Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Ο Α.Σ. Άθλος Κιλκίς σε διεθνείς αγώνες Kick Boxing στα Γιαννιτσά

Στις 02/12/2012 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε στον Παλαιό Μυλότοπο Γιαννιτσών Διεθνείς Αγώνες Kick Boxing σε όλα τα στυλ υπό την αιγίδα της Π.Ο.Κ. (Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing). Από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλο Κιλκίς συμμετείχαν οι παρακάτω αθλητές:

Και έκλεβαν και εκβίαζαν

Σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πολίχνης – Ευκαρπίας, σε βάρος τριών ατόμων, για τα αδικήματα της “Κλοπής” και της “Εκβίασης”. Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, αρχές Δεκεμβρίου του 2011, οι προαναφερόμενοι, αφού αφαίρεσαν δίκυκλη μοτοσικλέτα από την περιοχή της Ευκαρπίας, επικοινώνησαν με τον ιδιοκτήτη της και του ζήτησαν να τους καταβάλει ικανό χρηματικό ποσό, προκειμένου να του την επιστρέψουν. Η συναλλαγή τους δεν πραγματοποιήθηκε, λόγω δηλωθείσας οικονομικής αδυναμίας του παθόντα.

Νέες διευκολύνσεις για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων

Ρυθμίσεις που αποβλέπουν στη διευκόλυνση ιδιοκτητών αυθαιρέτων να ενταχθούν στις σχετικές ευνοϊκές διατάξεις του νόμου 4014/2011, καθώς και στην ενίσχυση της κινητικότητας κυρίως στους τομείς του τουρισμού, της οικοδομής και των εμπορικών χρήσεων, προωθεί ο Υπουργός Αναπληρωτής Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Σταύρος Καλαφάτης.

ΠΟΕ-ΟΤΑ: "Αντιληφθείτε το κύριοι… Δεν πρόκειται να κάνουμε ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ"

"Με νέα πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου η άθλια τρικομματική συγκυβέρνηση προσπαθεί να εφαρμόσει τον κατάπτυστο Ν.4093/2012.
Συγκεκριμένα, προβλέπει πως όταν δια νόμου επέρχεται αυτομάτως αλλαγή στην εργασιακή σχέση, αυτό ισχυρίζονται, θα μπορεί να το επικαιροποιήσει ένας εργαζόμενος του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης με το πάτημα ενός πλήκτρου. Τι και αν υπάρχει Δήμαρχος! Τι και αν υπάρχει Δημοτικό Συμβούλιο!

Αποτελέσματα εκλογών ΕΛΜΕ

ΨΗΦΙΣΑΝ: 594
ΕΓΚΥΡΑ: 544
ΑΚΥΡΑ ΛΕΥΚΑ:50
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ: 176 ΨΗΦΟΥΣ
ΔΑΚΕ: 138 ΨΗΦΟΥΣ
ΠΑΣΚ: 91 ΨΗΦΟΥΣ
ΕΣΑΚ: 57 ΨΗΦΟΥΣ
ΑΝΤΙ.ΣΤΑΣΗ: 56 ΨΗΦΟΥΣ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ: 26 ΨΗΦΟΥΣ 

Αξιολογούμε την πολιτική σας και την απορρίπτουμε κ. Υπουργέ

Του Θέμη Κοτσιφάκη
ΓΓ του ΔΣ της ΟΛΜΕ 
Με γρήγορους ρυθμούς η κυβέρνηση σπεύδει το τελευταίο διάστημα να «αξιολογήσει» τον εκπαιδευτικό και τα σχολεία. Δεν ενδιαφέρεται βέβαια με την ίδια σπουδή να καλύψει όλα τα κενά εκπαιδευτικών, ακόμα και στο τέλος του πρώτου τριμήνου. Δεν ενδιαφέρεται να βελτιωθούν – αυξηθούν οι δαπάνες για την παιδεία, ή τουλάχιστον να μην μειώνονται χρόνο με χρόνο. Δεν ενδιαφέρεται για την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών και παραπέμπει το θέμα διαρκώς στο μέλλον. Ακόμα και τα διαθέσιμα κονδύλια του ΕΣΠΑ τα σπαταλά σε δράσης προβολής της άθλιας πολιτικής της.

Ο Ουρανός του Κιλκίς, νωρίς χθες το πρωί

Η φύση, καθημερινά μας προσφέρει εντυπωσιακές εικόνες. Υπέροχα χρώματα και παράξενοι σχηματισμοί, που εναλλάσονται κάθε στιγμή της ώρας. Αυτοσχέδιοι "πίνακες ζωγραφικής" της φύσης, που μας προκαλούν το ενδιαφέρον, και μας αλλάζουν τη διάθεση. Μέσα σε λίγη ώρα, αυτή η πολύχρωμη εικόνα μετετράπει σε ένα ένα μουντό, γκρίζο και βροχερό καιρό. 

Απολογισμός Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας σε θέματα οδικής ασφάλειας για τον Νοέμβριο

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν στα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης που συνέβησαν, κατά την διάρκεια του μηνός Νοεμβρίου του 2012, στην εδαφική αρμοδιότητα των νομών Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας, Κιλκίς, Σερρών και Χαλκιδικής. Η δημοσίευση των μηνιαίων στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά – αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα. 

Απολογισμός Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας για τον Νοέμβριο

Κατά τη διάρκεια του μηνός Νοεμβρίου του έτους 2012, από τις υφιστάμενες Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ήτοι: Αστυνομικές Διευθύνσεις Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας, Κιλκίς, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά -564- άτομα και ειδικότερα:

Είπε σε 80χρονη ότι είναι φίλος του γιου της και την λήστεψε

Στις 06.12.2012 το πρωί, στο Αρσένιο Πέλλας, άγνωστος δράστης, προσποιούμενος φιλικό πρόσωπο του υιού μίας 80χρονης ημεδαπής και με το πρόσχημα οφειλής αυτού, αφού έπεισε αυτήν να του παραδώσει το χρηματικό ποσό των (450) ευρώ κατάφερε να εισέλθει στο σπίτι της και να αφαιρέσει διάφορα χρυσαφικά, ενώ στη συνέχεια επιβιβάσθηκε σε αυτοκίνητο όπου τον περίμενε ο συνεργός του και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Διεξάγονται αστυνομικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας.

Έκλεψαν από ταχυδρόμο 30.000 ευρώ που ήταν για διανομή σε χωριά του νομού Κιλκίς

Σήμερα 6 Δεκεμβρίου 2012 το πρωί, στο 42ο χλμ. Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Νέου Πετριτσίου, δύο άγνωστοι δράστες, εκμεταλλευόμενοι τη στάση του οχήματος που οδηγούσε ένας 52χρονος ταχυδρομικός διανομέας σε φωτεινούς σηματοδότες διασταύρωσης και παριστάνοντας ο ένας από αυτούς ανήμπορο άτομο χρησιμοποιώντας πατερίτσες, πλησίασαν πεζοί τον παθόντα και με την απειλή πυροβόλου όπλου που έφερε ο έτερος δράστης, εξανάγκασαν αυτόν να αποβιβασθεί από το όχημά του αφήνοντας στο κάθισμα του συνοδηγού μία υπηρεσιακή τσάντα που περιείχε αλληλογραφία και το χρηματικό ποσό των (30.000) ευρώ, που ήταν προς διανομή σε χωριά Νομού Κιλκίς.

Αυτά τα πλάσματα βρίσκονται στο μαξιλάρι σας

Οι φωτογραφίες που θα δείτε μπορεί να σας τρομάξουν. Πρόκειται για τα ακάρεα. Κάτι μικρά πλασματάκια που υπάρχουν παντού στο σπίτι, ευθύνονται για πολλές αλλεργίες, και προτιμούν να κοιμούνται μαζί σας, δίπλα σας, στο μαξιλάρι, το στρώμα και το πάπλωμα σας. Διαβάστε τι είναι τα ακάρεα και δείτε τα σε υπερμεγενθυμένες φωτογραφίες.
Τα ακάρεα ανήκουν στην οικογένεια των αραχνοειδών και είναι τόσο μικρά σε μέγεθος που δεν φαίνονται με το ανθρώπινο μάτι. Πολλά ακάρεα έχουν ανεπτυγμένες αισθήσεις, όπως επίσης πολλά από αυτά δεν έχουν μάτια. Τα μάτια τους είτε έχουν συγχωνευθεί είτε και έχουν εκλείψει και έτσι τα διάφορα είδη έχουν από καθόλου ως και πέντε μάτια.

Ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης χορεύει και σας προσκαλεί

Ο ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό του,το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012 στο κέντρο ''ΘΕΑΤΡΟ'' (1ο χλμ Κιλκίς-Ευκαρπίας). Ώρα προσέλευσης: 21:00'
Τιμή πρόσκλησης:
15 ευρώ (περιλαμβάνει πλήρες μενού)
Τιμές ποτών:
Αναψυκτικά: 2 ευρώ,  Μπύρα & Ρετσίνα: 3 ευρώ, Κρασί φιάλη: 5 ευρώ

Κόστος Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

Το ΚΕ.Π.ΚΑ., όπως κάθε χρόνο, με σκοπό την ενημέρωση των Καταναλωτών, για τις εορταστικές αγορές τους, διενήργησε έρευνα, για το κόστος του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου. Αναλυτικά, παραθέτουμε τιμές:

Στην Ονειρούπολη Δράμας το Λυκειο Ελληνίδων Κιλκίς

Το Λύκειο των Ελληνίδων παράρτημα Κιλκίς, με αφορμή την έλευση των Χριστουγέννων, διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στην Ονειρούπολη της Δράμας, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012. Ώρα αναχώρησης 08:30 π.μ. Η εκδρομή απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους! Θα σας παρακαλούσαμε, όσοι θα θέλατε να συμμετάσχετε στην εκδρομή, να κάνετε κράτηση εγκαίρως, ώστε να μη δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα τελευταία στιγμή με τον αριθμό των θέσεων. 
Κόστος συμμετοχής: 12 ευρώ το άτομο 

Παγκόσμιο δίκτυο κατά της παιδικής πορνογραφίας

Η παιδική πορνογραφία στο ίντερνετ είναι από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα. Μια ομάδα 48 χωρών, ανάμεσά τους και όλες οι χώρες της ΕΕ, δημιουργούν ένα δίκτυο καταπολέμησης του φαινομένου.

Ανακοίνωση ΚΚΕ για το φορολογικό

"Τα λαϊκά στρώματα δεν πρέπει να παγιδευτούν στο πώς θα μοιραστούν ανάμεσά τους τα νέα εξοντωτικά φορολογικά μέτρα, δεν πρέπει να παγιδευτούν από την προπαγάνδα της συγκυβέρνησης και των άλλων κομμάτων της ΕΕ περί δήθεν νέας αρχής για την εξάλειψη της φοροδιαφυγής, δίκαιης κατανομής των βαρών κλπ.

Θύματα διαδικτυακού εκφοβισμού 1 εκατομμύριο παιδιά σε ένα χρόνο μόνο στο facebook

Τη σοβαρή του ανησυχία για την ταχεία εξάπλωση του διαδικτυακού εκφοβισμού και τις αρνητικές συνέπειές του, εξέφρασε με σχετική ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, κ. Γιώργος Κουμουτσάκος. Συγκεκριμένα, παραθέτοντας στοιχεία πρόσφατης έρευνας, ανέφερε ότι σε ένα χρόνο, μόνο στο facebook, ένα εκατομμύριο παιδιά υπήρξαν θύματα διαδικτυακού εκφοβισμού.

Χρυσή Αυγή: "Φέραμε το θέμα του φυσικού αερίου στη Βουλή"

"Τα στοιχεία της Deutsche Bank που δημοσιεύθηκαν πρόσφατα αποδεικνύουν αυτό που η Χρυσή Αυγή λέει εδώ και τρεις δεκαετίες. Πως η Ελλάς διαθέτει αναξιοποίητες ενεργειακές πηγές, ικανές να λύσουν το οικονομικό μας πρόβλημα.

Τον συνέλαβαν για χρέος 439.870,27 ευρώ προς το Δημόσιο

Συνελήφθη χθες (05.12.2012) το πρωί, στο Πλατύ Ημαθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πλατέος Ημαθίας, ένας ημεδαπός 39 ετών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο. Το ύψος του χρέους ανέρχεται συνολικά στο ποσό των 439.870,27 ευρώ.
Επίσης, σε βάρος του 39χρονου ημεδαπού εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Μεταβατικής Έδρας Αλεξάνδρειας.
Ο προαναφερόμενος που προσήλθε αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα Πλατέος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Δύο Γεωργιανοί οι κλέφτες κοσμημάτων στην Νάουσα

Συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Γεωργίας 24 και 27 ετών, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες των κλοπών και των διαρρήξεων κατά το χρονικό διάστημα των δύο τελευταίων μηνών
Οι συλληφθέντες αφαίρεσαν πλήθος κοσμημάτων και χρυσαφικών.

Υπό παραίτηση η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ Χαλκιδικής

Με επιστολή που έστειλε στον Κουβέλη η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ Χαλκιδικής, στις 19 Σεπτέμβρη 2012, με ομόφωνη απόφαση καταγγέλλει την στάση της Κυβέρνησης στην υπόθεση της μεταλλουργίας χρυσού και της ανοιχτής εξόρυξης και του ζητά να παρέμβει.

Νέο σεμινάριο Οργανισμού Παιδικών Σταθμών δήμου Κιλκίς με θέμα το Κουκλοθέατρο

Με επιτυχία συνεχίζονται τα ανοικτά επιμορφωτικά σεμινάρια του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Παιδικών-Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κιλκίς.

Εκδήλωση για τα 94 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στο Βελλίδειο

Η Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για τα 94 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ το Σάββατο 8/12 στις 18:30 στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.
Στην εκδήλωση θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει αφιέρωμα στα 60 χρόνια από την εκτέλεση του Νίκου Μπελογιάννη, σε σκηνοθεσία Β. Σεϊμένη, παρουσίαση από την μικτή ορχήστρα ΚΚΕ - ΚΝΕ των έργων του Θ. Μικρούτσικου: Καντάτα για τη Μακρόνησο, σε ποίηση του Γιάννη Ρίτσου / Σπουδή σε ποιήματα του Βλαδίμηρου Μαγιακόφσκι. Θα τραγουδήσουν: Σωτήρης Μπαλλάς, Ειρήνη Σαββίδου και Ανθή Τατσιούλη.

Δήλωση Στρατούλη για τη στελέχωση του ΙΚΑ με επιτυχόντες των προκηρύξεων 9Κ και 8Κ.

"Συζητήθηκε σήμερα στη Βουλή η τροπολογία που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ προς επίλυση του προβλήματος που έχει προκύψει με τους επιτυχόντες των προκηρύξεων 9Κ και 8Κ του ΑΣΕΠ.
500 επιτυχόντες της 9Κ/2008 για την Αγροτική Τράπεζα διορίστηκαν στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, βάσει του άρθρου 12 του Νόμου 3899/2010, έπειτα από πολυετή αναμονή και άρνηση της τράπεζας να τους απορροφήσει. 

Π. Ψωμιάδης: «Θα αγωνιστώ για τη δικαίωσή μου, πολιτικά θα μείνω όρθιος»

Μετά την γνωστοποίηση της απόφασης του Αρείου Πάγου σχετικά με την υπόθεση των προστίμων, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Σέβομαι την απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης. Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου γιατί σε καμία περίπτωση δεν παραβίασα τους νόμους, υπηρετώντας με συνέπεια τα καθήκοντά μου. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι μέχρι τέλους για να δικαιωθώ.

Άρειος Πάγος: Οριστική η καταδίκη του Παναγιώτη Ψωμιάδη

Ο Άρειος Πάγος οριστικοποίησε σήμερα την ποινή της φυλάκισης των 12 μηνών, με τριετή αναστολή, του τέως περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη για το γνωστό πρόστιμο που μείωσε σε πρατηριούχο υγρών καυσίμων.

Ολοκλήρωση βιωματικού εργαστηρίου για παιδιά «Νιώθω, νοιάζομαι, γελώ… στη ζωή μου προχωρώ» στην Αξιούπολη

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το βιωματικό εργαστήρι για παιδιά «Νιώθω, νοιάζομαι, γελώ… στη ζωή μου προχωρώ» που υλοποίησε το Κέντρο Πρόληψης Των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς “ΝΗΡΕΑΣ” σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη “Δημήτριος Ε. Οικονόμου” Αξιούπολης.

Χριστουγεννιάτικο Χωριό Δήμου Κιλκίς 2012

Φέτος, το μικρό χωριουδάκι που ξεκίνησε δειλά δειλά πέρσι, μετά από πρωτοβουλία του εκλεγμένου Δημάρχου Κιλκίς κ. Ευ. Μπαλάσκα, αλλάζει, γίνεται μεγαλύτερο και ομορφότερο, με περισσότερες δραστηριότητες και εκδηλώσεις. Στόχος του όμως είναι ο ίδιος: Να προσφέρει χαρά και μια ευχάριστη διέξοδο για τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στους επισκέπτες του, κόντρα στην εσωστρέφεια και την απαισιοδοξία της εποχής.

Ελληνικό Πρωινό. Η επανάσταση του προφανούς και του αυτονόητου.



Γράφει ο Παναγιώτης Γεωργιάδης 
Εδώ και λίγο καιρό, το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος, οραματίστηκε και υλοποίησε το πρόγραμμα « Ελληνικό πρωινό». Το Ξ.Ε.Ε επιτελώντας τον θεσμικό του ρόλο να στηρίξει έμπρακτα τα ελληνικά ξενοδοχεία, ανέλαβε δράσεις, πρωτοβουλίες και προγράμματα. Ένα εξ αυτών είναι και το πρόγραμμα «Ελληνικό πρωινό».

Εορτή του Αγίου Νικολάου και η 4Ε μας μεταφέρει στην Αφρική!

Στις 9 το πρωί την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου παρακολουθήστε την Πατριαρχική Θεία Λειτουργία από τον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στην πρωτεύουσα του Κονγκό, την Κινσάσα, προεξάρχοντος του Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου του Β.
Ελάτε να συναντήσουμε για λίγο την απλή κι άδολη πίστη των νεοφώτιστων του Κονγκό! Να βιώσουμε πρωτόγνωρες εμπειρίες κοντά στους Ορθοδόξους αδελφούς μας στην Αφρική.
Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στις 19:15 η 4Ε θα προβάλει τον Πατριαρχικό Εσπερινό από τον Ι. Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Λουμπουμπάσι του Κονγκό.
Γιατί... η 4Ε, μας φέρνει κοντά στους Ορθοδόξους όπου γης!

Αντίθετη η ΔΗΜΑΡ με τα μεταλλεία στη Χαλκιδική και Κιλκίς

Η χώρα μας βρίσκεται στη δίνη μιας παρατεταμένης κρίσης.
Η οικονομία της χώρας λόγω της διεθνούς κρίσης αλλά και των στρεβλώσεων του μοντέλου ανάπτυξης που διαμόρφωσαν οι ασκούμενες πολιτικές κατά το παρελθόν έχει παραλύσει.

Η Αγαθοπούλου για την ψηφιακή τηλεόραση είπε..

«Σε όλο τον κόσμο η εισαγωγή της ψηφιακής τεχνολογίας, πέρα από τα ιδιοτελή συμφέροντα των κολοσσιαίων πολυεθνικών που κατέχουν τα δικαιώματα, σηματοδότησε και σημαντικές κατακτήσεις, βελτιώσεις στον τρόπο παραγωγής και επικοινωνίας, αλλά και στην ποιότητα ζωής των ανθρώπων. Κάποιες εκδοχές της μάλιστα όπως η πληροφορική και το διαδίκτυο, επέφεραν επαναστατικές αλλαγές στις σύγχρονες κοινωνίες. Αυτά για να μην προστρέξουν οι γνωστοί καλοθελητές να μου χρεώσουν κάποια «τεχνολογική δεισιδαιμονία». 

Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) ·Με πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για 300.000 ανέργους και ανασφάλιστους – Ελεύθερη πρόσβαση στα νοσοκομεία – Τι ανακοίνωσε ο αρμόδιος υπουργός Αν. Λυκουρέντζος·Στη φυλακή οι φοροφυγάδες!- Το ενδεχόμενο εξετάζει η κυβέρνηση·Έντονες οι διεργασίες για το Φορολογικό – Πιθανόν τη νύφη να πληρώσουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες
ΑΥΓΗ ·Παίζουν με τη φωτιά οι κουκουλοφόροι του Μαξίμου – Εκτός δημοκρατικού πλαισίου, εμπρηστική δήλωση της Ν. Δ., προλειαίνει το έδαφος για προβοκάτσιες με αφορμή τη σημερινή επέτειο της δολοφονίας του 16χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου·Γενικευμένη διαθεσιμότητα – Καταργούνται οι δήμαρχοι·Φορολογικό – Τα μπλοκάκια ξανά στο στόχαστρο