Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Εορτασμός Αγίου Γεωργίου στο Στρατόπεδο Καμπάνη Κιλκίς (Video)

Εορτασμός Αγίου Γεωργίου στο Στρατόπεδο Καμπάνη Κιλκίς,
Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Έκανε παράνομο έρανο για τον εαυτό του

Συνελήφθη χθες (10.05.2013) το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας, ένας ημεδαπός 19 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα απάτης και ψευδή ανώμοτη κατάθεση. 

Αρνείται η Βουλή να εκδώσει το βιβλίο του Κώστα Φωτιάδη για τη Γενοκτονία των Ποντίων

Δήλωση και ερώτηση του Βασίλη Καπερνάρου
«Μετά τις ανατριχιαστικές πτυχές που αποκαλύφθηκαν από το ρεπορτάζ του Κώστα Χαρδαβέλλα στην «Real News» του Μ. Σαββάτου, σχετικά με το έργο του καθηγητή Κωνσταντίνου Φωτιάδη για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, το οποίο δεν εκδόθηκε ποτέ από τη Βουλή, ένιωσα την υποχρέωση να καταθέσω ερώτηση στον Πρόεδρο της Βουλής με την οποία ζητώ να γίνουν γνωστοί οι λόγοι για τους οποίους το συγκεκριμένο βιβλίο παραμένει έως σήμερα στα συρτάρια των υπηρεσιών της Βουλής.

Έως 16/5 οι αιτήσεις για το πρόγραμμα ενίσχυσης των ΜμΕ

Παρατείνεται μέχρι την Πέμπτη 16 Μαίου και ώρα 17.00, μόνο για όσους υποψηφίους θα έχουν ανοίξει κωδικό στο Πληροφοριακό Σύστημα μέχρι τη λήξη της αρχικής προθεσμίας, που είναι σήμερα, Παρασκευή 10 Μαΐου, στις 17.00, η καταληκτική ημερομηνία για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων για το Πρόγραμμα «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου-Υπηρεσιών» του ΕΣΠΑ, από το Υπουργείο Ανάπτυξης.