέρες προθεσμία έχουν όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλλουν αίτηση για τη δράση της διατήρησης των απειλούμενων αυτόχθονων φυλών ζώων. Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, που υπέγραψε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιος Τσαυτάρης, δίνεται δεύτερη παράταση και νέα καταληκτική ημερομηνία ορίζεται η 15η Αυγούστου, αντί για τις 30 Ιουνίου.

Τι πρέπει να κάνουμε όταν μας τσιμπήσει κουνούπι

Ο καιρός έχει αρχίζει ήδη να ζεσταίνει και για πολλούς ξεκινάει για άλλο ένα καλοκαίρι, ο Γολγοθάς των κουνουπιών. Ξεκινάει η βραδινή και μεταμεσονύχτια μάχη με τους “αόρατους” αλλά υπαρκτούς μικρούς εισβολείς που λατρεύουν να πίνουν το αίμα μας όταν κοιμόμαστε και όχι μόνο. Αλήθεια πόσες φορές ξυπνήσατε νευριασμένοι από το χαρακτηριστικό “βζζζζζζζζ” μέσα στα αυτιά σας; Τι μπορούμε να κάνουμε για να προστατευτούμε από τα κουνούπια; Τι μπορούμε να κάνουμε όταν μας τσιμπήσει κουνούπι; Κινδυνεύουμε να μας μεταφέρουν ασθένειες; και εάν ναι, ποιες; Ένα κουνούπι μπορεί να μας μεταδώσει τον ιό του Aids;

Η ΕΣΕΕ δίνει τον ορισμό της εντός της κρίσης υπερχρεωμένης επιχείρησης και ζητά νομοθετικό πλαίσιο προστασίας της

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου απέστειλε σήμερα επιστολή προς τους Υπουργούς Οικονομικών, Ανάπτυξης, Εργασίας και Δικαιοσύνης καθώς και στους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων, με την οποία ζητάει την νομοθέτηση ορισμού για την «εντός της κρίσης» υπερχρεωμένη επιχείρηση. Ταυτόχρονα, προτείνει σχέδιο τροπολογίας για την άρση της οικονομικής βίας και των αστικών και ποινικών διώξεων κατά της επιχείρησης αυτής, προκειμένου να επιβιώσει μέσα στο περιβάλλον της οικονομικής ύφεσης.

Σύσκεψη υπό τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο για τις ζημιές από τον καύσωνα σε καλλιέργειες φασολιού

Σύσκεψη με αντικείμενο τις ζημιές που προκλήθηκαν λόγω του καύσωνα σε καλλιέργειες φασολιού σε Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα, κατά το στάδιο της ανθοφορίας ή στο αρχικό στάδιο της καρπόδεσης, συνεκάλεσε σήμερα ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Π.Ψωμιάδης: «Ο τόπος έχει ανάγκη από στελέχη που μιλούν τη γλώσσα του λαού, όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης "

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, ο Π. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είχα πει ότι η επομένη των εκλογών θα είναι πολύ διαφορετική για όλους. Η κυβέρνηση έχει να επιτελέσει το πιο δύσκολο έργο της μεταπολίτευσης. Θέλω να σταθώ στην παρουσία του Άδωνι Γεωργιάδη, για τον οποίο διακρίνω ότι ο ελληνικός λαός έχει εντυπωσιαστεί από το δημόσιο λόγο του. Στηρίζει με τον πιο θετικό και δυναμικό τρόπο τις κυβερνητικές επιλογές, καταθέτοντας όμως την προσωπική του άποψη όπου χρειάζεται, για το καλό της κοινωνίας. Ο τόπος έχει ανάγκη από στελέχη που μιλούν τη γλώσσα του λαού και της κοινής λογικής».

Μεταφορά Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας του Δήμου Κιλκίς σε νέα γραφεία

Από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας (πρόνοια) του Δήμου Κιλκίς ανακοινώνεται ότι η υπηρεσία θα παραμείνει κλειστή για το κοινό από σήμερα Τετάρτη 1 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012, λόγω μεταφοράς της σε νέα διεύθυνση. Ειδικότερα, η υπηρεσία από το κτίριο της Αντιπεριφέρειας Κιλκίς μεταφέρεται στο κέντρο της πόλης, σε γραφεία του Δήμου επί της οδού Θεσσαλονίκης 5.

Ερώτηση ΔΗΜΑΡ για την ακρίβεια σε είδη βασικής ανάγκης

Την ώρα που οι μισθοί και οι συντάξεις στη χώρα μας συρρικνώνονται διαρκώς και το επίπεδο ζωής υποχωρεί δραματικά αποτελεί κοινή πεποίθηση, και τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και της EUROSTAT δεν τη διαψεύδουν, ότι την ίδια ακριβώς περίοδο «παραδόξως» οι τιμές σε αγαθά και κυρίως σε μια σειρά πρώτης ανάγκης συνεχίζουν σκανδαλωδώς να είναι υψηλές.

Προσοχή για την νόσο των λεγεωνάριων

Το Τμήμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με τη νόσο των λεγεωνάριων:
Το βακτηρίδιο της λεγεωνέλλας ( legionella ) είναι ο αιτιολογικός παράγοντας της νόσου των λεγεωναρίων ή λεγιονέλλωση( LEGIONELLA PNEUMOPHILA ) . Η Legionella αναπτύσσεται κυρίως στα επιφανειακά νερά είναι όμως δυνατόν να ανιχνευθεί και στο καθαρό νερό αλλά επιζεί και στο αποσταγμένο νερό.

Ανοιχτός διάλογος με τους πολίτες για την Ελληνική Αστυνομία

Το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη ξεκινά από σήμερα ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες, οι οποίοι θα μπορούν να καταθέτουν, μέσω του διαδικτύου, τις προτάσεις τους για τον τρόπο λειτουργίας της Ελληνικής Αστυνομίας και τη βελτίωσή της, τις αναγκαίες κατά τη γνώμη τους αλλαγές και τα οργανωτικά προβλήματα που έχουν παρατηρήσει. Οι προτάσεις θα κατατίθενται μέσω της διαδικτυακής τοποθεσίας του Υπουργείου (www.yptp.gr) και της ιστοσελίδας της Ελληνικής Αστυνομίας (www.hellenicpolice.gr), στην ειδική φόρμα που υπάρχει εκεί, με τίτλο «Ανοιχτός Διάλογος με τους πολίτες».

Συνάντηση Αγαθοπούλου με εκπροσώπους ΑΔΕΔΥ Κιλκίς

Την Τρίτη 31 Ιουλίου 2012 πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπίας στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, με επικεφαλής τη βουλευτή Ειρήνη Αγαθοπούλου, με εκπροσώπους της Ν. Τ. ΑΔΕΔΥ Κιλκίς. Σχεδόν όλοι οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν την αγωνία τους για το τι μέλει γενέσθαι αλλά και αναφέρθηκαν σε συγκεκριμένα προβλήματα του κάθε τομέα. Κοινό θέμα αναφοράς ήταν η τροπολογία στο νόμο που αφορά το επίδομα παραμεθορίου που σκοπό έχει την εξαίρεση του τμήματος του νομού Κιλκίς και άλλων νομών της Ελλάδος.

Έκλεψαν Εκκλησία οι αθεόφοβοι

Κατά το χρονικό διάστημα από 29 έως 30.07.2012, στη Νέα Τένεδο Χαλκιδικής, άγνωστοι δράστες αφού παραβίασαν την κλειδαριά της κυρίας εισόδου του Ιερού Ναού της Αγίας Ευφυμίας, εισήλθαν εντός και αφαίρεσαν από τον χώρο του Ιερού του ναού ιερά σκεύη, ήτοι: (1) ασημένιο αγιοπότηρο, (1) ασημένιο δισκάριο, (1) ασημένιο "ζέον" μαζί με τον ασημένιο δίσκο και (1) λειψανοθήκη με λέιψανα της Αγίας Ιουστίνης, του Αγίου Λαυρεντίου, του Αγίου Προσδόκιμου και της Αγίας Παολίνας.  Διεξάγονται αστυνομικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής.

Πιάστηκε ο παρ’ ολίγον δολοφόνος

Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λιτοχώρου Πιερίας υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας που είχε διαπραχθεί από 51χρονο ημεδαπό σε βάρος 54χρονου ημεδαπού συγγενικού του προσώπου ένεκα προσωπικών διαφορών στη Σκοτίνα Πιερίας την 29.07. Συγκεκριμένα, χθες (31.07.2012) το πρωί παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα Λιτοχώρου Πιερίας ο 51χρονος και συνελήφθη κατόπιν εντάλματος σύλληψης της Αναπληρώτριας Ανακρίτριας Κατερίνης καθώς είχε ταυτοποιηθεί ως δράστης της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του 54χρονου. Επίσης, κατασχέθηκε μία κυνηγετική καραμπίνα που κατείχε παράνομα ο 51χρονος και θα αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

Παναγιωτακόπουλος προς Σηφουνάκη: «Δικαιούμαι να μιλώ και θα μιλώ, γιατί δεν εξαργύρωσα την στράτευσή μου στο ΠΑΣΟΚ με θέσεις»

«Όχι 30 αλλά 38 χρόνια είμαι στο ΠΑ.ΣΟ.Κ υπηρετώντας μόνο αρχές και ιδανικά και όχι θέσεις και αξιώματα. Δικαιούμαι λοιπόν να μιλώ και θα μιλώ, γιατί δεν εξαργύρωσα την στράτευσή μου με θέσεις. Δικαιούμαι να μιλώ και θα μιλώ γιατί δεν υπήρξα ούτε διορισμένος Νομάρχης, ούτε διορισμένος στην διοίκηση της ΕΡΤ, ούτε Ευρωβουλευτής, ούτε και Υπουργός.

Το παρασκήνιο με το "πάγωμα" αύξησης της στρατιωτικής θητείας

Η νέα ηγεσία του ΥΕΘΑ και για να είμαστε πιο ακριβείς ο Π.Παναγιωτόπουλος,φαίνεται ότι βλέπουν την αύξηση της στρατιωτικής θητείας από άλλη οπτική γωνία. Και για να γίνουμε ακόμη πιο συγκεκριμένοι θα πούμε ότι …το σκορ στο ΥΕΘΑ είναι προς το παρόν 2-1 κατά της αύξησης. Παναγιωτόπουλος και Ελευσινιώτης φαίνεται ότι δίνουν μεγαλύτερο βάρος στις επιπτώσεις που θα έχει στους οικογενειακούς προϋπολογισμούς ,αλλά και στο ταμείο των ΕΔ η τρίμηνη αύξηση της θητείας. Από την άλλη ο ΥΦΕΘΑ Παναγιώτης Καράμπελας συμφωνούσε και συμφωνεί με τις εισηγήσεις των στρατιωτικών για άμεση αύξηση.

Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) ·Μετά την επιθετική προς τον Σαμαρά άτυπη ανακοίνωση Βενιζέλου – Πρώτη κόντρα στην κυβερνητική συμμαχία ·Σύμφωνα με επιστολή του αρμόδιου υπουργού – Διάλογος για το ύψος του κατώτατου μισθού·Σύμφωνα με ανακοίνωση του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης – Πρώτες στη διαφθορά Εφορίες, Πολεοδομίες και η Υγεία
ΑΥΓΗ ·Κρυφτούλι με τα μέτρα – Το απόγευμα η καθοριστική συνάντηση των τριών·Διαβούλευση ΣΥΡΙΖΑ για την ΑΤΕ- Την χώρα κυβερνούν πτωχευμένοι τραπεζίτες· Πρόταση Νόμου ΣΥΡΙΖΑ για τα ΑΕΙ- Να καταργηθεί ο ανενεργός νόμος Διαμαντοπούλου

Στο φίλο μου Ιορδάνη Κουλτούκη

Ιορδάνη μου καλό ταξίδι αδελφάκο... ήσουνα πάντα χαμογελαστός, πάντα με τον καλό το λόγο στο στόμα. Δεν είχε κανένας πρόβλημα με σένα, ήσουνα το καλύτερο παιδί. Ο Θεός κάτι τέτοιες ώρες δεν βλέπει; Γιατί, γιατί πάντα τους καλύτερους. Άσε Θεέ μου και κανέναν άγγελο κάτω. Ιορδάνη εσύ ήσουν άγγελος και ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου που τόσο νωρίς την πήρε. Καλό ταξίδι φίλε μου και καλή δύναμη στους δικούς σου ανθρώπους. Θα σε θυμόμαστε πάντα.
Ένας φίλος σου.