Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Και με επίσημη βούλα ο χρυσός του Κιλκίς στην ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε.

Εγκρίθηκαν τα πρακτικά της Επιτροπής Διενέργειας του δημόσιου διεθνούς ανοιχτού πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκμίσθωση του δικαιώματος έρευνας και εκμετάλλευσης δημόσιου μεταλλευτικού χώρου στις περιοχές Μεταξοχωρίου, Βάθης, Γερακαριού, Φύσκας, Κεντρικού, Μυλοχωρίου και Αντιγόνειας Νομού Κιλκίς
Δείτε ΕΔΩ

«Πάρε ότι θέλεις παλιατζή»

Από το Γραφείο Τύπου ΛΑ.Ο.Σ. εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: Η σχεδιαζόμενη κατάργηση του Νόμου Αλογοσκούφη και οι ιδέες του κ. Στουρνάρα, παραπέμπουν στο γνωστό λαϊκό άσμα «πάρε ότι θέλεις παλιατζή».  Δυστυχώς, μέρα με την ημέρα, η κυβέρνηση υπό τον κ. Σαμαρά διολισθαίνει επικινδύνως.

Δήλωση ΛΑΟΣ, για το θάνατο του Λευτέρη Βερυβάκη


Έφυγε ένας έντιμος άνθρωπος, με καθαρές ιδέες και ανυποχώρητος σαν χαρακτήρας. Ο Λευτέρης Βερυβάκης υπήρξε ένας χρήσιμος Έλληνας.

Γενική Συνέλευση και εκλογές στον Άρη Παντελεήμονα Κιλκίς

Λύσεις στα προβλήματα του συλλόγου θα επιδιώξουν να δώσουν όσοι βρεθούν την Τετάρτη 8 Αυγούστου στην, καταλυτική για την νέα αγωνιστική περίοδο, Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του στις 21:00. Η συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου μετά και την λήξη της θητείας της προσωρινής Διοίκησης που τερματίστηκε με την παραίτηση του Προέδρου Δημητριάδη Σωτήριου και ο προγραμματισμός της νέας αγωνιστικής περιόδου θα είναι τα θέματα που θα συζητηθούν με στόχο την παρουσία του συλλόγου στο επόμενο πρωτάθλημα. Τα μετεγγραφικά θέματα ποδοσφαιριστών και η πρόσληψη προπονητή θα είναι τα πρώτα ζητήματα που θα απασχολήσουν την νέα διοίκηση με τον χρόνο να πιέζει και τα περιθώρια να στενεύουν ανησυχητικά.

Δήλωση Στουρνάρα μετά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών

Ο υπουργός Οικονομικών κ. Ιωάννης Στουρνάρας, μετά τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση, εξερχόμενος από το Mέγαρο Μαξίμου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Έγινε ενημέρωση από το ΤΑΙΠΕΔ για τα 10 ωριμότερα έργα. Επίσης, ενημερωθήκαμε από τον Πρωθυπουργό ότι ανέθεσε στον Γενικό Γραμματέα της Κυβέρνησης, κ. Μπαλτάκο, να φτιάξει ένα νομοσχέδιο, όπου θα υπάρχουν 77 διοικητικές πράξεις, που θα διευκολύνουν τις αποκρατικοποιήσεις και αφορούν κυρίως τρία υπουργεία, το υπουργείο Οικονομικών, το υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Υποδομών και το ΥΠΕΚΑ.

Δήλωση Κουβέλη μετά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. κ. Φώτης Κουβέλης μετά τη συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών, στο Μέγαρο Μαξίμου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Είχαμε μια διεξοδική συζήτηση αναφορικά με τις αποκρατικοποιήσεις. Ουσιαστικά επρόκειτο για μια ενημερωτική διαδικασία.

Δήλωση Βενιζέλου μετά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών

Δήλωση Βενιζέλου μετά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών
E. Βενιζέλος: Η συνάντηση με τους δυο πολιτικούς αρχηγούς είχε ως αντικείμενο την πορεία του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων, που το βλέπουμε απολύτως συνδεδεμένο με την προσπάθεια της χώρας να ανασχέσει την ύφεση και να βαδίσει ξανά προς θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης.

Ανοιχτό διεθνές camp ταεκβοντό WTF (Gallop Serbia)

Ανοιχτό διεθνές camp ταεκβοντό WTF (Gallop Serbia) διεξήχθη από 1 έως 11 Ιουλίου 2012 στη περιοχή Vrnjacka Banja Σερβίας. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη με 16 κράτη και ανερχόταν στους 260 αθλητές-τριες όλων των κατηγοριών. Το προπονητικό πρόγραμμα εφαρμόστηκε σε τρεις κατηγορίες, Kadet, Junior και Senior/Female, 2 φορές την ημέρα με εναλλαγές τεχνικής, τακτικής, ταχυδυναμικών συνδυασμών, sparring (αγώνες με ηλεκτρονικούς θώρακες) και θεωρίας.

Προκρίθηκαν στον τελικό της συγχρονισμένης κολύμβησης οι Σολωμού/Πλατανιώτη

Οι Δέσποινα Σολωμού και Ευαγγελία Πλατανιώτη συγκέντρωσαν σήμερα 88.840 βαθμους στο ελεύθερο πρόγραμμα του προκριματικου στο ντουέτο της συχρονισμένης κολύμβησης, στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου.

Ευχαριστήριο προς γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Κιλκίς

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις παιδιάτρους κ. Χρυσοστομίδου και Κ. Καρτερίδου όπως και το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Κιλκίς, για την προσπάθεια που καταβάλλουν, κατά την άσκηση των καθηκόντων τους. Στις δύσκολες συνθήκες που ζούμε, με τις μειώσεις μισθών, τις ελλείψεις προσωπικού, την χαλάρωση των ηθικών αξιών, γνωρίσαμε ανθρώπους που προσπαθούσαν με τον καλύτερο τρόπο να εκτελέσουν το έργο τους. Είναι άξιοι συγχαρητηρίων οι άνθρωποι αυτοί, που αγωνίζονται καθημερινά για την υγεία των παιδιών μας.Η πολιτεία θα πρέπει να σκύψει και να είναι κοντά στους ανθρώπους αυτούς, με αύξηση του προσωπικού των νοσοκομείων, καλύτερες αμοιβές και παρέχοντας όλα τα μέσα για την καλύτερη λειτουργία των νοσοκομείων.

Οικογένεια Ιορδάνη Σαββίδη

Ενίσχυση της συνεργασίας Ελλάδας – Ισραήλ στον τομέα της γεωργικής ανάπτυξης και των τροφίμων

Την περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας της Ελλάδας με το Ισραήλ στους τομείς της διαχείρισης υδάτων και εξοικονόμησης νερού, της βιολογικής γεωργίας και της παραγωγής και εμπορίας προϊόντων ΠΟΠ και ΠΓΕ, της εφαρμοσμένης αγροτικής έρευνας, των εγγειοβελτιωτικών έργων και των υδατοκαλλιεργειών συζήτησαν, μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Tροφίμων, Καθηγητής Αθανάσιος Τσαυτάρης και ο Αναπληρωτής Υπουργός Μάξιμος Χαρακόπουλος με την Υπουργό Γεωργίας του Ισραήλ Όριτ Νόκεντ, στη συνάντηση που είχαν, σήμερα Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012, στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, στο περιθώριο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί ο Ισραηλινός Πρόεδρος Σιμόν Πέρες στην Ελλάδα.

Δήλωση Βενιζέλου, για το θάνατο του Λευτέρη Βερυβάκη


Εκφράζω την βαθιά μου λύπη για τον ξαφνικό θάνατο ενός μεγάλου αγωνιστή της Δημοκρατίας, ενός ήρωα της αντίστασης, μιας ιστορικής προσωπικότητας της δημοκρατικής παράταξης, του Λευτέρη Βερυβάκη.

Πέθανε ο πρώην υπουργός Λευτέρης Βερυβάκης

Δίπλα στη θάλασσα που τόσο αγαπούσε, «έσβησε» σήμερα αφήνοντας την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 77 ετών, ένας από τους πιο μάχιμους πολιτικούς των τελευταίων δεκαετιών, ο Λευτέρης Βερυβάκης.
Στο πλαίσιο των διακοπών του στο Μπαλί Ρεθύμνου, ο πρώην υπουργός επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, χανιώτικης καταγωγής, αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Ενεργοποίηση αυτόματης τηλεφωνικής εξυπηρέτησης από τον ΕΛΓΑ

Υπηρεσία αυτόματης τηλεφωνικής εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων του παραγωγών ενεργοποίησε ο ΕΛΓΑ για την άμεση και έγκυρη πληροφόρησή τους.
Από σήμερα οι παραγωγοί μπορούν να καλούν στον αριθμό 1540 του τηλεφωνικού κέντρου εξυπηρέτησης αγροτών και να ενημερώνονται σχετικά με:

Παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Μάρδα "Η γοητεία μιας συντριβής" στην Καλαμάτα, στις 8 Αυγούστου



Ποια είναι η πιο ερωτογενής περιοχή της γυναίκας;

Επειδή είμαστε σίγουροι ότι το μυαλό των περισσοτέρων πήγε στα γεννητικά όργανα, σας λέμε να το ξανασκεφτείτε και να μην βιαστείτε να απαντήσετε. Η πιο ερωτογενής περιοχή στο κορμί μιας γυναίκας, δεν είναι χαμηλά. Το αντίθετο είναι ψηλά και είναι οι θηλές του στήθους της.

Καρατζαφέρης για τις δηλώσεις Π. Ψωμιάδη

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης τόνισε τα εξής:
« Υπάρχουν δύο κατηγορίες πολιτικών. Αυτοί των κολλεγίων και αυτοί της βάσης. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ανήκει στη βάση και απηχεί συνήθως τις απόψεις της. Τον ευχαριστώ για τα καλά του λόγια. Το εκλογικό Σώμα αποφάσισε να δώσει λύσεις στα προβλήματα η διαμορφωθείσα εγχώρια τρόικα. Υποχρεούμεθα όλοι να σεβαστούμε την ετυμηγορία και να αναμένουμε τα αποτελέσματα των ενεργειών της».

Φωτεινή Πιπιλή για την μεταναστευτική πολιτική

Η Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, κα Φωτεινή Πιπιλή, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Με ανακούφιση και ικανοποίηση από τη θέση της Γραμματέως Μεταναστευτικής Πολιτικής, αλλά και ως Βουλευτής της πολύπαθης λόγω της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης, Α’ Αθηνών, παρακολουθώ την τελέσφορη δράση της Πολιτείας και κυρίως του Υπουργείου Προστασίας Πολίτη - Δημοσίας Τάξης για την αποκατάσταση της ισορροπίας στην καθημερινότητά μας.

Ένας 45άρης "συνταξιούχος" στρατιωτικός, ξεσπά και λέει αλήθειες που κάποιοι δεν θέλουν ν΄ακούσουν

Άκουσα ποικίλα σχόλια από ορισμένους και συνάντησα αμήχανες, ουδέτερες έως ζηλόφθονες αντιδράσεις στα πρόσωπα πάρα πολλών συνανθρώπων μου για «νέους 45-άρηδες» συνταξιούχους στρατιωτικούς που δεν εργάζονται και «κάθονται» ενώ είναι εργασιακά ενεργητικοί και προκλητικά μικροί για συνταξιοδότηση.

Το Curiosity στέλνει τις πρώτες εικόνες

Πηγή: Deutsche Welle
Στις 8.32 ώρα Ελλάδας σήμερα, το ρομπότ της NASA προσγειώθηκε επιτυχώς στον κρατήρα Γκέιλ του Άρη. Εκεί προβλέπεται να παραμείνει για τα επόμενα 2 χρόνια αναζητώντας ίχνη ζωής στον «κόκκινο πλανήτη».

Αποσύρονται από την κυκλοφορία κούπες για καφέ

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ενημερώθηκε μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές σχετικά με τη διακίνηση προϊόντος "σετ κούπες για καφέ", προέλευσης Κίνας, στο οποίο παρατηρήθηκε μετανάστευση καδμίου και μολύβδου σε επίπεδα υψηλότερα από τα νομοθετημένα όρια.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για σετ κούπες για καφέ με την εμπορική επωνυμία «NATURE BLUE GREEN», με αριθμό γραμμοκώδικα 0405479000030 και επιπλέον φέρει την  επισήμανση JB35-H01846.

Σκανδαλίδης: Δεν ψηφίζω τα μέτρα, να αποχωρήσει το ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση

Δημόσια γνωστή έκανε χθες τη διαφωνία του με τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις ο Κώστας Σκανδαλίδης ο οποίος δήλωσε ότι δεν θα τα ψηφίσει, ενώ δεν απέκλεισε ακόμη και την αποχώρηση του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση. Πριν προλάβει το ΠΑΣΟΚ να επιστρέψει σε ήρεμα νερά μετά την αντιπαράθεση κορυφαίων στελεχών με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, με αφορμή τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις και το νόμο για τα ΑΕΙ, ο μοναδικός βουλευτής της Α' Αθήνας του ΠΑΣΟΚ πυροδοτεί νέες εξελίξεις προαναγγέλλοντας ότι δεν θα ψηφίσει τα μέτρα ύψους 11,5 δισ. στη Βουλή και καλεί ουσιαστικά το ΠΑΣΟΚ να αποχωρήσει από την κυβερνητική συμμαχία.

Ανακοίνωση-Καταγγελία ΠΑΣΚ για τις αποσπάσεις στις Περιφερειακές Υπηρεσίες και στους φορείς του Υπουργείου

Μετά από ένα μήνα αδικαιολόγητης καθυστέρησης ανακοινώθηκαν την Παρασκευή 3 Αυγούστου τα ονόματα των εκπαιδευτικών που αποσπώνται στις Περιφερειακές Διευθύνσεις, στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και στους φορείς του Υπουργείου Παιδείας.

Επτά τελικά οι δόσεις για την αποπληρωμή των φόρων - Όλη η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών

- Θα υπάγονται μόνο όσοι έχουν οικογενειακό εισόδημα έως 60.000 ευρώ
- Η δόση δεν θα πρέπει να είναι κάτω από 300 ευρώ
- Δεν χρειάζεται επίσκεψη σε ΔΟΥ για να μπουν στην ρύθμιση
- ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Την παροχή διευκόλυνσης εξόφλησης του φόρου εισοδήματος σε περισσότερες δόσεις αποφάσισε η κυβέρνηση, ενεργώντας στο πλαίσιο των δημοσιονομικών δυνατοτήτων του προϋπολογισμού και λαμβάνοντας υπόψη τις δυσκολίες των οικονομικά ασθενέστερων πολιτών.

Η Όπερα του ζητιάνου του Τζον Γκέι από τη θεατρική ομάδα Passatempo στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς σήμερα Δευτέρα 6 Αυγούστου


Η Όπερα του ζητιάνου δεν είναι μια συνηθισμένη όπερα. Είναι μια φτωχή όπερα ή μια όπερα για τους φτωχούς. Δεν πρωταγωνιστούν σ’ αυτή, όπως συμβαίνει στην ιταλική όπερα, τα μεγάλα ερωτικά πάθη και οι ευγενείς χαρακτήρες αλλά η ανάγκη, η διαφθορά, το χρήμα και ο υπόκοσμος. Οι ήρωες του έργου —ζητιάνοι, πόρνες, προαγωγοί, μαχαιροβγάλτες, κλεφτρόνια, χαρτοπαίχτες και ληστές— είναι οι παρίες μιας βαθιά διεφθαρμένης κοινωνίας, όπου η εξουσία παρέχει προστασία σ’ αυτόν που δίνει τα περισσότερα και η επιχειρηματική δραστηριότητα χρησιμοποιείται ως βιτρίνα για κάθε λογής παρανομία.

Επιστολή Δ. Ψωμιάδη για με θέμα την επικείμενη κατάργηση της Ελληνικής Εταιρίας Νόσου Αλτσχάιμερ

Επιστολή στον Υπουργό Υγείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πρόνοιας Ανδρέα Λυκουρέντζο, με κοινοποίηση στους Υπουργούς Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Αντώνη Μανιτάκη και Μακεδονίας-Θράκης Θόδωρο Καράογλου, σχετικά με την επικείμενη κατάργηση της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Αλτσχάιμερ και Συγγενών Διαταραχών (Alzheimer Ελλάς) έστειλε ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Διονύσης Ψωμιάδης.

Π. Ψωμιάδης για Καρατζαφέρη


«Ο Γιώργος Καρατζαφέρης λείπει από τη Βουλή, σε μια πολιτική και κοινωνική συγκυρία ιδιαίτερα κρίσιμη για την πατρίδα μας. Αυτή την ώρα κανείς δεν περισσεύει. Ο τόπος έχει ανάγκη από τέτοιες φωνές, που λένε αλήθειες, που βάζουν πάνω απ’ όλα την Ορθοδοξία και την Ελλάδα»

Ανακοίνωση Αστυνομίας για τα επεισόδια στη Χαλκιδική

Χθες (05.08.2012) κατά τη διάρκεια κινητοποιήσεων διαμαρτυρίας για τις μεταλλευτικές δραστηριότητες στην περιοχή Χονδρό Δένδρο Μεγάλης Παναγιάς και στην Ιερισσό Χαλκιδικής, άτομα, τα οποία σε αρκετές περιπτώσεις είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και κρατούσαν ξύλινα ρόπαλα, προκάλεσαν επεισόδια, φθορές σε υπηρεσιακά οχήματα, στο Αστυνομικό Τμήμα Ιερισσού και επιτέθηκαν κατά αστυνομικών δυνάμεων που είχαν διατεθεί για λήψη μέτρων τάξης.

Δήλωση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ για την απαγόρευση και την καταστολή της πορείας στις Σκουριές Χαλκιδικής

Με αφορμή τα γεγονότα στις Σκουριές Χαλκιδικής, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Κατερίνα Ιγγλέζη ( Χαλκιδικής), Αφροδίτη Σταμπουλή (Σερρών), Ειρήνη Αγαθοπούλου  (Κιλκίς), Γιάννης Αμανατίδης (Α΄ Θεσσαλονίκης), Γιάννης Σταθάς (Βοιωτίας), Αϊχάν Καραγιουσούφ (Ροδόπης), που ήταν παρόντες στην κινητοποίηση, δήλωσαν τα εξής: "Την Κυριακή 5 Αυγούστου, οι κάτοικοι της Χαλκιδικής πραγματοποίησαν ειρηνική πορεία προς το βουνό Κάκαβος προκειμένου να υπερασπιστούν το δάσος των Σκουριών από τα συμφέροντα των χρυσοθήρων.

Παίρνουν το επίδομα αδείας οι συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ


Σήμερα, Δευτέρα 6 Αυγούστου, αναμένεται να καταβληθεί το επίδομα αδείας έτους 2012 στους δικαιούχους συνταξιούχους, όπως ανακοίνωσε σχετικά ο Οργανισμός Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών.

Προσεδαφίστηκε το Curiosity στον Αρη

Προσεδαφίστηκε με επιτυχία στις 08:32 (ώρα Ελλάδας) τη Δευτέρα το πυρηνοκίνητο ρομπότ της NASA, Curiosity, για να ξεκινήσει μια νέα αποστολή εξερεύνησης του κόκκινου πλανήτη. Λίγα λεπτά αργότερα, η NASA ανακοίνωσε ότι έλαβε και τις δύο πρώτες εικόνες από τον Αρη.

Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) ·Ο Δένδιας ξανακάνει την Αθήνα Μητρόπολη! – Με τη γιγαντιαία επιχείρηση «Ξένιος Ζευς» αντιμετωπίζει το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες – 4.500 αστυνομικοί σαρώνουν την Ελλάδα από Έβρο ως την πρωτεύουσα· Κυβέρνηση – τρόικα – Συμφώνησαν αλλά δεν αποφάσισαν! – Στο τέλος της εβδομάδας το κυβερνητικό σχέδιο για τα 11,5 δις ευρώ·Για τρεις ημέρες στην Ελλάδα – Επίσημη επίσκεψη του Προέδρου του Ισραήλ – Συνεργασία για ενέργεια, αγροτική παραγωγή, τουρισμό
ΑΥΡΙΑΝΗ ·Έκθεση – καταπέλτης από Citigroup- «Διάλυση του κυβερνητικού συνασπισμού και έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη» ·Σοκ και δέος 11,5 δις ευρώ – Στην πρέσα μισθοί, συντάξεις επικουρικές και εφάπαξ·Καπετάνιος πήγε να πετάξει τον Γιωργάκη έξω από το πλοίο – Τον εξόργισε η παρουσία του ανθρώπου που χρεοκόπησε τη χώρα και υπέβαλλε την παραίτησή το στην πλοιοκτήτρια εταιρεία

Στεφανίδης και Σουλτανίδης στον Κιλκισιακό

Με εντατικούς ρυθμούς η νέα διοίκηση του Α.Ο. Κιλκισιακός εργάζεται για τη δημιουργία της νέας ομάδας ξεκινώντας πολύ δυνατά. Ανακοινώνει στον φίλαθλο κόσμο του Νομού Κιλκίς την ανανέωση της συνεργασίας με τον περσινό αρχηγό της ομάδας Στάθη Στεφανίδη και καλωσορίζει στην οικογένεια του Συλλόγου, μετά από 10 χρόνια λαμπρής καριέρας σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες, τον Νίκο Σουλτανίδη.