Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Συναντήσεις πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΑΑΤ με εκπροσώπους κτηνοτρόφων

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων είχε σήμερα διαδοχικές συναντήσεις με το Σύνδεσμο Ελλήνων Κτηνοτρόφων και την Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων. Στις συσκέψεις οι εκπρόσωποι των κτηνοτρόφων έθεσαν στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Καθηγητή, κ. Αθανάσιο Τσαυτάρη και στον Αναπληρωτή Υπουργό, κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο τα προβλήματα του κλάδου.

Αλέξανδρος Κιλκίς: Οι εγγραφές συνεχίζονται

Ξεκίνησαν από τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές και οι προπονήσεις στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς και συνεχίζονται καθημερινά από τις 17.00 μέχρι τις 21.00 στα γήπεδα του Football Club Κιλκίς, στην είσοδο της πόλης.

Η χορωδία του Πολυπέτρου Παιονίας στο Στείρι Βοιωτίας

Την Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012, η χορωδία του πολιτιστικού συλλόγου Πολυπέτρου με μαέστρο τον Αντώνη Παπαδόπουλο, συμμετείχε στη 12η χορωδιακή συνάντηση του Χορωδιακού συλλόγου Στειρίου «Η Στείριδα» στην κοινότητα Στειρίου του δήμου Διστόμου – Αράχοβας – Αντίκυρας στη Βοιωτία. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης, οι χορωδίες «Αμβρυσσός» Διστόμου με μαέστρο τον Γιώργο Κοσμίδη, «Κυριακίου» Λειβαδιάς με μαέστρο τον Παρασκευά Σανιδά και ασφαλώς η διοργανώτρια χορωδία «Η Στείριδα» με μαέστρο τον Κωνσταντίνο Λέκκα.

Τα ονόματα των διακριθέντων μαθητών και μαθητριών δημοτικών σχολείων του ν. Κιλκίς, στο διαγωνισμό "Μαθηματικά και παιχνίδι"

Το παράρτημα Μαθηματικής Εταιρείας στο Κιλκίς συγχαίρει όλα τα παιδιά των Δημοτικών για την συμμετοχή τους στη Β' φάση 6ου Διαγωνισμού Μαθηματικά και Παιχνίδι καθώς και τα παιδιά που διακρίθηκαν σ' αυτήν.

Περιοριστικά μέτρα από την Αστυνομία στην Π.Α.Θ.Ε. λόγω έργων

Αποβλέποντες στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την εξυπηρέτηση του κοινού, κατά τη διάρκεια των εργασιών,
Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε
Α ρ θ ρ ο 1α. Κατά την εκτέλεση εργασιών ασφαλτόστρωσης, στα πλαίσια του έργου του θέματος, στον Αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. καθώς και σε τμήμα του οδικού κλάδου που συνδέει την Επαρχιακή οδό 1 Θεσ/νίκης-Καλοχωρίου με τον Αυτ/μο Π.Α.Θ.Ε., να εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Ανακοίνωση Περιφέρειας για τις προσωρινές καλλιέργειες

Ενόψει του νέου νόμου 4061/2012 η διαδικασία της προσωρινής καλλιέργειας κοινόχρηστων εκτάσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (που μέχρι το προηγούμενο καλλιεργητικό έτος στο Ν. Κιλκίς γινόταν μέσω των Δήμων) έχει αλλάξει.

Στο 2ο Kavalari Music Festival: Rock μουσικές πλημύρισαν το Καβαλάρι

 Για 2η συνεχόμενη χρονιά και με την συμμετοχή πολλών νέων του νομού Κιλκίς πραγματοποιήθηκε το «2ο Kavalari Music Festival» από την Παρασκευή 31 Αυγούστου έως και την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012 στο σπίτι των Προσκόπων, στο Κατασκηνωτικό Κέντρο Καβαλάρι Κιλκίς.

Ληστεία με λεία 10.000 ευρώ σε βενζινάδικο στην Ευκαρπία Κιλκίς

Σήμερα (05.09.2012) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Ευκαρπία Κιλκίς, όπως καταγγέλθηκε, δύο άγνωστοι δράστες φορώντας κουκούλες, εισήλθαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου και με την χρήση σωματικής βίας, αφού φίμωσαν, έδεσαν σε καρέκλες και κλείδωσαν σε δωμάτιο του πρατηρίου την ιδιοκτήτρια 69 ετών και την αδελφή της 73 ετών, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (15.400), καθώς και έναν χρυσό σταυρό και ένα χρυσό δαχτυλίδι και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση αφού έκοψαν το καλώδιο τηλεφώνου.
Διεξάγονται αστυνομικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς.

Sίγμα - Έπιπλα Εσωτερικού & Εξωτερικού Χώρου: Νέα εποχή Τιμών... Σεπτέμβριος 2012


12 Σεπτεμβρίου παρουσιάζεται το νέο iPhone!

Η Apple ανακοίνωσε κι επίσημα πλέον στέλνοντας προσκλήσεις στους επιλεγμένους εκπρόσωπους τύπου οτι στις 12 Σεπτεμβρίου θα κάνει παρουσίαση νέων προϊόντων. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και αρκετές μέρες και πλέον αυτό που θέλουμε να δούμε είναι αν το “5” που εμφανίζεται σαν σκιά του “12” πάνω στην πρόσκληση αναφέρεται στο πολυαναμενόμενο iPhone 5...

Συνελήφθησαν άλλα τέσσερα μέλη εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε κλοπές σε Ιερούς Ναούς και καταστήματα

Εκτός από τους τρεις αλλοδαπούς που είχαν συλληφθεί για «Συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση» και «Διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών», συνελήφθησαν την 01-09-2012 από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, άλλα τέσσερα μέλη της οργάνωσης, αλλοδαποί ηλικίας 22 έως 38 ετών, μεταξύ των οποίων και μία γυναίκα.

«Όχι στο ξερίζωμα των αμπελιών» λέει το ΚΚΕ

Για μια ακόμη φορά έρχονται στην επιφάνεια οι τεράστιες εγκληματικές ευθύνες των κυβερνήσεων των κομμάτων του ευρωμονόδρομου που συναποφάσισαν στην Ε.Ε. και εφαρμόζουν την πολιτική απαξίωσης-συρρίκνωσης του αγροτοκτηνοτροφικού τομέα.

Ντυνόντουσαν καλόγριες και έκλεβαν

Συνελήφθησαν χθες (04.09.2012) το μεσημέρι στα Γιαννιτσά Πέλλας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, δύο ημεδαπές 41 και 49 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για αντιποίηση, απάτη και κλοπή. Οι προαναφερόμενες ντυμένες ως μοναχές και προσποιούμενες καλόγριες της Ιεράς Μονής του Αγίου Ραφαήλ Μυτιλήνης, προσέγγισαν γυναίκες στα σπίτια τους για να τις δώσουν χρυσαφικά για τη δήθεν ενίσχυση της Ιεράς Μονής.

Στην Ευρώπη τον έψαχναν, στους Ευζώνους Κιλκίς τον τσάκωσαν

Συνελήφθη χθες (04.09.2012) το πρωί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευζώνων Κιλκίς, ένας αλλοδαπός υπήκοος FYROM 35 ετών σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.
Συγκεκριμένα, στους Ευζώνους Κιλκίς, κατά τη διάρκεια διαβατηριακού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του ανωτέρω εκκρεμούσε από τις Αρχές Τσεχίας ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, σύμφωνα με το οποίο κατηγορείται για παράνομη οπλοφορία.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης.

Ερώτηση βουλευτή Δημοκρατικής Αριστεράς Ν. Τσούκαλη για τη διαφυγή εκατοντάδων εκατομμυρίων από ελέγχους σκαφών αναψυχής

Από τη φοροδιαφυγή σκαφών αναψυχής θα μπορούσαν να εισρεύσουν στα ταμεία του κράτους εκατοντάδες εκατομμύρια και για το λόγο αυτό η επιβράδυνση των ελέγχων ή και η διακοπή τους από τον ΣΔΟΕ, προκαλεί προβληματισμό. Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αριστεράς, βουλευτής Αχαΐας Νίκος Τσούκαλης, φέρνοντας το θέμα στη Βουλή, σε ερώτηση που απευθύνει στον υπουργό Οικονομικών θέτει μια σειρά από στοιχεία που προκαλούν σοβαρά προβλήματα στην προσπάθεια του κράτους να συγκεντρώσει φόρους.

Αποκαλύψεις για το σχέδιο της παπαδιάς και του εραστή της, που οδηγούνται στον εισαγγελέα!

Mια ολέθρια σχέση στοίχησε τη ζωή στον 52χρονο ιερέα - πατέρα τριών παιδιών - από τη Φωκίδα. Στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου σε λιγότερο από 24 ώρες από την άγρια δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο, οι αστυνομικοί έφτασαν στην εξιχνίασή της εκμεταλλευόμενοι και προσέχοντας τα λάθη της παπαδιάς.

Στις 4 Νοεμβρίου 2012 ο Ημιμαραθώνιος Πάικου

 Στις 4 Νοεμβρίου 2012 θα διεξαχθεί ο δεύτερος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΠΑΪΚΟΥ στο Πάικο του Νομού Κιλκίς :
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ 10.30 πμ.
ΛΗΞΗ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΩΝ 14.30μ.μ.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ :12:30μμ
Τα χρονικά όρια τερματισμού και κλεισίματος κεντρικού σταθμού, ενδέχεται να αυξηθούν αν οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν και η κατάσταση των μονοπατιών το απαιτούν.

Η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών (ΠΕΝΑ) «γράφει» την ιστορία της καινοτομίας

Του Δημήτρη Μιχαηλίδη
Αν καινοτομία είναι η χωροχρονική επιχειρηματική επικερδής διαφοροποίηση μιας δραστηριότητας, η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών-ΠΕΝΑ καταγράφει συνεχείς καινοτομίες στη δράση της, κατ’ αρχήν με την καινοτόμο απόφαση των πρώτων ιστορικών μελών της να ιδρύσουν Ένωση Νέων Αγροτών, χωρίς να διασπούν την αγροτική συνδικαλιστική δομή, απλά εστιαζόμενοι στο μέλλον και στα ειδικά θέματα των Νέων Αγροτών.

Ποιοι θα είναι οι μισθοί των στρατιωτικών μετά από τις νέες περικοπές που έρχονται.

Οι στρατιωτικοί έχουν αρχίσει να υπολογίζουν με “χαρτί και μολύβι” να υπολογίζουν τι θα απομείνει στην τσέπη τους και το αποτέλεσμα που βγάζουν είναι τραγικό: Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει σε άρθρο της στην ιστοσελίδα της η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου οι μισθοί των στρατιωτικών θα κινούνταιαπό 700 έως 1200 ευρώ! Συνεπώς ένας στρατιωτικός 40 ετών με οικογένεια υπολογίζεται ότι θα παίρνει 950 ευρώ!