Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Όχι σε νέο πακέτο από Σόιμπλε και Κάουντερ

Πηγή: Deutsche Welle
Σκληραίνει το γερμανικό μέτωπο την ώρα που φτάνει στο Βερολίνο ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και λίγες μέρες πριν την επίσκεψη του έλληνα πρωθυπουργού στη γερμανική πρωτεύουσα και τις συνομιλίες του με την Α. Μέρκελ.

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 29χρονου Τ. Θεοφίλου - Εμπλοκή των "Πυρήνων της Φωτιάς" στη ληστεία και το φονικό της Πάρου

Δίνονται στη δημοσιότητα, ύστερα από σχετική εισαγγελική διάταξη, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 29χρονου ημεδαπού, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στην ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στη Νάουσα της Πάρου και το θανάσιμο τραυματισμό του 53χρονου ημεδαπού, που έγιναν στις 10-08-2012.Πρόκειται για τον ΘΕΟΦΙΛΟΥ Αναστάσιο του Κωνσταντίνου και της Ευαγγελίας, ο οποίος γεννήθηκε στις 17-12-1982 στη Θεσσαλονίκη.

"Δώσε τη φόλα"


Λουκέτο στη ΔΟΥ Γουμένισσας από 1η Νοεμβρίου

Από ότι φαίνεται η κυβέρνηση προχωράει με γοργούς ρυθμούς τον «Καλλικράτη» στις εφορίες, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα, με βάση το σχέδιο μέχρι το τέλος του έτους θα κατεβάσουν ρολά 117 εφορίες από όλη τη χώρα. Σε ό,τι αφορά το νομό Κιλκίς, από τις 2 εφορίες θα μείνει η μία, αυτή του Κιλκίς, καθώς η ΔΟΥ Γουμένισσας αναστέλλει τη λειτουργία της- κλείνει στην ουσία- από 1η Νοεμβρίου μαζί με άλλες 48 εφορίες σε όλη τη χώρα.

Βίντεο : Μια μαθήτρια από την Ηλεία στο βάθρο των νικητών της Ολυμπιάδας Αστρονομίας


Με τη θέληση, το ρόγραμμα και τη στήριξη αό την οικογένεια της η 16χρονη Κρινιώ Μαρούδα από τα Λεχαινά κατάφερε να επιστρέψει στην ηλεία με το χάλκινο μετάλλιο της 6ης Ολυμπιάδας Αστρονομίας που πραγματοποιήθηκε στο Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας. Η 16χρονη μιλά στην κάμερα της ΟΡΤ για την εμπειρία της αλλά και την προσωπική ικανοποιήση που έλαβε από το αποτέλεσμα.
Το βίντεο είναι της ΟΡΤ

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τη σύλληψη δύο ατόμων, για άσκοπους πυροβολισμούς, παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία, οπλοχρησία και απειλή

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο ατόμων, οι οποίοι χθες (18.08.2012) το απόγευμα, στο Κλειδί Ημαθίας, άρχισαν να πυροβολούν άσκοπα με όπλο πιθανόν τύπου Kalashnikov.
Ταυτοποιήθηκε ως ένας εκ των δραστών ένας υπήκοος Αλβανίας 22 ετών, ενώ αναζητείται ένας ακόμα άγνωστος συνεργός του.

48χρονος αποπειράθηκε να σκοτώσει τον 46χρονο αδερφό του

Συνελήφθη χθες (18.08.2012) το πρωί, στη Κοίμηση Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, ένας 48χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 46χρονου αδελφού του και για οπλοχρησία.

Διαβεβαιώσεις Γιούνκερ για την παραμονή της Ελλάδας στο Ευρώ, αλλά με υποσημείωση

Πηγή: Deutsche Welle
«Η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ» δηλώνει ο επικεφαλής του Γιούρογκρουπ Ζαν Κλωντ Γιούνκερ. Δεν λείπουν όμως και τα αντίθετα σενάρια.
Ο επικεφαλής του Γιούρογκρουπ Ζαν Κλωντ Γιούνκερ, μιλώντας σήμερα στην αυστριακή εφημερίδα «Τιρόλερ Τσάϊτουνγκ» διαβεβαιώνει ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να βγει από το ευρώ, «εκτός βέβαια αν αγνοήσει όλες τις προϋποθέσεις για παροχή βοήθειας και αθετήσει τις συμφωνίες» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. «Υποθέτω όμως ότι η Ελλάδα θα διπλασιάσει τις προσπάθειές της, ώστε να εκπληρώσει τους στόχους» τονίζει ο Γιούνκερ.

Νεκρός απο το 1992 "έπαιρνε" κανονικά τη σύνταξή του

- Σοκάρουν τα στοιχεία του Αρειου Πάγου για τις απάτες στα ταμεία
- Δεν δήλωσαν ότι ξαναπαντρεύτηκαν και έπαιρναν συντάξεις χηρείας
- Έπαιρνε επίδομα βαριάς αναπηρίας ενώ εργαζόταν σκληρά
Αποκαλυπτικά είναι στοιχεία που προέρχονται από τον Αρειο Πάγο για το σκάνδαλο των εικονικών συντάξεων και επιδομάτων και τα οποία δημοσιεύει το «Εθνος της Κυριακής».
Χαρακτηριστικά παραδείγματα: