Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Εξαφάνιση ηλικιωμένου από την Κοζάνη

Για οποιαδήποτε πληροφορία ΤΗΛ. 1065

Το ΚΚΕ καταγγέλλει επίθεση των ΜΑΤ κατά αγροτών

"Το ΚΚΕ καταγγέλλει τη νέα άγρια επίθεση των ΜΑΤ κατά των αγωνιζόμενων αγροτών στο μπλόκο της Νίκαιας, κατά τη διάρκεια συμβολικής καθιστικής διαμαρτυρίας, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων. Ο αυταρχικός παροξυσμός της κυβέρνησης δεν προκαλεί την οργή μόνο της φτωχής και μεσαίας αγροτιάς αλλά όλων των εργαζομένων και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων που πρέπει να απαντήσουν δυναμώνοντας τον αγώνα τους και την λαϊκή συμμαχία κόντρα στην πολιτική κυβέρνησης - ΕΕ που τους εξοντώνει."

Πυρά Φλωρίδη κατά Βενιζέλου, Κουβέλη - «Η κατάσταση σκαλώνει στις κορυφές»

Τη δημιουργία νέου, εννιαίου φορέα που θα επέλθει ως αποτέλεσμα ενός «επανιδρυτικού σοκ» στο χώρο της Κεντροαριστεράς, προτείνει ο πρώην υπουργός Γιώργος Φλωρίδης.

Για παθητική δωροδοκία, απόπειρα εκβίασης και παράβαση καθήκοντος κατηγορούνται δύο Αστυφύλακες

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, σε βάρος δύο Αστυφυλάκων, 26 και 31 ετών αντίστοιχα, που υπηρετούν σε Υπηρεσία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, για τα αδικήματα της παθητικής δωροδοκίας, της απόπειρας εκβίασης και της παράβασης καθήκοντος.

Απεργούν οι δικηγόροι την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Η Συντονιστική Επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος αποφάσισε ομόφωνα την αποχή των δικηγόρων της χώρας από τα καθήκοντά τους την Τετάρτη 20-2-2012, ημέρα της προκηρυχθείσας γενικής απεργίας. Το δικηγορικό σώμα της χώρας εκδηλώνει για άλλη μια φορά και με αυτόν τον τρόπο τη διαμαρτυρία του για:

Παρέμβαση γονέων: "Κινδυνεύουν τα παιδιά μας"

"Κύριοι,
Έως σήμερα δεν απασχολήσαμε τον τοπικό τύπο του Κιλκίς παρά το γεγονός ότι είμαστε αναγνώστες του.
Πάραυτα είμαστε υποχρεωμένοι να σας γνωρίσουμε ένα γεγονός που λαμβάνει χώρα, δυστυχώς επαναλαμβανόμενο ανά τακτά χρονικά διαστήματα που εν μέρει θυμίζει το παιδικό παιχνίδι «κλέφτες και αστυνόμοι» μόνο που δεν είναι παιχνίδι αλλά πράξη, τουλάχιστον για εμάς, επικίνδυνη για την ζωή νέων παιδιών.

5η Γιορτή χιονιού στα Μεγάλα Λιβάδια την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

"Το αγαπημένο μας βουνό, το Πάικο, γιορτάζει την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, με τη διοργάνωση της 5ης Γιορτής Χιονιού, στα Μεγάλα Λιβάδια, το ψηλότερο χωριό του βουνού, στα 1200 μ. υψόμετρο. Ήδη από το Σάββατο χιονίζει στο βουνό, οπότε αν θέλετε μια Κυριακάτικη λευκή απόδραση, η Γιορτή Χιονιού αποτελεί την ιδανική ευκαιρία. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6975.758.378, 6974.413.155."

Αποκριές 2013 στο Δήμο Κιλκίς


Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Η αξία των σπόρων - Έγκλημα η αδιαφορία μας

Γράφει ο Δημήτρης Αγαθόπουλος
Σας παραθέτω δημοσίευμα του tvxs για την σημασία που έχει η διατήρηση των σπόρων στην διατροφική αλυσίδα. Από τις δηλώσεις του κ. Σταυρόπουλου, συνταξιούχου πρώην υπεύθυνου της Τράπεζας γενετικού υλικού και της κ. Σοφίας Σπύρου, συμβούλου περιβάλλοντος και ερευνήτρια στην μελέτη για την αξιοποίηση της Τράπεζας γενετικού υλικού, αβίαστα βγαίνει το συμπέρασμα για την εγκληματική αδιαφορία της πολιτείας για την βιωσιμότητα της εν λόγω Τράπεζας γενετικού υλικού η οποία προσπαθεί να επιβιώσει χωρίς προσωπικό και στέγαση.

Συνολική δραστηριότητα της Ελληνικής Αστυνομίας για το έτος 2012

Δημοσιεύονται στοιχεία και δείκτες εγκληματικότητας, αδικημάτων κατά της Οικονομίας, παράνομης διακίνησης μεταναστών, τροχαίας, συγκεντρώσεων, αθλητικών εκδηλώσεων, καθώς και απολογισμού της αστυνομικής ανταπόκρισης για το έτος 2012

ΟΝΝΕΔ Κιλκίς: "ΣΥΡΙΖΑ… από την αλήθεια"

"Παρατηρώντας τις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν σύμφωνα με το σχέδιο "Αθηνά" στα Πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας και παρακολουθώντας τον καταιγισμό δηλώσεων που αφορούν το Τ.Ε.Ι. Σχεδιασμού και Παραγωγής Ενδυμάτων (ΣΠΕ) που λειτουργεί στο Κιλκίς θα θέλαμε σαν Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς να τοποθετηθούμε πάνω στο ζήτημα αυτό. 

Συνελήφθη 39χρονος Αλβανός για πορνογραφία ανηλίκων

Από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνελήφθη χθες (15.02.2013), στο Καπανδρίτι Αττικής, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, 39χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων.

Πάγωμα δόσεων και πληρωμή μόνο τόκων για 2 χρόνια - Όλες οι νέες ρυθμίσεις για τα δάνεια

- Η ρύθμιση θα κατατεθεί στη Βουλή, αφού αξιολογηθεί από την Τράπεζα της Ελλάδος
- Προβλέπει αποπληρωμή τόκων με χαμηλό επιτόκιο 1,5%
- Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για την ένταξη στη ρύθμιση

Με την απειλή όπλου έκλεψαν χρυσαφικά, κοσμήματα και 5000 ευρώ από κατάστημα

Στις 15.02.2013 βραδινές ώρες στη Σκύδρα Πέλλας, δύο άγνωστοι δράστες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπου τους, εισήλθε σε κοσμηματοπωλείο ενός 61χρονου και με την απειλή όπλου και με την χρήση σωματικής βίας, του αφαίρεσαν διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα καθώς και χρηματικό ποσό πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ.

Τσάκωσαν 35χρονο Αλβανό για κλοπή

Στις 15.02.2013 το πρωί στο Μελίσσι Πέλλας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας, ένας αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας 35 ετών, ενώ αναζητείται και ένας ομοεθνής του για κλοπή. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους προαναφερόμενους να κινούνται με ένα Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο και σε σήμα στάσης που του έγινε, ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε και ακολούθησε καταδίωξη.

Αστυνομική τελετή αποφοίτησης δεκαεννέα (19) Αξιωματικών

Από τη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδος της Αστυνομικής Ακαδημίας (Kέντρο Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας), ανακοινώνεται ότι, την 15-02-2013 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00΄ στις εγκαταστάσεις της Σχολής στο Πανόραμα Βέροιας, πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης δεκαεννέα (19) Αξιωματικών Στελεχών από Υπηρεσίες της Βόρειας Ελλάδας του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών Στελεχών (Τ.Ε.Μ.Ε.Σ) της 2ης εκπαιδευτικής σειράς, εκπαιδευτικού έτους 2012-2013. Τα ανωτέρω Στελέχη φοίτησαν κατά το χρονικό διάστημα από 07-01-2013 έως 15-02-2013. 

Αποκριάτικος χορός του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς διοργανώνει το ετήσιο παιδικό μπαλταφάν και σας προσκαλεί να ξεφαντώσουμε όλοι μαζί την πρώτη (1η) Κυριακή της Αποκριάς του 2013! Το μπαλταφάν θα πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013, ώρα 5:00 μ.μ. στις νέες μας εγκαταστάσεις, Μητροπόλεως 5 (πρώην Νομαρχία Κιλκίς). Ήρθαν οι Απόκριες! Φορέστε τις στολές σας και ξεκινάμε!!! Μαζί μας θα βρίσκονται και κλόουν που θα μας διασκεδάσουν! Σας περιμένουμε για πολύ κέφι και χαρά!!! 

Η Γιορτή της Μητέρας στην Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου

Την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 6:30 μ.μ. πραγματοποιήθηκε εκδήλωση από την Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου με την ευγενή συμμετοχή του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς με θέμα τη Μητέρα. Με αφορμή την εκκλησιαστική γιορτή της Υπαπαντής του Κυρίου, διοργανώθηκε η συγκεκριμένη εκδήλωση στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

Δημοσκόπηση Pulse: Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ 1,5% έναντι της Ν.Δ.

Προβάδισμα 1,5% υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει νέα δημοσκόπηση της Pulse, ενώ ο Αντώνης Σαμαράς παραμένεςι καταλληλότερος πρωθυπουργός συγκεντρώνοντας ποσοστό 30%.

Ο Μέργος € 3.700,00 κι ο μούργος € 370,00

Τελικά αυτό που διαπιστώνει κανείς είναι πως όταν το στομάχι είναι γεμάτο, τότε ο άνθρωπος τελεί υπό καθεστώς νωθρότητας και θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός για να μην εκτίθεται με όσα δηλώνει ή πράττει.

Του Στρατή Μαζίδη
Ο ΓΓ του ΥΠΟΙΚ κος Μέργος ανήκει στην κατηγορία των απρόσεκτων. Στο Κολωνάκι, τη Βούλα και τη Φιλοθέη δεν υπάρχει πείνα. Κάπου λοιπόν ανάμεσα στο κάπνισμα ενός Αβάνας ή μετά το φουαγκρά σκέφτηκε πως ο βασικός μισθός των € 586,00 ευρώ που για ένα νέο κάτω των 25 μεταφράζεται σε € 426,00 καθαρά (ή € 370,00 δίχως τα οδοιπορικά) αποτελεί υψηλότατη αμοιβή.

Μονοήμερη εξόρμηση του Ορειβατικού Συλλόγου Κιλκίς

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013 θα πραγματοποιηθεί μονοήμερη εξόρμηση του Συλλόγου σε χιονοδρομικό κέντρο που θα επιλεγεί ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες. Πιθανότατα θα είναι το χιονοδρομικό κέντρο του Σελίου ή των 3-5 Πηγαδίων καθώς είναι και τα κοντινότερα αλλά και πλήρως οργανωμένα προσφέροντας δυνατότητες ενοικίασης και εκμάθησης σκι για αρχάριους και προχωρημένους.

'Εγινε αισθητός και στο Κιλκίς



Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 16.42 χθες το απόγευμα στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής.
Ο σεισμός έγινε αισθητός και στο Κιλκίς.

Φιλικοί αγώνες Ακαδημίας "Αετού" Κιλκίς με "Μεγάλο Αλέξανδρο" Θεσσαλονίκης

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013 η Ακαδημία μας θα φιλοξενήσει την Ακαδημία του Μεγάλου Αλεξάνδρου Θεσσαλονίκης για την διεξαγωγή φιλικών αγώνων τεσσάρων τμημάτων.
Το πρόγραμμα των αγώνων είναι:
ΝΕΟ ΔΑΚ ΚΙΛΚΙΣ

ώρα 10:15-11:30 τμήμα γεν. 1999
ώρα 11:30-12:45 τμήμα γεν. 2000
2ο Γυμνάσιο ΚΙΛΚΙΣ

ώρα 10:30-11:45 τμήμα γεν. 2003-04
ώρα 11:45-13:00 τμήμα γεν. 2001

Ημερίδα για Αρωματικά στο Επιμελητήριο Κιλκίς

Την Τετάρτη, 20 Φεβ 2013, στις 18.00, στην αίθουσα του Επιμελητήριου Κιλκίς, το Επιμελητήριο Κιλκίς οργανώνεται ημερίδα παρουσίασης του έργου InCluDe-Inovative entrepreneurship Cluster for Development aromatic & pharmaceutical plants, με την υποστήριξη της Ένωσης Νέων Αγροτών Κιλκίς, της ΑΚΜΕ ΜΥΡΕΨΩΣ και της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.