Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας ο ΓΑΣ Κιλκίς

Χωρίς να καταβάλει ιδιαίτερη προσπάθεια η χειροσφαιρική ομάδα του Γ.Α.Σ.Κ. κέρδισε τον ουραγό Πανελλήνιο και αναρριχήθηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Ήταν μια καλή ευκαιρία για τον προπονητή να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αθλητές που δεν είχαν πολλές αγωνιστικές παραστάσεις την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και παράλληλα να ξεκουράσει κάποιους άλλους, αφού είχε προηγηθεί το νικηφόρο παιχνίδι της Τετάρτης με το Λουτράκι. Το μυαλό όλων είναι στη προετοιμασία για το επόμενο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με το Φίλιππο στη Βέροια, που καίγεται για βαθμούς αφού βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση. Οι παίχτες που αγωνίστηκαν και τα τέρματα που σημείωσαν :
Τριανταφύλλου, Τζιώκας, Πίτος 6, Κυπραίος 2, Δούγιας 2, Γιαβασίδης 1, Λασκάκης 3, Δεληγιάννης 4, Χοτζούδης 1, Δημάκης 4, Μέγκας 4, Καλπακίδης 4, Κριεζής, Σκάρλος, Δελημήτης, Μαραντίδης.

Τα "Omorfa taxidia" στο Λιτόχωρο για παραδοσιακό κούρεμα και ξύρισμα

Θα μπορούσατε να φανταστείτε ότι πολύς κόσμος (κυρίως από Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Κατερίνη) ταξιδεύει αρκετά χιλιόμετρα με προορισμό το Λιτόχωρο, για να απολαύσει ένα παραδοσιακό κούρεμα ή ξύρισμα;

Δεν πρόλαβαν να χαρούν τα κλοπιμαία ούτε μία μέρα

Στις 02.02.2013 το απόγευμα στην Ιερισσό Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιερισσού, συνελήφθη ένας 36χρονος υπήκοος Αλβανίας, ενώ αναζητούνται άλλοι δύο συνεργοί του, διότι σε προγενέστερο χρόνο είχαν σταθμεύσει το Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο που επέβαιναν και προέβησαν στην φορτοεκφόρτωση αντικειμένων, τα οποία όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα αφαιρέθηκαν νυχτερινές ώρες της 01/02.02.2013 από τροχόσπιτο και από δύο αποθήκες ενός 60χρονου ημεδαπού στην περιοχή Κακούδια Ιερισσού Χαλκιδικής. Σε αστυνομική έρευνα του σπιτιού του 36χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος αντικειμένων (καλώδια χαλκού, οικοδομικά εργαλεία, χορτοκοπτικά εργαλεία κτλ), των οποίων την κατοχή δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Ιερισσού.

Έρχεται στον υπολογιστή σας ο χειρότερος ΙΟΣ που ανακοινώθηκε ποτέ από το CNN!

Η ΓΝΩΜΗ αναρτά με κάθε επιφύλαξη την είδηση αυτή πιστεύοντας ότι, έτσι κι αλλιώς λίγη προσοχή παραπάνω δεν βλάπτει!
Τις τελευταίες ώρες οργιάζουν οι φήμες για Νέο Μήνυμα spam με τίτλο συνημμένη κάρτα από Hallmark. Είναι ένας ιός που ανοίγει μια εικόνα καρτ-ποστάλ, που «καίει» ολόκληρο το σκληρό δίσκο C του υπολογιστή σας.
Εάν λάβετε ένα μήνυμα που ονομάζεται....«καρτ-ποστάλ», ακόμα κι αν σας σταλεί από φίλο, μην το ανοίξετε! Κλείστε τον υπολογιστή σας αμέσως. Αυτός είναι ο χειρότερος ιός που ανακοινώθηκε από το CNN.
Έχει χαρακτηριστεί από τη Microsoft ως ο πιο καταστροφικός ιός. Αυτός ο ιός αποκαλύφθηκε χθες από τη McAfee, και δεν υπάρχει ακόμη τρόπος αντιμετώπισης για αυτό το είδος του ιού.
Αυτός ο ιός καταστρέφει απλά τον Τομέα Zero του σκληρού δίσκου, όπου αποθηκεύονται οι ζωτικής σημασίας πληροφορίες.