Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικο παζάρι στον Παντελεήμονα Κιλκίς


Σε διαθεσιμότητα οι υπάλληλοι των δήμων χωρίς την υπογραφή Δημάρχου!

- Ο ίδιος ο υπουργός θα μπορεί να στέλνει τις σχετικές λίστες των υπό διαθεσιμότητα υπαλλήλων στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών και να περικόπτει τους μισθούς τους
- Λίστες δεν έχουν αποστείλει οι 38 από τους περίπου 40δήμους
- Oι υπάλληλοι ή θα εκδηλώσουν οι ίδιοι ενδιαφέρον για την μετακίνησή τους εκεί όπου υπάρχουν κενά ή θα απολυθούν

Εκτός από το χασίσι είχε πιστόλι και σιδερογροθιά

Στις 05/12/2012 το πρωί, συνελήφθη στη Νεοκαισάρεια Κατερίνη Πιερίας από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, ένας ημεδαπός 44 ετών διότι στην κατοχή του και σε έρευνα στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι (6) συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους (12,1) γραμμαρίων , ένα (1) πιστόλι κρότου – αερίου και μία (1) σιδερογροθιά Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης.

Ο Καμμένος για τη φορολογική πολιτική της κυβέρνησης είπε...

«Την ώρα που η συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου - Κουβέλη φέρνει το φορολογικό νομοσχέδιο που δολοφονεί την μεσαία τάξη, που καθιστά τα παιδιά τεκμήρια, που φέρνει τους Έλληνες στην απόγνωση, η Deutsche Bank, σαν έτοιμη από καιρό, δημοσιεύει έρευνα η οποία αποδεικνύει ότι νότια της Κρήτης τα κοιτάσματα του ορυκτού πλούτου είναι 430 δις ευρώ.

Κλειστό το "ΑΡΚΑΔΙ" από 18 Δεκεμβρίου 2012 μέχρι 06 Ιανουαρίου 2013

"Ο Σύλλογος Κρητών Νομού Κιλκίς " ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ" ανακοινώνει ότι λόγω των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα παραμείνει κλειστός από 18 Δεκεμβρίου 2012 μέχρι 06 Ιανουαρίου 2013. Τα χορευτικά τμήματα και το "παρεάκι " μας θα επαναλειτουργήσουν από την Δευτέρα 07 Ιανουαρίου 2013.
Με την ευκαιρία επιθυμεί να εκφράσει τις πλέον θερμές ευχές για "ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ" και "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟ 2013 ΓΕΜΑΤΟ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ" προς όλα τα μέλη και τους φίλους και γενικά στην τοπική κοινωνία του Κιλκίς."

«Κοπή της Πίτας των Βλάχων 2013»

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις διήμερες εκδηλώσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων που θα λάβουν χώρα στη Θεσσαλονίκη  το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Την Παρασκευή η συζήτηση στη Βουλή για το δρόμο Κιλκίς - Θεσσαλονίκης

Την Παρασκευή το μεσημέρι θα συζητηθεί στη Βουλή η επίκαιρη ερώτηση που υπέβαλλε ο Βουλευτής Θεόδωρος Παραστατίδης στον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, σχετικά με τον Οδικό Άξονα Κιλκίς-Θεσσαλονίκης.

Το βίντεο που κάνει εκατομμύρια κόσμο να δακρύζει

Είναι κάποιες φορές που η δύναμη της ψυχής και του μυαλού ξεπερνάει τα όρια και τις αδυναμίες του σώματος. Είναι κάποιες φορές που το να χάσεις σε έναν αγώνα ισοδυναμεί με 1000 νίκες. Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε, το οποίο έχει κάνει εκατομμύρια ανθρώπους να δακρύσουν, θα επιβεβαιωθεί ότι η θέληση νικάει τα πάντα. Θέληση ακόμη και όταν έχεις εγκεφαλική παράλυση. Θα επιβεβαιωθεί επίσης ότι η ανθρωπιά ειδικά στα μικρά παιδιά, υπάρχει ακόμη...

Τέλος στον χρόνιο πόνο στην σπονδυλική στήλη

Ο νευροχειρουργός
Ιωάννης Πολυθοδωράκης
Τέλος στο καθημερινό μαρτύριο ενός 45χρονου άνδρα, ο οποίος μετά από τροχαίο για 23χρόνια υπέφερε από φριχτούς πόνους στο αριστερό του χέρι, παρά τα ισχυρά αναλγητικά φάρμακα, έβαλαν Έλληνες νευροχειρουργοί με την εμφύτευση ενός διεγέρτη νωτιαίου μυελού στον αυχένα του! 

Ερώτηση ΚΚΕ με θέμα «Τρομοκράτηση απεργών εργαζομένων στην επιχείρηση «ΚΟΛΙΟΣ Α.Ε.»- Ελληνική Βιομηχανία Γάλακτος στο Πολύκαστρο της Π.Ε. Κιλκίς»

"Οι εργαζόμενοι της επιχείρησης «ΚΟΛΙΟΣ ΑΕ» στο Πολύκαστρο του Κιλκίς ήρθαν αντιμέτωποι, την Δευτέρα 3 Δεκέμβρη, με την ανοιχτή τρομοκρατία των ΜΑΤ, της ΟΠΚΕ, ακόμη και συνοριοφυλάκων, ώστε να σπάσει η 24ωρη απεργία τους.

Στον τόπο που γεννήθηκα ... στον Βερτίσκο!

Ένα από τα γραφικότερα χωριά της Μακεδονίας που βρίσκεται στην πλαγιά
του όρους Βερτίσκου σας παρουσιάζει αυτή την Κυριακή η εκπομπή "Στον
τόπο που γεννήθηκα..." της τηλεόρασης 4Ε.

Θεσσαλονίκη:Θάνατος σε σχολείο - Σκοτώθηκε η δασκάλα μπροστά στους μαθητές της!

Τραγωδία σε δημοτικό σχολείο - Ο θάνατος της άτυχης δασκάλας ήταν ακαριαίος...

ΠΑΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥ: «Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο έχουν χρέος να απαλλαγούν από τον κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό»

"Συνάδελφοι - συναδέλφισσες
1. Η καπιταλιστική οικονομική κρίση βαθαίνει, εξαπλώνεται και σ’ άλλες χώρες, οξύνεται ο ανταγωνισμός των μονοπωλίων για το ποιος θα χάσει και ποιος θα κερδίσει.

Τρίωρη στάση εργασίας αύριο Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012 από την ΠΟΕ-ΟΤΑ

Το Έκτακτο Συνέδριο της Κ.Ε.Δ.Ε. που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012, με τις αποφάσεις του έδειξε ότι η πλειοψηφία των αιρετών δεν έχουν αντιληφθεί το μέγεθος των προβλημάτων που δημιουργεί η πολιτική της άθλιας τρικομματικής συγκυβέρνησης και της τρόικα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Αυτόπτες μάρτυρες στην Κωστάντζα Γερμανίας (Λίμνη Bodensee)

Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία η προχθεσινή 3η Δεκεμβρίου. Αυτό δε σημαίνει ότι "βγάλαμε την υποχρέωση" με τη θύμηση μιας μόνο ημέρας. Είτε είμαστε υγιείς, είτε έχουμε προβλήματα υγείας, η ζωή μας όλη είναι ένα ατέλειωτο, υπέροχο ταξίδι...

Νέο Δ.Σ. στον Σύνδεσμο Προπονητών Στίβου Β. Ελλάδας

Σε Σώμα συνήλθε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου προπονητών Στίβου Β. Ελλάδας μετά την Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της 17ης Νοεμβρίου 2012, ως εξής :
Πρόεδρος : Μηνάς Κυριάκος
Αντιπρόεδρος : Σισμανίδης Παύλος
Γεν. Γραμματέας : Κοτσίδης Κων/νος
Ταμίας : Μπαρκούκης Βασίλειος
Μέλος : Μάμαλης Στέφανος
Μέλος : Παπαδόπουλος Νικόλαος
Μέλος : Σδρόλας Χαράλαμπος

Ας το δουν αλλιώς

Γράφει ο Φώτης Ζάικος
Για κάποιες ομάδες του νομού μας που έχουν άτυχα αποτελέσματα ενώ παίζουν αρκετά καλά αλλά η μπάλα δεν πάει στα δίχτυα, κατά την γνώμη μας (έχουμε δει σχεδόν όλες τις ομάδες Δ' εθνική και Α10 κατηγορία) θα πρέπει να γίνει καλύτερη διαχείριση του υπάρχοντος δυναμικού.

Από την ΟΝΝΕΔ «επιχειρώ αλλιώς» στη γεωργία

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσίαση 14 προτάσεων για τη γεωργική ανάπτυξη, υπό την ονομασία «επιχειρώ αλλιώς» στη γεωργία, που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Αλιάκμονας στην Κοζάνη. 

Έκλεβαν ρούχα αφού πρώτα αφαιρούσαν το αντικλεπτικό σύστημα

Συνελήφθησαν χθες (04.12.2012) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, σε συνεργασία με συναδέλφους τους του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, τρείς (3) υπήκοοι Ρουμανίας ένας άντρας ηλικίας 30 ετών και δύο γυναίκες 41 και 31 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Κιλκίς: Έκλεψε κινητό και απείλησε τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν

Στις 05.12.2012 τις πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στο Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς σε συνεργασία με συναδέλφους τους του Αστυνομικού Τμήματος Κιλκίς, 39χρονος ημεδαπός για κλοπή ενός κινητού τηλεφώνου από 38χρονο. Ο 39χρονος κατά τη διάρκεια της σύλληψης εξύβρισε, απείλησε και απώθησε τους αστυνομικούς. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς. 

Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) ·Έκθεση DEUTSCHE BANK –Μόνο από τα κοιτάσματα Φυσικού Αερίου Κρήτης – 214 δις ευρώ τα κέρδη της Ελλάδας·Ο Α. Σαμαράς σε εκδήλωση του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, ξεκαθάρισε: - «Δίκαιο και αναπτυξιακό το νέο Φορολογικό»·Απόφαση –βόμβα του Πρωτοδικείου – παράνομη η είσπραξη τους τέλους ακινήτων μέσω ΔΕΗ!
ΑΥΓΗ ·Φορογδάρσιμο υπέρ των τραπεζών – Σχέδια για πριμοδότηση των Τραπεζών ακόμη και με 7 δις ευρώ , ώστε να μετάσχουν στην ανταλλαγή ομολόγων·Αλ. Τσίπρας: -Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να προωθήσει τις μεγάλες, προοδευτικές, διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις·Η κυβέρνηση – Απειλεί με πάγωμα μισθοδοσίας των εργαζομένων στους ΟΤΑ