Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Τραυματίστηκε θανάσιμα υλοτόμος

Χθες (23-08-2012) το πρωί, σε δασική περιοχή στη Ροδιά Γρεβενών, 58χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια υλοτομίας. Συγκεκριμένα, ο 58 χρονος, ενώ έκοβε ξύλα για προσωπική του χρήση (κατέχοντας την απαιτούμενη άδεια), από λάθος υπολογισμό τμήμα κορμού δένδρου κατέπεσε στο κεφάλι του, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά. Στη συνέχεια, ο παθών μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου και κατέληξε. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γρεβενών.

Βρέθηκε πτώμα μέσα στον ποταμό Έβρο

Βρέθηκε, χθες (23-8-2012) το πρωί, εντός του ποταμού Έβρου, στο ύψος του Σουφλίου, ένα πτώμα ανδρός, πιθανόν μη νόμιμου μετανάστη αφρασιατικής καταγωγής, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης. Η σορός του άνδρα, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ενώ από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Απάτες με προπληρωμένες κάρτες κινητής τηλεφωνίας

Από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος γνωστοποιείται ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα, διερευνάται μεγάλος αριθμός καταγγελιών που αφορούν στην εξαπάτηση ιδιοκτητών καταστημάτων, στα οποία πωλούνται κάρτες κινητής τηλεφωνίας προπληρωμένου χρόνου ομιλίας και προπληρωμένες κάρτες τύπου «paysafe» που χρησιμοποιούνται για διαδικτυακές αγορές.

Φτιάχνει κλίμα ο Βενιζέλος

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, είχε σήμερα το απόγευμα τηλεφωνική συνομιλία με τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας Φρανσουά Ολάντ, ενόψει της αυριανής συνάντησης του Γάλλου Προέδρου με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.  Ο κ. Βενιζέλος παρουσίασε την εθνική στρατηγική, σε συνέχεια και προηγούμενων συζητήσεων που είχε με τον Πρόεδρο Ολάντ.

Rock The City festival στο Κιλκίς σήμερα Παρασκευή 24 και αύριο Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Κάποτε «Φεστιβάλ Τοπικών Συγκροτημάτων», πλέον «Rock The City festival», πάντα καθοδηγούμενο από το ίδιο κίνητρο: το μεράκι της νεολαίας για δημιουργία… 
To «Rock The City festival» είναι ένας ετήσιος θεσμός που διοργανώνεται από μία μερίδα ανεξάρτητων promoters, σε συνδυασμό με την εμπιστοσύνη της τοπικής αυτοδιοίκησης και ειδικότερα του Δήμου Κιλκίς και την ευγενική χορηγία ποικίλων επιχειρήσεων. Κοινός τους στόχος η προβολή νέων δημιουργών, η διεύρυνση των τοπικών δραστηριοτήτων και η προώθηση της παιδείας διαμέσου της τέχνης. Ο χαρακτήρας του υπήρξε ανέκαθεν μη κερδοσκοπικός, ενώ στο παρελθόν έχει φιλοξενήσει πλήθος καλλιτεχνών, προερχόμενων από είδη όπως reggae/dancehall, hip-hop, rock, metal, έντεχνα κοκ.

Μεγάλη Ποντιακή εκδήλωση στο Παρόχθιο Κιλκίς αύριο 25 Αυγούστου 2012

Μεγάλη ποντιακή βραδία διοργανώνεται το Σάββατο 25 Αυγούστου 2012 στο Παρόχθιο του Κιλκίς με τους Σταύρο Σαββίδη και Τριαντάφυλλο Πουρσανίδη στο τραγούδι και τον Φάνη Κουρουκλίδη στη Λύρα. Αναλυτικά συμμετεχουν οι εξής καλλιτέχνες.

Ανάκληση σταφίδας από τον ΕΦΕΤ

Ο ΕΦΕΤ, και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο επιθεώρησης στην εταιρεία «Ξηροί Καρποί Μακεδονίας Α.Ε.», και μετά από έλεγχο της τεκμηρίωσης και της επισήμανσης, διαπίστωσε ότι δεν γινόταν αναφορά στις αλλεργιογόνες ουσίες «θειώδη» στην επισήμανση προϊόντος.

Πως θα πάρετε τα χρήματά σας από φάρμακα που πληρώσατε από την τσέπη σας!

Το “εμπάργκο” των φαρμακοποιών στον ΕΟΠΥΥ που είναι σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας, έχει αναγκάσει εκατοντάδες ασθενείς να πληρώνουν τα φάρμακά τους από την τσέπη τους. Ο ΕΟΠΥΥ δίνει τη δυνατότητα για επιστροφή των χρημάτων εφόσον βεβαίως οι ασθενείς υποστούν και την ...απαραίτητη γραφειοκρατία. Διαβάστε τα δικαιολογητικά που απαιτούνται δεδομένου ότι το Σάββατο 25 Αυγούστου συνεδριάζει ο Πανελλήνιος φαρμακευτικός Σύλλογος και προσανατολίζεται για γενίκευση σε όλη τη χώρα της άρσης της πίστωσης στον ΕΟΠΥΥ.

Μέρκελ: «Η Ελλάδα είναι και θέλω να παραμείνει τμήμα της ευρωζώνης»

Πηγή: Deutsche WelleΣε καλό κλίμα η κοινή συνέντευξη τύπου του έλληνα πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με την γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο.
Με εκατέρωθεν χαμόγελα και σε ένα τουλάχιστον θερμότερο κλίμα από ότι στο παρελθόν, δόθηκε η κοινή συνέντευξη τύπου των δυο ηγετών. Η Γερμανίδα καγκελάριος τόνισε πως είναι σημαντικό να στηριχθούν οι προσπάθειες της νέας ελληνικής κυβέρνησης. «Η ευρωκρίση δεν πρόκειται να λυθεί με μια κίνηση, αλλά βήμα-βήμα. Αυτό όμως απαιτεί πολύ δουλειά. Η Γερμανία και η Ελλάδα συνδέονται όμως με δεσμούς φιλίας και θα ήθελα να βοηθήσω προς αυτή την κατεύθυνση» τόνισε.

FV Hellas Rüsselsheim η πρώτη Ελληνική ομάδα handball στη Γερμανία

Έλληνες μετανάστες πριν από 30 χρόνια περίπου δημιούργησαν την ομάδα FV Hellas Rüsselsheim η οποία είχε μόνο τμήμα ποδοσφαίρου, πέρσι δημιούργησε τμήμα μπάσκετ ανδρών και από φέτος στο σύλλογο προστέθηκε και το τμήμα Χειροσφαίρισης (Handball) γυναικών. "Ηθικός αυτουργός" για τη δημιουργία του τμήματος η Μελίνα Κουλτουρίδου κόρη του προέδρου Σάββα Κουλτουρίδη.
Την ομάδα αποτελούν οι αθλήτριες:

ΚΚΕ:"Η Χρυσή Αυγή είναι χιτλερικό τάγμα εφόδου. Υποκρίνεται τον προστάτη του καλού ενώ είναι δολοφονικό όπλο του συστήματος κατά του λαού"

Τα χθεσινά γεγονότα στην Κόρινθο και άλλα που προηγήθηκαν σε διάφορες πόλεις, όπου οι τραμπούκοι της «Χρυσής Αυγής» με στρατιωτική εξάρτυση επιδόθηκαν σε άγριες επιθέσεις και ξυλοδαρμούς μεταναστών, δίχως κανείς να συλληφθεί, επιβεβαιώνουν ότι η «Χρυσή Αυγή» αποτελεί τον πιο λυσσασμένο μηχανισμό του συστήματος, ο οποίος προετοιμάζεται συστηματικά, έχοντας τελικό στόχο το τσάκισμα του λαϊκού κινήματος.

Δήλωση ΚΚΕ για τη συνάντηση Σαμαρά, Μέρκελ

Τις δεσμεύσεις για τις οποίες έκαναν λόγο οι Σαμαράς – Μέρκελ ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να τις θεωρεί και δικές του. Έχει συμφέρον να ξεσηκωθεί, να προχωρήσει σε μεγάλες αγωνιστικές κινητοποιήσεις, να οργανωθεί διευρύνοντας τη συμμαχία του και να κάνει υπόθεσή του την αποδέσμευση από την ΕΕ και τη διαγραφή του χρέους με τον πλούτο που παράγει στην ιδιοκτησία του.

Δήλωση ΚΚΕ για τη συμφωνία με τη Siemens

Οι άπειρες διακηρύξεις των κομμάτων της κυβέρνησης κατά της διαπλοκής και της σήψης συναγωνίζονται σε θράσος τη Ζήμενς η οποία δηλώνει πως θα χρηματοδοτήσει την αντιμετώπιση της διαφθοράς. Η συγκυβέρνηση δεν κράτησε ούτε τα προσχήματα, δεν διεκδίκησε ούτε τις ελάχιστες αποζημιώσεις που όφειλε και μπορούσε να πάρει από τη Ζήμενς.

«Πάρε ότι θέλεις παλιατζή»

Σχολιάζοντας το Γραφείο Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ τη συνάντηση Σαμαρά – Μέρκελ, τονίζει τα εξής: "Αντί να πηγαίνει ο κ. Σαμαράς στην κ. Μέρκελ και στον κ. Ολάντ , καλύτερα θα ήταν να τους έστελνε το CD του αξέχαστου Στράτου Διονυσίου με το τραγούδι «Πάρε ότι θέλεις παλιατζή».
Το τραγούδι και η επίσκεψη έχουν ακριβώς το ίδιο νόημα."

Απάντηση Χαρακόπουλου στη Βουλή για θέματα κτηνοτροφίας

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, απαντώντας σήμερα στη Βουλή σε επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή Ημαθίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Κωνσταντίνου Γιοβανόπουλου για την κτηνοτροφία, τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

Δηλώσεις Σαμαρά και Μέρκελ μετά τη συνάντησή τους

ANGELA MERKEL: Κυρίες και κύριοι, πρέπει να σας πω ότι χαίρομαι ιδιαίτερα που ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, ο κ. Σαμαράς ήταν σήμερα μαζί μας. Και χαίρομαι ιδιαίτερα για το ότι το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό, τον έφερε στο Βερολίνο. Αυτό, χωρίς αμφιβολία, είναι άλλο ένα σημάδι –να το πω έτσι- των πολύ στενών και αγαστών σχέσεων, μεταξύ Γερμανίας και Ελλάδας.

Συνάντηση Καράογλου με Υπουργό ΥΠΕΚΑ

Με τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Ευάγγελο Λιβιεράτο, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη, συναντήθηκε σήμερα (Παρασκευή 24-08-2012) στο Διοικητήριο, ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου. Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος για την ανάπτυξη της Βόρειας Ελλάδας και τα οποία σχετίζονται με τις αρμοδιότητες του Υπουργείου Περιβάλλοντος,

Πανηγύρι του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννη Προδρόμου στο Φανό Παιονίας

Το Δημοτικό διαμέρισμα Φανού, ενόψει του πανηγυρικού εορτασμού σας προσκαλεί στο εορταστικό διήμερο. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
28 Αυγούστου 2012
19:οο μ.μ Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός. Λιτάνευση της ιεράς εικόνας του Αγίου Ιωάννη και  Αρτοκλασία.
29 Αυγούστου 2012 07:30 π.μ Όρθρος και Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία  20:30 μ.μ Χορευτικό Πολιτιστικού Συλλόγου Φανού & Έκθεση ασπρόμαυρων φωτογραφιών που απεικονίζουν στιγμές από την καθημερινότητα των Φανιωτών.

Μετά τη συνάντηση με Σαμαρά. Πρώτα πράξεις και μετά βλέπουμε, διεμήνυσε στην κυβέρνηση η Μέρκελ

«Περιμένουμε ότι η ελληνική κυβέρνηση θα υλοποιήσει όσα έχει υποσχεθεί. Στα λόγια το ακούσαμε και στο παρελθόν» δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ μετά τη συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά, ενώ επανέλαβε ως χρονικό ορόσημο της έκθεσης της τρόικας για μελλοντικές αποφάσεις. Χρειαζόμαστε ανάπτυξη, είπε ο Αντώνης Σαμαράς, διαβεβαιώνοντας ότι η Ελλάδα θα φέρει αποτελέσματα και θα εξαλείψει τα δύο ελλείμματα, το δημοσιονομικό και της αξιοπιστίας της χώρας.

Διάλεξη για τα 100 χρόνια ελεύθερης Παιονίας στον Ευρωπό

Την Πέμπτη 23-8-2012 πραγματοποιήθηκε στον Ευρωπό διάλεξη από τον συγγραφέα – εκπαιδευτικό κο Ίντο Χρήστο στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Παιονίας.

Παρέμβαση Λαπόρδα στην έκτακτη γενική συνέλευση της Π.Ε.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας

Παρέμβαση του Δημάρχου Παιονίας κου Αθανασίου Λαπόρδα στην έκτακτη γενική συνέλευση της Π.Ε.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 23-8-2012 .  Στην ομιλία του ο κος Δήμαρχος εκτός της τοποθέτησή του για τα κοινά προβλήματα όλων των Δήμων της Ελλάδας, ζήτησε να προσέξουν τους ορεινούς και ακριτικούς Δήμους που παρά την προσπάθεια που κάνουν για συρρίκνωση των δαπανών, όπως ο Δήμος Παιονίας που κατάφερε και μείωσε τις λειτουργικές δαπάνες του 2011 σε ποσοστό 25% σε σχέση με το 2010 παραταύτα δεν μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά.
Ακολουθεί η ομιλία του δημάρχου:

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς

Το Λύκειο των Ελληνίδων Κιλκίς σας ενημερώνει ότι οι εγγραφές στα τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών του Λυκείου των Ελληνίδων ξεκινάνε τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και θα πραγματοποιούνται καθημερινά, Δευτέρα – Παρασκευή, 6-8 μ.μ., στα νέα γραφεία του Λυκείου (Μητροπόλεως 5, πρώην Νομαρχιακό Μέγαρο Κιλκίς). Φέτος, όπως και κάθε χρονιά, θα λειτουργήσουν τμήματα για όλες τις ηλικίες (παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων).Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία του Λυκείου (υπεύθυνη γραμματείας: Μιχαηλίδου Μαρία), στο τηλ. 2341027684, καθημερινά 6-8 μ.μ. (από τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου). Επίσης, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Λυκείου των Ελληνίδων παράρτημα Κιλκίς, www.lekil.gr ή να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του Λυκείου μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο e-mail του Λυκείου info@lekil.gr.

Συλλογή και ψηφιοποίηση αρχειακού υλικού ενόψει της εκατονταετηρίδας του Κιλκίς

Με σκοπό τη διάσωση αλλά και ανάδειξη της ιστορικής μνήμης, έτσι όπως αυτή αποτυπώθηκε μέσα από τον... φωτογραφικό φακό και ιστορικά ντοκουμέντα των τελευταίων 100 χρόνων, ο Δήμος Κιλκίς και η "Οργανωτική Επιτροπή Κιλκίς 1913-2013" προχωρούν στη συλλογή και ψηφιοποίηση αρχειακού υλικού και καλούν τους απανταχού Κιλκισιώτες να ανατρέξουν στα φωτογραφικά τους άλμπουμ και στα προσωπικά και οικογενειακά τους αρχεία.

Ψήφισμα γενικής συνέλευσης Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας


Η Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, που συνήλθε σήμερα Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ενέκρινε με ευρυτάτη πλειοψηφία το παρακάτω ψήφισμα.
Ενόψει του Εκτάκτου Συνεδρίου της ΚΕΔΕ, που συνέρχεται την ερχόμενη Πέμπτη στην Αθήνα, λόγω της ασφυκτικής κατάστασης στην οποία ήδη έχουν περιέλθει οι Δήμοι της χώρας μετά τις διαδοχικές περικοπές χρηματοδότησης και της πρόσφατης απόφασης της Κυβέρνησης για νέα περικοπή, τα αιρετά στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Κεντρικής Μακεδονίας ζητούν:

4ο δελτίο γεωργικών προειδοποιήσεων ολοκληρωμένης φυτοπροστασίας στη βαμβακοκαλλιέργεια του ν. Κιλκίς


1. Στόχοι 1.1 Το παρόν Δελτίο Γεωργικών Προειδοποιήσεων απευθύνεται στους βαμβακοπαραγωγούς με στόχο την αποτελεσματική φυτοπροστασία στον πραγματικό καλλιεργητικό χρόνο.
1.2 Αφορά στο διάστημα της ανθοφορίας και της καρπόδεσης και στη δημιουργία της μέγιστης αυτοάμυνας της βαμβακοφυτείας για όλη την καλλιεργητική περίοδο.




38ο φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή στο Κιλκίς την 1η Σεπτέμβρη

Η Οργάνωση Κιλκίς της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδος, στα πλαίσια του 38ου φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή, σας καλεί να συμμετάσχετε στην κεντρική φεστιβαλική εκδήλωση του νομού που θα πραγματοποιηθεί την 1η Σεπτέμβρη και ώρα 8μμ στο Κιλκίς στην Πλατεία Ειρήνης. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:
· ομιλία από μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ
· έντεχνο και ποντιακό πρόγραμμα καθώς
· ροκ μουσική με τους “BLUE FLAMES”
Στον χώρο θα λειτουργούν ενημερωτικά περίπτερα, ψησταριά και έκθεση βιβλίου από την «Σύγχρονη Εποχή».
Οργάνωση KNE του ΚΙΛΚΙΣ

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΑ.ΣΟ.Κ.: «Όχι άλλα μέτρα»

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Για μια ακόμη φορά καλούνται τα συνήθη υποζύγια να πληρώσουν τις αστοχίες και τις ανεπάρκειες της κυβερνητικής πολιτικής ηγεσίας. Μέτρα – φωτιά περιμένουν τους συνταξιούχους και τους δημοσίους υπαλλήλους για να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των δανειστών και ιδιαίτερα της κυρίας Μέρκελ.

ΟΑΕΔ: Δήμοι και άνεργοι θα πληρώσουν την αυτεπιστασία

Ο τέως πρόεδρος της ΚΕΔΕ και νυν βουλευτής Α' Αθήνας Νικήτας Κακλαμάνης ρωτούσε να μάθει επιτακτικά από τον τότε υπουργό Εσωτερικών Χάρη Καστανίδη και τον υφυπουργό Πάρι Κουκουλόπουλο «ποιος θα πληρώσει το πρόγραμμα τηςαυτεπιστασίας: ο ΟΑΕΔ ή οι δήμοι» (i). Απάντηση δεν πήρε. Το ίδιο ρωτούσαν στις αρχές του χρόνου και άλλοι δήμαρχοι της χώρας, όταν άρχισαν να μειώνονται οι πόροι των δήμων, την αρμόδια αναπληρώτρια υπουργό Εσωτερικών Φώφη Γεννηματά (ii). Επίσης, απάντηση δεν πήραν. Μόνο ένα... θολό τοπίο στην αυτεπιστασία (iii).

Δείτε το "ιδανικό" μέγεθος του άνδρα - Γιατί οι γυναίκες έχουν και άλλους "φίλους"

Άλλοτε σαν φαντασίωση, άλλοτε πάλι επειδή απλά θέλουν να ικανοποιούνται πιο πολύ, όλο και περισσότερες γυναίκες επιλέγουν να “στολίσουν” την σεξουαλική τους ζωή, με ερωτικά βοηθήματα (δονητές), είτε έχουν είτε όχι, ερωτικό σύντροφο...

Αποκατάσταση των «κουρεμένων» κεφαλαίων των μικροομολογιούχων ζητά το ΚΚΕ

Τη στήριξη του ΚΚΕ στους μικροομολογιούχους «που στην πλειοψηφία τους είναι μικροκαταθέτες οι οποίοι επέλεξαν τα κρατικά ομόλογα ως μέσο αποταμίευσης», διατύπωσε η γενική γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, η οποία συναντήθηκε με τους εκπροσώπους του Συλλόγου Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων Ελληνικού Δημοσίου.

Το Facebook κάνει πάλι αλλαγές - Αυτή τη φορά σειρά έχουν τα μηνύματα

Αλλάζει και πάλι η εμφάνιση των προσωπικών μηνυμάτων (inbox) στο Facebook, αφού αλλάζει η διάταξή τους με σκοπό να γίνει πιο εύχρηστο και να γίνει ευκολότερη η συζήτηση, η ανταλλαγή φωτογραφιών, καθώς και η αναζήτηση παλαιότερων μηνυμάτων.

Σαμαράς: Τέλος σε προσλήψεις συγγενών από υπουργούς και βουλευτές

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις προσλήψεις συγγενών από βουλευτές και πολιτικά στελέχη, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αποφάσισε να παρέμβει προσωπικά και να δώσει εντολή να απαγορευτούν στο εξής ανάλογες αποφάσεις.
Συγκεκριμένα, εκτός από τον Βύρων Πολύδωρα που διόρισε την κόρη του σε κρατική θέση, όντας μία ημέρα πρόεδρος, και ο βουλευτής της ΝΔ Γιάνης Τραγάκης βόλεψε στη Βουλή την αδελφή του γαμπρού, την οποία διόρισε ως μετακλητή υπάλληλο.