Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Ευχές Πανελληνίου Συνδέσμου Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης


Βασιλόπιτα των Έφεδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς

Το διοικητικό συμβούλιο των Έφεδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς προσκαλεί τους Εφέδρους Αξιωματικούς & φίλους τους στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτάς του, που θα πραγματοποιηθεί στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κιλκίς την Κυριακή 13 Ιανουαρίου και ώρα 11. Στην εκδήλωση θα τιμηθούν η νεολαία του Νομού, η 71 Α/Μ ταξιαρχία και η 33η μηχανοκίνητη ταξιαρχία ΠΖ.

Ευχές από την ομάδα χειροσφαίρισης του Γ.Α.Σ.Κιλκίς


Η ομάδα χειροσφαίρισης του Γ.Α.Σ.Κιλκίς εύχεται από καρδιάς ο καινούργιος χρόνος να είναι καλύτερος, έστω και ελάχιστα από τον προηγούμενο, να φέρει πρωτίστως υγεία - σωματική και ψυχική - θετική σκέψη και δύναμη ώστε να αντιστραφεί το αρνητικό κλίμα που υπάρχει.

Ευτυχισμένο
και αισιόδοξο
το 2013!

Ζητείται αρχηγός για τη νέα Ελληνική επανάσταση

Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ

«Η ΕΛΛΑΣ Α.Ε ζητά για τις ανάγκες ανασύστασης της χώρας, νέο ή νέα (30 έως….60 ετών). Ιδιαίτερη προτίμηση θα δοθεί στους κατόχους των ακόλουθων επιστημονικών τίτλων: Αστροφυσικής, Οικονομικών και Νομικών Επιστημών, Φιλοσοφικής και Ιατρικής.

Ευχές ΠΟΕ-ΟΤΑ


Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών από Πρωτοχρονιά έως Θεοφάνεια του Ιερού Κοινοβίου Οσίου Νικοδήμου Πενταλόφου Παιονίας


Βέβαιη η παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας – Αύριο η οριστική απόφαση

- Άγνωστο ακόμα αν η προθεσμία θα παραταθεί για 5 ή 10 μέρες
- Το 20% των ιδιοκτητών ΙΧ δεν έχουν ακόμη παραλάβει τα σήματά τους
- Όσοι δεν πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας δε θα μπορούν να πάρουν φορολογική ενημερότητα
- Θα αφαιρούνται πινακίδες και άδεια για όσους δεν πληρώσουν τα τέλη

"Ξερίζωμα νοοτροπίας για τη θέση της γυναίκας"

Η τραγική τύχη της 23χρονης φοιτήτριας, θύματος ομαδικού βιασμού στο Ν. Δελχί, αφύπνισε την κοινωνία σε μια χώρα που η γυναίκα θεωρείται κατάρα. Διαφθορά και έλλειψη ασφάλειας των πολιτών, προκλήσεις για τους πολιτικούς.

Η Αγία Τριάς των μεταλλείων χρυσού: Παπακωνσταντίνου - Τζοχατζόπουλος - Πάχτας

Οι κάτωθι υπογράψαντες τις αδειοδοτήσεις και μεταβιβάσεις των μεταλλείων χρυσού κ.κ Τζοχατζόπουλος, Παπακωνσταντίνου και Πάχτας δηλώνουμε ότι πάνω από όλα, και από την τιμή της Ελλάδος, βάζουμε την δική μας τιμή. Η οποία τιμή, τιμή δεν έχει. Είναι άτιμη η τιμή μας.

Προληπτικά μέτρα λόγω χρήσης θερμαστρών σε σπίτια

Μη χρησιμοποιείτε θερμάστρες ανοικτού τύπου με γυμνή φλόγα. Να αποφεύγετε συσκευές που έχουν ορατές ή εκτεθιμένες πυρακτωμένες επιφάνειες, όπως μαγγάλια κλπ. 

Να τηρούνται οι προδιαγραφές του κατασκευαστή.

Να προτιμάτε επώνυμες κατασκευές που έχουν πιστοποιηθεί από αναγνωρισμένο εργαστήριο.

Γύρω από τη φωτιά, χορεύοντας και τραγουδώντας (Video)

 Εκδήλωση με τις ομάδες κρουστών δήμων Κιλκίς και Πύδνας Κολινδρού, στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του δήμου Κιλκίς στις 29 Δεκεμβρίου 2012

Συνέλαβαν τρία άτομα και κατέσχεσαν 2,5 κιλά χασίσι και 60 γραμμάρια κοκαΐνη

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου Χαλκιδικής πέτυχαν τη σύλληψη χθες (29.12.2012) τριών ημεδαπών 34, 26 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή.
Αρχικά, χθες το πρωί στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, σε αστυνομική έρευνα καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος του 34χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Τον συνέλαβαν γιατί πυροβόλησε τα σκυλιά του γείτονα

Στις 29.12.2012 το πρωί, συνελήφθη στον παλαιό Άγιο Αθανάσιο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άρνισσας, ένας ημεδαπός 45 ετών, διότι χρησιμοποιώντας ένα αεροβόλο όπλο πυροβόλησε προς την κατεύθυνση που βρίσκονταν τα περιφραγμένα σκυλιά ενός 50χρονου ημεδαπού, χωρίς να επέλθει τραυματισμός σε κανένα από αυτά. Το προαναφερόμενο όπλο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Άρνισσας.

Πυροβολούσε άσκοπα και τον συνέλαβαν

Στις 29.12.2012 το βράδυ, συνελήφθη στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, ένας ημεδαπός 49 ετών, διότι λίγη ώρα πριν χρησιμοποιώντας μία κυνηγετική καραμπίνα προέβη σε άσκοπους πυροβολισμούς στον Κορινό Πιερίας. Σε αστυνομική έρευνα του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν η προαναφερόμενη κυνηγετική καραμπίνα και ένα φυσίγγιο που υπήρχε εντός της θαλάμης και (1) εύχρηστο πιστόλι κρότου αερίου με δύο φυσίγγια και εφτά φιαλίδια. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Κατερίνης.

Ευχές Ηλία Παπαγεωργίου, Γ.Γ. Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ν. Κιλκίς

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους το 2013 να είναι μία χρονιά γεμάτη υγεία, ελπίδα, δύναμη, χαμόγελο!
Ιδιαίτερα για τους συναδέλφους μου και τις οικογένειές τους εύχομαι να έχουμε μία χρονιά δημιουργική και ευλογημένη με αισιοδοξία και λιγότερα προβλήματα!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2013!!!

Ηλίας Παπαγεωργίου

Γενικός Γραμματέας Ε.ΑΣ.Υ.Ν.Κ.
Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Συνταγή για πρωτοχρονιάτικη κουλούρα από την διαιτολόγο μας

Γράφει η Ασημένια Καναρίδου*
Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Σε δύο μέρες, το 2012 μας εγκαταλείπει και τη θέση του δίνει στη νέα χρονιά που όλοι ευχόμαστε να είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Η γιαγιά, η μαμά, η θεία ετοιμάζονται για ακόμη μια φορά να πάρουν τη θέση τους στην κουζίνα και να ετοιμάσουν την παραδοσιακή μας βασιλόπιτα. Η κλασσική συνταγή της βασιλόπιτας, η οποία τις περισσότερες φορές μοιάζει με τσουρέκι, παρά την νόστιμη και λαχταριστή της γεύση, κρύβει πολλές θερμίδες (408 kcal/100 gr).