Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Αγαθοπούλου: "Το νοσοκομείο Κιλκίς διαθέτει μόνο τρία (3!) εμβόλια για τη λύσσα

"Σύμφωνα με δελτίο τύπου που εξέδωσε στις 20 Δεκεμβρίου 2012 το Υπουργείο Υγείας δια της Γενικής Γραμματέως Δημόσιας Υγείας, κ. Χρ. Παπανικολάου, αναφορικά με τα κρούσματα λύσσας στη Βόρεια Ελλάδα, διαπιστώνει δυστυχώς κανείς ανακρίβειες και ψεύδη. Η συνήθης θρασεία λογική της παραπληροφόρησης των πολιτών από την πλευρά της κυβέρνησης είναι εξαιρετικά έκδηλη στην υπόθεση της λύσσας στη Βόρεια Ελλάδα. 

Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο, καθόσουνα στο διπλανό θρανίο

Γράφει η Μέμα Τεμεκενίδου
Τώρα δεν ξέρουμε τι θα γινόταν αν πηγαίναμε σχολείο. Μπορεί να καθόμασταν ο ένας πάνω στον άλλο. για να ζεσταθούμε! Μπορεί να μη φτάναμε καθόλου στο σχολείο, γιατί δε θα περνούσαν να μας πάρουν, τ΄ απλήρωτα (είναι αλήθεια) σχολικά λεωφορεία. 

Αν δεν πάρετε απόδειξη μην πληρώνετε λέει το Υπουργείο

Δημοσιεύτηκε η Υπουργική Απόφαση, σχετικά με το δικαίωμα του καταναλωτή να μην καταβάλει αντίτιμο αν δεν λάβει το νόμιμο παραστατικό στοιχείο της συναλλαγής του, στα πλαίσια της θέσπισης μέτρων για την προστασία του καταναλωτικού κοινού, αναφορικά με την έκδοση των νομίμων παραστατικών στοιχείων κατά την αγορά προϊόντων και την παροχή υπηρεσιών και τίθεται σε ισχύ από 12 Ιανουαρίου 2013.

Ο Kemal και ο Tugrul επισκέφθηκαν τον Χρήστο

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς κ. Χρ. Γκουντενούδη, πραγματοποίησε την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013 ο Γενικός Πρόξενος της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη κ. Tugrul Biltekin.

Αυξημένο το ενδιαφέρον για χορηγίες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Κιλκίς

Ολοένα και αυξάνεται το ενδιαφέρον πολιτών και φορέων για δωρεές προϊόντων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο που ίδρυσε πρόσφατα ο Δήμος Κιλκίς, προκειμένου να στηρίξει τις άπορες οικογένειες και τις ευπαθείς ομάδες του νέου διευρυμένου δήμου, που πλήττονται από την οικονομική κρίση και αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης. 

Εργασιακός Μεσαίωνας στο Κιλκίς

"Να δουλεύεις σαν σκλάβος και να αμείβεσαι με ψίχουλα. Να πληρώνεσαι με «τόσο» και να δηλώνεται «-τόσο». Να δουλεύεις υπερωριακά χωρίς να παίρνεις φράγκο. Να πρέπει να χάσεις ώρες ολόκληρες για να κάνεις εργασίες, να βγάλεις διαγωνίσματα, να γράψεις σε σάιτ, να πας σε εκδηλώσεις, να πας σε μιτινγκ, να πεις κάλαντα, να πας σε απονομές, μπαζαρ και άλλες χαζομάρες και άλλες απίστευτες ώρες χαμένες από την οικογένεια σου και φυσικά όλα αυτά χωρίς αμοιβή. Να είσαι καθηγητής και να είσαι αναγκασμένος να κάνεις και την πωλήτρια, την καθαρίστρια, την ντελιβερού για να καταφέρεις να συμπληρώσεις το εισόδημα σου.

14χρονος έκλεβε χρυσαφικά από συγγενείς του

Εξιχνιάστηκαν, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών, περιπτώσεις κλοπών σε βάρος δύο ημεδαπών, μίας γυναίκας 57 ετών και ενός άνδρα 56 ετών, που έλαβαν χώρα από τον Νοέμβριο του 2012 έως τις αρχές Ιανουαρίου 2013. 

Ο Σύλλογος Κρητών Νομού Κιλκίς "ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ" κόβει την πίτα του

Ο Σύλλογος Κρητών Νομού Κιλκίς "ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ" ανακοινώνει προς τα μέλη και τους φίλους του ότι το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 18.00 θα πραγματοποιήσει την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας στα γραφεία του (Μητροπόλεως 17 Κιλκίς). Η παρουσία όλων θα μας τιμήσει ιδιαίτερα. Με την ευκαιρία εκφράζει τις πλέον θερμές ευχές προς την κοινωνία του Κιλκίς για το 2013.

Τσάκωσαν τον κλέφτη της Αξιούπολης

Συνελήφθη χθες (09.01.2013) το απόγευμα, στον Παλαιό Σιδηροδρομικό Σταθμό Αξιούπολης Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αξιούπολης σε συνεργασία με συναδέλφους τους της Ειδικής Ομάδας Ασφαλείας Παιονίας, ένας ημεδαπός 24 ετών, για κλοπή υλικού του ΟΣΕ.

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς: "Τι κάνετε με τους Βενιζέλους κ. Σαμαρά;"

Παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες τη φαρσοκωμωδία που έχει στηθεί από την τροικανής έμπνευσης κυβέρνηση της χώρας, με αφορμή ένα ΑΚΟΜΑ σκάνδαλο που δημιούργησε το σάπιο πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης, την υπόθεση με τη λίστα Λαγκάρντ και τον πάλαι ποτέ "τσάρο" Γ. Παπακωνσταντίνου. Και αρχίζει μια ιστορία αν αυτό ήταν συγκάλυψη, παράβαση καθήκοντος και μύρια όσα άλλα ακούγονται καθημερινά από τα τηλεοπτικά δελτία, ειδικά από το κανάλι του εθνικού υπερεργολάβου.

Απεργούν αύριο Παρασκευή και οι δικηγόροι του Κιλκίς

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς, συντασσόμενο με την από 09-01-2013 απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, αποφάσισε αποχή των δικηγόρων-μελών του από τα καθήκοντά τους την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013, ημέρα – κατά τα μέχρι τώρα δεδομένα – ψήφισης του φορολογικού νομοσχεδίου.

Κιλκισιώτες αστυνομικοί συνέλαβαν δύο άτομα για ναρκωτικά

Στις 09.01.2013 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, δύο ημεδαποί, ένας άνδρας 48 ετών και μία γυναίκα 33 ετών, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, σε αστυνομικό έλεγχο του 48χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την προαναφερόμενη ποσότητα ναρκωτικής ουσίας την προμηθεύτηκε νωρίτερα ο 48χρονος από την 33χρονη. Η 33χρονη εντοπίστηκε στην Θεσσαλονίκη και συνελήφθη, ενώ στην οικία της βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους (29,9) γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς.

Άρση απόφασης απαγόρευσης κυκλοφορίας στην Πιερία

Άρθηκε χθες (09.01.2013) η Απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας για προσωρινή απαγόρευση όλων των οχημάτων που κινούνται στο οδικό τμήμα από Βρία προς Ρητίνη και αντίστροφα, λόγω κατολισθήσεων στο 2ο χλμ. Βρίας - Ρητίνης, διότι σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Πιερίας εξέλιπον οι λόγοι.

Διακόπτεται η καταβολή 50.000 συντάξεων που δεν απεγράφησαν

Στη διακοπή περισσότερων των 50.000 συντάξεων θα προχωρήσει το υπουργείο Εργασίας, μετά την ολοκλήρωση της απογραφής στα τρία μεγαλύτερα ασφαλιστικά ταμεία της χώρας.

Στον εισαγγελέα το σκάνδαλο του Μετοχικού Ταμείου Στρατού – Ευθύνες 7 υπουργών

432 εκατομμύρια ευρώ είναι η ζημιά στο Μετοχικό Ταμείο Στρατού. Επί 12 χρόνια η κακοδιαχείριση οδήγησε στο Ταμείο στο βούρκο και αφήνει έκθετες διοικήσεις αλλά και 7 υπουργούς που δεν έκαναν το παραμικρό για τη διάσωσή του

Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

ΑΥΓΗ ·Βίλλα.. Λαγκάρντ – Άθλιος αντιπερισπασμός από την κυβέρνηση Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜ. ΑΡ. ·Αλ. Τσίπρας στη Φλώρινα: - Θα κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές αν δεν δοθεί λύση για τη θέρμανση·Έρχονται 70.000 απολύσεις –Ρεν διαψεύδει Μανιτάκη
ΒΡΑΔΥΝΗ ·Αυθαίρετα – Νέα παράταση – Εντός των ημερών οι ανακοινώσεις του ΥΠΕΚΑ·Συνεχείς συσκέψεις σε κυβέρνηση και κόμματα – Φόβοι για παρενέργειες από τη λίστα Λαγκάρντ-Τα σενάρια εν όψει των ψηφοφοριών στη Βουλή·Κ. Χατζηδάκης – 465 εκατ. Ευρώ για ΜμΕ

Πετυχημένες Πρακτικές 2012 & Προγραμματισμός Νέων Αγροτών 2013

Συστηματικά, δυναμικά και τεκμηριωμένα, όπως μας έχει συνηθίσει η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών-ΠΕΝΑ, καταγράφονται οι αμέσως επόμενες δραστηριότητες της ΠΕΝΑ, μετά από μια εντατική χρονιά, όπου η ΠΕΝΑ πραγματοποίησε 196 δράσεις που προαναγγέλθηκαν και δημοσιοποιήθηκαν τα αποτελέσματα τους, φιλοδοξώντας στην καταξίωση των αποκλειστικά επαγγελματιών αγροτών. 

Απέχουν αύριο Παρασκευή οι δικηγόροι

Σε πανελλαδική 24ωρη αποχή κατέρχονται την Παρασκευή οι δικηγόροι, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το φορολογικό νομοσχέδιο, το οποίο την ίδια ημέρα ψηφίζεται στην Βουλή.
Σχετική απόφαση έλαβε η συντονιστική Επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας που συνήλθε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ).

Ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

"Η Δημοκρατική Αριστερά θεωρεί ότι το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (Τ.Τ.) μπορεί και πρέπει να συγχωνευτεί (χωρίς να διασπαστεί) με την Attica Bank και να αποτελέσουν την αρχή της δημιουργία του τέταρτου ισχυρότερου τραπεζικού σχήματος. Η ένωση της Attica Bank με το Τ.Τ., την τράπεζα με την μεγαλύτερη καταθετική βάση, μπορεί να αποτελέσει το πρώτο στάδιο σε μια σειρά συγχωνεύσεων μικρότερων τραπεζών που δεν θα μπορέσουν να συνεχίσουν αυτόνομα την πορεία τους. 

16ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Κατασκευής Ξύλινης Φωλιάς για Πουλιά

Οι περιβαλλοντικές ομάδες του 2ου ΕΠΑ.Λ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ καλούν όλους τους μαθητές (Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων, ΓΕ.Λ., ΕΠΑ.Λ., ΕΠΑ.Σ., Σ.Δ.Ε., Ε.Ε.Ε.Ε.Κ) να συμμετάσχουν στον  «16ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Κατασκευής Ξύλινης Φωλιάς για Πουλιά»  και να δείξουν έμπρακτα την αγάπη τους για τα πουλιά.