Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Ε.Σ.Α.μεΑ.: Άτομα με αναπηρία: Τα πρώτα θύματα του ναζισμού

Ανοιχτή επιστολή στους Πρόεδρο ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλο και Πρόεδρο ΔΗΜΑΡ Φ. Κουβέλη απευθύνει η ΕΣΑμεΑ, αναφορικά με το θέμα του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου που αναμένεται να καταθέσουν.

Στουρνάρας: «Ελπίζω να πειστούν οι τροϊκανοί για το Φ.Π.Α. στην εστίαση"

Ο υπουργός Οικονομικών κ. Ιωάννης Στουρνάρας, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων:
«Δημοσιογράφος: Έγινε συζήτηση και για το Φ.Π.Α. στην εστίαση;
Ι. Στουρνάρας: Ναι, ετέθη το θέμα.

Η μέρα επίσκεψης του κ. Βενιζέλου στο Κιλκίς, ήταν μια μέρα … αστεία!

Υπογράφει το Μέτωπο ενάντια στα μεταλλεία σε Κρούσια και Πάικο
"Ναι αστεία, αυτό θα λέγαμε.
Ας δούμε λοιπόν τα γεγονότα: φτάσαμε καμιά 15αριά άνθρωποι με δύο πανό: ένα για το χρυσό και ένα για την τροϊκανή ζωή μας, καθώς ο κάθε στοιχειωδώς σκεπτόμενος άνθρωπος μπορεί να αντιληφθεί (αν θέλει) ότι το «ξεπούλημα» της χώρας μας τόσο στο θέμα των μεταλλείων όσο και σε όλα τα άλλα είναι πολιτικό ζήτημα και επιβαλλόμενο από τις μνημονιακές υποχρεώσεις των «αρχόντων» μας.

Ετήσιος χορός του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Ο δάσκαλος και οι χορευτές του τμήματος των παραστάσεων του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, σας προσκαλούν στον ετήσιο χορό που  διοργανώνουν, το Σάββατο 15 Ιουνίου 2013 και ώρα 21:30 μ.μ. Μία πρωτοβουλία που γίνεται με πολύ αγάπη και στήριξη στο έργο του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς.
Θα είναι μεγάλη μας χαρά, να μας τιμήσετε με την παρουσία σας  και να στηρίξετε αυτή μας την προσπάθεια.
Κέντρο Διασκέδασης «ΑΡΕΝΑ» (2ο χλμ. Κιλκίς - Θεσσλονίκης). Τιμή Πρόσκλησης: 15 ευρώ (πλήρες μενού και απεριόριστο ποτό)

Εκδρομή Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς στην Καππαδοκία (29 Ιουνίου - 6 Ιουλίου)

Το Λύκειο των Ελληνίδων παράρτημα Κιλκίς, διοργανώνει εκδρομή στην Καππαδοκία και στα παράλια της Μ. Ασίας. Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 29 Ιουνίου έως 6 Ιουλίου. Για δηλώσεις συμμετοχής, καθώς και για περισσότερες πληροφορίες ως προς το κόστος της συγκεκριμένης εκδρομής, μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς (υπεύθυνη γραμματείας: Μιχαηλίδου Μαρία) από Δευτέρα έως και Παρασκευή 6 – 8 μ.μ. στο τηλ: 2341027684.
Πρόγραμμα εκδρομής:

"Ανακαλέστε κ. Βρούτση τις αισχρότητες που ξεστομίσατε"

Υπογράφει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ν. Κιλκίς
"Οι δηλώσεις του βουλευτή και γ.γ. της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ κ.Βούτση ,ο οποίος αποκάλεσε όλους εμάς τους Έλληνες Αστυνομικούς με τον απαξιωτικό χαρακτηρισμό "μπάτσους", ταυτίζοντας μας και εξομοιώνοντάς μας με τους "μπράβους", προκάλεσαν την γενική θυμηδία τόσο της αστυνομικής οικογένειας όσο και της πλειοψηφίας της κοινωνίας.

«Να καταργηθεί ή να μειωθεί το ανταποδοτικό τέλος υπέρ της ΕΡΤ»

Ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα με την οποία ζητάνε να πληροφορηθούν αν είναι στις προθέσεις του υπουργείου η κατάργηση ή η σημαντική μείωση του ανταποδοτικού τέλους υπέρ της ΕΡΤ, κατέθεσαν, σήμερα, ο βουλευτής Β’ Αθηνών της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ Χρήστος Κέλλας.

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς: "Κύριε Βενιζέλο, σταματήστε το κυνήγι φαντασμάτων"

Υπογράφει η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Ν. Κιλκίς
"Με έκπληξη διαβάσαμε από τα τοπικά ΜΜΕ ότι ο κ. Βενιζέλος αναφερόμενος στην παράσταση διαμαρτυρίας η οποία πραγματοποιήθηκε έξω από την αίθουσα που ήταν προγραμματισμένη εκδήλωση του, απέδωσε τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ , και είπε χαρακτηριστικά: «Αυτό που έγινε ήταν μια αθλιότητα, μια αντισυγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ» και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ για «φασίζουσα αθλιότητα».

Ευχαριστήρια επιστολή του Τοπικού Συμβούλιο Κιλκίς και του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού

Το Τοπικό Συμβούλιο Κιλκίς του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού θέλει να εκφράσει τις πιο θερμές του ευχαριστίες προς το ΝΕΟ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, Υποκατάστημα Κιλκίς για την ευγενική προσφορά του με έπιπλα γραφείου για κάλυψη αναγκών της οδηγικής μας Εστίας.

Εργατικό Κέντρο Αθήνας: Πρώτη δύναμη το ΠΑΜΕ

Μεγάλη επιτυχία κατέγραψαν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στις εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Αθήνας. Ο συνδυασμός της ΔΑΣ που στηρίζεται απο το ΠΑΜΕ αναδείχθηκε σε πρώτη δύναμη με μεγάλη διαφορά απο τους επόμενους σε ψήφους, ποσοστά και έδρες.

«Ημέρα Αγάπης» για τα παιδιά του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Κιλκίς από το κομμωτήριο «Χάρης»

Την Δευτέρα 8 Απριλίου το κομμωτήριο «Χάρης» και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν την «Ημέρα Αγάπης» για τα παιδιά του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ.

Συμπληρωματικό νόμισμα: Η λύση για τη ρευστότητα

Γράφουν οι:
Αλέξανδρος Κάντζης
Μηχανολόγος, Επιχειρηματίας
Δημήτρης Μάρδας

Καθηγητής, Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, ΑΠΘ
Ένα σύνολο δεσμεύσεων που απορρέουν τόσο από τους υφιστάμενους κανόνες λειτουργίας του προϋπολογισμού της ΕΕ όσο και από τη Συνθήκη του Μάαστριχτ (1993), σε συνδυασμό με ένα άλλο σύνολο ιδεοληψιών, με πρωτοστάτες Γερμανούς πολιτικούς, εμποδίζουν την ανάπτυξη νέων μέτρων, ικανών να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της ρευστότητας που απειλεί αυτό το ίδιο το ευρώ.

Εκπαίδευση Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών στο Κιλκίς

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην πόλη μας, εκπαίδευση Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών από τον αρμόδιο εκπαιδευτή Σαμαρειτών του τμήματος Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης.

Διανομή 400 κιλών διαφόρων λαχανικών σε άπορες οικογένειες του νομού από τον Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 31-5-2013 πραγματοποιήθηκε παραλαβή και διανομή 400 κιλών διαφόρων λαχανικών σε άπορες οικογένειες του νομού μας.
Σε συνεργασία με τον Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης έγινε η παραλαβή των προϊόντων απεσταλμένα από τον Ε.Ε.Σ. Ιεράπετρας και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν από εθελοντές του τμήματος και μέλη του Δ.Σ. στο γραφείο μας από όπου και διανεμήθηκαν σε 70 άπορες οικογένειες.

Yoga - pilates house fitness center Κιλκίς


Στα “ΔΙΙΑ 2013” συμμετείχε ο ΓΑΣ Κιλκίς - Ρεκόρ στα 300 εμπ η Ράδη, όριο η Κωνσταντινίδου

Στους αγώνες στίβου «ΔΙΙΑ 2013″ που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης το Σάββατο στο στάδιο της Κατερίνης, με τη συμμετοχή αρκετών αθλητών από την ευρύτερη περιοχή συμμετείχε με ομάδα αθλητών του το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς.

Έναρξη ομάδας εφήβων από το «ΝΗΡΕΑ» Κιλκίς

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ» οργανώνει την υλοποίηση βιωματικής ομάδας για εφήβους.

Π. Ψωμιάδης: «Η Ρεπούση είναι εθνικά επικίνδυνη»

Σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις της κυρίας Ρεπούση, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η πρέσβειρα του εθνομηδενισμού και του αναθεωρητισμού ξαναχτύπησε. Για μία ακόμη φορά βγαίνει από την αφάνεια προσβάλλοντας βάναυσα τις μαρτυρικές μνήμες, τα χιλιάδες θύματα των Γενοκτονιών των Ελλήνων της Ανατολής, του Πόντου, της Ιωνίας, της Θράκης, τα Ιερά και τα Όσια ενός περήφανου Έθνους.

Αγώνες Στίβου τα «Ελευθέρια 2013» στο Κιλκίς

Ο ΓΑΣ Κιλκίς σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας - Κιλκίς και το Δήμο Κιλκίς, διοργανώνει τους αγώνες Στίβου τα «Ελευθέρια 2013» σε μνήμη των εκατό χρόνων της μάχης και απελευθέρωσης του Κιλκίς. Οι αγώνες θα γίνουν στο Δημοτικό στάδιο του Κιλκίς το Σάββατο 8 Ιουνίου 2013 (από τις 16.00 έως τις 20.00).

Σκοτώθηκε 77χρονος και τραυματίστηκαν σοβαρά δύο 8χρονα σε τροχαίο

Στις 02.06.2013 το μεσημέρι, στο 14ο χλμ. της Εθνικής Οδού Δράμας – Σερρών (ύψος Χρυσού Σερρών), σημειώθηκε σύγκρουση μεταξύ Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου που οδηγούσε 77χρονος ημεδαπός και Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου που οδηγούσε 44χρονος ημεδαπός και επέβαιναν δύο ημεδαποί 8 ετών, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 77χρονου οδηγού, το σοβαρό τραυματισμό των δύο 8χρονων ημεδαπών και τον ελαφρύ τραυματισμό του 44χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.

Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Τεκμήρια! – Οδηγός για τις παγίδες – Τα 9 μυστικά για να αμφισβητηθούν με ακλόνητα επιχειρήματα οι «απορίες» της Εφορίας·Η Άγκυρα βάζει μπουρλότο στο Αιγαίο – Το Πολεμικό Ναυτικό μας σε θέση μάχης για τη μεγάλη άσκηση «Καταιγίς» ·Η ιστορική αλήθεια για τον χορό του Ζαλόγγου που δεν.. γνωρίζει η Ρεπούση
ΕΘΝΟΣ · Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ του διχασμού στην Τουρκία – Έκρηξη – μήνυμα κατά της «Ισλαμικής ατζέντας» του Ερντογάν·ΤΑ αυθαίρετα στο δίχτυ της Εφορίας – Υποχρεωτική η δήλωση για όλα τα κτίσματα στα Ε1 και Ε9 ·Κυβέρνηση – Στο τραπέζι με την τρόικα οι απολύσεις στο Δημόσιο

Περί δημοσκοπήσεων και άλλων αναλύσεων …

Του Χάρη Τσιόκα
Λίγο πριν από την καλοκαιρινή ανάσα και με τη σκέψη ότι το μήνυμα των πολιτών στις ευρωεκλογές θα είναι ...αυθεντικό, οι " δημοσκοπήσεις " έχουν την τιμητική τους!

Πωλείται αγροτεμάχιο στο Κιλκίς

Πωλείται αγροτεμάχιο 2,5 στρ. με νερό στην περιοχή αεροδρομίου Κιλκίς.
Τιμή 25.000 ευρώ (συζητήσιμη).

ΤΗΛ: 6982 869675, κ. Σάββας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Kilkis Mountain Weekend

Το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Ιουνίου, αθλητές από διάφορες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού, συμμετείχαν σε μία διοργάνωση που κατά γενική ομολογία ήταν εντυπωσιακή.

Η Τόλμη Κιλκίς σε τουρνουά Tae Kwon Do παίδων-κορασίδων στα Τρίκαλα

Τουρνουά Tae Kwon Do παίδων-κορασίδων γεν.2000-2001-2002 όλων των κατηγοριών ( κιλών) διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Τρικάλων την Κυριακή 26/5/2013, στο στυλ 5χ5 υπό την αιγίδα της Ε.ΤΑ.Β.Ε. σε συνεργασία με τον Α.Σ. ΣΟΑΤ Τρικάλων.

Ημερίδα με θέμα "Διατροφή και κίνηση για μια καλύτερη ζωή" στο Πολύκαστρο

Σε μία κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Μαίου 2013 στο κέντρο Πολιτισμού Πολυκάστρου ημερίδα με θέμα ‘’ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ’’, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Πολυκάστρου ‘’ΕΥΚΡΑΝΤΗ’’ σε συνεργασία με τον Σύλλογο καρκινοπαθών Νομού Κιλκίς ο Άγιος Ευγένιος.

Ο Βενιζέλος επισκέπτεται το Κιλκίς (Video)