Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Πουλούσαν χασίσι στο Βατοπέδι

Συνελήφθησαν χθες (08.12.2012) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου Χαλκιδικής, δύο ημεδαποί 26 ετών και ένας υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, στο Βατοπέδι Χαλκιδικής, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, σε αστυνομικό έλεγχο των δύο 26χρονων και στη συνέχεια σε αστυνομικό έλεγχο του 20χρονου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

Πήγε να μπάσει φιξάκι ηρωίνης σε κρατητήριο

Συνελήφθη χθες (08.12.2012) το μεσημέρι, στη Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, ένας 35χρονος ημεδαπός, για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στο κρατητήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας. Για την ίδια υπόθεση, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 36χρονου κρατουμένου. 

Προβιοτικά και Πρεβιοτικά τρόφιμα

Γράφει η Ασημένια Καναρίδου*
Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Τα τελευταία χρόνια ο σύγχρονος καταναλωτής δέχεται ένα καταιγισμό πληροφοριών και διαφημίσεων για νέα τρόφιμα, τα οποία όπως ισχυρίζονται οι παράγωγες εταιρίες αποφέρουν σημαντικά οφέλη για την υγεία. Στην κατηγορία αυτή των τροφίμων συγκαταλέγονται τα προβιοτικά και τα πρεβιοτικά προϊόντα, τα οποία μπορεί να συναντήσει κανείς στην αγορά με τις εξής ονομασίες: εμπλουτισμένα τρόφιμα ή ως συμπληρώματα διατροφής.