Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Τα "Omorfa Taxidia" στο εντυπωσιακό "μπακάλικο" Eliseevskiy στη Μόσχα!


Αν επισκεφτείτε ποτέ τη Μόσχα, είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιαστείτε από την πολυτέλεια και την ποικιλία των αρχιτεκτονικών στοιχείων της πόλης. Ένα από αυτά είναι και το διάσημο μπακάλικο "Eliseevsky", το οποίο άνοιξε το 1901, ωστόσο ξεκίνησε να χτιζεται ως παλάτι τον 18ο αιώνα. 

Αποφάσεις Ειρηνοδικείων, για υπερχρεωμένα νοικοκυριά

Ανακοινώνουμε αποφάσεις του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης, για υπερχρεωμένα νοικοκυριά:
Από 202.107,50 ευρώ, που όφειλε 63χρονη καταναλώτρια, από καταναλωτικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες, με 1.850 ευρώ μηνιαίο εισόδημα, θα καταβληθούν μόνο οι 36.000 ευρώ, σε 4 χρόνια.

Ομιλία Στάθη Μακρίδη για την 99η επέτειο της Μάχης του Κιλκίς (21 Ιουνίου 1913)


Ποντιακή βραδιά από την Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος


Υπουργική Απόφαση για την Παραλαβή και την Καταβολή της Αναλογούσας Δημόσιας Οικονομικής Ενίσχυσης Επενδυτικών Σχεδίων Βελτίωσης

Υπεγράφη σήμερα από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Καθηγητή Αθανάσιο Τσαυτάρη, η απόφαση για την Παραλαβή και την Καταβολή της Αναλογούσας Δημόσιας Οικονομικής Ενίσχυσης Επενδυτικών Σχεδίων Βελτίωσης. Με την απόφαση αυτή απλουστεύονται οι διαδικασίες, ώστε να διευκολύνεται η πληρωμή των δικαιούχων που έχουν λάβει έγκριση για Σχέδια Βελτίωσης των γεωργικών τους εκμεταλλεύσεων.

Ποιος είναι ο «φρουτάκιας» Γιώργος Τεκτερίδης που ήθελε να κάψει το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων

Όταν ένας άγνωστος άνδρας εισέβαλε σήμερα το πρωί στο γραφείο της διευθύντριας στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και αφού έριξε βενζίνη στο πάτωμα απείλησε να βάλει φωτιά, όλοι μιλούσαν για ένα ηλικιωμένο άνδρα που σε κατάσταση απόγνωσης ζητούσε να του επιστραφούν πίσω χρήματα τα οποία όπως υποστήριζε του είχαν παρακρατηθεί παράνομα.

Ερώτηση Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τις Φορολογικές Ενημερότητες των Φαρμακοποιών

"Είναι γνωστό ότι προκειμένου οι φαρμακοποιοί να εισπράξουν τα ποσά που τους οφείλονται από τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και τα εναπομείναντα ασφαλιστικά ταμεία για την εκτέλεση των συνταγών των ασφαλισμένων, καλούνται να προσκομίσουν κάθε μήνα φορολογική ενημερότητα από την αρμόδια Δ.Ο.Υ. Είναι επίσης γνωστό ότι με την παρότρυνση και της Πολιτείας, οι πολίτες έχουν προβεί σε ρυθμίσεις των χρεών τους προς το Δημόσιο (αλλά και τρίτους).

Λένε, ότι...

Η Βουλή των Ελλήνων είναι το καλύτερο μέρος να κάνει κάποιος πρόταση γάμου. Δεν υπάρχει περίπτωση να του πουν ΟΧΙ!

Η φωτογραφία είναι άσχετη με το ανέκδοτο! Δεν είχαμε κάποια σχετική!

Την "είπε" ο Ψωμιάδης στο Σαμαρά


Επιστολή στον Πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά έστειλε ο Π. Ψωμιάδης σχετικά με τις δυσχέρειες στη λειτουργία των υπηρεσιών και των απαραίτητων ελέγχων, λόγω των ελλείψεων σε προσωπικό και του μέτρου της διαθεσιμότητας.

Πιάστηκε τσαντάκιας

Στις 22.11.2012 το μεσημέρι συνελήφθη στη Βέροια, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, 31χρονος ημεδαπός, για αρπαγή τσάντας από 75χρονη ημεδαπή. Επίσης σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πλημμελειοδικείου Βέροιας. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας.

Το δέντρο στον κήπο του δεν ήταν χριστουγεννιάτικο

Αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, πέτυχαν σήμερα (22.11.2012) το μεσημέρι, τη σύλληψη ενός ημεδαπού 57 ετών, για κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, στην Βέροια, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών ότι ο προαναφερόμενος κατέχει ποσότητες ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και σε αστυνομική έρευνα της οικίας του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

Νέες ρυθμίσεις για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά: Πληρωμή τόκων μόνο για 4 χρόνια με χαμηλό επιτόκιο - Δόση στα μέτρα του δανειολήπτη!

- Οι ρυθμίσεις θα ισχύσουν από τον Ιανουάριο του 2013
- Ανατρέπεται ο εξωδικαστικός συμβιβασμός
- Δυνατότητα μηδενικής καταβολής δόσης για ανέργους με μηδενικά εισοδήματα
- Διαβάστε τι προανήγγειλε ο γ.γ. Καταναλωτή

Μπορεί ο νόμος για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά να είναι ένας από τους πιο ολοκληρωμένους και σύγχρονους στην ΕΕ και ίσως παγκοσμίως, αλλά στην εφαρμογή του ανέκυψαν σημαντικά ζητήματα όπως η μακροχρόνια εκκρεμοδικία.

Σαμαράς: "Δεν πρόκειται να αφήσω να πάνε χαμένες οι θυσίες του Ελληνικού λαού"

O Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, προσερχόμενος στο κτίριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, για τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Χέρμαν βαν Ρομπάι, απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου:
Δημοσιογράφος: Έχετε άγχος για το αν θα πάρουμε τη δόση, κύριε Πρόεδρε;
Αντώνης Σαμαράς: Όχι, άγχος δεν έχω, αλλά κάθε μέρα που περνάει χωρίς τελική απόφαση επιβαρύνει την οικονομία, την ψυχολογία, τις αγορές και πλήττει και το φιλότιμο του ελληνικού λαού. Κι εγώ αυτές τις θυσίες του ελληνικού λαού δεν πρόκειται να τις αφήσω να πάνε χαμένες. Γι’ αυτό να είστε σίγουροι.

Δηλώσεις Αγαθοπούλου για το θέμα των απολύσεων

Η βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Ειρήνη Αγαθοπούλου που παραβρέθηκε στη συνέλευση των εργαζομένων των ΟΤΑ του Κιλκίς και της Παιονίας την Τρίτη 20/11/12, δήλωσε τα εξής :
«Παρ’ ότι όπως έχουν τα πράγματα μέχρι στιγμής, οι υπάλληλοι των δύο Δήμων του Νομού φαίνεται ότι δεν κινδυνεύουν, τίποτα δεν μπορεί να εκληφθεί ως σίγουρο, αφού όπως την περασμένη Δευτέρα η κυβέρνηση άλλαξε τα επίμαχα ποσοστά αυτών που είναι να βγουν σε εφεδρεία, με την ίδια λογική μπορεί «αύριο» να αλλάξει κάτι άλλο.

"Tο μεγάλο ταξίδι του μικρού πρίγκηπα" από το Θεατρικό Εργαστήρι Αξιούπολης



Το θεατρικό έργο "Το μεγάλο ταξίδι του μικρού πρίγκηπα "που ανέβασε το Θεατρικό Εργαστήρι Αξιούπολης  τον Ιούνιο στην Αξιούπολη,και που πολλοί δεν το είδανε λόγω διακοπών και ποδοσφαίρου, ανεβαίνει κατ'απαίτηση του θεατρόφιλου κοινού,και πάλι το διήμερο Κυριακή 25 Nοεμβρίου και Δευτέρα 26 Νοεμβρίου στην Αξιούπολη και στην αίθουσα του ΕΠΑΛ.

Δημοσιεύθηκε η πράξη νομοθετικού περιεχομένου για την διαθεσιμότητα - αργία δημοσίων υπαλλήλων

"Σας γνωστοποιούμε ότι στο υπ’αριθμ. 229 Α΄ ΦΕΚ δημοσιεύτηκε η από 19-11- 2012 πράξη νομοθετικού περιεχομένου, με την οποία ρυθμίστηκαν, μεταξύ άλλων, περιπτώσεις υπαλλήλων που δεν υπάγονται στο καθεστώς της διαθεσιμότητας της παρ. Ζ του ν.4093/2012 (ΦΕΚ 222 Α΄) και σας υπενθυμίζουμε τα ακόλουθα:

Κιλκισιώτες αστυνομικοί συνέλαβαν δύο άτομα για λαθραία τσιγάρα, ποτά και κατοχή κροτίδων

Συνελήφθησαν χθες (21.11.2012) το απόγευμα στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, ένας 49χρονος ημεδαπός και μία 39χρονη ημεδαπή, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για λαθρεμπορία και για παράνομη κατοχή κροτίδων. 

Ψηφίσματα συμπαράστασης του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Κιλκίς και Παιονίας στους εργαζομένους στα καταστήματα «ΙΚΕΑ» και για τα γεγονότα στη λωρίδα της Γάζας

ΨΗΦΙΣΜΑ - ΙΚΕΑ
Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Κιλκίς και Παιονίας, με ομόφωνη απόφαση της Γενικής του Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21/11/2012, εκφράζει την αλληλεγγύη του στον αγώνα των εργαζομένων στα καταστήματα «ΙΚΕΑ» που αντιστέκονται ενάντια στις προσπάθειες της εργοδοσίας για μειώσεις μισθών έως και 11%.

Ερώτηση Παραστατίδη για τη στέγαση Δημοσίων Υπηρεσιών ν. Κιλκίς

"Κύριε Υπουργέ,
Στα πλαίσια εξοικονόμησης οικονομικών πόρων και περιορισμού εξόδων του Δημοσίου, ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες, θα πρέπει το υπουργείο και εσείς προσωπικά, να επανεξετάσετε την πολιτική στέγασης των Δημοσίων Υπηρεσιών της πόλης του Κιλκίς.
Την στιγμή μάλιστα που υπάρχουν νεόδμητα κτήρια με πολλαπλούς χώρους και είναι σφραγισμένα, όπως για παράδειγμα η Εργατική Εστία για τα οποία καταβάλλονται υψηλά τιμήματα για ενοίκιο στέγασης.
Γι’ αυτό ερωτάσθε:
· Τι προτίθεστε να κάνετε γι’ αυτό το θέμα ώστε να εξοικονομηθούν πόροι για το δημόσιο;"

Ερώτηση Παραστατίδη για το δρόμο Κιλκίς - Θεσσαλονίκης

"ΙΣΤΟΡΙΚΟ: Ξεκίνησε η προσπάθεια ένταξης και κατασκευής του οδικού άξονα που συνδέει το Κιλκίς με την Θες/νίκη από το 1998 στο ΠΕΠ και Γ΄ ΚΠΣ. Ολοκληρώθηκε το μισό τμήμα στον οδικό άξονα από κόμβο Μαυτονερίου έως Νέα Σάντα καθότι αυτό δεν είχε πρόβλημα απαλλοτριώσεων. 
Το υπόλοιπο τμήμα από Νέα Σάντα έως Κόμβο Ασύρου εντάθηκε στο ΕΣΠΑ στις 03-06-2009 με προϋπολογισμό 88.000.000 E. Δημοπρατήθηκε στις 09-11-2010 και εκ των υστέρων υπήρξε η κήρυξη απαλλοτριώσεων.

Παρουσίαση βιβλίου για τα γεγονότα των Βαλκανικών Πολέμων στην περιοχή της Παιονίας

Στη σειρά των εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Γουμένισσας και ολοκλήρου του Δήμου Παιονίας πραγματοποιήθηκε στις 18 Νοεμβρίου 2012 στο Πολιτιστικό Κέντρο της ιστορικής έδρας του Δήμου παρουσίαση του βιβλίου «ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ 1912 – 1913, ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 10ης ΜΕΡΑΡΧΑΣ» του Χρήστου Π. Ίντου.

Αυτές είναι οι νέες αλλαγές στο ασφαλιστικό -Αυξάνονται τα όρια συνταξιοδότησης

Με 18 ερμηνευτικές εγκυκλίους που εξέδωσε το υπουργείο Εργασίας καθορίζονται τα νέα όρια συνταξιοδότησης, τα οποία θα είναι αυξημένα από τη νέα χρονιά κατά δύο έτη.

Με Χ.Α.Ν.Θ. στη Θεσσαλονίκη ο Γ.Α.Σ. Κιλκίς το Σάββατο

Εκτός έδρας αγωνίζεται η ανδρική ομάδα χειροσφαίρισης του Γ.Α.Σ.Κ για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1. Αντιμετωπίζει την Χ.Α.Ν.Θ. που ''καίγεται'' για βαθμούς καθώς έχει κάνει άσχημο ξεκίνημα και βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία. Δεν θ'αγωνιστεί ο Δεληγιάννης λόγω τιμωρίας ενώ τη τελευταία στιγμή θα κριθεί αν είναι έτοιμοι οι Δημάκης και Γρηγοριάδης που προέρχονται από τραυματισμό. Τον αγώνα θα διευθύνουν οι κύριοι Τζαφερόπουλος και Μπέτμαν.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς στα αξιοθέατα, τουριστικού ενδιαφέροντος του Κιλκίς, με τον ΕΕΣ Κομοτηνής

"Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012 το τμήμα του Ερυθρού Σταυρού Κομοτηνής, αποδεχόμενοι την πρόσκληση του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς, πραγματοποίησαν μονοήμερη εκδρομή στην πόλη μας. 

Έπιασαν τον έναν από τους δύο κλέφτες

Στις 21.11.2012 το μεσημέρι, στην Κατερίνη, συνελήφθη ένας ημεδαπός 22 ετών, διότι το μεσημέρι της προηγούμενης ημέρας μαζί με έναν 34χρονο συνεργό του, αφού διέρρηξαν την οικία μίας 54χρονης ημεδαπής αφαίρεσαν ένα κινητό και χρηματικό ποσό. Ο 34χρονος συνεργός δε συνελήφθη και αναζητείται. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης.

Μπήκε στο θερμοκήπιο για να κλέψει ένα αλυσοπρίονο

Στις 21.11.2012 το μεσημέρι, στα Καλύβια Πέλλας, συνελήφθη ένας υπήκοος Αλβανίας 26 ετών, διότι το πρωί αφαίρεσε από το θερμοκήπιο ενός 50χρονου ημεδαπού ένα αλυσοπρίονο αξίας 500 ευρώ περίπου. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο 26χρονος εισήλθε και διέμενε παράνομα στην ελληνική επικράτεια ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε το μέτρο διοικητικής απέλασης. Το προαναφερόμενο αλυσοπρίονο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον 50χρονο κάτοχό του. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας.

Ανοιχτή επιστολή Χρυσούλας Γιαταγάνα από τους Ανεξάρτητους Έλληνες στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

"Κύριε Πρόεδρε,
Την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012 συντελέστηκε στη Βουλή των Ελλήνων ένα κοινοβουλευτικό πραξικόπημα, που κατήργησε ουσιαστικά το Πολίτευμα της Ελλάδας που σύμφωνα με το ισχύον (τυπικά πλέον) Σύνταγμα είναι η Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία. 

Και επίσημα η "Απειλή" για διαθεσιμότητα στα τυφλά

Την τελευταία (κατά τα φαινόμενα) προσπάθεια να διασώσει από οριστικό «φιάσκο» την υπόθεση διαθεσιμότητα - απολύσεις κάνει ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης, ρίχνοντας ουσιαστικά το «μπαλάκι» στους προϊσταμένους ΓραφείωνΠροσωπικού, στην περίπτωση που υπάρξουν επιπλέον απολύσεις (αφού, όπως λέει, δεν έχει τα αναλυτικά στοιχεία των υπαλλήλων).

Ουαί υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές

Γράφει η Μέμα Τεμεκενίδου
Τμήμα από την ανακοίνωση του Εισαγγελέα Χανίων, με αφορμή τις κινητοποιήσεις των δικαστών και εισαγγελέων «Αγωνιζόμαστε ενάντια στο φαύλο αυτό καθεστώς της δήθεν κοινοβουλευτικής δημοκρατίας το οποίο νομοθετεί ενάντια στη θέληση και βούληση του λαού υποστηρίζοντας ότι διαθέτει λαϊκή νομιμοποίηση και εντολή».

Οι Οικολόγοι Πράσινοι υποστηρίζουν τον αγώνα ενάντια στις εξορύξεις χρυσού

Οι Οικολόγοι Πράσινοι υποστηρίζουν τις εκδηλώσεις υπέρ των δασών, της γης και του νερού και εναντίον των εξορύξεων χρυσού που οργανώνουν το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012, στις 11.00 π.μ., στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης 

Μουσική βραδιά του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, διοργάνωσε και πραγματοποίησε με εξαιρετική επιτυχία, λαϊκή - μουσική βραδιά, το Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012 στις νέες εγκαταστάσεις του, Μητροπόλεως 5 (πρώην Νομαρχία).

Η φιλοσοφία του πιο φτωχού ηγέτη στο κόσμο

«Εγώ δεν νιώθω φτωχός. Φτωχός είναι όποιος αγωνίζεται να διατηρήσει ένα πολυτελές επίπεδο ζωής, επιθυμώντας όλο και περισσότερα υλικά αγαθά» λέει ο πρόεδρος της Ουρουγουάης Χοσέ Μουχίκα. Στη φωτογραφία εξέρχεται του μοναδικού περιουσιακού του στοιχείου: ενός μπλε Volkswagen Beetle, αξίας 1.400 ευρώ
Ο πρόεδρος της Ουρουγουάης, Χοσέ Μουχίκα, έχει χαρακτηριστεί ως ο πιο φτωχός ηγέτης στον κόσμο, αρνούμενος πεισματικά να ζει στην χλιδή με παχυλούς μισθούς, πολυτελή αυτοκίνητα και προσωπικούς φρουρούς να τον προστατεύουν.

Χωρίς τίτλο ή κανιβαλισμοί

Θυμάσαι μία ταινία που έχει πέσει ένα αεροπλάνο σε ένα βουνό και οι επιζήσαντες για να επιβιώσουν τρώνε τα πτώματα των συνεπιβατών τους; Την πρώτη φορά που την είδα την θεώρησα μεγάλη μαλακία, αφού δεν πίστευα πως μπορεί κάτι τέτοιο να γίνει στην πραγματικότητα . Όταν, τελειώνοντας η ταινία, διάβασα στους τίτλους πως ήταν βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, πάγωσα.

Έκτακτο Συνέδριο ΚΕΔΕ στις 3 Δεκεμβρίου 2012

Στις 3 Δεκεμβρίου 2012, επανασυγκαλείται το Έκτακτο Συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας στην Αθήνα, προκειμένου οι αιρετοί της χώρας, να αποφασίσουν την περαιτέρω στάση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την αντιμετώπιση των ραγδαίων εξελίξεων, που υποβαθμίζουν και απαξιώνουν τον συνταγματικά κατοχυρωμένο ρόλο της Αυτοδιοίκησης και οδηγούν τους δήμους στην ολική κατάρρευση.

Αστυνομικό δελτίο για τον φόνο στους Κάτω Αποστόλους Κιλκίς

Συνελήφθη σήμερα (21.11.2012) το πρωί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαυρονερίου Κιλκίς, 45χρονος ημεδαπός για ανθρωποκτονία ενός 45χρονου.  Ειδικότερα, στους Κάτω Απόστολους Κιλκίς, ο συλληφθείς αφού προηγουμένως εισήλθε στον προαύλιο χώρο της γειτονικής οικίας της πεθεράς του 45χρονου και διαπληκτίστηκε με αυτόν για προσωπικές διαφορές, τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο στην κοιλιακή χώρα. Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. σε τοπικό νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Έκλεψαν δύο δίκυκλα

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, εξιχνιάστηκαν δύο (2) περιπτώσεις κλοπής τροχοφόρων, στην Κατερίνη οι οποίες διαπράχθηκαν την 24-02-2012 έως 06-06-2012. Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο ημεδαποί 26 και 22 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και πλαστογραφία κατά συναυτουργία και επιπλέον για λαθρεμπορία ο 26χρονος.