Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Παρκάρω όπως γουστάρω



Κιλκίς, 19 Δεκεμβρίου 2012, 12:20 μ.μ., χωρίς λόγια!

Αύριο Παρασκευή οι αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ σε 10.000 δικαιούχους

Αποζημιώσεις συνολικού ύψους 13 εκατ. ευρώ θα καταβάλει ο ΕΛΓΑ, αύριο Παρασκευή, σε 10.000 αγρότες που υπέστησαν ζημιές.
Πρόκειται για εκκαθαρίσεις ζημιών κυρίως στη φυτική παραγωγή από διάφορα αίτια στους νομούς Κορινθίας, Φλωρίνης, Καστοριάς, Μεσσηνίας, Πέλλας, Ημαθίας, Έβρου, Λάρισας, Αχαΐας, Κοζάνης, Ροδόπης, Σερρών, Βοιωτίας, Φθιώτιδος, Λακωνίας, Μαγνησίας, Γρεβενών, Δράμας, Ηλείας, Θεσσαλονίκης, Καβάλας, Κιλκίς, Ξάνθης, Πιερίας, Τρικάλων, Φωκίδος.

Ευχές Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς


Ευχές του Δημάρχου Παιονίας Αθανασίου Z. Λαπόρδα

Εύχομαι από καρδιάς σε όλους τους Δημότες της Παιονίας και σε όλο τον κόσμο η Γέννηση του Θεανθρώπου ας ενσταλάξει στις ψυχές όλων την ελπίδα πως το καλύτερο μέλλον που αξίζουμε είναι πιο κοντά, και τα δύσκολα θα ξεπερασθούν.
Παίονες όπου γης, αξίζετε την χαρά της ζωής και τα Χριστούγεννα είναι η αφετηρία αυτής της ελπιδοφόρας εποχής. 

Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένο το 2013.

Τελικά το "μέγεθος" είναι που μετράει για δυνατούς γυναικείους οργασμούς

Πόσες φορές μεταξύ σοβαρού και αστείου σε συζητήσεις τόσο ανδρών, όσο και γυναικών, δεν έχει ακουστεί η φράση: “ το καλό σεξ δεν είναι θέμα μεγέθους του πέους, αλλά τεχνικής του άνδρα”.

«Η σημασία των εναλλακτικών καλλιεργειών και της επιχειρηματικότητας στη βιολογική γεωργία»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική ημερίδα που διοργανώθηκε από το Δίκτυο Βιολογικών Προϊόντων και τον Δήμο Πέλλας την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012 στο Δημαρχείο Πέλλας με τίτλο:
«Η σημασία των εναλλακτικών καλλιεργειών και της επιχειρηματικότητας στη βιολογική γεωργία» 

Ευχές από το Ράντσο Κιλκίς


Βόλτα στην Κεντρική Μακεδονία με Mini Van !!

Μια πολύ έξυπνη, πρωτότυπη, μα κυρίως ελκυστική οικονομικά ιδέα, προσπαθεί να υλοποιήσει ο Ξενώνας «Δημοσθένης» στη Γουμένισσα Κιλκίς.

«Οι Μωμόγεροι» στον Άγιο Μάρκο Κιλκίς την Πρωτοχρονιά

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Νέα Ματσούκα, «Οι Μωμόγεροι», Αγίου Μάρκου Κιλκίς, πιστό στα ήθη και έθιμα των προγόνων μας, και με σεβασμό στην παράδοση, διοργανώνει το θεατρικό δρώμενο «Τα Μωμογέρα», στις 1η Ιανουαρίου 2013, στον Άγιο Μάρκο Κιλκίς,
Έναρξη περιοδείας των «Μωμόγερων» στο χωριό 11.00 η ώρα το πρωί, και στις 13.00 η ώρα η κεντρική παράσταση στην πλατεία του χωριού, μπροστά στο καφενείο «Νέα Λαραχανή»
Θα χαρούμε ιδιαίτερα να μας τιμήσετε με την παρουσία σας. 
Το διοικητικό συμβούλιο σας εύχεται χαρούμενα Χριστούγεννα, ένα υγιές, ευτυχισμένο και επιτυχές έτος 2013! 

Διανομή κρέατος σε άπορες οικογένειες του Δήμου Κιλκίς

Συνεχίζοντας την προσπάθεια έμπρακτης στήριξης και ενίσχυσης συνανθρώπων μας που πλήττονται από την οικονομική κρίση, και ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, η δημοτική αρχή Κιλκίς ξεκίνησε σήμερα Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου τη διανομή κρέατος (σε ποσότητες των 3 κιλών) σε πάνω από 900 άπορες και ανήμπορες οικογένειες του νέου καλλικρατικού Δήμου Κιλκίς.
Εν τω μεταξύ σήμερα, αμέσως μετά την τελετή εγκαινίων του, θα ξεκινήσει και η λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου Κιλκίς του Δήμου Κιλκίς (στην οδό Βυζαντίου 2, δίπλα από το Β' ΚΑΠΗ), από το οποίο οι δικαιούχοι θα μπορούν να προμηθεύονται δωρεάν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε μηνιαία βάση.

Συναντήσεις Αγαθοπούλου στο Γηροκομείο και στο Ειδικό Σχολείο Κιλκίς

Πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 19/12/12, συνάντηση της βουλευτή Ειρήνης Αγαθοπούλου με τους εργαζομένους του γηροκομείου Κιλκίς. Οι εργαζόμενοι εξέφρασαν στη βουλευτή την έντονη ανησυχία τους για το μέλλον τόσο του ιδρύματος όσο και το δικό τους, εξηγώντας πως αυτή πηγάζει από την επικείμενη συγχώνευση των ιδρυμάτων πρόνοιας.

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για κατασκευή και διακίνηση λαθραίων τσιγάρων

Έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, εξαρθρώθηκε σπείρα, η οποία είχε εγκαταστήσει παράνομο εργοστάσιο κατασκευής λαθραίων τσιγάρων στη Νέα Μπάφρα Σερρών και στη συνέχεια διοχέτευε αυτά στην αφορά πουλώντας τα σε καταναλωτές. 

Ορίστηκε δικάσιμος για την υπόθεση των μεταλλείων Βάθης - Γερακαριού

"Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα πρόσφατα γεγονότα σχετικά με την άφιξη στελεχών του ΥΠΕΚΑ και ΙΓΜΕ στην πόλη μας και την συνάντησή τους με στελέχη της Αντιπεριφέρειας Κιλκίς και Δημοτικούς Συμβούλους Κιλκίς, θέλουμε να ανακοινώσουμε ότι από τους πληρεξούσιους δικηγόρους του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς και του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, ήδη έχει ασκηθεί αίτηση αναίρεσης κατά της απόφασης του ΥΠΕΚΑ για την κατακύρωση του διαγωνισμού έρευνας και εκμετάλλευσης χρυσού στην περιοχή Βάθης-Γερακαριού, και η συζήτηση αυτής ορίστηκε για την 5η Απρίλη του 2013."

Μέτωπο Αγώνα Ενάντια στα Μεταλλεία σε Κρούσια - Πάικο

Έπιασαν δύο άτομα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν χθες (19.12.2012) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου Χαλκιδικής, δύο ημεδαποί 23 ετών για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών και της αντίστασης. 

Συνελήφθη 39χρονος στην Αργυρούπολη Κιλκίς για παράνομο στοίχημα

Επιχείρηση παράνομου στοιχήματος αποκαλύφθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, έπειτα από αιφνιδιαστική έρευνα, που πραγματοποιήθηκε χθες (19.12.2012) το βράδυ, σε καφενείο στην Αργυρούπολη Κιλκίς. 

Μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από τον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Κιλκίς

Η παράδοση καλά κρατεί για την Ενορία του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς. Η χορωδία και τα παιδιά των κατηχητικών της Ενορίας ενώθηκαν και παρουσίασαν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα, αναβιώνοντας την παράδοση των παππούδων και των γιαγιάδων μας, πραγματοποιώντας την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ενορίας την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012 στο κατάμεστο από κόσμο πνευματικό κέντρο της Ι. Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου. Μια εκδήλωση που σκοπό είχε την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία μας για το μεγάλο κοσμοσωτήριο γεγονός της ενανθρωπήσεως του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού. 

Ευχές Γ.Α.Σ. Κιλκίς

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΑΣ Κιλκίς
Σας εύχονται Καλές Γιορτές & Χρόνια Πολλά

Κιλκισιώτες αστυνομικοί συνέλαβαν 3 άτομα για αποδοχή και διάθεση κλοπιμαίων

Συνελήφθησαν χθες (19.12.2012) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, τρεις ημεδαποί δύο άνδρες 29 και 37 ετών και μία γυναίκα 53 ετών, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. 

Συνελήφθησαν τρία άτομα για ναρκωτικά στο Χωρύγι Κιλκίς

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς πέτυχαν χθες (19.12.2012) το μεσημέρι, τη σύλληψη τριών ημεδαπών οι δύο 27 και ο ένας 28 ετών, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης. 

Προαιρετικά ανοικτά τα μαγαζιά τις Κυριακές 23 και 30 Δεκεμβρίου

Σύμφωνα με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που εγκρίνεται από το Υπουργικό Συμβούλιο, «Επιτρέπεται ,κατά παρέκκλιση των ρυθμίσεων του άρθρου 6 του Β.Δ.748/1966 (Α΄ 179 )και του άρθρου 1 του Β.Δ.750/71 (Α΄ 259), όπως αυτά ισχύουν, η προαιρετική λειτουργία των επιχειρήσεων και των παντός είδους καταστημάτων την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012 και την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012,εντός του προβλεπόμενου ωραρίου και των τηρούμενων των διατάξεων της εργατικής νομοθεσίας. Η ρύθμιση γίνεται με στόχο την τόνωση της αγοράς κατά την εορταστική περίοδο και τη διευκόλυνση των καταναλωτών.»
Κατόπιν τούτου, ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς προτείνει την ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ λειτουργία των καταστημάτων της πόλης μας από τις 10 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα.

Παιδαγωγική Επιμορφωτική Συνάντηση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς

Την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε παιδαγωγική επιμορφωτική συνάντηση για τους εκπαιδευτικούς της 1ης, 2ης, 3ης Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Κιλκίς και 38ης Περιφέρειας Προσχολικής Αγωγής, με την ευθύνη των Σχολικών Συμβούλων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Ιωάννας Αρβανίτη, Παπαδόπουλου Πάρη, Ιωάννη Τρικκαλιώτη και Παπαδοπούλου Μαρίας με θέμα:

Συγχαρητήρια δημοτικής αρχής Κιλκίς στο νταμπλούχο Ασύγκριτο Μουραντίδη

Στην ακόλουθη συγχαρητήρια ανακοίνωση προέβησαν ο Δήμος Κιλκίς και ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Παιδικών-Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου, με αφορμή τις πρωτιές που σημείωσε φέτος ο Κιλκισιώτης 20χρονος αθλητής πάλης του ΓΑΣΚ, Ασύγκριτος Μουραντίδης: 

Επίσκεψη του "Γαλαξία Κιλκίς" στο Γηροκομείο

Με αφορμή τις γιορτινές μέρες που πλησιάζουν, η ομάδα του Γαλαξία Κιλκίς (παιδιά ηλικίας 5-7 ετών που λέγονται Αστέρια) του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012 επισκέφθηκε το Γηροκομείο Κιλκίς με τη συνοδεία στελεχών και γονέων. 

Δωρεάν ελαιόλαδο σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες στη Θεσσαλονίκη

Σταθερή στις ανθρώπινες αξίες και ευαίσθητη στους κοινωνικά αδύναμους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας βρίσκεται για μια ακόμη φορά στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη, μοιράζοντας δωρεάν ελαιόλαδο σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Με πιστόλι και σπρέι λήστεψαν 5.200 ευρώ

Στις 19.12.2012 το απόγευμα, όπως καταγγέλθηκε, στην επαρχιακή οδό Μεταμόρφωσης – Μεταγγιτσίου Χαλκιδικής, τέσσερεις άγνωστοι δράστες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, αφού ακινητοποίησαν με το Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, ένα Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένας 25χρονος υπήκοος Βουλγαρίας και ένας 41χρονος υπήκοος Αλβανίας και στη συνέχεια με την απειλή πιστολιού και κάνοντας χρήση σπρέι και σωματικής βίας, τους αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (5.200) Ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα. Διεξάγονται αστυνομικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής.

«Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί την καταστροφή του Κόσμου!»

Συχνά αναγγέλλεται η καταστροφή του Κόσμου από ομάδες ή άτομα που αποσκοπούν είτε να διασκεδάσουν με τις αντιδράσεις του κόσμου, είτε για οικονομικό όφελος. Πάντοτε, όμως, τέτοιες ανακοινώσεις εκμεταλλεύονται τις ευαισθησίες, την ανάγκη και την περιέργεια που έχουν πολλοί από εμάς για το άγνωστο και την κατανόησή του. Δύο πολύ πρόσφατες αναγγελίες συνδέονται με τη διέλευση του κομήτη Hale Bobb το 1997 και τη εναλλαγή της χιλιετίας το έτος 1999 ή 2000 (προφητείες Νοστράδαμου). 

Θέση εργασίας στο Κιλκίς

Ζητείται από την KLEEMANN, 
JUNIOR MARKETING SPECIALIST
Δείτε ΕΔΩ

Αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις τους οι φαρμακοποιοί

Την απόφαση να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους πήραν τα μέλη του ΔΣ του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, που από αύριο θα χορηγούν επί πιστώσει φάρμακα στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ.