Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ: «Η κρίση είναι ευκαιρία επιστροφής στην καλλιέργεια της ελληνικής γης»

Το ελληνικό εμπόριο έχει υποστηρίξει και συνεχίζει να υποστηρίζει ότι το νέο αναπτυξιακό μοντέλο που όλοι αναζητούμε δεν μπορεί παρά να συνδεθεί με τη δυναμική επιστροφή στην καλλιέργεια και στην παραγωγή αγροτικών αγαθών και τροφίμων. Εάν πράγματι θέλουμε να υλοποιήσουμε τις πολιτικές που να βασίζονται στον οικονομικό πατριωτισμό θα πρέπει να προσαρμόσουμε την καταναλωτική μας αντίληψη υπέρ των ποιοτικών ελληνικών προϊόντων διατροφής.

27 νεκροί και 50 βαριά τραυματίες σε δέκα ημέρες σε τροχαία, ο θλιβερός απολογισμός του Δεκαπενταύγουστου

Συνεχίζεται η επιστροφή των εκδρομέων στα αστικά κέντρα, μετά τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Η επιστροφή άρχισε από χθες (15-08-2012) και αναμένεται να κορυφωθεί τις επόμενες ημέρες.

Υπάρχει "γαλάζιος Άκης";

“Κάθαρση” σε επίπεδο “επικοινωνιακό” που επιβάλει τη “συγγραφή σήριαλ” περί επικείμενων συλλήψεων υπουργών Άμυνας με στόχο τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης ή κάτι υπάρχει.Τα τελευταία 24ωρα οι φήμες που θέλουν κι άλλο πολιτικό πρόσωπο να συλλαμβάνεται για “μαύρο χρήμα” διακινούνται με ένταση.

Γκέρχαρντ Σρέντερ: «Να σταματήσει ο διασυρμός της Ελλάδας»

Πηγή: Deutsche Welle
Ο πρώην Γερμανός καγκελάριος Γκέρχαρντ Σρέντερ ζήτησε σε συνέντευξή του στο δεύτερο πρόγραμμα της γερμανικής τηλεόρασης, ZDF, να σταματήσει η αρνητική ρητορική εναντίον της Ελλάδας.Ο προκάτοχος της Άγκελα Μέρκελ , που βρίσκεται αυτό το διάστημα σε διακοπές στην Κω, επέρριψε στον Γερμανό υπουργό Οικονομίας Φίλιπ Ρέσλερ ότι εκμεταλλεύεται τη δυσχερή οικονομική κατάσταση της Ελλάδας για την εξυπηρέτηση ίδιων πολιτικών στόχων.

Ανακοίνωση πρός όλους τους Διαιτητές – Βοηθούς Διαιτητές και Παρατηρητές Διαιτησίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων ν. Κιλκίς

Σας ενημερώνουμε τα παρακάτω:
1. Όλοι οι Διαιτητές – Βοηθοί Διαιτητές και Παρατηρητές Διαιτησίας της Ένωσής μας, θα πρέπει να υποβάλλουν μέχρι τις 29 / 08 / 2012 και ώρα 19.00μ.μ., στα γραφεία επί της Β. Ρώτα 16α, Αίτηση & Διοριστήριο Κατάταξης προκειμένου να συμμετάσχουν στις διαδικασίες αξιολόγησης – κατάταξής τους σε κατηγορίες σύμφωνα με τα άρθρα 21, 22, 25 & 26 του Κανονισμού Διαιτησίας. Μαζί με την αίτηση, οι ενδιαφερόμενοι, θα πρέπει να προσκομίσουν:

Αναστολή της επί πιστώσει χορήγησης φαρμάκων στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ πανελλαδικά αποφάσισαν οι φαρμακοποιοί

Τη Δευτέρα 13 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε κοινή συνεδρίαση των μελών του Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης παρουσία των προέδρων των Δ.Σ. των Φαρμ. Συλλόγων Ημαθίας, Πιερίας, Χαλκιδικής και του Αντιπροέδρου και του Γραμματέα του Συλλόγου Κιλκίς.

Έναρξη λειτουργίας του διαδικτυακού τόπου της εταιρείας “Η πόλις»

Το ΔΣ του Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού Συνόλου Κιλκίς «η πόλις»,
σας ενημερώνει ότι από σήμερα 16 Αυγούστου 2012
είναι σε λειτουργία το site της εταιρείας στη διεύθυνση:

Πετυχημένες Αγροτικές Εκμεταλλεύσεις Παρουσιάσεις από Αγρότες σε Αγρότες στο Ελατοχώρι

Η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών-ΠΕΝΑ προσκαλεί
· Νέες & Νέους Αγρότες να παρουσιάσουν τις πραγματικές Πετυχημένες Αγροτικές Περιπτώσεις (Success Stories Demonstration) με τις αγρ. εκμεταλλεύσεις τους και
· κυρίως Νέες & Νέους Αγρότες να δουν και να ακούσουν από πραγματικούς αγρότες Πετυχημένες Αγροτικές Ιστορίες (Success Stories Demonstration)
στο 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών, που θα γίνει 6-9 Σεπ 2012, στο Ελατοχώρι Πιερίας, με θέμα: Νέες Μορφές Συνεργασιών στην ΥΠΑΙΘΡΟ. Η Πέμπτη, 6 Σεπ 2012, είναι ελεύθερη για ανασυγκρότηση και γνωριμίες
Την Παρασκευή & Σάββατο, 7 & 8 Σεπ 2012, θα γίνουν οι παρουσιάσεις και θα επισκεφθούν οι σύνεδροι πετυχημένες αγροτικές εκμεταλλεύσεις από αγρότες της περιοχής.

Ληστεία με λεία 38.500 ευρώ σε Σούπερ Μάρκετ στα Νέα Μουδανιά

Την Τρίτη (14.08.2012) το βράδυ, στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, όπως καταγγέλθηκε, δύο άγνωστοι δράστες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, με την απειλή όπλων (καραμπίνας και πιστολιού) αφού ακινητοποίησαν υπαλλήλους καταστήματος αλυσίδας καταστημάτων Σούπερ Μάρκετ, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό (38.500) ευρώ και τράπηκαν σε φυγή. Σε αστυνομική έρευνα του χώρου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι και τρία δερμάτινα γάντια. Διεξάγονται αστυνομικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής.

Πουλούσαν λαθραία τσιγάρα

Συνελήφθη την Τρίτη (14.08.2012) το πρωί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, ένας ημεδαπός 69 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου «Περί Τελωνειακού Κώδικα».

Θυσία της Ελλάδας για να επιβιώσει η ευρωζώνη;

Πηγή: Deutsche WelleΛίγες μέρες απομένουν για να ξεκινήσει το ταξίδι του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά σε Παρίσι και Βερολίνο και ήδη τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης μιλούν για δύσκολη αποστολή του Έλληνα πρωθυπουργού.

Σοκάρουν τα νέα πακέτα τσιγάρων στην Αυστραλία

Από τον ερχόμενο Δεκέμβριο όλα τα πακέτα τσιγάρων θα είναι ίδιου μεγέθους και θα φέρουν αποκρουστικές φωτογραφίες, με τις συνέπειες του καπνίσματος.
Απέρριψε το Ανώτατο Δικαστήριο της Αυστραλίας προσφυγή των καπνοβιομηχανιών και η Αυστραλιανή κυβέρνηση μπορεί πλέον να επιβάλλει στις καπνοβιομηχανίες να σταματήσουν την κυκλοφορία των τσιγάρων τους στην πολύχρωμη συσκευασία που συνηθιζόταν μέχρι τώρα.