Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Απόκριες και παιδιά: τι πρέπει να προσέχουν οι γονείς

Οι Απόκριες αποτελούν για τα παιδιά περίοδος χαράς και διασκέδασης. Για τους γονείς όμως θα πρέπει να είναι περίοδος επαγρύπνησης, καθώς οι μεταμφιέσεις των παιδιών μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία τους.

Εθελοντική Αιμοδοσία του "Φλάμπουρα" Κιλκίς

Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Νομού Κιλκίς "Ο Φλάμπουρας", στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς και εθελοντισμού, αποφάσισε την πραγματοποίηση Εθελοντικής Αιμοδοσίας στα γραφεία του Συλλόγου, την Κυριακή 10 Μαρτίου 2013 από τις 10:00 π.μ. μέχρι τις 13:00 μ.μ.  Παρακαλούνται τόσο τα μέλη του Συλλόγου όσο και το ευρύτερο κοινό να προσέλθουν συμβάλλοντας σ’ αυτήν την κοινωνική προσπάθεια αλληλεγγύης που κρίνεται υψίστης σημασίας για τον συνάνθρωπό μας.
(ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ “Ο ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΣ ”
Ελ. Βενιζέλου 35, 61100 Κιλκίς ΤΗΛ ­- FAX 23410 23119)

Μανιτάκης: Θα απολυθούν όσοι δε δεχθούν μετάταξη

Το σημείο της εγκυκλίου με τις «Οδηγίες για την κινητικότητα των υπαλλήλων σε διαθεσιμότητα» επαναλαμβάνει, με συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης, σημειώνοντας πως θα βρεθούν εκτός Δημοσίου οι υπάλληλοι οι οποίοι στο πλαίσιο της κινητικότητας δεν θα δεχθούν τη μετάταξή τους

Η κρίση σε νέες περιπέτειες

Του Γιάνη Βαρουφάκη
Βιώνουμε καταστάσεις που, αν δεν ήταν τόσο σοβαρές, θα προκαλούσαν γέλιο.
Μια Ευρωπαϊκή Επιτροπή της οποίας ο αντιπρόεδρος δηλώνει, χωρίς να κοκκινίζει, ότι η επιστημονική διόρθωση υπολογιστικών λαθών ολκής, που αφορούν άμεσα την εφαρμοζόμενη οικονομική πολιτική, δεν βοηθά επειδή, λέει, κλονίζει την εμπιστοσύνη του κόσμου στο αλάθητο της Επιτροπής του.

Βρήκαν τον κλέφτη των υλικών του ΟΣΕ στις Σέρρες

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Ζίχνης Σερρών περίπτωση κλοπής υλικού του Ο.Σ.Ε. που έλαβε χώρα την 17.02.2013 στη σιδηροδρομική γραμμή του Σταθμού Μυρρίνης Σερρών.

Πήγαν να ληστέψουν αλλά την πάτησαν

Στις 01.03.2013 το βράδυ συνελήφθη στον Κοπανό Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νάουσας, ένας υπήκοος Ουγγαρίας 45 ετών, διότι ο προαναφερόμενος μαζί με άλλους τρεις άγνωστους συνεργούς του αποπειράθηκαν να διαρρήξουν την οικία ενός 33χρονου, πλην όμως δεν τα κατάφεραν γιατί έγιναν αντιληπτοί από τον ίδιο. Εντοπίστηκαν και τελικά συνελήφθη ο 45χρονος, ενώ οι υπόλοιποι τρεις δε συνελήφθησαν και αναζητούνται. Σε αστυνομικό έλεγχο του προαναφερόμενου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα ζευγάρι γάντια, ένας φακός και ένα μαχαίρι τύπου στιλέτο. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Νάουσας.

Πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο

Στις 01.03.2013 το απόγευμα συνελήφθη στις Πιπεριές Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας, ένας ημεδαπός 54 ετών, διότι χρησιμοποιώντας το κυνηγετικό όπλο του που κατείχε νόμιμα πυροβόλησε το σκύλο ενός 50χρονου με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό αυτού. Το προαναφερόμενο όπλο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας.

Λήστεψαν από 88χρονο 860 ευρώ

Στις 02.03.2013 τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Μεσορράχη Σερρών, τρείς άγνωστοι δράστες φορώντας κουκούλες, αφού παραβίασαν την πόρτα της οικίας όπου διαμένει 88χρονος ημεδαπός, εισήλθαν εντός και με την χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 860€ και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή. Διεξάγονται αστυνομικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ζίχνης.

Έκαναν έρανο χωρίς άδεια

Στις 01.03.2013 το μεσημέρι συνελήφθησαν στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών, τρεις ημεδαποί 22, 22 και 30 ετών, διότι διενεργούσαν έρανο χωρίς άδεια της αρμόδιας Αρχής για λογαριασμό μη κερδοσκοπικής οργάνωσης και ελάμβαναν συνδρομές από πολίτες. Βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν (9) μπλοκ αποδείξεων και (44) περιοδικά της προαναφερόμενης μη κερδοσκοπικής οργάνωσης και το χρηματικό ποσό των (329,50) ευρώ. Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών.

Μόνο σε τράπεζες και ΕΛ.ΤΑ. οι οφειλές προς Δ.Ο.Υ. από τον Ιούνιο

Υπογράφει για την Δ.Ο.Υ. ΚΙΛΚΙΣ-ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ
Ο Προϊστάμενος
Σωκράτης Μοδ. Σαλτσίδης
"Ενημερώνουμε τους συναλλασσόμενους με την υπηρεσία μας που επιθυμούν την καταβολή όλων των βεβαιωμένων σ’ αυτήν χρεών τους, ότι αυτή είναι εφικτή χωρίς την φυσική παρουσία τους στην υπηρεσία μας μέσω της χρήσης της «Ταυτότητας Οφειλής» (Τ.Ο.).

Εκδήλωση στην ιστορική έδρα του δήμου Κιλκίς, Νέα Σάντα

Ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Σάντας με την ευκαιρία της ονομασίας της Νέας Σάντας ως ιστορικής έδρας του δήμου Κιλκίς, ( ΦΕΚ 2604 τεύχος δεύτερο\ 25-9-2012 ), διοργανώνει εκδήλωση με το ως άνω θέμα, την Κυριακή 10 Μαρτίου 2013 και ώρα 6 μμ, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Νέας Σάντας, για την όσον το δυνατόν καλύτερη αξιοποίηση του πρωτόγνωρου αυτού γεγονότος στον Ποντιακό χώρο. 

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα από την Επιμορφωτική Κιλκίς


Αποκριάτικο ξεφάντωμα του 7ου δημοτικού σχολείου Κιλκίς



Προσκυνηματική αποστολή στο Άγιο Όρος διοργανώνει ο "Μέγας Αλέξαδρος" Δοϊράνης

Ο σύλλογος βετεράνων ποδοσφαιριστών της δημοτικής ενότητας Δοϊράνης του δήμου Κιλκίς ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ διοργανώνει τριήμερη προσκυνηματική αποστολή στο Άγιον Όρος την περίοδο 5-6-7 Απριλίου 2013 . Όσα μέλη και φίλοι του συλλόγου επιθυμούν να συμμετάσχουν στην αποστολή μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως 17 Μαρτίου στα μέλη του συλλόγου: Γιώργο Δήμπαλα (6972591101) Μιχάλη Παπαδόπουλο (6973409935), Κώστα Γεκουσίδη (6936978643), Ηρακλή Σισμανίδη (6944426354)