Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Η μεγάλη προσδοκία για τη γέννηση του Θεανθρώπου

Του Κώστα Μπούζα
Πρωτοευαγγέλιο ονόμασε η Εκκλησία μας την υπόσχεση που έδωσε ο Θεός στους πρωτόπλαστους, ότι από την Εύα θα προέλθει Αυτός που θα συντρίψει την κεφαλή του Διαβόλου. Υπόσχεση την οποία συναντάμε με διάφορες μορφές σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης. Κοινή η ανάμνηση, κοινή και η ελπίδα.

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών από Χριστούγεννα έως Πρωτοχρονιά του Ιερού Κοινοβίου Οσίου Νικοδήμου Πενταλόφου Γουμένισσας

"Σε τρία χρόνια γεωτρύπανα στην Κρήτη - Στόχος να διοχετεύουμε ηλεκτρική ενέργεια προς την Ευρώπη"

- Με προσεκτικά βήματα οριοθέτηση ΑΟΖ μετά τις έρευνες για κοιτάσματα υδρογονανθράκων άνω των 400 δισ.
- Το πρόσωπο "κλειδί" πίσω από τη γεώτρηση της Κύπρου έτοιμο να βοηθήσει την Ελλάδα
- Δηλώνει πως σε 5 χρόνια θα γνωρίζουμε τα αποτελέσματα της γεώτρησης

Ευχές από το Θεατρικό Εργαστήρι Αξιούπολης


Κοινωνία Πολιτών Ν. Κιλκίς: "Τα νέα νεκροταφεία του Κιλκίς στο έλεος... του Θεού "

"Μετά από πολύχρονες προσπάθειες, που ξεπερνούν τις τρεις θητείες Δημοτικών περιόδων, και την αδιαμφισβήτητη αναγκαιότητα δημιουργίας νέων κοιμητηρίων, ξεκίνησε πρόσφατα η λειτουργία τους. Η χαοτική κατάσταση που επικρατούσε και επικρατεί στα παλαιά κοιμητήρια, εδώ και πολλά χρόνια δεν στάθηκε ικανή να υπερπηδηθούν γραφειοκρατικά και οικονομικά εμπόδια για την έγκαιρη αποπεράτωση των νέων.

ΣΥΡΙΖΑ: "Ανεπαρκείς οι ενέργειες των υπευθύνων για τα κρούσματα λύσσας στο Μεταξοχώρι και την Κάτω Ποταμιά Κιλκίς

"Τα αυξανόμενα κρούσματα λύσσας στις παραμεθόριες περιοχές της χώρας, συνιστούν ένα εξαιρετικά σοβαρό ζήτημα και απαιτούν την αυξημένη προσοχή όλων των κατοίκων του νομού μας. Εκτός του νομού μας, παρατηρήθηκαν τους μήνες Οκτώβρη και Νοέμβρη κρούσματα και στους νομούς Κοζάνης και Καστοριάς, ενώ πρόσφατα επιβεβαιώθηκε νέο κρούσμα σε κυνηγόσκυλο στην Αριδαία Πέλλας.

Έπιασαν 43χρονο για ναρκωτικά στο Λιμνότοπο Κιλκίς

Συνελήφθη σήμερα (22.12.2012) πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ασφαλείας Παιονίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, ένας ημεδαπός 43 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, στην παλαιά Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης - Πολυκάστρου (ύψος Λιμνότοπου), αρχικά σε αστυνομικό έλεγχο του προαναφερόμενου και στη συνέχεια στην οικία του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν (148,6) γραμμάρια κάνναβης. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Πολυκάστρου Κιλκίς. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

Σκοτώθηκε 45χρονος σε τροχαίο

Στις 22.12.2012 πρώτες πρωινές ώρες, στην Επαρχιακή Οδό Τούμπας – Πεντάπολης Σερρών, το Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 46χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Σερρών.

Ευχές Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Για τις γιορτές των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους
ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Υποστράτηγος Παρασκευάς Μαραπίδης
και το προσωπικό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σας εύχονται
Καλά Χριστούγεννα και χαρούμενο, ειρηνικό και δημιουργικό το νέο έτος 2013.

"Τερατούργημα ο νέος νόμος για τα φροντιστήρια"

"Ονομάζομαι Φωτεινή Σιδηροπούλου, είμαι από το Κιλκίς και έχω κέντρο ξένων γλωσσών εδώ και δέκα χρόνια και ήλπιζα να συνεχίσω να εργάζομαι η ίδια και το προσωπικό μου για πολλά χρόνια ακόμη. Δυστυχώς τα νέα μέτρα που ψηφίσατε με το νέο μνημόνιο όχι μόνο δε θα αφήσει εμένα και τους χιλιάδες συναδέλφους μου να συνεχίσουμε σε βάθος χρόνου αλλά θα μας ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ. Ο νόμος που μας διέπει από το '40 ήταν αναμενόμενο να αλλάξει αλλά πραγματικά θεωρείτε ότι έχει αλλάξει προς το καλύτερο;

Ευχές Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς