Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Αυτό είναι το νέο 5ευρω που κυκλοφόρησε σήμερα

Κυκλοφόρησε το νέο χαρτονόμισμα των 5 ευρώ, με καινούργια και ενισχυμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας.

Παράταση στα δάνεια των κτηνοτρόφων

Παρατείνεται ως 31 Δεκεμβρίου 2013 η καταβολή της χρεολυτικής δόσης που έπρεπε να πληρωθεί ως 31.12.2012 και αφορά δάνεια που έχουν χορηγηθεί σε αιγοπροβατοτρόφους, βοοτρόφους, χοιροτρόφους και πτηνοτρόφους φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή ομάδες φυσικών ή νομικών προσώπων.

Ευχές Πάσχα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας


Μία ακόμη νίκη της αλήθειας των λαών. Το κοινοβούλιο της Νέας Νότιας Ουαλίας της Αυστραλίας αναγνώρισε τη Γενοκτονία Ελλήνων, Αρμενίων και Ασσυρίων

Γράφει ο Φάνης Μαλκίδης
Μέλος της Διεθνούς Ένωσης Ακαδημαικών για τη Μελέτη των Γενοκτονιών

Η 1η Μαΐου αποτελεί μία ακόμη σημαντική ημέρα στην προσπάθεια αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Ελλήνων, των Αρμενίων και των Ασσυρίων, μία ακόμη νίκη της αλήθειας των λαών, που δολοφονήθηκαν από το Οθωμανικό κράτος και τη συνέχειά της την Κεμαλική Τουρκία. Μίας Γενοκτονίας που μετά από μαζική βία, συλλήψεις γυναικών και παιδιών, βίαιους εξισλαμισμούς, πορείες θανάτου, μαζικές δολοφονίες, διώξεις, εκτοπίσεις, στοίχισε τη ζωή σε πάνω από 3.500.000 ανθρώπους.

Αργυρό μετάλλιο για τον Αριστείδη Νικολάου του "Αθλου Κιλκίς" στο τουρνουά Τάε Κβο Ντο στη Σόφια Βουλγαρίας

Στις 27 Απριλίου 2013 ημέρα Σάββατο πραγματοποιήθηκε στην Σόφια της Βουλγαρίας το ανοιχτό Τουρνουά ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ της Επίσημης Ομοσπονδίας της Βουλγαρίας για το άθλημα του TAE KWON DO (W.T.F.).

Εκδήλωση ΚΚΕ στην Πλατεία Ειρήνης στο Κιλκίς

Πολιτική εκδήλωση διοργανώνει η Τομεακή Επιτροπή Κιλκίς του ΚΚΕ την Πέμπτη 9 Μάη στις 19.30 με ομιλητή τον σ. Αθανασιάδη Θόδωρο, γραμματέα της Τ.Ε. Κιλκίς, στη πλατεία Ειρήνης Κιλκίς με αφορμή τη συμπλήρωση 68 χρόνων από τη Μεγάλη Αντιφασιστική Νίκη.

Στο Μαυρονέρι Κιλκίς εκδήλωση για τη Γενοκτονία των Ποντίων

Σας ανακοινώνουμε ότι την Ημέρα Μνήμης Γενοκτονίας των Ποντίων ο Πολιτιστικός Ποντιακός Σύλλογος Μαυρονερίου "Έλλενοι" θα πραγματοποιήσει Εκδήλωση Μνημόσυνου για τους 353.000 αφανισθέντες προγόνους μας.
Η εκδήλωση που περιλαμβάνει μετά την δοξολογία κατάθεση στεφάνων, χορωδιακή εμφάνιση παιδιών του Δημοτικού μας, ομιλία και προσφορά ποντιακών εδεσμάτων που θα ετοιμάσουν χωριανές μας και προϊόντων της γαλακτοβιομηχανίας Κουκάκη θα γίνει στον ειδικό χώρο του λόφου Αγίου Δημητρίου την Κυριακή 19 Μαΐου και ώρα 11.00.

"Δεν μας έπεισε ο Δήμαρχος Παιονίας"

Υπογράφει το Τοπικό Συμβούλιο Κάρπης
"Την Πέμπτη 18 Απριλίου 2013 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ» η τακτική συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παιονίας με δεύτερο θέμα ημερήσιας διάταξης: «Συζήτηση-ενημέρωση για την υδροδότηση της Δημοτικής Ενότητας Πολυκάστρου από τις πηγές του Πάικου».

Γενικός σημαιοστολισμός σε όλη τη διοικητική Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, ορίζεται κατά το φετινό εορτασμό του Πάσχα γενικός σημαιοστολισμός σε όλη τη διοικητική Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας των δημοσίων και δημοτικών κτιρίων, των κτιρίων των Ν.Π.Δ.Δ., των οργανισμών και επιχειρήσεων του Δημοσίου και των τραπεζών, από τις 8 το πρωί της 3ης Μαΐου 2013 (Μεγάλη Παρασκευή) μέχρι και τη Δύση του ηλίου της 6ης Μαΐου 2013 (Δευτέρα της Διακαινησίμου). Οι σημαίες θα υψωθούν μεσίστιες από τις 8 το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής μέχρι τις 8.30 το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου.

Συνέλαβαν υπήκοο Μπαγκλαντές για πλαστογραφία πιστοποιητικών

Συνελήφθη χθες (01.05.2013) τις πρώτες πρωινές ώρες, στον Προμαχώνα Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, ένας υπήκοος Μπαγκλαντές 34 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία πιστοποιητικών, παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. 

Συνελήφθησαν επτά άτομα για παράνομες ανασκαφές

Συνελήφθησαν χθες (01.05.2013) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών με τη συνδρομή συναδέλφων τους του Αστυνομικού Τμήματος Ποροΐων, αρχικά έξι ημεδαποί 48, 52, 54, 57, 58 και 64 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου «Περί Θησαυρών». 

Τσάκωσαν Σκοπιανό στους Ευζώνους Κιλκίς για ναρκωτικά και παράνομη οπλοκατοχή

Συνελήφθη χθες (02.05.2013) το βράδυ από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς ένας υπήκοος FYROM 20 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή. 

Ευχές Πάσχα του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης


Ευχές Πάσχα του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα


Στον αέρα χιλιάδες αυθαίρετα - “Κατεδάφισε” το νόμο το ΣτΕ – Τι θα γίνει με όσους είχαν τακτοποιήσει το αυθαίρετό τους;

- Δεν μπορεί να εισπράξει τις υπόλοιπες δόσεις το κράτος
- Χιλιάδες πολίτες μπορούν να διεκδικήσουν πίσω τα χρήματά τους
- Αλλάζουν όλα και στον νέο νόμο για την τακτοποίηση τωναυθαιρέτων
- Αντισυνταγματική και η δημιουργία Πράσινου Ταμείου και η περιβαλλοντική αδειοδότηση έργων
- Στο ΣτΕ είχαν προσφύγει κάτοικοι του Αμαρουσίου Αττικής, της Φθιώτιδος, Θεσπρωτίας