Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

«Κιλκίς»

«Κιλκίς»: Από το δίσκο «Η κυρία Καίτη κι εγώ» του Σταύρου Ξαρχάκου (2005).
Μουσική: Σταύρος Ξαρχάκος
Στίχοι: Κώστας Κινδύνης
Τραγούδι: Καίτη Ντάλη

Παρουσίαση νέου προγράμματος στο Kinesis-Gym Cross Fit Group Training!

"Με μεγάλο ενδιαφέρων και συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12/2/2013 στις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου μας το νέο ομαδικό πρόγραμμα Cross Fit.
Στα πλαίσια της διαρκούς αναβαθμίσεις και ανανεώσεις των ομαδικών προγραμμάτων το Kinesis-Gym εντάσσει ένα ακόμα πρόγραμμα που είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο παγκόσμιος και μαζί με το TRX Group Training Program καλύπτει πλήρως την γκάμα του Functional training… (http://www.kinesis-gym.gr/content/view/106/9/lang,el/)

Εκδήλωση προς τιμήν των Τριών Ιεραρχών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο « Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς » την Τετάρτη 30/1/2013, η εκδήλωση προς τιμήν του εορτασμού των Τριών Ιεραρχών και της Ημέρας των Γραμμάτων, από το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς.  Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Κοσμήτορας της θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ κ. Μιχαήλ Τρίτος, ο οποίος εισηγήθηκε το θέμα «οι Τρεις Ιεράρχες και η ειρήνη».

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς ευχαριστεί για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση που πραγματοποίησε προς τιμήν των Τριών Ιεραρχών στο «Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς» την Τετάρτη 30/1/2013, την ενοριακή χορωδία του Ιερού Ναού του Αγίου Δημητρίου «Άγιος Νέστωρ», τους μουσικούς Ηλιάδου Σοφία, Παπαγεωργίου Δημήτριο και Κανταρτζή Τριαντάφυλλο, την ομάδα του Συλλόγου Ιεροψαλτών « Πέτρος ο Γλυκύς », καθώς και το συναδέλφο εκπαιδευτικό κ. Ηλιάδη Σάββα, τον πρωτοσύγκελο της Μητρόπολης Κιλκίς π.Επιφάνιο Θεοδωρίδη και το συνάδελφο Δημήτρη Νατσιό, που συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία της εκδήλωσής μας. 

Βρέχει στη φτωχογειτονιά (Αφιερωμένο στο Κιλκίς σήμερα)


Ευχαριστούμε τον αναγνώστη και φίλο Κοσμά Σιδηρόπουλο
για την παραχώρηση του video

Επιστολή επιτυχόντων της προκήρυξης 8Κ/2008 για το ΙΚΑ ΕΤΑΜ"

"Λυπούμαστε, που αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε, με τη παρούσα ανακοίνωσή μας, όμως, κάποια δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, διαστρεβλώνουν παράφορα την αλήθεια και παραπληροφορούν τη κοινή γνώμη, για λόγους που αδυνατούμε να κατανοήσουμε!
Έτσι, προς αποκατάσταση της αλήθειας, πρέπει να επισημάνουμε τις παρακάτω αλήθειες:

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ στο πλευρό των εργαζομένων στο «Βοήθεια στο Σπίτι»

"Ξεκίνησε σήμερα η 48η απεργία των εργαζομένων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι». Στη συγκέντρωση που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος στο κέντρο της Αθήνας, παρευρέθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Χαραλαμπίδου Δέσποινα, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, Ειρήνη Αγαθοπούλου, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και Γιάννης Σταθάς. 

Ανακαινίζεται το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς



Με χαρμόσυνα μηνύματα ξεκίνησε το 2013 για το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης. Το κοινωφελές Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» αποφάσισε να χρηματοδοτήσει εργασίες ανακαίνισης του κτιρίου όπου στεγάζεται το Κέντρο.

Εγκρίθηκαν οι πιστώσεις έτους 2013 για τη χρηματοδότηση του μέτρου «Αγορά και εγκατάσταση ηλεκτροφόρου περίφραξης»

Υπογράφηκε σήμερα, από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Καθηγητή Αθανάσιο Τσαυτάρη και προωθήθηκε στον Υπουργό Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, η απόφαση για την ενίσχυση, υπό μορφή επιδότησης κεφαλαίου για την «Αγορά και εγκατάσταση ηλεκτροφόρου περίφραξης». 

Επίσκεψη 3ου Γυμνασίου Κιλκίς στη Φιλανδία

Στα πλαίσια της Πολυμερούς Σχολικής Σύμπραξης Comenius με τίτλο “Influence of the weather on the natural and urban landscape of difference European regions” που συμμετέχει το σχολείο μας σε συνεργασία με σχολεία της Ισπανίας, Γαλλίας, Ιταλίας, Φιλανδίας, Ρουμανίας, Τουρκίας και Πολωνίας , πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην πόλη Λόβισα της Φιλανδίας από 4/2 εως 8/2. Στην αντιπροσωπεία του σχολείου μας συμμετείχαν 4 μαθητές και 2 συνοδοί καθηγητές.

Η Ισπανίδα που ξεμπρόστιασε τον Παπανδρέου

Η νεαρή κοπέλα πήρε το λόγο και είπε μεταξύ άλλων: «Εσείς είστε υπεύθυνοι για αυτό που συμβαίνει τώρα. Εμείς πληρώνουμε τις συνέπειες από την απουσία πολιτικής σας ή από τις πολιτικές σας» 

Σφοδρή επίθεση από μία νεαρή Ισπανίδα δέχτηκαν οι ηγέτες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και δη ο πρόεδρός της Γιώργος Παπανδρέου.

Ο κ. Σταϊκούρας μας δουλεύει!

Του Θάνου Οικονομόπουλου 
«Ο ελπίζων χαίροντας, αποθνήσκει...χέζ@ντας!» συνήθιζε να λέει η γιαγιά μου η Ελένη. Θυμήθηκα την θυμοσοφία της, ακούγοντας τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα να διατυμπανίζει χαζοχαρούμενα την ικανοποίησή του επειδή «η Ελλάδα, πέτυχε να έχει για πρώτη φορά από την έναρξη της κρίσης πρωτογενές πλεόνασμα...».

Δραστηριότητες Αγαθοπούλου το δεκαπενθήμερο που πέρασε

Δραστηριότητες Αγαθοπούλου το δεκαπενθήμερο που πέρασε

Δείτε ΕΔΩ

Ιδού πόσα παίρνει ο Γ. Μέργος που θεωρεί «πολλά» τα 586 ευρώ!

-Τριπλοθεσίτης ο προκλητικός ΓΓ του υπουργείου Οικονομικών -Πόσα παίρνει και από πού. 
Έντονος προβληματισμός και αμηχανία επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου μετά τις δηλώσεις του ΓΓ του υπουργείου Οικονομικών Γιώργου Μέργου, περί "υψηλού" κατώτατου μισθού στην Ελλάδα.

Συνεδρίαση του Δ.Σ της Αναπτυξιακής Σύμπραξης Συν-ενεργείν για την Απασχόληση στο Επιμελητήριο Κιλκίς

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη Συν-ενεργείν για την Απασχόληση» με συντονιστή την Εταιρεία Έρευνας και Ανάπτυξης του Επιμελητηρίου Κιλκίς, θα υλοποιήσει το Τοπικό σχέδιο για την Απασχόληση (ΤοπΣΑ): «Συν-ενεργείν τοπικά για την Καταπολέμηση της ανεργίας στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς» στο πλαίσιο της δράσης 7: “Τοπικά Σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες το τοπικών αγορών εργασίας“ του Τομεακού Επιχειρησιακού Προγράμματος “Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού 2007-2013” 

Με υπόμνημα στον πρωθυπουργό ο Κ. Μίχαλος

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά πραγματοποίησε την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013 ο πρόεδρος της ΚΕΕΕ και του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, συνοδευόμενος από τον Α' Αντιπρόεδρο της ΚΕΕΕ κ. Παναγιώτη Παπαδόπουλο, Β' Αντιπρόεδρο κ. Ιορδάνη Τσώτσο, Γ' Αντιπρόεδρο κ. Άγγελο Τσατσούλη, Δ' Αντιπρόεδρο κ. Παύλο Τονικίδη, τον Γενικό Γραμματέα της ΚΕΕΕ κ. Παναγιώτη Αγνιάδη, τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα Μιχάλη Ζορπίδη, τον Οικονομικό Επόπτη της ΚΕΕΕ κ. Γεώργιο Χονδρογιάννη και τον Αναπληρωτή Οικονομικό Επόπτη κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου, καθώς και τον Β' Αντιπρόεδρο του ΕΒΕΑ κ. Παύλο Θωμόγλου, τον Γενικό Γραμματέα κ. Νίκο Σοφιανό και τον Οικονομικό Επόπτη του ΕΒΕΑ κ. Ευάγγελο Τσόγη. 

Διάλεξη-Εισήγηση με θέμα, "Μεγάλες πολιτικές προσωπικότητες στον πρώτο αιώνα ζωής του νεοελληνικού κράτους"

"Φίλες και Φίλοι, 
Θα ήθελα να σας προσκαλέσω στη διάλεξη-εισήγησή μου που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 6 μ.μ. στο Δημαρχείο Αξιούπολης Κιλκίς. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια του Λαϊκού Πανεπιστημίου Παιονίας " Μέγας Αλέξανδρος ", ενός θεσμού που για μια ακόμη χρονιά βάζει τη δική του σφραγίδα στον τομέα της εκπαίδευσης και του πολιτισμού στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Παιονίας και όχι μόνο.

Προαναγγελία για νέα μείωση στον κατώτατο μισθό; - Πόσο “λάθος” έκανε ο Γ.Γ. του υπουργείου Οικονομικών

- Υπάρχει σχέδιο να πέσει ο μισθός στα 485 ευρώ;
- Ποιον εξέφρασε ο Γ.Γ. αν όχι τις απόψεις του υπουργείου Οικονομικών;
- Η κατακραυγή έφερε την “διόρθωση” αλλά δεν ζητήθηκε παραίτηση
- “Βούτυρο στο ψωμί” της τρόικας που ζητάει μειώσεις στα επίπεδα της Πορτογαλίας

Σκοτώθηκαν σε τροχαίο δύο Βουλγάρες 16 και 21 ετών

Στις 12.02.2013 το απόγευμα στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσ/νίκης – Βέροιας (οικισμός Καβάσιλων Ημαθίας), το Ι.Χ. Επιβατικό που οδηγούσε 20χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε στύλο της Δ.Ε.Η., με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό δύο γυναικών υπηκόων Βουλγαρίας 21 και 16 ετών που επέβαιναν στο όχημα. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας Ημαθίας

ΠΑΣΥ: «Μας κοροϊδεύουν - Δεν θα το επιτρέψουμε»

"Συνεχίζουμε και δυναμώνουμε τον μεγαλειώδη αγώνα για την επιβίωση μας. Βρισκόμαστε στην 3η βδομάδα μακριά από τα σπίτια και τα χωράφια μας, στα μπλόκα του αγώνα που δυναμώνουν σε όλη τη χώρα. Προχωράμε στην κλιμάκωση του αγώνα, με πανελλαδικό συντονισμό των μπλόκων και ενιαίο τρόπο, όπως καταλήξαμε από κοινού στο πλαίσιο αιτημάτων στην πανελλαδική σύσκεψη εκπροσώπων από 35 μπλόκα όλης της χώρας, μετά από το ενωτικό κάλεσμα που απηύθυνε το μπλόκο των Θεσσαλών αγροτών. 

Επιτυχής η 40η Σχολή Βασικής Εκπαίδευσης Κλάδου Ανιχνευτών στο Κιλκίς

 Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013, η 40η Σχολή Βασικής Εκπαίδευσης Κλάδου Ανιχνευτών με τίτλο «Ανιχνεύοντας στην Κρίση» που πραγματοποιήθηκε στο Κιλκίς από τις 8 έως 10 Φεβρουαρίου και συμμετείχαν 21 βαθμοφόροι από την Ξάνθη, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Λάρισα, Συκούριο, Φλώρινα και Αθήνα. 

1η νομαρχιακή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Κιλκίς

Ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Κιλκίς σας προσκαλεί την Κυριακή 17/2 στις 11.00π.μ., στα γραφεία του Κιλκίς (Κ. Γαβριηλίδη 8, 3ος όροφος) να συμμετάσχετε στην 1η νομαρχιακή συνέλευση. Σκοπός της συνέλευσης είναι ο καθορισμός προγράμματος δράσης για το νομό μας και η εκλογή Νομαρχιακής Επιτροπής. Υπενθυμίζουμε ότι όλες οι διαδικασίες και οι εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ είναι ανοιχτές και μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι πολίτες.

Αποκριάτικος χορός του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς διοργανώνει το ετήσιο παιδικό μπαλταφάν και σας προσκαλεί να ξεφαντώσουμε όλοι μαζί την πρώτη (1η) Κυριακή της Αποκριάς του 2013! Το μπαλταφάν θα πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013, ώρα 5:00 μ.μ. στις νέες μας εγκαταστάσεις, Μητροπόλεως 5 (πρώην Νομαρχία Κιλκίς). Ήρθαν οι Απόκριες! Φορέστε τις στολές σας και ξεκινάμε!!! Μαζί μας θα βρίσκονται και κλόουν που θα μας διασκεδάσουν! Σας περιμένουμε για πολύ κέφι και χαρά!!!

Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

ΑΥΓΗ ·Κυβερνητικό σήμα προς ΣΕΒ: -Κόψτε κι άλλο τους μισθούς! ·Από το «λάθος» στο έγκλημα! – Έβαλαν και το ΕΣΠΑ στο Μνημόνιο! ·Μέχρι τον Μάιο – Κάθε 12 μέρες στην Εφορία
ΒΡΑΔΥΝΗ ·Δάνεια – Ειδική ρύθμιση για ΟΕΚ- Η κυβέρνηση σχεδιάζει ευνοϊκότερους όρους αποπληρωμής·Η κυβέρνηση διαψεύδει τον Γιώργο Μέργο – Δεν τίθεται θέμα αλλαγής κατώτατου μισθού ·Πρωτοβουλία του υπουργού Εργασίας Γ. Βρούτση – Άμεση χορήγηση των αναπηρικών συντάξεων