Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Ζωντανή μουσική κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις "ΝΟΤΕΣ" στο Πολύκαστρο


Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα ονόματα των συλληφθέντων για τη ληστεία στο Βελβεντό

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Κοζάνης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των τεσσάρων (4) ατόμων που συνελήφθησαν χθες σε Βέροια και Πτολεμαΐδα για τις δύο ένοπλες ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

Εξαφάνιση ηλικιωμένης από την Θεσσαλονίκη

Για οποιαδήποτε πληροφορία ΤΗΛ. 1065

Βίασε και βασάνισε την 5χρονη κόρη του μέχρι θανάτου

Κι όμως γι' αυτό το ανατριχιαστικό έγκλημα η τιμωρία ήταν ένα πρόστιμο και λίγοι μήνες φυλακή! Σε ποινή φυλάκισης ίσης με το διάστημα κατά το οποίο παρέμεινε προφυλακισμένος και σε μικρό πρόστιμο καταδικάστηκε ένας Σαουδάραβας ο οποίος ομολόγησε ότι βίασε και σκότωσε την 5χρονη κόρη του, υποστηρίζουν τρεις ακτιβίστριες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από τη Σαουδική Αραβία.

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα σε Βέροια και Πτολεμαΐδα για δύο ένοπλες ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης και αρπαγή ενός ατόμου

Χθες (01-02-2013) το πρωί, οκτώ συνολικά δράστες, συμμετείχαν σε ταυτόχρονες ένοπλες ληστείες σε δύο (2) χρηματοπιστωτικά καταστήματα, στο Βελβεντό Κοζάνης. 
Συγκεκριμένα, δύο (2) άτομα, που φορούσαν κουκούλες, έσπασαν με τσεκούρι τον υαλοπίνακα του υποκαταστήματος της Αγροτικής Τράπεζας, και αφού εισήλθαν σε αυτό, αφαίρεσαν με την απειλή όπλων το χρηματικό ποσό των 175.940 ευρώ, ενώ ένας (1) συνεργός τους βρισκόταν έξω ακριβώς από την πόρτα της Τράπεζας.

Εξαφάνιση ηλικιωμένης από την Αθήνα

Για οποιαδήποτε πληροφορία ΤΗΛ. 1065

Προτάσεις προς τους οργανωτές των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια απελευθέρωσης της πόλης

Γράφει ο Πάνος Μαύρος
Αξιότιμοι κύριοι
Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση του Κιλκίς, και με αφορμή το θάρρος που δίνετε στους πολίτες του Κιλκίς να πουν τις προτάσεις τους, με το σλόγκαν «Πες την ιδέα σου», θα σας παραθέσω την παρακάτω ιδέα, η οποία έχει ξαναγραφεί πριν 5 χρόνια περίπου από στήλη της εφημερίδας «Γνώμη».

Δείτε το βραβευμένο ντοκιμαντέρ για άτομα με κινητικά προβλήματα

Το ντοκιμαντέρ «Θα βγάλω φτερά», της Αννέτας Παπαθανασίου, διάρκειας 60′, που γυρίστηκε το 2003 και πήρε το 2ο βραβείο στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, βρίσκεται επιτέλους online! Βασικός πρωταγωνιστής και συν-σκηνοθέτης ο Γιάννης Κουφάλης. Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ που βλέπει από μέσα μια παρέα φίλων με κινητική αναπηρία, με υπέροχες προσωπικές αφηγήσεις και εξομολογήσεις, με λυτρωτικό χιούμορ και αυθορμητισμό!

Δείτε το ντοκιμαντέρ σε δύο μέρη


Το πρώτο μέρος



Το Δεύτερο μέρος

Μια βραδιά αφιερωμένη στον Κωνσταντίνο Καβάφη με την σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου και τον κιλκισιώτη μαέστρο Θεόδωρο Ορφανίδη

Χρονιά αφιερωμένη στο μεγάλο μας ποιητή Κωνσταντίνο Καβάφη το 2013 και με αυτή την αφορμή η Σόνια Θεοδωρίδου, εξέχουσα προσωπικότητα και μεγάλη σοπράνο καταφθάνει στην Αθήνα, στο «Παλλάς», για ένα και μοναδικό κονσέρτο.

Πάρτε επιτέλους θέση! Δεν πάει άλλο!

Γράφει ο  Νίκος Τερζενίδης
Πρόεδρος Επαγγελματιών Διασκέδασης Αναψυχής Εστίασης ν. Κιλκίς
Προς Βουλευτές, Αντιπεριφερειάρχη, Δημάρχους

«Χίλια καταστήματα του νομού Κιλκίς με τρεις χιλιάδες εργαζομένους και με στήριξη σε εκατοντάδες άλλους επαγγελματίες για τις προμήθειες τους βρίσκονται σε απόγνωση και ένα βήμα πριν το κλείσιμο.

Βρήκαν τους κλέφτες των αγροτικών μηχανημάτων

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών και μια περίπτωση απάτης με σκοπό την μεταπώληση αγροτικών μηχανημάτων στην ευρύτερη περιοχή της Ημαθίας και της Κρύας Βρύσης Πέλλας, οι οποίες διαπράχθηκαν κατά τους μήνες Νοέμβριο του 2012 έως και Ιανουάριο του 2013.

Σκοτώθηκε 59χρονος σε τροχαίο

Την 02.02.2013 το πρωί, στην Κρύα Βρύση Πέλλας, σημειώθηκε σύγκρουση δύο Ι.Χ. Επιβατηγών αυτοκινήτων που οδηγούσαν ένας 59χρονος ημεδαπός και ένας 53χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 59χρονου οδηγού, το σοβαρό τραυματισμό μίας 54χρονης που συνεπέβαινε με τον 59χρονο και τον ελαφρύ τραυματισμό του 53χρονου οδηγού και ενός 56χρονου που συνεπέβαινε με τον 53χρονο. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κρύας Βρύσης. 

Κάνουμε για σας όλες τις "αγγαρείες"


Ερώτηση Παπαρήγα προς Σαμαρά για τα αιτήματα των αγροτών

"Δεν είναι η πρώτη φορά που η φτωχομεσαία αγροτιά με τα μηχανήματα της βρίσκεται στους δρόμους σε όλη την Ελλάδα. Θύμα της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) που κάθε χρόνο χειροτερεύει τη θέση της αγροτιάς και την καταδικάζει, σε φτώχεια και ξεκλήρισμα. 

Mεταβίβαση των μετοχών της Emporiki Bank στην Alpha Bank

Με την υπογραφή της Συμβάσεως Αγοράς Μετοχών και την προσαρμογή που προέκυψε από τη συναλλαγή, η Crédit Agricole ολοκλήρωσε την κεφαλαιακή ενίσχυση της Εμπορικής καταβάλλοντας συνολικά 2,9 δισ. ευρώ και αγόρασε Ομόλογο εκδόσεως της Alpha Bank ύψους 150 εκατ. ευρώ μετατρέψιμο σε μετοχές. Το τελευταίο αποτελεί άμεση επένδυση στην Alpha Bank, συνεισφέροντας στα εποπτικά της κεφάλαια επιπλέον του μεταφερόμενου μετοχικού κεφαλαίου της Εμπορικής.