Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Πιέσεις για Κύπρο, ενστάσεις για τραπεζική εποπτεία

Θετικό διαφαίνεται το κλίμα για την Ελλάδα σε Γιούρογκρουπ και Έκοφιν, ενώ εντείνονται οι πιέσεις προς την Κύπρο.

H αλήθεια για τον καρκίνο και το σωματικό βάρος

Γράφει η Ασημένια Καναρίδου*
Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος 
Για πρώτη φορά στην ιστορία, ο κόσμος αντιμετωπίζει την επιδημία των υπέρβαρων και παχύσαρκων ατόμων. Στο Ηνωμένο Βασίλειο περισσότεροι από τους μισούς ενήλικες είναι υπέρβαροι και ένας στους πέντε είναι παχύσαρκοι.
Στην πραγματικότητα, ο αριθμός των παχύσαρκων έχει διπλασιαστεί και ίσως και λίγο παραπάνω την τελευταία εικοσαετία.

Έπιασαν δύο άτομα για ναρκωτικά στη Χαλκιδική

Συνελήφθησαν χθες (15.09.2012) το βράδυ, από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής, δύο ημεδαποί 49 και 55 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση για τα αδικήματα της κατοχής, προμήθειας και καλλιέργειας ναρκωτικών ουσιών.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στις Σέρρες

Χθες (15.09.2012) το απόγευμα, στο 2ο χλμ. Επαρχιακής Οδού Νέας Τυρολόη - Αναγέννησης Σερρών, η δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 47χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Σερρών.

Μηχανοκίνητος αθλητισμός buggy/atv στην Αργυρούπολη Κιλκίς σήμερα Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Μετά την επιτυχία της πρώτης περσινής διοργάνωσης, διεξάγεται και φέτος την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:00 το πρωί, η πρωτότυπη εκδήλωση επίδειξης μηχανοκίνητου αθλητισμού (buggy racing) στο πεδίο βολής Αργυρούπολης. Ο αγώνας θα διεξαχθεί παρουσία επίσημου αλυτάρχη, στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα μήκους 1400 μέτρων, η οποία διαθέτει απόλυτα ασφαλή χώρο για τους θεατές με πανοραμική θέα.
Με περισσότερες συμμετοχές, από καταξιωμένους οδηγούς πανελλήνιας εμβέλειας και καλύτερη οργάνωση, μετά την πρώτη περσινή εμπειρία, μπορείτε να παρακολουθήσετε οικογενειακώς τα μονοθέσια οχήματα να κινούνται με δεξιοτεχνία στις χωμάτινες στροφές, πίνοντας έναν καφέ ή απολαμβάνοντας ένα σάντουιτς.