Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Αττίλας Γ΄

Η Κύπρος υπέστη προχθές την τρίτη εισβολή εναντίον της. Μετά τους Τούρκους, κατά ιστορική ειρωνεία, οι Φράγκοι.
Η Τουρκία εισέβαλε, απέσπασε μέρος του σώματος της μαρτυρικής Μεγαλονήσου κι αιχμαλώτισε το υπόλοιπο σε ένα καθεστώς διαρκούςαγωνίας. Έκτοτε οι Ελληνοκύπριοι ζουν έχοντας απωλέσει το άλλο τους μισό.

Αποκριάτικες εκδηλώσεις του Συλλόγου Τριτέκνων Πολυκάστρου

Με δυο πολύ όμορφες αποκριάτικες εκδηλώσεις σε Πολύκαστρο και Γουμένισσα αντίστοιχα πέρασε το καρναβάλι παρέα με φίλους και μέλη του Συλλόγου Τριτέκνων Πολυκάστρου που τις διοργάνωσε.

Αιμοδοσία καθηγητών στο Νοσοκομείο Κιλκίς

"Η ΕΛΜΕ ΚΙΛΚΙΣ θα πραγματοποιήσει αιμοδοσία την Τρίτη 19 και την Πέμπτη 21 MAΡTIOY 2013 ώρα 09.00 π.μ έως 12.00π.μ στο Ν.Γ.Ν. ΚΙΛΚΙΣ.
Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που θα δώσουν αίμα να στείλουν με FAX στο τηλέφωνο της ΕΛΜΕ 23410-23169 τη ΒΕΒΑΙΩΣΗ για να γίνει έλεγχος των αποθεμάτων μας στην τράπεζα αίματος του Γ.Ν. Κιλκίς."

Ο μιθριδατισμός σαν μέθοδος πολιτικής επιβίωσης

Του Παντελή Μπουκάλα 
Μεροληπτική είναι η μνήμη μας, μεροληπτική και η ακοή μας, με το αυτί στον ρόλο ενός παράδοξου εργαλείου γραφής που γράφει σβήνοντας. Αποδεικνύεται έτσι ότι ακόμα και η σιωπή έχει ηχώ. Διότι σε κάθε πρόταση που ακούμε, τείνουμε -σαν καθοδηγημένοι από κάποιο ισχυρότατο ένστικτο αυτοδικαίωσης- να εντοπίζουμε και να αναδεικνύουμε ό,τι μοιάζει με ηχώ των σιωπηρών μας σκέψεων, των άρρητων προτιμήσεών μας.

Aπό το χωράφι στο ράφι! - Σεμινάριο κατάρτισης για τα Αρωματικά και Φαρμακευτικά Φυτά

Για πρώτη φορά στο Κιλκίς, ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο για τα αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά, από τη θεωρία στην πράξη, από το χωράφι στο ράφι!
Στο πλαίσιο του έργου InCluDe του προγράμματος Διασυνοριακής συνεργασίας Ελλάδας - FYROM 2007-2013 (Interreg), η Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε. οργανώνει τετραήμερο σεμινάριο κατάρτισης σε θέματα Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών, από την Τετάρτη 27 έως το Σάββατο 30 Μαρτίου 2013.

Σκοτώθηκε 33χρονος σε τροχαίο

Στις 17.03.2013 το πρωί στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, το Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 33χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 33χρονου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Γιαννιτσών Πέλλας.

Έκανε ψεύτικο έρανο για εκκλησία

Συνελήφθη χθες (17.03.2013) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, ένας ημεδαπός 53 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση νομοθεσίας περί παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών και πλαστογραφία.

Τι είχε πει ο Καζάκης για την κρίση στην Κύπρο στις 10 Δεκεμβρίου του 2012

Στις 10 Δεκεμβρίου του 2012, ο οικονομολόγος Δημήτρης Καζάκης είχε μιλήσει για τις καταθέσεις των Ελλήνων σε κυπριακές τράπεζες. Τι είχε πει τότε ο γνωστός οικονομολόγος;
enikos.gr