Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Εθελοντική αιμοδοσία του Πολιτιστικού Συλλόγου Φύσκας Κιλκίς


Μεγάλη συμμετοχή στα συλλαλητήρια κατά των υπό ανακοίνωση μέτρων

Ογκώδη συλλαλητήρια πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη σε ολόκληρη τη χώρα κατά του πακέτου μέτρων ύψους 11,9 δισ. ευρώ. Στην Αθήνα οι πορείες ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, πρωτοβάθμιων σωματείων, ΠΑΜΕ και εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς είχαν σαν τελικό προορισμό το Σύνταγμα.

Πάει για sold out η Τούμπα

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ ετοιμάζονται να γεμίσουν για πρώτη φορά φέτος την Τούμπα καθώς η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Άρη βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα.

Το Κιλκίς αλλιώς...



Το Κιλκίς, μια τυπική περιφερειακή πόλη της Ελλάδας βρήκε τον τρόπο να προκαλεί το ενδιαφέρον τον φιλότεχνων μια φορά το χρόνο και να προσελκύει επισκέπτες από όλη την Ελλάδα, ακόμη και από το εξωτερικό. Το κάνει διοργανώνοντας κάθε Σεπτέμβριο αυτό το εκπληκτικό Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας που φέτος γιορτάζει 14 χρόνια ζωής, ένας θεσμός που έχει συστήσει το Κιλκίς ακόμη και σ΄ αυτούς που το αντιμετώπιζαν απαξιωτικά.

Προληπτική ανάκληση του φυσικού χυμού «Amita Motion»

Σε συνέχεια Δελτίου Τύπου στις 6 Σεπτεμβρίου 2012, σχετικά με την ανάκληση προϊόντων με την εμπορική επωνυμία «100% Φυσικός Χυμός Amita Motion», νεότερης ενημέρωσης από την παρασκευάστρια επιχείρηση «Coca Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιάλωσης Α.Ε.» και σχετικών ελέγχων, διαπιστώθηκε η διακίνηση δύο επιπλέον παρτίδων με την ίδια απόκλιση στα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις παρτίδες με ημερομηνίες λήξης 19/1/2013 και 20/1/2013 σε χάρτινη συσκευασία του ενός λίτρου (1L), όπως φαίνεται κάτωθι :
Ο ΕΦΕΤ συνεχίζει να διενεργεί σχετικούς ελέγχους και καλεί τους καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν, για προληπτικούς λόγους να μην το καταναλώσουν.

Γερμανικός Τύπος: «Η Ελλάδα σε γενική απεργία»

Οι απεργιακές κινητοποιήσεις κατά των νέων μέτρων λιτότητας στην Ελλάδα συμπληρώνουν τα δημοσιεύματα του γερμανόφωνου τύπου για τις εξελίξεις στο δημοσιονομικό πεδίο της χώρας.

19,47% το μέσο ποσοστό απεργίας της Γ.Σ.Ε.Ε.

Από την καθιερωμένη στατιστική έρευνα των Βιομηχανιών μελών του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (Σ.Β.Β.Ε.), κατά την 24ωρη απεργία που προκήρυξε η Γ.Σ.Ε.Ε. την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012 προέκυψαν τα ακόλουθα:
Σύνολο απασχολούμενων δείγματος : 9984
Σύνολο απεργών δείγματος : 1944
Μέσο ποσοστό απεργίας : 19,47%

ΠΟΕ-ΟΤΑ: «Δήμος Αχαρνών – Αρχή λουκέτων»

"Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αχαρνών τέθηκαν πριν λίγες ημέρες σε αναστολή λειτουργίας οι Υπηρεσίες του Δήμου οι οποίες και λειτουργούσαν με προσωπικό ασφαλείας. Tο σύνολο των εργαζομένων του Δήμου συνεχίζουν να παραμένουν απλήρωτοι χωρίς να υπάρχει καν δέσμευση από τους αρμόδιους για την επίλυση του μείζονος αυτού προβλήματος.

Έγκριση νέου διακρατικού προγράμματος για την Επιμορφωτική Κιλκίς

Μια ακόμη έγκριση από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) για συμμετοχή της ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗΣ ΚΙΛΚΙΣ στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ – «GRUNDTVIG Εκπαιδευτικές Συμπράξεις», ανακοινώθηκε στα τελευταία αποτελέσματα του 2012.

Τι σχέση έχει ο καρκίνος του μαστού με τις ωοθήκες;


Και όμως έχει. Ο καρκίνος του μαστού, εμφανίζει πολλές γενετικές ομοιότητες με τους όγκους του καρκίνου των ωοθηκών, κάτι που έχει κάνει τους επιστήμονες να στοχεύουν πλέον σε θεραπεία ανάλογα με το γενετικό αποτύπωμα των όγκων και όχι ανάλογα με το σημείο εμφάνισης.

Στους λογαριασμούς τα χρήματα για την επιστροφή στο αγροτικό πετρέλαιο

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων ανακοινώνει ότι μετά τη δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως της Απόφασης για τον προσδιορισμό των συντελεστών επιστροφής του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης Πετρελαίου που αφορά τους αγρότες για το 2012 (αφορά στην καλλιεργητική περίοδο 2011), ξεκίνησε η διαδικασία πίστωσης των λογαριασμών των δικαιούχων από την αρμόδια τράπεζα Πειραιώς – ΑΤΕ χθες το απόγευμα, Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012, όπως είχε ανακοινωθεί.

Εκδηλώσεις της ΙΣΤ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων στο Κιλκίς, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Η ΙΣΤ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων συμμετέχει και φέτος στην πανελλαδικής εμβέλειας επικοινωνιακή δράση της Γενικής Γραμματείας Πολιτισμού του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αθλητισμού και Τουρισμού «Περιβάλλον και Πολιτισμός 2012», κύριος στόχος της οποίας είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών στην προστασία του πολιτιστικού και φυσικού πλούτου της χώρας. Στο πλαίσιο του κεντρικού θεματικού άξονα της δράσης που φέτος αφορά στις μεταμορφώσεις της φωτιάς, διαχρονικού συμβόλου δημιουργικής δύναμης, ενέργειας, φωτός και αισιοδοξίας και φέρει τον τίτλο: «Παντέχνου πυρός σέλας – Λαμπερές ιστορίες φωτιάς», η Υπηρεσία μας οργανώνει, για το χρονικό διάστημα 11-14 Οκτωβρίου 2012, σε αρχαιολογικούς χώρους των νομών Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και Κιλκίς τις ακόλουθες εκδηλώσεις:

"Έχουν αποτελεσματικότητα οι κινητοποιήσεις, έτσι όπως γίνονται;"

Γράφει ο Λάζαρος Λαζαρίδης
Γραμματέας ΣΥΝ / ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κιλκίς

Άλλη μια φορά η συνδικαλιστική γραφειοκρατία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ κάτω απ' την λαϊκή πίεση αλλά και με τρόπο ώστε να ανοίξει λίγο η βαλβίδα εκτόνωσης της πίεσης που ασκείτε στους εργαζομένους, κήρυξαν για σήμερα μια 24ωρη απεργία. Θα κηρύξουν άλλη μια 24ωρη μπορεί και 48ωρη, την μέρα που θα ψηφίζονται τα μέτρα σφαγιασμού και των τελευταίων εργατικών δικαιωμάτων, μέτρα που γυρίζουν το βιοτικό μας επίπεδο δεκαετίες πίσω και μας εξαθλιώνουν.
Έχουν καμιά αποτελεσματικότητα αυτές οι κινητοποιήσεις;

Για την Ελένη

Της Μέμας Τεμεκενίδου
Πώς να βοηθήσετε μια κακοποιημένη Γυναίκα να σταθεί στα πόδια της ή γιατί ο δρόμος για την κόλαση είναι στρωμένος με καλές προθέσεις.
Κάποιο βράδυ του Νοέμβρη του 2005, που η θερμοκρασία ήταν -3 C, ενημερώθηκα ότι μια γειτόνισσα που από χρόνια γνώριζε το χωριό ότι περνούσε δύσκολα στο σπίτι της (οικονομική μετανάστης και κακοποιημένη από τον αλκοολικό και πρωτόγονο σύντροφο της), μετά από μια ακόμη φασαρία και την εμπλοκή του μεγάλου γιου (εφήβου), που φοβήθηκε ότι ο πατέρας του θα την σκότωνε και του κατέβασε τα μούτρα, για να αποτρέψει τα χειρότερα, πήρε τον γιό της και έφυγε από το σπίτι της.

Δήλωση Παπαρήγα στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ

"Για να υπάρχουν αποτελέσματα στους αγώνες χρειάζεται ένα καινούριο ξεκίνημα στη συσπείρωση δυνάμεων, στα ριζοσπαστικά αιτήματα, στις ανεβασμένες μορφές πάλης. Ο λαός πρέπει να πιστέψει ότι μια Ελλάδα αποδεσμευμένη από την ΕΕ, μια Ελλάδα όπου ο λαός κάνει κουμάντο μπορεί να εξασφαλίσει την κοινωνική ευημερία και να αποτρέψει τα χειρότερα. Αν δεν το πιστέψει αυτό ο λαός τότε το πάνω χέρι θα το έχουν τα κόμματα εξουσίας, οι πλουτοκράτες και οι διάφοροι διαχειριστές που τον κοροϊδεύουν ασύστολα."

Σε συμμετοχή στις σημερινές κινητοποιήσεις προσκαλούν οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες"

Η Γραμματεία Παραγωγικών Επαγγελματικών Φορέων και η Γραμματεία Εργασιακών και Κοινωνικών Θεμάτων και Αυτοδιοικητικών Υποθέσεων των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ καλούν τα μέλη, τους φίλους του κινήματος μας, αλλά και όλους τους Έλληνες πολίτες, εργαζόμενους, συνταξιούχους, άνεργους, επαγγελματίες, που πλήττονται τα τελευταία δυόμιση χρόνια από τις πολιτικές του ΔΝΤ και των Μνημονίων, πολιτικές που φέρνουν σαν αποτέλεσμα την ύφεση, την ανεργία, την αποδόμηση κάθε συνεκτικού ιστού της οικονομίας, της κοινωνίας, και της οικογένειας, την φτωχοποίηση και την εξαφάνιση κάθε κοινωνικής μέριμνας, τα λουκέτα στις επιχειρήσεις, το κλείσιμο των καταστημάτων, τη νέα μετανάστευση, να συμμετέχουν ενεργά στις κινητοποιήσεις που έχουν εξαγγείλει οι φορείς των κοινωνικών εταίρων ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ, Εμπορικοί και Επαγγελματικοί Σύλλογοι.

"Χρυσή Αυγή": "Ταφόπλακα του αμαρτωλού πολιτικού συστήματος τα νέα μέτρα"

"Οριστική διάλυση του κοινωνικού ιστού και της εθνικής μας οικονομίας αποφάσισε η συγκυβέρνηση, πειθαρχώντας απόλυτα στις διαταγές των τοκογλύφων. Τα νέα αιματηρά μέτρα θα είναι ταυτόχρονα και η ταφόπλακα του αμαρτωλού πολιτικού συστήματος, που έχει αναλάβει εργολαβικά το ξεπούλημα της χώρας."

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012, στις 13:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

«Όχι άλλη επιμήκυνση στο παρόν φορολογικό σύστημα ζητά η ΕΣΕΕ και απαντά στις διαρροές του ΥΠΟΙΚ με ανοιχτή επιστολή».

"Κύριε Υπουργέ,
Η φοροδιαφυγή έχει αναδειχθεί σε έναν «γόρδιο δεσμό» που καθορίζει τους όρους εξόδου της χώρας από τη βαθιά κρίση στην οποία έχει περιέλθει. Όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι η βελτίωση των φορολογικών εσόδων είναι μια κρίσιμη παράμετρος για οποιοδήποτε οικονομικό σχέδιο και εμείς ως εκπρόσωποι του ελληνικού εμπορίου έχουμε επανειλημμένα αναφερθεί στην ανάγκη να παταχθεί η φοροδιαφυγή και να υπάρξει ένα νέο, διαυγές, ευρύ, σταθερό, λειτουργικό, αναπτυξιακό, ισόρροπο, ισόνομο, δίκαιο, αυστηρό και επιτέλους έντιμο φορολογικό σύστημα.

Επίσκεψη Λαπόρδα στον Υπουργό Εσωτερικών

Ο Δήμαρχος Παιονίας κ.Αθανάσιος Λαπόρδας συνοδευόμενος από τον βουλευτή του ν.Κιλκίς κ.Γεώργιο Γεωργαντά , επισκέφτηκε τον Υπουργό Εσωτερικών κ.Ευριπίδη Στυλιανίδη. Συζητήθηκαν πολλά θέματα, μεταξύ αυτών να είναι ο Δήμος Παιονίας ένας εκ των 15 Δήμων που θα λειτουργήσει πιλοτικά το πρόγραμμα για την διοικητική μεταρύθμιση στη τοπική Αυτοδιοίκηση.

Έκλεψαν φορτηγό με το φορτίο του

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών 30 και 18 ετών, για κλοπή. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι προαναφερόμενοι βραδινές ώρες της 17/18.09.2012 αφαίρεσαν από επιχείρηση δομικών υλικών 61χρονου ημεδαπού ένα Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, το οποίο ήταν φορτωμένο με οικοδομικά υλικά και μικροεργαλεία. Το παραπάνω όχημα, το οποίο βρέθηκε σε αγροτική περιοχή Σβορώνου Πιερίας χωρίς το φορτίο, αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Σε αστυνομική έρευνα του αύλιου χώρου των σπιτιών των προαναφερόμενων βρέθηκε τμήμα των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον παθόντα. Η σχετική δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

Πέταξε το χασίσι αλλά το βρήκαν

Συνελήφθη χθες το απόγευμα, στο Σβορώνο Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης Πιερίας, ένας ημεδαπός 24 ετών, διότι πριν από αστυνομικό έλεγχο πέταξε στο έδαφος με σκοπό να τις αποκρύψει, δύο συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους (49) γραμμαρίων. Η προαναφερόμενη ποσότητα κάνναβης κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπον αρμόδιους κ. Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.

Έκλεψαν σωλήνες από γεώτρηση

Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι, στη Συμβολή Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Ζίχνης Σερρών, δύο ημεδαποί 42 και 50 ετών, διότι εκμεταλλευόμενοι την απουσία 44χρονου ημεδαπού αφαίρεσαν από μη περιφραγμένο χωράφι (3) σιδερένιες σωλήνες γεωτρήσεων, μήκους 6 μέτρων η κάθε μία και (1) σιδερένια καρότσα από τρακτέρ και τράπηκαν σε φυγή με Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, το οποίο εντοπίστηκε από προστρέξαντες αστυνομικούς. Σε αστυνομική έρευνα του οχήματος βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα συνολικής αξίας (1500) Ευρώ περίπου και αποδόθηκαν στον παθόντα. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ζίχνης Σερρών.

Τον συνέλαβαν στον Παντελεήμονα Κιλκίς για παράνομο αλκοόλ

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, στον Παντελεήμονα Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Κιλκίς, ένας ημεδαπός 49 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του Ι.Χ. Επιβατικού αυτοκινήτου όπου οδηγούσε ο προαναφερόμενος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (24) φιάλες αλκοολούχων ποτών, για τις οποίες δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι δασμοί και φόροι. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Σάντας Κιλκίς.

Τον συνέλαβαν για κλοπή δύο μοτοποδηλάτων

Συνελήφθη χθες (25.09.2012) το μεσημέρι, στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, ένας ημεδαπός 18 ετών, διότι τις βραδινές ώρες της 24/25-09-2012, αφαίρεσε δίκυκλο μοτοποδήλατο 37χρονου ημεδαπού. Σε αστυνομικό έλεγχο ο 18χρονος παρέδωσε στους αστυνομικούς το προαναφερόμενο μοτοποδήλατο καθώς και ένα ακόμα δίκυκλο μοτοποδήλατο το οποίο όπως προέκυψε είχε αφαιρέσει από 48χρονο ημεδαπό. Τα προαναφερόμενα δίκυκλα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών.

Καλλιεργούσε χασίσι σε κοινόχρηστη έκταση

Συνελήφθη κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών χθες το μεσημέρι, στον Προφήτη Ηλία Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας, ένας ημεδαπός 35 ετών, διότι σε αστυνομική έρευνα του σπιτιού του βρέθηκε μία νάιλον συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους (3,5) γραμμαρίων. Στη συνέχεια, ο προαναφερόμενος οδήγησε τους αστυνομικούς σε αγροτική περιοχή, όπου από κοινόχρηστη ακαλλιέργητη έκταση εκρίζωσε και τους παράδωσε (5) δενδρύλλια κάνναβης ύψους από (60) έως (120) εκατοστών. Η ποσότητα ναρκωτικής ουσίας και τα δενδρύλλια κάνναβης κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας Πέλλας.

Έκλεψαν από 77χρονη τσάντα με 1500 ευρώ

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας χθες το μεσημέρι, στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, δύο ημεδαποί 37 και 30 ετών, ενώ αναζητείται ένας ακόμα συνεργός τους, διότι την προηγούμενη ημέρα (24.09.2012) το μεσημέρι, στη Βέροια Ημαθίας, αφαίρεσαν από 77χρονη ημεδαπή την τσάντα της, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 1500 Ευρώ και διάφορα προσωπικά της αντικείμενα και έγγραφα. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή με Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο και εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη. Στην κατοχή των δύο συλληφθέντων βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 750 Ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην παθούσα. Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας Ημαθίας.

Λες να πάω στην πορεία σήμερα;

Της Βούλας Ιωαννίδου
Με το συμπάθειο κιόλας για την λέξη που επαναλαμβάνεται συνέχεια μέσα στο τραγούδι, όμως ..... την λες βρε παιδί μου και γεμίζει το στόμα σου προφέροντάς την, όταν βλέπεις τα καμώματά μας....
Μα είναι δυνατόν!!! Τάχα τόση γκρίνια, τόση μουρμούρα, τόση οργή, τόσος θυμός και στο δια ταύτα ΤΟΣΗ ΑΝΟΧΗ!!!!! ΄ΕΛΕΟΣ με την απάθειά μας!! Τι άλλο περιμένουμε να μας κάνουν για να θυμώσουμε στ΄αλήθεια; Εδώ κολλάει το τζάμπα μάγκες!!!

Δήλωση Αγαθοπούλου για το κλείσιμο της εκτυπωτικής μονάδας ΦΙΛΙΠΠΟΣ στο Σταυροχώρι Κιλκίς

"Η εκτυπωτική μονάδα ¨Φίλιππος , που είχε έδρα της την ΒΙ.ΠΕ Κιλκίς, έκλεισε οριστικά. Ακόμα μία μονάδα προστίθεται στη λίστα των εργοστασίων που έκλεισαν στην περιοχή μας.  Δεκάδες συμπολίτες μας προστίθενται στις στρατιές των ανέργων, χωρίς καμιά ελπίδα για εύρεση εργασίας στο κοντινό μέλλον. Αντί να δίνουμε, σαν Κράτος, ερείσματα ανάπτυξης στην παραγωγική μηχανή αυτής της χώρας, κλείνουμε και τις τελευταίες πόρτες στην εγχώρια οικονομική της ανασυγκρότηση. Αυτά είναι τα αποτελέσματα των μνημονιακών πολιτικών που ασκούνται τα τελευταία χρόνια και δυστυχώς θα έρθουν και χειρότερα όσο η τρικομματική κυβέρνηση συνεχίζει να εφαρμόζει κατά γράμμα τις επιβολές της Τρόικα.

Συνάντηση Αγαθοπούλου με γεωργοκτηνοτρόφους του ν. Κιλκίς

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012 συνάντηση με γεωργοκτηνοτρόφους του ν. Κιλκίς για να ενημερωθεί για τα προβλήματά τους και αναπτύξει τις θέσεις τους στον ΣΥΡΙΖΑ.
Για το σκοπό αυτό θα βρίσκεται:
- Στην Τέρπυλλο στις 11,00 π.μ. (Στο Καφέ Τσέλιος)
- Στο Χέρσο στις 19,00 μ.μ. (Στο Δημοτικό Αναψυκτήριο)
Οι συναντήσεις θα είναι ανοικτές και παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να παρευρεθούν.

Παγκόσμια Ημέρα κατά της κακοποίησης των παιδιών των διαζυγίων από τα δικαστήρια

Μεγάλη συγκίνηση προκάλεσαν οι εκατοντάδες απόπειρες και αυτοκτονίες διαζευγμένων μπαμπάδων, στη χώρα μας. Το ίδιο και παιδιά αποξενωμένα από γονέα με το Σύνδρομο PAS-Parental Alienation Syndrome.

Νεκρώνει σήμερα και ο χώρος της Υγείας!

Στους δρόμους κατεβαίνουν σήμερα και οι εργαζόμενοι στον τομέα της Υγείας καθώς κλειστά θα παραμείνουν τα Φαρμακεία, τα Νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας και το ΕΚΑΒ οπότε και θα εξυπηρετούνται μόνο τα έκτακτα περιστατικά. Όμως και οι γιατροί του ΙΚΑ και εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα της Υγείας συμμετέχουν σήμερα στις κινητοποιήσεις.

Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) ·Κόβονται οι πρώτες 4.500 «συντάξεις – μαϊμού»! –Στον Εισαγγελέα οι μη απογραφέντες·Μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να κλείσει το πακέτο μέτρων των 11,5 δις ευρώ – Ανοιχτό το ενδεχόμενο επιμήκυνσης από τη διευθύντρια του ΔΝΤ·«Νεκρώνει» σήμερα η Ελλάδα! - Με την 24ωρη απεργία ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ κ. α. –Αναλυτικά όλο το απεργιακό δελτίο
ΑΥΓΗ ·Απεργούμε για να σωθούμε – Κοινωνική οργή για τα βάρβαρα μέτρα που αποφασίζουν κυβέρνηση και τρόικα παρ ότι αναγνωρίζουν ότι δεν βγαίνουν και δεν θα είναι τα τελευταία·ΚΠΕ ΣΥΝ: - Στηρίζουμε τους αγώνες για να μην περάσει το νέο πακέτο·Μαδρίτη – «Πάρτε δρόμο όλοι»… (σύνθημα διαδηλωτών)

Ανάρπαστες οι κούκλες... αλλά και τα λουλούδια!

Δεν πρόλαβαν να τοποθετηθούν σε κεντρικά σημεία στην πόλη του Κιλκίς προκειμένου να υποδεχτούν το φετινό Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας, και οι «κούκλες» που δημιούργησε η Καλλιτεχνική Ομάδα του Δήμου Κιλκίς με επικεφαλής τον Χάρη Ισχνόπουλο έγιναν ανάρπαστες! Όχι όμως μόνο για το εικαστικό ενδιαφέρον τους, αλλά και για τον στολισμό τους!